danceworld_2001
Well-Known Member
Δημήτρη σίγουρα είσαι άλλος άνθρωπος και μπράβο σου. Διάβασα ενα σχόλιο εδω μέσα το οποίο θεωρώ μη ρεαλιστικό... πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ειναι το καλύτερο του φόρουμ. Θα πω πως ειναι ενα αρκετά καλο αποτέλεσμα στο φόρουμ για Ελληνική κλινική. Ωστόσο οι πυκνότητες που βλέπουμε στις φωτογραφίες απέχουν πάρα πολύ απο την πραγματικότητα, στις συγκεκριμένες φωτογραφίες και τόπικ να έβαζες χαμπάρι δεν θα πάρουμε. Αν θες να παρουσιάσεις πιο αντικειμενικά και δίκαια την μμ σου, θα πρέπει να βάλεις φωτογραφίες όπως οι δικές μου ή του geroksoura, το ξαναλέω. Κανείς φυσικά δεν σε αναγκάζει, ωστόσο να θυμίσω στο παρελθόν πως άτομο που είχε βάλει τέλειες φωτογραφίες τον μπάναραν επειδή κάποιον τον κατηγόρησε για τόπικ και τον ανάγκασαν να στείλει στον admin φωτογραφίες με βρεγμένα μαλλιά και άλλα κουλά και τον επανέφεραν. Όλα αυτά ηταν τραγικά και αστεία τότε, απλά σωστό ειναι να βλέπουμε την πραγματική εικόνα ενός μεταμοσχευμένου, γιαυτό και εγώ ειμαι ανοιχτός να με συναντήσει όποιος θέλει και το έχουν πράξει πάνω απο 5 άτομα του φόρουμ, γιατί τότε μόνο βλέπεις την αλήθεια. Απο φωτογραφίες και ειδικά σκοτεινές - χαμηλής ανάλυσης - μακρινές, όποιος βγάλει συμπέρασμα και επιλέξει γιατρό / κλινική, ειναι άξιος της μοίρας του.