Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

danceworld_2001

Well-Known Member
Δημήτρη σίγουρα είσαι άλλος άνθρωπος και μπράβο σου. Διάβασα ενα σχόλιο εδω μέσα το οποίο θεωρώ μη ρεαλιστικό... πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ειναι το καλύτερο του φόρουμ. Θα πω πως ειναι ενα αρκετά καλο αποτέλεσμα στο φόρουμ για Ελληνική κλινική. Ωστόσο οι πυκνότητες που βλέπουμε στις φωτογραφίες απέχουν πάρα πολύ απο την πραγματικότητα, στις συγκεκριμένες φωτογραφίες και τόπικ να έβαζες χαμπάρι δεν θα πάρουμε. Αν θες να παρουσιάσεις πιο αντικειμενικά και δίκαια την μμ σου, θα πρέπει να βάλεις φωτογραφίες όπως οι δικές μου ή του geroksoura, το ξαναλέω. Κανείς φυσικά δεν σε αναγκάζει, ωστόσο να θυμίσω στο παρελθόν πως άτομο που είχε βάλει τέλειες φωτογραφίες τον μπάναραν επειδή κάποιον τον κατηγόρησε για τόπικ και τον ανάγκασαν να στείλει στον admin φωτογραφίες με βρεγμένα μαλλιά και άλλα κουλά και τον επανέφεραν. Όλα αυτά ηταν τραγικά και αστεία τότε, απλά σωστό ειναι να βλέπουμε την πραγματική εικόνα ενός μεταμοσχευμένου, γιαυτό και εγώ ειμαι ανοιχτός να με συναντήσει όποιος θέλει και το έχουν πράξει πάνω απο 5 άτομα του φόρουμ, γιατί τότε μόνο βλέπεις την αλήθεια. Απο φωτογραφίες και ειδικά σκοτεινές - χαμηλής ανάλυσης - μακρινές, όποιος βγάλει συμπέρασμα και επιλέξει γιατρό / κλινική, ειναι άξιος της μοίρας του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημήτρη σίγουρα είσαι άλλος άνθρωπος και μπράβο σου. Διάβασα ενα σχόλιο εδω μέσα το οποίο θεωρώ μη ρεαλιστικό... πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ειναι το καλύτερο του φόρουμ. Θα πω πως ειναι ενα αρκετά καλο αποτέλεσμα στο φόρουμ για Ελληνική κλινική. Ωστόσο οι πυκνότητες που βλέπουμε στις φωτογραφίες απέχουν πάρα πολύ απο την πραγματικότητα, στις συγκεκριμένες φωτογραφίες και τόπικ να έβαζες χαμπάρι δεν θα πάρουμε. Αν θες να παρουσιάσεις πιο αντικειμενικά και δίκαια την μμ σου, θα πρέπει να βάλεις φωτογραφίες όπως οι δικές μου ή του geroksoura, το ξαναλέω. Κανείς φυσικά δεν σε αναγκάζει, ωστόσο να θυμίσω στο παρελθόν πως άτομο που είχε βάλει τέλειες φωτογραφίες τον μπάναραν επειδή κάποιον τον κατηγόρησε για τόπικ και τον ανάγκασαν να στείλει στον admin φωτογραφίες με βρεγμένα μαλλιά και άλλα κουλά και τον επανέφεραν. Όλα αυτά ηταν τραγικά και αστεία τότε, απλά σωστό ειναι να βλέπουμε την πραγματική εικόνα ενός μεταμοσχευμένου, γιαυτό και εγώ ειμαι ανοιχτός να με συναντήσει όποιος θέλει και το έχουν πράξει πάνω απο 5 άτομα του φόρουμ, γιατί τότε μόνο βλέπεις την αλήθεια. Απο φωτογραφίες και ειδικά σκοτεινές - χαμηλής ανάλυσης - μακρινές, όποιος βγάλει συμπέρασμα και επιλέξει γιατρό / κλινική, ειναι άξιος της μοίρας του.

