Δεν το ειχα προσεξει ουτε εγω.
Μήν ανησυχείς...είμαι εγώ εδώ για τις λεπτομέρειες και τα ψηλά γράμματα!...
Το μαλλι στα πλαγια στα temple παντα ημουν ανοιχτος από πολύ πιο παλια και κροτάφους αλλα ναι θα υποχωρησε κιαλο.
Τωρα αυτό το κυκλο που σημειωσες στριπαρ εχω βαλει λακ μαζι με νερο και ισως πατηθηκε λιγο και φενεται η αραιωση.Θα βρω καμια φωτο με πιο ξυρισμενο μαλλι η θα τα ξυρισω πιο κοντα να φανει καλυτερα το πλαινο και θα ποσταρω.
Οσο για το crown cvial θα το κανα σε κανα 3 χρονακια εάν μασω λεφτα καπου στα 40 ετων γιαυτο ακομη δεν βιαζομαι θα δουμε τοτε πως θα κινηθω.
Johny εγώ την προδιάθεση αραίωσης ήθελα να σου επισημάνω...
Όπως είναι γνωστό όπου υπάρχει σήμερα αραίωση , αύριο (2-4 χρόνια) υπάρχει υποχώρηση & φαλάκρα.
Καλό είναι να το έχεις κατά νού , προκειμένου να κάνεις σωστή διαχείριση του αποθεματικού της δότριάς σου.
Τέλος μιάς και εγώ πονάω εκεί ,γέφυρα - temple points να σου πώ ότι , η Fina δέν πιάνει καθόλου εκεί...αν και νομίζω το έχεις εξακριβώσει δια της γδυμνής αλήθειας.
Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που εγώ γύρισα απο Fina σε Duta!
Επηδει με ανχωσατε λιγο με τα temple θα βαλω καποιες φωτο το βραδυ στο νημα μου την φωτο που εβαλα σημερα που είμαι πριν 40 μερες και φωτο σημερινες από τα temple να με πειτε λιγο τι βλέπεται και αν παιζει ρολο η οπτικη γωνια γιατι τωρα εβγαλα 2 φωτος και το βλεπω παλι διαφορετικο.
Σημασία φίλε μου δέν έχει και τόσο η οπτική γωνία που θα το δούμε εμείς...αλλά εσύ που το ζείς καθημερινά 360μοίρες
Βάλε όμως για το τζέρτζελο...
Δεν σε βλέπω Ταιλάνδη για τα επόμενα 5 χρόνια