Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια ταινία πήγαμε να δουμε και ξέσπασε καταιγίδα...

QUOTE="dimitris50423, post: 157567, member: 19556"]Αν ελεγα οτι το εκανα lorenzo και εδωσα 14000 ευρω μπορει να ειχες κ αλλη γνωμη δεν ξέρω[/QUOTE]

Αυτό δεν χρειαζόταν Δημητρη. Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα, μετα από τόση αναλυση εχεις καταλάβει το σκεπτικό μας, τα χιλιοειπαμε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εγώ την συγκρινω για ένα και μόνο λόγο ειδικά με τον cvial..γιατί και ο cvial τον πίεσε για περισσότερα grafts αλλά ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ του το ξεκοψε από την αρχή..και δεν είχε φόβο για σοκ λος όπως σωστά ειπες λόγο ότι ήταν κενός από μαλλιά..δεν ζοριζει καταστάσεις..ξέρει τι κάνει..και γι αυτό και τον έγραψα επιστήμονα με κεφάλαια..φτιάχνει σωστά πλάνα εξ αρχής.!

Το προβλημα του ήταν η δότρια, να την αφήσει σε καλή κατάσταση.

Δημητρης38

Active Member
Yπάρχουν κάποιοι γιατροί που έχουν την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να δίνουν αξιοπρεπείς μτχ σε πυκνότητες με πολύ λιγότερο αριθμό grafts
απο ότι κάποιοι άλλοι

Βλέπε για παράδειγμα Doganay Vs Erdogan
ή για παράδειγμα Lorezzo Vs Erdogan

Οτι νανε ... χουντινι ειναι οι 2 Γιατροι και θα δινουν μεγαλυτερες πυκνοτητες με τα ιδια grafts ?

εγώ την συγκρινω για ένα και μόνο λόγο ειδικά με τον cvial..γιατί και ο cvial τον πίεσε για περισσότερα grafts αλλά ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ του το ξεκοψε από την αρχή..και δεν είχε φόβο για σοκ λος όπως σωστά ειπες λόγο ότι ήταν κενός από μαλλιά..δεν ζοριζει καταστάσεις..ξέρει τι κάνει..και γι αυτό και τον έγραψα επιστήμονα με κεφάλαια..φτιάχνει σωστά πλάνα εξ αρχής.!

O Eπιστημονας του αφησε ενα φαλακρο κενο στην κορυφη για να τον κανει πελατη
Ελα παλι του χρονου μεγαλε να πυκνωσουμε και να σου φυτεψω και το κενο

Εαν του εβαζε αλλα 500 grafts τι θα αλλαζε δηλαδη ?

Stripar

Established Member

ΡΕ συ @ aerate αγόρι απο τον ουρανό έπεσες?

έχεις πάει να γνωρίσεις κανέναν γιατρό απο κοντά?

αλλη πολιτική έχει ό ένας γιατρός άλλη ο άλλος , αλλο work ethic o Rahal , αλλο ο loretzzo...

ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ!...

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα καλό και αυτό stripar..από τον ουρανό λες να έπεσα??τους έχω πληρώσει ΟΛΟΥΣ αυτούς που συζητάτε για να μιλήσω μαζί τους από κοντά..και με κάποιους και πάνω από μια φορά καθώς πέρασαν 3-4 χρόνια χωρίς θεραπεία και είδαμε καθαρά την εξέλιξη που είχα..οπότε από τον ουρανό δεν θα το έλεγα..εγώ θελω να μου εξηγήσεις πως σε ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια έκταση κενή,με τα ίδια grafts θα τον έκανε πιο πυκνό ο lorenzo..πως θα το έκανε θέλω να μου πεις

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οτι νανε ... χουντινι ειναι οι 2 Γιατροι και θα δινουν μεγαλυτερες πυκνοτητες με τα ιδια grafts ?

O Eπιστημονας του αφησε ενα φαλακρο κενο στην κορυφη για να τον κανει πελατη
Ελα παλι του χρονου μεγαλε να πυκνωσουμε και να σου φυτεψω και το κενο

Εαν του εβαζε αλλα 500 grafts τι θα αλλαζε δηλαδη ?

Δημήτρη, μαλλον ξεχνάς εύκολα, το εχω γράψει 500 φορές και αυτη ήταν η πρώτη σου ερώτηση όταν ανοιξα το νήμα μου. ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΤΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΞΥΡΙΣΕ.Τα περί πελάτη, δεν τα σχολιάζω, θα σωθεί ο Lorenzo απο μένα με 6 μήνες αναμονή. Έλεος! Δεν καταλαβαίνεις οτι η hairline και το forelock πρεπει να τελειώνουν άπαξ (για χίλιους λόγους που ευχαρίστως να τους αν αναλύσουμε αν θες) και αυτα απο μόνα τους ήταν όλα τα graft...

