Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

poseidonas77

Well-Known Member
ευχαριστω βαλαντη!!!!!!!
ενταξει δεν επεσα και πολυ εξω.....ειπα αγγιζει το 50 δηλαδη επεσα εξω 7-10 μοναδες....
και που να τον μετρησει και ο γιατρος με ακριβεια......
μητσο κανε ενα ψυχικο ρε......χαχαχαχχχαχ πλακα κανω...:D:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Dimitris.jpg

Αυτό εννοώ Βαλάντη, το μαλλί του πίσω δεν κάνει γωνία, είναι μια ευθεία γραμμήη 180μοίρες. Άρα προσεγίζει ημικύκλιο.

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
αν θελετε να κανω ξανα καποιες μετρησεις προσεχτικα δεν εχω προβλημα να το κανω.. να καταληξουμε καπου οπου θα ειναι πολυ κοντα στο αληθινο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνησω σ'αυτην τη φωτο @cvial,αλλα η ακτινα μου φαινεται μικροτερη

Οι μετρήσεις που έκανε είναι αποτυπωμένες στην φώτο. Μέτρησε 15cm από την μιά άκρη στην άλλη, άρα το μισό 7,5cm και μέτρησε και από το κέντρο της hairline μέχρι την γραμμή πίσω (στην μέση της) 7cm. Αυτό χονδρικά μας δίνει ημικύκλιο με ακτίνα προσεγγιστικά 7,25cm. Aν είχαμε και μια κόκκινη μέτρηση θα είμασταν πιο σίγουροι για την ακτίνα. Απλά νομίζω ότι δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αν θελετε να κανω ξανα καποιες μετρησεις προσεχτικα δεν εχω προβλημα να το κανω.. να καταληξουμε καπου οπου θα ειναι πολυ κοντα στο αληθινο

Με το μήκος που έχεις τώρα ούτε φώτο δεν μπορείς να πάρεις, βγαίνεις εκτός κάδρου τι μέτρηση να κάνουμε o_O Μόλις τα πάρεις στρατιωτικά που λέει και ο Ποσειδώνας το ξανασυζητάμε...:D

Τελευταία επεξεργασία:
Μολις βρηκα αυτο.Την α ζωνη την υπολογιζει 65 cm**2.Δεν ξερω βεβαια αν ο δημητρης εχει μπει β ζωνη,η' αν το κεφαλι εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με το συγκεκριμενο παραδειγμα

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    111.6 KB · Προβολές: 241

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μολις βρηκα αυτο.Την α ζωνη την υπολογιζει 65 cm**2.Δεν ξερω βεβαια αν ο δημητρης εχει μπει β ζωνη,η' αν το κεφαλι εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με το συγκεκριμενο παραδειγμα

Έχει μπει πολύ βαθιά στην ζώνη Β.....Δεν μπορείς όμως να συγκρίνεις διαφορετικά κεφάλια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
θα θελα να ρωτησω στα υπολοιπα μελη γιατι υπαρχουν τοσοι ενδιασμοι για το αποτελεσμα του Δημητρη?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπαρχει κανένας ενδοιασμός John ως προς το αποτελεσμα του Δημήτρη, ενδοιασμός υπαρχει μόνο ως προς τον Β. μέχρι να δουμε και αλλα τεκμηριωμένα παραδείγματα. Προσωπικά το μόνο που με εξιταρει ( με την καλή έννοια, λόγω καλών χαρακτηριστικών του μάλλιου του) στην περιπτωση του Δημήτρη ειναι το πως μια μέτρια πυκνότητα μπορει να δείχνει τόσο καλα...

Sent from my iPhone using Tapatalk

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν να πω πως οτι λεω το λεω απο καθαρά ερευνητικό ενδιαφέρον, μάλιστα το θεωρώ και πολυ χρήσιμο σαν παράδειγμα για να καταλάβουμε οτι οι πυκνότητες δεν λενε τίποτα αν δεν ληφθούν υπόψη τα επιμέρους χαρακτηριστικά του καθενός που στη περιπτωση του Δημήτρη ειναι πολυ ευνοϊκά. Τωρα για αυτό που αναφέρεις, ναι θεωρώ οτι και η σκιά και το μάκρος παίζουν πολυ μεγάλο ρόλο, μπουσταρουν την όλη εικόνα. Το μακρύ μπουσταρει τις φωτο απο πανω αφού με τέτοιο μάκρος συμπεριφερεται σαν πολυ σγουρό (ενώ δεν ειναι) λογω βάρους (δες την κάτοψη του) και δίνει τρομερή καλυπτικοτητα, ενώ στο ανφας η σκιά απο πισω τα μαυρίζει όλα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και για να στο τεκμηριώσω για κοίτα μια κοντινή φώτο δικιά μου μέσα στο αυτοκίνητο με πολύ φως γύρω γύρω αλλά με σκοτεινή οροφή (πρακτικά σκοτεινό background σαν να είχα μαλλί πίσω) για κοίτα λίγο πιο μέσα από την hairline, σκέτη μαυρίλα, για πήγαινε στο νήμα μου να δεις την ίδια φωτο με φως από πάνω να καταλάβεις την διαφορά... Δημήτρη sorry που βάζω δικιά μου φώτο στο νήμα σου, αν σε ενοχλεί την μετακομίζω στο δικό μου...
dimitris1.jpg

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ναι ετσι ειναι και εγω εχω τετοιες φωτο που παραπλανουν.με μια hairline καλη μονο καλει δουλεια και στα πισω μου εφοσον με βλεπεις ευθεια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για να μην παρεξηγηθούμε να πω οτι δεν λέμε οτι μας παραπλανεί ο Δημητρης, απλα έτσι ειναι το μαλλί του πισω, ειναι κατηγορία Α (έτσι ήμουν και εγω πριν 10 χρόνια) και εχει αυτό το πλεονέκτημα, μακάρι να το είχαμε όλοι μας...

Μπλουζα