Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

poseidonas77

Well-Known Member
και εχει και γιατρους που εγω προσωπικα δεν τους ηξερα γιατι ακουγα συνεχεια την ιδια κασετα
ραχαλ-χασον-λορετζο και τουμπαλιν...αλλα εχει και κατι καλιτεχνες με οχι τεραστια φημη αλλα με πολυ καλες δουλειες ρεαλιστικες και τιμιες..δυστυχως στην απεναντι οχθη..αμερικα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
αυτο βλεπω και εγω. μακαρι να φτασουν και οι δικοι μας οι γιατροι καποια στιγμη σε αυτο το σημειο. Απλα φοβαμαι οτι αν φτασουν σε αυτο το σημειο μπορει να ανεβασουν τιμες μετα. θα μου πεις ας φτασουν και βλεπουμε χαχα..

dimitris50423

Well-Known Member
7 μηνες και 19 μερες σημερα. νεες τριχες δεν βλεπω να σκανε. εκτος απο μερικες ψιλες στη hairline στο κεντρο. υποθετω οτι καποιες εκαναν τον κυκλο τους και ξαναβγηκαν. πιστευω οτι οτι ηταν να βγει βγηκε.
Αυτο που παρατηρω ειναι περισσοτερος ογκος στα μεταμοσχευμενα απο παχυνση των υπαρχοντων τριχων.
Επισης τα μαλλια μου μεγαλωνουν γρηγορα μπορω να πω χωρις να παιρνω καποιο συμπληρωμα. παλι κουρεμα θελω.
Ισως και τη μινοξιδιλη να την κοψω εντελως καποια στιγμη απο μια φορα τη μερα που βαζω τωρα. μπροστα ετσι κι αλλιως ειναι ολα μεταμοσχευμενα λογικα δε θα εχω προβλημα

αν κανετε ζουμ στο παρακατω λινκ στο μουστακι φαινονται και καποιοα μοσχευματα που μου εβαλαν εκει για να καλυψουμε ουλη απο επεμβαση.
http://s18.postimg.org/w37f9mddl/20160115_231917.jpg

και καποιες φωτο πριν λιγο μετα απο στεγνωμα με πιστολακι,
http://s17.postimg.org/weqt2yejz/20160117_210548.jpg

http://s30.postimg.org/qrgwm5k2p/20160117_210509.jpg εδω φαινεται οτι επειγοντως θελω κουρεμα.

και μια φωτο με αφρο regain για να στρωνουν καλυτερα
http://s16.postimg.org/3kw9x83tx/20160117_094802.jpg

και μια τελευταια πριν μερικα χρονια με το μαλλι αρκετα μακρυ για να καλυπτει οτι γινοταν μπροστα οταν ημουν εκτος νερου. χαχαχα αυτη την εκρυβα γιατι βγηκαν ολα στη φορα
http://s11.postimg.org/5dbt5101f/004.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θες οπωσδήποτε κούρεμα! Για την πάχυνση δεν μπορω να πω κάτι, ο μαύρος τοίχος ειναι μαύρος :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω καπως ετσι κανω το μαλλι μου...η φωτο είναι πριν 3-4 μερες.
P1134114.JPG

John_John1

σε κανα 3 χρονακια μαλλον.
θα σας βαλω μια φωτο από πλαγια τωρα η οποια είναι πριν ένα μηνα περιπου.
Απλα θελω να δειτε πως φενεται από πλαγιος και να δειτε και τα temple points και που θελω να βαλω.
Nα υπογραμισω αυτή η φωτο που θα βαλω είναι με TOPPIK διοτι ημουν με κοπελα....

Συνημμένα

• PC043417.JPG
    PC043417.JPG
    160.6 KB · Προβολές: 329

Stripar

Established Member
Πρέπει όντως να ασχοληθείς κάποια στοιγμή στο μέλλον με τις πτέρυγες και τα temple points.
Θέλει όμως προσοχή στην διαχείριση των grafts γιατί όπως φαίνεται και στην φωτογραφία αρχίζεις και ανοίγεις σιγά-σιγά και πιό πίσω...