Dance, προσωπικά πιστεύω στην αθωότητα μέχρι αποδείξεως του εναντίου και νομίζω ότι ο Δημήτρης μέχρι στιγμής δείχνει και συμπεριφέρεται μια χαρά. Είναι στην διακριτική του ευχέρεια να βάλει και άλλες φωτο αν έχει καιρό και διάθεση. Δεν τον υποχρεώνει κανείς ούτε θέλουμε να τον φορτώσουμε με άγχος. Συμφωνώ απόλυτα επίσης με το σκεπτικό σου όταν επισημαίνεις ότι για να χρεωθεί ο Β. την επιτυχία της συγκεκριμένης μμ χρειάζονται και άλλες αποκαλυπτικές φώτο έτσι ώστε να μην παραπλανούνται οι υποψήφιοι για μμ και να έχουμε αντικειμενική κρίση. Η συγκεκριμένη μμ μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι η "καλύτερη μμ του φόρουμ". Απλά δεν έχουμε επαρκή στοιχεία για να τεκμηριώσουμε κάποιο συμπέρασμα. Αν θελήσει ο Δημήτρης να μας τα παρέχει καλώς, αν όχι θα μείνουμε με την αμφιβολία και πρέπει να βάζουμε αστερίσκους όταν κάνουμε διθυραμβικά σχόλια. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να με συναντήσει κανείς γιατί δεν έχω καιρό, άρα το να το αρνηθώ δεν είναι ύποπτο. Εξάλου το ότι έκανα μμ δεν με υποχρεώνει να υπερασπίζομαι κανέναν γιατρό ούτε να είμαι περιφερόμενο δείγμα προβολής, χωρίς όμως να κατηγορώ κάποιους αν το κάνουν, είναι δικαίωμα τους.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
CVIAL διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά ακόμα και από την safe zone μπορεί να υπάρχουν θυλάκια τα οποία έχουν μικρότερη αντοχή σε βάθος χρόνου στα ανδρογόνα. Για αυτό κιόλας μπορεί να παρατηρούμε με το πέρας των χρόνων αραίωση και σε αυτή την ζώνη.
Αν κρίνω από εμένα τουλάχιστον αλλιώς ήταν στα 2ο μου, με μεγαλύτερη αραίωση στα 30 μου και ελαφρώς μεγαλύτερη αραίωση στα 43 μου (Φυσικά πάντα πολύ πυκνότερη σε σχέση με την εκτός αυτής της ζώνης περιοχή).
Μήπως και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε απώλεια από μεταμοσχευμένα μαλλιά σε μεταμοσχεύσεις που έχουν γίνει σε μικρότερες ηλικίες?

Η ΑΑ εξελίσεται καθόλη τη ζωή του ανθρώπου. Για αυτό και υπέργηροι που σε νεαρότερη ηλικία δεν είχαν θέμα πολλές φορές παρουσιάζουν αραίωση. Εξάλλου υπάρχουν και συγκεκριμένες μορφές ΑΑ που έχουν σχέση με το γήρας (αραίωση στα άκρα). Αλλά μιλάμε για ηλικίες 60-65+ οπότε εκεί δεν ξέρω αν θα μας απασχολεί η μμ το ίδιο σε σχέση με τις παραγωγικές ηλικίες. Δυστυχώς το πρόβλημα έχει να κάνει πάντα με την safe zone και το pattern της. Η FUT έχει πλεονέκτημα σε αυτό σε σχέση με την FUE, οπού εκεί επαφίεσαι στον γιατρό και το μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι μια μορφής ΑΑ είναι και η DUPA (diffused unpattern alopecia) οπού εκεί όντως υπάρχει χοντρό θέμα και δεν είναι καμμιά περιοχή safe και αντίστοιχα και η μμ. Δυστυχώς η DUPA δεν δίνει πάντα δείγματα νωρίς για αυτό και οι καλές κλινικές πρέπει να κάνουν καλή ανάλυση της δότριας πριν προχωρήσουν. Φυσικά και η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της DUPA. Μεταξύ 20-30 μπορεί όλα να είναι ΟΚ και να αρχίσει επιθετικά ή μη μετά τα 30.