Stripar

Established Member
Δεν το διευκρινησες καθως μιλαμε στο δικο μου νημα.

Σε αυτό δέν εχεις άδικο!...
Βλέπεις με όλα τα παιδιά που έκαναν μτχ στο Βεκρή έχουμε πρόβλημα γιατί δέν έχουν βάλει πριν / μετά φωτοφραφίες και
μετά απο πολλές παρεκλήσεις ανέρτησαν κάποιες καθαρές φωτογραφίες...ΣΥΝΕΠΩΣ ναι έχεις δίκιο πρέπει να εξιδικευουμε για να μήν γίνονται παρεξηγήσεις....

aeratos28

Just aeratos
δημητρης38 αν του έβαζε 500 grafts πιστεύεις ότι θα είχε καμία απίστευτη διαφορα??δεν νομίζω..καλύτερα να πάει να κάνει άλλη μια με 2000 όπως του είπε να τελειωνει

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
χαχαχα καλό και αυτό stripar..από τον ουρανό λες να έπεσα??τους έχω πληρώσει ΟΛΟΥΣ αυτούς που συζητάτε για να μιλήσω μαζί τους από κοντά..και με κάποιους και πάνω από μια φορά καθώς πέρασαν 3-4 χρόνια χωρίς θεραπεία και είδαμε καθαρά την εξέλιξη που είχα..οπότε από τον ουρανό δεν θα το έλεγα..εγώ θελω να μου εξηγήσεις πως σε ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια έκταση κενή,με τα ίδια grafts θα τον έκανε πιο πυκνό ο lorenzo..πως θα το έκανε θέλω να μου πεις

Θα σου απαντήσω εγώ. Options, επί το Ελληνικότερον, επιλογές. Δηλαδή, αν είχε χρήματα, μια πολύ καλύτερη hairline και καλύτερη πυκνότητα στην Β' ζώνη έτσι ώστε να τα κουρεύει και κοντά και όπως θέλει. Αν πάλι δεν είχε χρήματα (όπως είναι η πραγματικότητα), ΤΙΠΟΤΑ και καλύτερα που δεν πήγε.

Δημητρης38

Active Member
δημητρης38 αν του έβαζε 500 grafts πιστεύεις ότι θα είχε καμία απίστευτη διαφορα??δεν νομίζω..καλύτερα να πάει να κάνει άλλη μια με 2000 όπως του είπε να τελειωνει

Του αφησε αδεια/κενη την κορυφη της ληπτριας και πες μου εσυ τωρα οτι τα 500 grafts θα του χαλασουν την διαχείριση της δοτριας. Δεν το πιστευω με τιποτα !!!
Το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο.
Θα εχει μαλλια σε ολη την επιφανεια και η κορυφη φαλακρη.
Η 2η επεμβαση θα ειναι επιβεβλημενη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ρε συ Δημήτρη αφού το είχε σχεδιάσει και ο cvial από την αρχή για 2 εμφυτεύσεις..γιατί πας να το κανεις ότι και καλά το έκανε σαν πονηριά ο lorenzo??

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Του αφησε αδεια/κενη την κορυφη της ληπτριας και πες μου εσυ τωρα οτι τα 500 grafts θα του χαλασουν την διαχειρηση της δοτριας. Δεν το πιστευω με τιποτα !!!
Το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο.
Θα εχει μαλλια σε ολη την ληπτρια και η κορυφη φαλακρη.
Η 2η επεμβαση θα ειναι επιβεβλημενη.

Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις τίποτα και κανέναν. Αλλά μην βγάζεις και αυθαίρετα συμπεράσματα. Καταρχήν, μπορώ να πάω του χρόνου και να βάλω μόνο 500, άρα μηδέν εις το πηλίκον, μπορεί να μεγαλώσω το μαλλί και να καλύψει το κενό (ήδη δεν φαίνεται από μπροστά) οπότε τον χάσαμε τον πελάτη. Τέλος και αυτή είναι η πραγματικότητα, αγαπητέ Δημήτρη, έχω άλλα 3000 (δυστυχώς) που του χρόνου αφού δω το αποτέλεσμα μου θα δω που είναι καλύτερο να τα βάλω, άρα θα έχω περισσότερες ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