John.JPG

dimitris50423

Well-Known Member
ωραιος john. πολυ καλο το μπροστα. και βλεπω κραταει στο χρονο.. χαιρομαι για αυτο και ελπιζω και τα δικα μου να μεινουν για πολλα χρονια. το τοπικ ρε φιλε δεν φαινεται καθολου.
οι φωτο σου μηπως να μεταφερθουν στο νημα σου μην νομιζουν οτι ειμαι εγω και τουμπανιασα ετσι. να μην μπερδευουμε.

επισης πως τα στρωνεις τι βαζεις στο μαλλι? αφρο?

Δημητρης38

Active Member
Πρέπει όντως να ασχοληθείς κάποια στοιγμή στο μέλλον με τις πτέρυγες και τα temple points.
Θέλει όμως προσοχή στην διαχείριση των grafts γιατί όπως φαίνεται και στην φωτογραφία αρχίζεις και ανοίγεις σιγά-σιγά και πιό πίσω...

Προβολή συνημμένου 9861

Τζων... πλακα πλακα επαθα ενα σοκ οταν το ειδα.. τι ειναι αυτο ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ απολύτως με Stripar μην κανείς τίποτα στο crown αν δεν αποσαφηνίσεις τι συμβαίνει στα πλάγια σε σχέση με το τι εχει να δώσει ακόμα η δότρια

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν το ειχα προσεξει ουτε εγω. Face to face δεν το βλεπεις καθολου. Εχει υποχωρησει αρκετα το πλαινο. Και πιο μεσα εχει μια αραιωση. Εκει εβαλες τοπικ να φανταστω. Στην επομενη μμ που θα κανεις να τα κανειςκ τα 2 μαζι. Αν θες βαλε κ μια φωτο απο crown. Ποσα μοσχευματα minimum λες οτι χρειαζεται;

poseidonas77

Well-Known Member
γιαννη τουμπανο εισαι μπροστα ..τωρα με την κοντινη φωτο φενεται καθαρα...
ρε συ κοιτα και την αλλη πλευρα αν εχεις το ιδιο θεμα η ειναι απλα πατημενο το μαλι....
και για μενα ψαξε το ιστορικο σου να δεις αν εχασαν γεφυρες....η κατεληξε καποιος 7αρης να ξερεις πως θα κινηθεις

John_John1

ωραιος john. πολυ καλο το μπροστα. και βλεπω κραταει στο χρονο.. χαιρομαι για αυτο και ελπιζω και τα δικα μου να μεινουν για πολλα χρονια. το τοπικ ρε φιλε δεν φαινεται καθολου.
οι φωτο σου μηπως να μεταφερθουν στο νημα σου μην νομιζουν οτι ειμαι εγω και τουμπανιασα ετσι. να μην μπερδευουμε.

επισης πως τα στρωνεις τι βαζεις στο μαλλι? αφρο?

αν μπορουν να τις μεταφερουν ας το κανουν μην σε χαλαω το νημα ναι.
Στο μαλλι βαζω μονο Λακ wellaflex το 4-5 νουμερο δυνατο κρατημα μονο και πολύ λιγο αφρο στην hairline ισα ισα να χτενιζιτε λιγο και να δινει λαμψη.

John_John1

Το μαλλι στα πλαγια στα temple παντα ημουν ανοιχτος από πολύ πιο παλια και κροτάφους αλλα ναι θα υποχωρησε κιαλο.
Τωρα αυτό το κυκλο που σημειωσες στριπαρ εχω βαλει λακ μαζι με νερο και ισως πατηθηκε λιγο και φενεται η αραιωση.Θα βρω καμια φωτο με πιο ξυρισμενο μαλλι η θα τα ξυρισω πιο κοντα να φανει καλυτερα το πλαινο και θα ποσταρω.
Οσο για το crown cvial θα το κανα σε κανα 3 χρονακια εάν μασω λεφτα καπου στα 40 ετων γιαυτο ακομη δεν βιαζομαι θα δουμε τοτε πως θα κινηθω.