Δημητρης38

Active Member
Δεν βαζει τοπικ ο Μητσαρας... δεν εγινε κανενα θαυμα με την μ/μ του και ξαφνικα εγινε μαλλιας σε αντιθεση με τους αλλους... απλα αυτο που βλεπουμε ειναι ενα καλο illusion του middle που ριχνει σκια στην επιφανεια που εκανε την επεμβαση. Ετσι οπως τραβηξε τις φωτογραφιες (ευθεια και κατω απο σκια) δειχνει να εγινε NW0 εαν τον δειτε απο κοντα ομως θα υπαρχει μια σχετικη αραιωση (λογω της πυκνοτητας που δεν μπορουν να επιτυχουν οι μ/μ). Εαν τραβηξει φωτογραφια καθετη στο σκαλπ του θα ειναι εμφανης η διαφορα.

Οπως και να εχει ομως ειναι σιγουρα μια απο τις ποιο επιτυχημενες επεμβασεις στο φορουμ δεδομενου οτι εχει πιασει πολυ μεγαλα ποσοστα φυτρωσης και σε σχετικα μικρο χρονικο διαστημα.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συμφωνω με δημητρη.Ειναι η γωνια της φωτο που τραβας ,παιζει μεγαλο ρολο.Αν σας βαλω μια φωτο απο αναλογη γωνια ειμαι Σακης Ρουβας.

danceworld_2001

Well-Known Member
Παιδιά... δεν αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα που πάει να παρουσιάσει ο Δημήτρης, ούτε τον κατηγορώ για κάτι, ούτε θεωρώ οτι πάει να κοροιδέψει, ούτε λεω πως το αποτέλεσμα ειναι φτωχό. Τον παρακαλώ απλά εαν θέλει, να βάλει καλύτερες, σωστότερες φωτογραφίες ώστε να έχουμε καλύτερη άποψη για το αποτέλεσμα σε πιο ρεαλιστικές συνθήκες. Αν βγάλω φωτογραφίες τέτοιου τύπου και εγώ θα φαίνομαι 2 φορές πιο πυκνός απο τώρα πχ.

John_John1

Ουτε εγω το αμφισβιτω και του το πα οτι μαρεσε παρα πολυ.Εξαλλου ηταν τελειος φαλακρος σε εκεινο το σημειο.
Θελει και καμια καθετη φωτο να βαλει και ολα καλα μετα.

zotrix

Active Member
εγώ για να είμαι ειλικρινής (και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω) δεν θεωρώ και τόσο φυσική την hairline, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται για μια πολύ καλή επέμβαση εν γένει. Αν γινόταν να έβαζες και περισσότερες φωτογραφίες για να κρίνουν καλύτερα όσοι σκέφτονται για μεταμόσχευση θα βοηθούσε πολύ.