tasos33

Well-Known Member
Σχεδόν όλοι εδω μέσα μπερδεύουν τη λουτσα με την βούρτσα...και εξηγούμε...........
Ο stripar ο cvial κσι εγω κρίνουμε ενα αποτέλεσμα οχι μονο απο την πρωτη εικόνα που μπορεί όντως να ειναι καλη..πχ Δημήτρης..και να ικανοποιεί το μάτι αλλα παμε μερικά βήματα πιο πέρα και προσπαθούμε να δουμε και τα τεχνικά στοιχεια της επεμβασης.
Αναλύοντας λοιπον κάποια τεχνικά στοιχεια πχ γωνία φύτευσης, πυκνότητα, hairline, μονοτριχα δίτριχα κτλ δείχνουμε να αμφισβητούμενο ενα αξιοπρεπές αποτέλεσμα χωρίς να συμβαίνει αυτό στη πραγματικότητα.
Ίσως αυτο να συμβαίνει γιατι κάποιοι έχουμε πιο υψηλές απαιτήσεις ενω άλλοι οχι, ο καθένας το κρίνει αυτο όπως νομίζει.
Ο βαλαντης πχ είναι ικανοποιημένος με αυτο το αποτέλεσμα,δηλαδή με ενα αραιό αποτέλεσμα το οποίο ναι μεν έιναι επιτυχημένο σπό την άποψη της φυτρωσης και μιας σχετικης καλυψης που του εδωσε αλλα αν το δουμε τεχνικα έχει ενα σωρό ατέλειες, εμένα το αποτέλεσμα του Βαλάντη στο κεφάλι μου δε θα ηταν αποδεκτο σε αντίθεση με του Δημήτρη οπου θα απασχολούσε κάπως h hairline
Σε κάθε περιπτωση πάντως δε μπορούμε να συγκρίνουμε σε αυτή τη φαση γιατρούς όπως rahal lorrenzo με γιατρούς όπως ο βεκρης.
Ακόμα περισσότερο δε μπορούμε να απαξιωνουμε μεγαλα ονόματα γιατι είχαν κάποια άσχημα αποτέλεσμα ενω ταυτόχρονα έχουν 100νταδες πετυχημένα που οι εδω γιατροι μάλλον δε τους φτάσουν ποτε.

Δημητρης38

Active Member
ρε συ Δημήτρη αφού το είχε σχεδιάσει και ο cvial από την αρχή για 2 εμφυτεύσεις..γιατί πας να το κανεις ότι και καλά το έκανε σαν πονηριά ο lorenzo??

Γιατι αν κατσει στραβα η φυτρωση τωρα, στην 2η φορα θα παρει τα @@ του ο λορεντζο !!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ναι ρε cvial με 2300 grafts θα του έκανε όλα αυτά που λες τόσο πολύ διαφορετικά και πιο πυκνά δηλαδή??

Δεν με κατάλαβες. Είπα δεν θα του έκανε ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό αν έμενε με 2300 αφού δεν είχε χρήματα

Stripar

Established Member
χαχαχα καλό και αυτό stripar..από τον ουρανό λες να έπεσα??τους έχω πληρώσει ΟΛΟΥΣ αυτούς που συζητάτε για να μιλήσω μαζί τους από κοντά..και με κάποιους και πάνω από μια φορά καθώς πέρασαν 3-4 χρόνια χωρίς θεραπεία και είδαμε καθαρά την εξέλιξη που είχα..

Αλήθεια?...
Έχεις επισκεφτεί το Rahal στον Καναδά , Λορεζο κ.τ.λ?

Κατα τα άλλα δέν ξέρεις τις διαφορές στις ιδιοσυγκρασίες τους , work ethics και των τεχνικών τους?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ωραίος με έκανες και γέλασα!

Δημητρης38

Active Member
Αλήθεια?...
Έχεις επισκεφτεί το Rahal στον Καναδά , Λορεζο κ.τ.λ?

Κατα τα άλλα δέν ξέρεις τις διαφορές στις ιδιοσυγκρασίες τους , work ethics και των τεχνικών τους?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ωραίος με έκανες και γέλασα!

Και εγω γελασα με αποτελεσμα Ραχαλ
Στριπ σε δοτρια που εχει ηδη υποστει μια fue... και του εβγαλε 7500 grafts
Ραχαλ και @@ μπλε !!
Αντε φευγω απο εδω .. καλα μυαλα !!!

Μπλουζα