Tasmania

Active Member
Δημήτρη για τη μεταμοσχευση μαλλιων στην περιοχη που εκανες επεμβαση (λογω χειλεοσχειστιας-λαγοχειλο) οι τριχες τοποθετηθηκαν επι της λευκης ουλωδους γραμμης πλησιον αυτης (0,5-1cm) ή περιφερικότερα >1cm αποσταση ? Ρωταω γιατι ασχολουμαι μαν επι του θεματος λογω επαγγελματος. Ωραιο και το αποτελεσμα στο κεφαλι σε συγκριση με πριν. Οι ενδυασμοι μου βρισκονται μονο στο θεμα hairline οσον αφορα την πυκνοτητα (δειχνει πιο αραιη απο τις πιο πισω περιοχες αν και συνηθως στη hairline οι ιατροι κανουν μαξιμουμ τοποθετηση για πυκνοτητα) και τη φυσικοτητα (για μενα κανει μπαμ οτι ειναι μ/μ ιδιως σε ατομα ψειρες σαν εμας :p ...

John_John1

Επηδει με ανχωσατε λιγο με τα temple θα βαλω καποιες φωτο το βραδυ στο νημα μου την φωτο που εβαλα σημερα που είμαι πριν 40 μερες και φωτο σημερινες από τα temple να με πειτε λιγο τι βλέπεται και αν παιζει ρολο η οπτικη γωνια γιατι τωρα εβγαλα 2 φωτος και το βλεπω παλι διαφορετικο.

Stripar

Established Member
Δεν το ειχα προσεξει ουτε εγω.

Μήν ανησυχείς...είμαι εγώ εδώ για τις λεπτομέρειες και τα ψηλά γράμματα!...

Το μαλλι στα πλαγια στα temple παντα ημουν ανοιχτος από πολύ πιο παλια και κροτάφους αλλα ναι θα υποχωρησε κιαλο.

Τωρα αυτό το κυκλο που σημειωσες στριπαρ εχω βαλει λακ μαζι με νερο και ισως πατηθηκε λιγο και φενεται η αραιωση.Θα βρω καμια φωτο με πιο ξυρισμενο μαλλι η θα τα ξυρισω πιο κοντα να φανει καλυτερα το πλαινο και θα ποσταρω.
Οσο για το crown cvial θα το κανα σε κανα 3 χρονακια εάν μασω λεφτα καπου στα 40 ετων γιαυτο ακομη δεν βιαζομαι θα δουμε τοτε πως θα κινηθω.

Johny εγώ την προδιάθεση αραίωσης ήθελα να σου επισημάνω...
Όπως είναι γνωστό όπου υπάρχει σήμερα αραίωση , αύριο (2-4 χρόνια) υπάρχει υποχώρηση & φαλάκρα.
Καλό είναι να το έχεις κατά νού , προκειμένου να κάνεις σωστή διαχείριση του αποθεματικού της δότριάς σου.

Τέλος μιάς και εγώ πονάω εκεί ,γέφυρα - temple points να σου πώ ότι , η Fina δέν πιάνει καθόλου εκεί...αν και νομίζω το έχεις εξακριβώσει δια της γδυμνής αλήθειας.
Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που εγώ γύρισα απο Fina σε Duta!

Επηδει με ανχωσατε λιγο με τα temple θα βαλω καποιες φωτο το βραδυ στο νημα μου την φωτο που εβαλα σημερα που είμαι πριν 40 μερες και φωτο σημερινες από τα temple να με πειτε λιγο τι βλέπεται και αν παιζει ρολο η οπτικη γωνια γιατι τωρα εβγαλα 2 φωτος και το βλεπω παλι διαφορετικο.

Σημασία φίλε μου δέν έχει και τόσο η οπτική γωνία που θα το δούμε εμείς...αλλά εσύ που το ζείς καθημερινά 360μοίρες
Βάλε όμως για το τζέρτζελο...

Δεν σε βλέπω Ταιλάνδη για τα επόμενα 5 χρόνια o_O

John_John1

Το βραδυ θα βαλω θα φτιαξω και ιδιο το μαλλι αν τα καταφερω να δουμε λιγο τι γινεται.και αν δε βαριεμε θα το κουρεψω και την μηχανη πλαγια κ δοτρια...πιστευω να το κανω σημερα.
Την τρελα μου μεσα εχουμε το μαλλι εχουμε και την ταιλανδη..

Μπλουζα