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια μολις διαβασα τα μηνυματα σας..
φυσικα θα βαλω και αλλες φωτογραφιες δεν εχω να κρυψω κατι.
φυσικα και η πυκνοτητα μου δεν ειναι οπως φαινεται στις φωτογραφιες και κατω απο φως φαινεται πιο αραιη.
οταν ειμαι σε ασανσερ με το φως απο πανω φαινεται κεφαλι. μπεζος δεν εγινα οπως εγραψε ενας φιλος.
τοπικ δεν εχω βαλει ποτε στο κεφαλι μου. και ετσι οπως ειμαι τωρα απο το αποτελεσμα που εχω με καλυπτει. δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να βαλω τοπικ για να δειχνει φουλ πυκνο.
το illusion που ειπε καποιος επισης ισχυει. τα πισω μαλλια βοηθανε να δειχνει καλο το αποτελεσμα.. εδω καλυπταν ολη την καμμενη γη μπροστα δεν θα βοηθησουν να δειξει καλυτερα η ληπτρια? εβαλα φωτο και σε εξωτερικο χωρο. ετσι φαινομαι face to face. αν με δεις απο πανω τα μαλλια δεν καλυπτουν το ιδιο με face to face λογω φορας τριχων.. αν ηταν ξαπλωμενες οι τριχες θα ειχε καλη καλυψη απο πανω? αλλους τους αρεσει ετσι αλλους αλλιως.
τελος καταλαβαινω τις αμφιβολιες καποιων γιατι εχετε δει πολλα.
ειμαι και εγω ανοιχτος να συναντησω οποιο παιδι θελει να με δει απο κοντα ευχαριστως.. γιατι και εγω οταν ηθελα να κανω τη μμ κοντα στα 2 χρονια εψαχνα καποιον να δω απο κοντα για να παρω την αποφαση..
συντομα θα βαλω και φωτο απο εξωτερικο χωρο αν και εχω βαλει στις τελευταιες μια αλλα θα προσπαθησω να εχει και ηλιο..επισης θα βαλω και πανοραμικη το οποιο εχω ξανακανει..

aeratos28

Just aeratos
ο dimitris50423 για μένα το ξαναλεω πως παίζει να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του φόρουμ.Συμφωνώ ότι με άλλες φωτογραφίες σίγουρα θα είναι πιο αραιά αλλά επειδή το έχουμε πει και άλλες φορές μια φωτογραφία μπερδεύει,γιατί καταρχήν είναι στατική..το να βγάλει πανοραμική φωτό,εννοείται ότι πρέπει να βγάλει για να δούμε πως είναι αλλά το ζητάμε εμείς εδώ στο φόρουμ..έξω στην πραγματική του ζωή,δεν θα κάθεται σαν κριάρι έτοιμο για επίθεση όταν μιλάει σε εναν ανθρωπο..πρόσωπο με πρόσωπο θα είναι και πιστεύω το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακοτατο.επίσης Συμφωνώ με κάποιους που λένε για hairline γτ όσο την παρατηρώ κάπως μου κάνει να πω την αλήθεια.μου φαίνεται ευθεία τελειως.. προσωπικά θα ήθελα να ήταν πιο κυκλική με ένα τακ στους κροτάφους πιο πάνω για να έχει οβάλ σχήμα..γτ τώρα μπορεί κάποιος αν ξέρει να καταλάβει άνετα ότι είναι εμφύτευση.αλλά αυτά γούστα είναι κιόλας..του Δημήτρη του αρέσει!οπότε ότι και αν λέμε εμείς! άλλο ένα είναι ότι τα grafts που έβαλε είναι 2300..δηλαδή τουλαχιστον 1000-1200 που έχουν χρησιμοποιήσει αλλά παιδιά εδώ για ίδιο,ίσως και μικρότερο πρόβλημα..εγώ πιστεύω ότι είναι ένα άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Δε το θυμαμε του elcapetano θα μπω να ξαναδω.
Ααααα μιας και το θυμηθηκα...
Κατεβενω Αθηνα για 7 μερες διακοπες αρχες Δεκεβριο.Θα ειμαι με κοπελα εκει.
Αν βολεψει κανεις αθηναιος να τα πουμε για καφε ειμαι προθυμος.Πειραια θα ειμαι σαν περιοχη.
Τον giwrgoathina θα τον δω μαλλον.

