Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

aeratos28

Just aeratos
dance και εγώ συμφωνω σε αυτά που λες.απλά είναι ή γνώμη μου αυτή..για τον Δημήτρη και τον john πιστεύω πως είναι τα καλύτερα αποτελέσματα..άδεια κεφάλια πριν και μετά καμία σχέση απλά..για τα αλλά παιδιά που ειπες οκ αλλά στα μάτια τα δικά μου δεν φαίνονται ανώτερα από των 2 αποτελεσμάτων που προειπα..γνώμες είναι αυτές και δεν θα αλλάξει ο ένας την γνώμη του άλλου,εννοείται..μην μπούμε σε αναλύσεις για τον καθένα δεν χρειάζεται γιατί θα λέμε,θα λέμε,θα λέμε και θα χαλασουμε το νήμα του Δημήτρη..εγώ πιστεύω πως για σχεδόν 5 μήνες το αποτέλεσμα του είναι υψηλού επιπέδου..αυτό! και έχει δρόμο πολύ ακόμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Για επέμβαση στην Ελλάδα είναι πολύ πετυχημένο το αποτέλεσμα. Πιο καλο και απο αυτά τις D*I. Σε όλες τις μεταμ/σεις εντός και εκτός Ελλάδος που έχω παρακουλουθήσει αυτή έχει το ρεκορ φύτρωσης . Πολύ καλή δουλεία.

aeratos28

Just aeratos
Σωστά sven.αυτό ακριβώς που λες.γι αυτό λέω εγώ ότι είναι το καλύτερο αποτέλεσμα..ή φυτρωση πρέπει να αγγίζει το 100%.. έχει γίνει παρά πολύ καλή δουλειά και για να μην ξεχνιομαστε,είναι στους 5 μήνες ακόμα...έχει πρόοδο ακόμα ο Δημήτρης

gkast

Active Member
Σωστά sven.αυτό ακριβώς που λες.γι αυτό λέω εγώ ότι είναι το καλύτερο αποτέλεσμα..ή φυτρωση πρέπει να αγγίζει το 100%.. έχει γίνει παρά πολύ καλή δουλειά και για να μην ξεχνιομαστε,είναι στους 5 μήνες ακόμα...έχει πρόοδο ακόμα ο Δημήτρης
Παιδία μην ξεχνάτε το εξής ότι το pen Choi αποδεδειγμένα με την σωστή χρήση του ....τα μοσχεύματα έχουν πιο γρήγορη επανέκφυση στην λήπτρια περιοχή .....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστό, απλα νομίζω οτι εδώ έχει παίξει μεγάλο ρόλο και η μινο, σκέτο το pen Choi δεν ξεκινάει απο τόσο νωρίς (και μιλώ για την κατάσταση του όταν ήταν 2-3 μήνες). Συμπερασματικά, η μινο του έδωσε γρηγορότερα τα αποτελέσματα που θα είχε έτσι και αλλιώς αργότερα...

dimitris50423

Well-Known Member
cvial ελπιζω να εχει καποια βελτιωση ακομη τους επομενους μηνες γιατι απο τον τεταρτο στον πεμπτο μηνα ειχε αλλαγη..
Μεσα στο σκ θα βαλω και αλλες φωτογραφιες οπως ζητηθηκαν για να υπαρχει σωστη ενημερωση σε οσους σκεφτονται να κανουν μμ. μετα τις φωτο αυτες που θα βαλω, ενημερωση ξανα μετα απο κανα μηνα μην μονοπωλουμε και το φορουμ.

aeratos28

Just aeratos
διαφωνω cvial με αυτό που λες..αποδεδειγμένα λες θα είχε αυτό το αποτέλεσμα αργότερα αλλά ή μινοξιδιλη του το έδωσε από τώρα..καταρχήν αποδεδειγμένο δεν είναι τίποτα..κανείς δεν σου εγγυάται τέτοια φυτρωση..έγινε σωστή δουλειά από τον γιατρό και βλέπουμε τέτοιο αποτέλεσμα..ή μινοξιδιλη σίγουρα βοήθησε αλλά όπως γνωρίζουμε από μόνη της δεν κάνει τίποτα..εδώ άλλοι κάνουν θεραπείες με φιναστεριδες,μινοξιδιλες και ότι άλλο φαντάζεσαι και τέτοιο αποτέλεσμα δεν έχουν ούτε στον χρόνο..έτυχε και ή εμφύτευση του Δημήτρη πήγε όσο καλύτερα μπορούσε να πάει και με λιγότερα grafts από ότι έπρεπε.καλό αποτέλεσμα του γιατρού,όμως για να πείσει για την δουλειά που κάνει έχει πολλά ψωμιά ακόμα..καλά αυτόν δεν τον ενδιαφέρει να αποδείξει μέσα στο φόρουμ κάτι,λογικά έχει δουλειά,οπότε ότι και αν λέμε εμείς..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
διαφωνω cvial με αυτό που λες..αποδεδειγμένα λες θα είχε αυτό το αποτέλεσμα αργότερα αλλά ή μινοξιδιλη του το έδωσε από τώρα..καταρχήν αποδεδειγμένο δεν είναι τίποτα..κανείς δεν σου εγγυάται τέτοια φυτρωση..έγινε σωστή δουλειά από τον γιατρό και βλέπουμε τέτοιο αποτέλεσμα..ή μινοξιδιλη σίγουρα βοήθησε αλλά όπως γνωρίζουμε από μόνη της δεν κάνει τίποτα..εδώ άλλοι κάνουν θεραπείες με φιναστεριδες,μινοξιδιλες και ότι άλλο φαντάζεσαι και τέτοιο αποτέλεσμα δεν έχουν ούτε στον χρόνο..έτυχε και ή εμφύτευση του Δημήτρη πήγε όσο καλύτερα μπορούσε να πάει και με λιγότερα grafts από ότι έπρεπε.καλό αποτέλεσμα του γιατρού,όμως για να πείσει για την δουλειά που κάνει έχει πολλά ψωμιά ακόμα..καλά αυτόν δεν τον ενδιαφέρει να αποδείξει μέσα στο φόρουμ κάτι,λογικά έχει δουλειά,οπότε ότι και αν λέμε εμείς..

Aerate είσαι έξυπνο παιδί, μην βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα για να πεις ξανα αυτά που θες να πεις. Αυτό που ειπα ειναι πολύ συγκεκριμένο: εγραψα απαντώντας στον gkast οτι το Choi pen απο μόνο του δεν δίνει τέτοια αποτελέσματα στους 2-3 μήνες δεν ειναι δηλαδή υπεύθυνο για την τόσο πρόωρη φύτρωση, για την πρόωρη φύτρωση παίζει ρόλο η μινο. Προφανώς το Choi παίζει ρόλο, όπως και ο γιατρός για το καλό αποτέλεσμα άλλα αυτά τα έχουμε ξαναπεί και δεν τα αμφισβητούμε. Προσπάθησε λοιπόν να απαντάς στην ουσία αυτού που σχολιάζεις και μην πλατιαζεις με τα ίδια και τα ίδια...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
βασικά προς τι τέτοια επιθετική απάντηση? απάντησα σε ότι ειπες απλά..ειπες οτι ευθύνεται ή μινοξιδιλη για τη γρήγορη φυτρωση και σου απαντησα ότι δεν ισχύει αυτό..και άλλοι βάζουν και κάνουν καλύτερες θεραπείες και δεν έχουν τέτοια φυτρωση..εδώ το παλικάρι κράτησε σχεδόν όλα τα μοσχεύματα από την αρχή και είχε κανονική ροή με ανάπτυξη,χωρίς πολλές απώλειες..άλλοι στους 2 μήνες έχουν αδειασει τελειως..και αυτοί βάζουν μινοξιδιλη,γιατί τα χάνουν? και γιατι στους 5 μηνες δεν εχουν τη μιση φυτρωση απο τον δημητρη?παίζει σίγουρα ρόλο ο οργανισμός του και ή ανταπόκριση που είχε και όχι μόνο το choi ή το φαρμακο..δηλαδή με λίγα λόγια ξαναλεω ότι ή μονοξιδιλη δεν είναι αυτή που ευθύνεται για το αποτέλεσμα αυτό στο 5μηνο.και ποιος βάζει στο στόμα σου λόγια?πιάνεται ο καθένας με το παραμικρό και λέει χαζομαρες τώρα..όσο για πλατιασματα ας κοιτάξει ο καθένας τι απαντήσεις δίνει και ποιος πλατιαζει..έχουμε κάνει την απλούστερη μέθοδο (αποκατάστασης) του τριχωτού επιστήμη με κάτι αναλύσεις άνευ ουσίας με μετρήσεις κτλ κτλ και δεν μένουμε στην πραγματική ουσία που είναι ή επιτυχία της επέμβασης που είναι ή μέγιστη φυτρωση..όσο και να μετράει κάποιος εμβαδά επιφάνειας,πάχος τρίχας κτλ κτλ αν δεν υπάρχει φυτρωση τζάμπα μετράς να ξέρεις!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η μέτρηση και η φύτρωση ειναι 2 ανεξάρτητα πράγματα, χρειαζούμενα και τα δυο, αρα τζάμπα δεν ειναι τίποτα. Το πλατιασμα έχει σχέση με την διαρκή επανάληψη ανούσιων δηλώσεων χωρίς πρακτική σημασία. Τέλος ουδέποτε ειπα για "αποδεδειγμένο" αποτέλεσμα. Το βάζεις στο στόμα μου και μετα το προχωράς αρχίζοντας ξανα για το γιατρό, κλπ, κλπ. Ένα απλό statement - άποψη περί της μινο το μετατρέπεις σε ολόκληρο κατεβατό αντί να πεις απλα όπως το λες στο τελευταίο, και σωστότερο, μήνυμα σου οτι "διαφωνω οτι η μινο ευθύνεται για την γρήγορη φύτρωση". Εγώ πάλι λεω οτι ναι η μινο ευθύνεται για την γρήγορη φύτρωση είτε ενός κακού είτε ενός καλού αποτελέσματος. Να σημειώσω για να σε προλάβω οτι άλλο "ευθύνεται" και άλλο "αποκλειστικά υπεύθυνη"...

aeratos28

Just aeratos
Συμπερασματικα, ή μινο του έδωσε γρηγορότερα τα αποτελέσματα που θα είχε έτσι και αλλιώς αργότερα.. αυτό ειπες φιλε cvial.. δηλαδή με λίγα λόγια ήταν βέβαιο το αποτέλεσμα αλλά ή μινοξιδιλη του το έδωσε γρήγορα.το αποδεδειγμενα το ειπα επειδη ετσι οπως το ειπες ηταν σαν να ελεγες οτι θα ειχε 100% επιτυχια η εμφυτευση του Δημητρη ετσι και αλλιως απλα με τη μινοξιδιλη εγινε γρηγοροτερα.σε αυτό δεν συμφωνω σου είπα και πριν.τέλος πάντων οκ δεν υπάρχει θέμα μην

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμπερασματικα, ή μινο του έδωσε γρηγορότερα τα αποτελέσματα που θα είχε έτσι και αλλιώς αργότερα.. αυτό ειπες φιλε cvial.. δηλαδή με λίγα λόγια ήταν βέβαιο το αποτέλεσμα αλλά ή μινοξιδιλη του το έδωσε γρήγορα.το αποδεδειγμενα το ειπα επειδη ετσι οπως το ειπες ηταν σαν να ελεγες οτι θα ειχε 100% επιτυχια η εμφυτευση του Δημητρη ετσι και αλλιως απλα με τη μινοξιδιλη εγινε γρηγοροτερα.σε αυτό δεν συμφωνω σου είπα και πριν.τέλος πάντων οκ δεν υπάρχει θέμα μην

Εκει ειναι και η διαφορά μας. Προσέχω πολύ τι γράφω και το πως τα γράφω. "..τα αποτελέσματα που θα είχε έτσι και αλλιώς αργοτερα..." σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει. Δεν προδικασα οτι το αποτελεσμα θα ήταν καλό, εσυ έκανες μια αυθαίρετη ερμηνεία.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Παρτε 3 φωτο μαζι παραδειγμα.
Ειμαι στους 5 μηνες χωρις μινοξ και φινα ξεκινησα μετα τις 60 μερες (2 μηνες)
Δημητρη τετοια φωτο θελουμε σαν την δευτερη που εβαλα πανοραμικη γιατι η τριτη μου με αυτην την γωνια παραπλανη οπως βλεπεις στην πυκνοτητα.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    348.6 KB · Προβολές: 469

aeratos28

Just aeratos
με αινίγματα μιλάς δηλαδή?? οποίος και να το διαβάσει δεν θα πει ότι εννοουσες αυτο που λες τώρα με τίποτα! σε καμία περίπτωση όμως.τι να σου πω τώρα?θες να σου πω ότι έχεις δίκιο?αν σε κάνει να νιώθεις καλά αυτό τότε εντάξει.έχεις δίκιο,εγώ δεν μπόρεσα να αντιληφθω το βάθος της απάντησης σου!

olaff123

Member
αρα ο β**ρησ ειναι καλυτεροσ απο τι d**i???

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

olaff123

Member
τετοιο αποτελεσμα δεν εχουμε δει απο d**i απιστευτο!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

olaff123

Member
αλλεσ 2 η 3 μεταμοσχευσεισ να δουμε στο φορουμ απο τον βεκρη με τετοιο αποτελεσμα δεν θα χρειαζετε να μεταναστευμε!

Μπλουζα