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια δεν με ενδιαφερει προσωπικα να ειμαι το καλυτερο αποτελεσμα του φορουμ.. με νοιαζει να ειμαι απλα ικανοποιημενος και να χαιρομαι το αποτελεσμα που εχω οποιο και αν ειναι αυτο. επισης μην ξεχνατε ειμαι στους 5 μηνες σημερα. δεν εχω κλεισει χρονο για να συγκριθω με κανεναν.
θα μπορουσαν να συγκριθουν 2 αποτελεσματα αν ειχαν να καλυψουν στη μμ ιδιο εμβαδον κεφαλιου με ιδιο αριθμο γκραφτς. αν ο ενας εχει βαλει 3500 μοσχευματα και ο αλλος 2000 για το ιδιο εμβαδον δεν γινεται συγκριση. μπορεις απλα να πεις πιο σου αρεσει περισσοτερο λογω πυκνοτητας φορας τριχων hairline και αλλα.. ο καθενας εχει την γνωμη του.

aeratos28

Just aeratos
τα κριτήρια μου φιλε dance είναι ή έκταση του προβλήματος καταρχην.. δες τις πρώτες φωτό του δημητρη, και δες όταν τον κούρεψαν που ήταν τα μαλλιά του..στη μεση του middle.εκεί που ξεκίνησε ή hairline μέχρι να φτάσει πίσω για να ενωθούν τα μαλλια του είναι πολύ μεγάλο το κενό..άνετα 7-8 πόντους από τη hairline μέχρι πίσω και από κρόταφο σε κρόταφο πρέπει να είναι περίπου 15-16 πόντους..αν υπολογίσουμε χοντρικά τώρα δηλαδή μιλάμε για 60-70 τετραγωνικά εκατοστά καμμένης γης..ούτε χνούδι..έβαλε σε αυτή την έκταση 2300 grafts..πολύ λίγα σε σχέση με αλλά παιδιά με παρόμοια προβλήματα..πχ λέω τώρα ο traccas..με μικρότερο πρόβλημα..είχε ήδη υπάρχοντα μαλλιά αρκετά σε σχέση ειδικά με τον dimitris50423 στην α ζώνη, έβαλε 3000 και του έλεγαν ότι έπρεπε να βάλει και τα 500 που έβαλε crown γιατι τα χρειαζόταν μπροστά..ο Δημήτρης με μεγαλύτερο πρόβλημα έβαλε 700 λιγότερα και έχει μπροστά 2πλασια μαλλιά και υπόψιν,είναι ακόμα στους 5 μήνες..μην μου πείτε πάλι είναι άλλη περίπτωση κτλ..Συμφωνώ αλλά είναι πανομοιότυπα προβληματα

danceworld_2001

Well-Known Member
Εγώ μέσα να τα πούμε φίλε!!!

Δε το θυμαμε του elcapetano θα μπω να ξαναδω.
Ααααα μιας και το θυμηθηκα...
Κατεβενω Αθηνα για 7 μερες διακοπες αρχες Δεκεβριο.Θα ειμαι με κοπελα εκει.
Αν βολεψει κανεις αθηναιος να τα πουμε για καφε ειμαι προθυμος.Πειραια θα ειμαι σαν περιοχη.
Τον giwrgoathina θα τον δω μαλλον.

danceworld_2001

Well-Known Member
Μήτσο, μην θεωρήσεις τα λεγόμενα μου υποτιμητικά προς εσένα ή το αποτέλεσμα, και προς θεού, ούτε κριτής το παίζω σε tv show ούτε διαγωνισμό κάνουμε. Το αποτέλεσμα σου δείχνει εξαιρετικό ειδικά αν υπολογίσεις την έκταση αραίωσης και τα grafts που έριξες. Απλά το ξαναλέω.. δείχνει.... για να πω πως σίγουρα ειναι, θα ήθελα να δω μια μερα πολύ πιο ποιοτικές φωτογραφίες. Ωστόσο χαίρομαι που πήγες καλά και σου αρέσει, και να είσαι σίγουρος πως θα δώσει και άλλο, δεν εισαι ούτε στο 70% ακόμη.

παιδια δεν με ενδιαφερει προσωπικα να ειμαι το καλυτερο αποτελεσμα του φορουμ.. με νοιαζει να ειμαι απλα ικανοποιημενος και να χαιρομαι το αποτελεσμα που εχω οποιο και αν ειναι αυτο. επισης μην ξεχνατε ειμαι στους 5 μηνες σημερα. δεν εχω κλεισει χρονο για να συγκριθω με κανεναν.
θα μπορουσαν να συγκριθουν 2 αποτελεσματα αν ειχαν να καλυψουν στη μμ ιδιο εμβαδον κεφαλιου με ιδιο αριθμο γκραφτς. αν ο ενας εχει βαλει 3500 μοσχευματα και ο αλλος 2000 για το ιδιο εμβαδον δεν γινεται συγκριση. μπορεις απλα να πεις πιο σου αρεσει περισσοτερο λογω πυκνοτητας φορας τριχων hairline και αλλα.. ο καθενας εχει την γνωμη του.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε μου δεν θα διαφωνήσω σε όλα λες, ισα ίσα, απλά επιμένω για καλύτερες φωτογραφίες και άδικο δεν έχω. Ωστόσο εκτιμώ και πάλι πως η δήλωση το κορυφαίο ίσως αποτέλεσμα του φόρουμ πως ειναι υπερβολικά βαρύγδουπη, ειδικά όταν στο φόρουμ όλοι ξέρουν πως το καλύτερο αποτέλεσμα απο πλευράς της σχέσης κάλυψης vs προβλήματος το έχει ο comb απο Hasson, και σαν πιο dense packing - artistic hairline ο panos1982 πάλι στον ίδιο γιατρό. Απο εκει και πέρα εξίσου εντυπωσιακός ειναι ο τζον τζον, για Κύπρο απο τους πλέον εντυπωσιακούς, απίστευτη πυκνότητα και στον ilcapitano με μεγάλη αραίωση και elmajiko απο τις πλέον επιθετικές και πυκνές hairline.

τα κριτήρια μου φιλε dance είναι ή έκταση του προβλήματος καταρχην.. δες τις πρώτες φωτό του δημητρη, και δες όταν τον κούρεψαν που ήταν τα μαλλιά του..στη μεση του middle.εκεί που ξεκίνησε ή hairline μέχρι να φτάσει πίσω για να ενωθούν τα μαλλια του είναι πολύ μεγάλο το κενό..άνετα 7-8 πόντους από τη hairline μέχρι πίσω και από κρόταφο σε κρόταφο πρέπει να είναι περίπου 15-16 πόντους..αν υπολογίσουμε χοντρικά τώρα δηλαδή μιλάμε για 60-70 τετραγωνικά εκατοστά καμμένης γης..ούτε χνούδι..έβαλε σε αυτή την έκταση 2300 grafts..πολύ λίγα σε σχέση με αλλά παιδιά με παρόμοια προβλήματα..πχ λέω τώρα ο traccas..με μικρότερο πρόβλημα..είχε ήδη υπάρχοντα μαλλιά αρκετά σε σχέση ειδικά με τον dimitris50423 στην α ζώνη, έβαλε 3000 και του έλεγαν ότι έπρεπε να βάλει και τα 500 που έβαλε crown γιατι τα χρειαζόταν μπροστά..ο Δημήτρης με μεγαλύτερο πρόβλημα έβαλε 700 λιγότερα και έχει μπροστά 2πλασια μαλλιά και υπόψιν,είναι ακόμα στους 5 μήνες..μην μου πείτε πάλι είναι άλλη περίπτωση κτλ..Συμφωνώ αλλά είναι πανομοιότυπα προβληματα

John_John1

Οταν Ειμαι Αθηνα θα ενημερωσω dance.Σημερα εβγαλα αεροπορικα ticket.
Θα με δεις απο κοντα θα φερω και laptop μαζι μου και μετα μπορεις να κρινεις και για μενα καλυτερα το αποτελεσμα.
Θα χαρω πολυ να με κρινεις και εσυ αν με δεις ειτε θετικα ειτε αρνητικα.
Εχω 757 φωτος στο laptop με ολη την πορεια,πριν μετα κτλ.
Θα ειναι ολες στην διαθεση σου να τις μελετησουμε,τα + και τα -

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα