Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εχει αρκετες καλες φωτο που μπορει ευκολα να βγαλει κανεις συμπερασμα.οχι δεν παραπλανει σιγουρα.
Απλα στην θεση του δημητρη αν καποιος ειχε θεμα και στο κροουν σιγουρα θα φενοταν πολυ διαφορετικο το αποτελεσμα.ο δημητρης ειναι τουμπανο πισω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Πάντως cvial, εσύ με 60μ διάμετρο, αντίστοιχη τρίχα σε χαρακτηριστικά με το Δημήτρη ,2500gts, αντί 2300 του δημητρη και πυκνότητες περίπου κατά 20gts/cm2 μεγαλυτερες σε κάθε ζώνη(όπως τα υπολογισατε
παραπανω- εσύ 55/45 και ο Δημήτρης περίπου 30+/30-), θα πρέπει να εχεις αποτέλεσμα, δεδομένου και του βεληνεκούς του γιατρού, δίπλα εντυπωσιακό από του Δήμητρη( το οποίο και εύχομαι ολόψυχα)...πάντα βέβαια(όχι πάντα μαλλον- μέχρι να δώσει αποτελέσματα και ή νο2 επίσκεψη στο lorenzo) το αποτέλεσμα σου θα ασκείται λόγω έλλειψης της υποστήριξης από πισω... Νομιζω ότι για τη δική σου περίπτωση είναι πιθανό, να δείξει κατώτερο του αναμενόμενου το αποτελεσμα μετά την πρώτη μμ, αλλά μετά τη δεύτερη θα παθουμε σοκ!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως cvial, εσύ με 60μ διάμετρο, αντίστοιχη τρίχα σε χαρακτηριστικά με το Δημήτρη ,2500gts, αντί 2300 του δημητρη και πυκνότητες περίπου κατά 20gts/cm2 μεγαλυτερες σε κάθε ζώνη(όπως τα υπολογισατε
παραπανω- εσύ 55/45 και ο Δημήτρης περίπου 30+/30-), θα πρέπει να εχεις αποτέλεσμα, δεδομένου και του βεληνεκούς του γιατρού, δίπλα εντυπωσιακό από του Δήμητρη( το οποίο και εύχομαι ολόψυχα)...πάντα βέβαια(όχι πάντα μαλλον- μέχρι να δώσει αποτελέσματα και ή νο2 επίσκεψη στο lorenzo) το αποτέλεσμα σου θα ασκείται λόγω έλλειψης της υποστήριξης από πισω... Νομιζω ότι για τη δική σου περίπτωση είναι πιθανό, να δείξει κατώτερο του αναμενόμενου το αποτελεσμα μετά την πρώτη μμ, αλλά μετά τη δεύτερη θα παθουμε σοκ!

Εξαιρετική ανάλυση Andy! Συμφωνώ ότι μόνο με την δεύτερη θα δείξει και η πρώτη από όλες τις οπτικές γωνίες γιατί όπως και να το κάνουμε όταν από πίσω είσαι άδειος κάνει αντανάκλαση το φως και σε "τρυπάει". Μου ήταν λίγο δύσκολο να το δεχτώ στην αρχή (να αφήσω εντελώς κενή την πίσω περιοχή) αλλά το κατάπια αφού κατάλαβα ότι αυτή είναι η πιό safe επιλογή. Επίσης τέτοιο μακρύ μαλλί σαν του Δημήτρη δεν πρόκειται να αφήσω λόγω ηλικίας και στυλ. Θεωρώ όμως ότι η διαφορά στα graft αν η φύτρωση είναι πετυχημένη (ευτυχώς μέχρι στιγμής πάμε καλά) θα καλύψει αυτό το μειονέκτημα του σχετικά κοντού μαλλιού που δεν θα κάνει τέτοιο layering. Τώρα για το σοκ και το διπλά εντυπωσιακό μην είσαι βέβαιος γιατί όταν φτάσεις σε ένα επίπεδο πλεόν οι διαφορές από εκεί και πάνω δεν φαίνονται τόσο εύκολα. Είναι το ίδιο με την αραίωση, μέχρι να φτάσει στο μισό της original πυκνότητας δεν καταλαβαίνεις την διαφορά. Το ίδιο γίνεται αντίστροφα και με την φύτευση. Για να δεις διαφορές από εκεί και πάνω πρέπει να ξεκινήσουμε τα live comparisons :D Επίσης λάβε υπόψη σου ότι λόγω του μικρότερου λόγου από τον Δημήτρη (1.92 έναντι 2.30, τελικά ο Δημήτρης έβαλε 5300 τρίχες με 2300graft ενώ εγώ 4900 με 2552, άρα η διαφορά στην πυκνότητα αμβλύνεται, το 30 του Δημήτρη γίνεται 35). To σίγουρο όμως είναι ότι εγώ και ο Δημήτρης έχουμε ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά τρίχας και το ίδιο pattern (4A). Απλά εγώ λόγω ηλικίας έχω χάσει στο κέντρο του αυτό το τείχος που έχει ο Δημήτρης (και από ότι φαίνεται και αυτός από τις τελευταίες φώτο θα το χάσει ή θα υποχωρήσει - εύχομαι να μην γίνει- οπότε θα του συνιστούσα να μην κάνει άλλη μμ γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το υποστηρίξει).

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
ναι δυστυχως εγω πρεπει να κανω μεγαλη υπομονη και ακομα και σε τοπ να παω εχω υψηλο ρισκο μονιμου σοκλος
εκτος οτι μπορει και να μην με αναλαβει μολις με δει....
το εχουν αναφερει παιδια που εκαναν consultation με γιατρους του εξωτερικου....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και να ξέρεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το pen μειονεκτεί λόγω πάχους βελόνας...

poseidonas77

Well-Known Member
οχι αυτο δεν το ηξερα...θεωρουσα οτι απο τη στιγμη που με το pen εχουμε λιγοτερο τραυμα στη ληπτρια(το εχω ακουσει σε συνεντευξη γιατρου) θα ηταν καλυτερο σε περιπτωσεις πυκνωσης...τωρα με αυτο που λες μπερδευονται τα πραγματα...
καλη ερωτηση για τον λορετζο...οταν πας με το καλο για την 2 θα θυμηθω να σε ρωτησω να μαθουμε τη γνωμη του

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το pen δεν χρησιμοποιείται ευρέως, θέλει πολύ καλό χέρι, έχει τρομερά πλεονεκτήματα αλλά έχει και εγγενείς αδυναμίες που ξεπερνιόνται μόνο με το ταλέντο του γιατρού. Πάντως δεν ήξερα ότι είσαι τέτοια περίπτωση, θα τον ρωτήσω οπωσδήποτε όταν τον δω

@CVIAL μιας κ το φερε η κουβεντα.Καπου ειχα διαβασει οτι η και η ξανθη τριχα βοηθαει παρα πολυ στο illusion.Για την ακριβεια ειμαι καστανοξανθος.Πιστευεις οτι μ δινει ενα σημαντικο discount factor η ισχυει το αναποδο?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το contrast μεταξύ δέρματος και τρίχας μετράει. Όταν δεν υπάρχει μεγάλο contrast έχεις boost factor. To χειρότερο είναι άσπρο δέρμα - μαύρη τρίχα. Αν λοιπόν έχεις άσπρο δέρμα σε βοηθάει

tasos33

Well-Known Member
επειδη το αποτελεσμα του δημητρη το εξαντλησαμε απο ολες τις αποψεις νομιζω ηρθε η ωρα να δουμε αν η δουλεια του βεκρη πανω στο δημητρη ετυχε η πετυχε..
1.γιατι ο βεκρης πηρε 2300 grafts για να επιτυχει καλυψη 30gr/cm περιπου και δεν πηρε 3000 να παει στα 40?
2.επειδη δεν μπορει να παει σε υψηλοτερες πυκνοτητες σαν την dhi η επειδη συνυπολογισε τα θετικα χαρακτηριστικα του μητσου οποτε σου λεει παμε με 2300 και ειμαστε οκ
προσωπικα (και ελπιζω να διαψευστω απο τα επομενα αποτελεσματα του) σε αυτην περιοδο πιστευω του ετυχε, με δεδομενο ομως την υψηλη φυτρωση που επιτυγχανει βελτιωνοντας και τις οποιες αδυναμιες του στο αμεσο μελλον θα ειναι επιλεξιμος και απο απαιτητικους πελατες...
ποιαειναι η γνωμη σας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η γνώμη μου είναι ότι ο Β. θέλει να βγάλει χρήματα και να χτυπήσει την Ελληνική αγορά (δεν είναι αναγκαστικά κακό). Φαίνεται και από το pen, και από το motorised FUE, και από το ότι εκπαιδεύει νέες γιατρούς στο Pen, κίνηση υψηλού ρίσκου, αφού ούτε ο Lorenzo, ούτε ο Doganay, το έχουν κάνει. Από την άλλη δεν θέλει αποτυχημένα αποτελέσματα γιατί είναι αρχή και θα χαλάσει το όνομά του. Άρα τι μένει, μέτριες πυκνότητες για να ελαττώσει αυτό το ρίσκο. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι πιθανώς το θέμα της φύτρωσης του βγαίνει (σε λίγο καιρό θα ξέρουμε καλύτερα). Από την άλλη πλευρά (επειδή έχω δει και δουλείες του πρόσφατα που δεν έχουν παρουσιαστεί στο φόρουμ), έχω την άποψη ότι στον καλλιτεχνικό τομέα και ιδιαίτερα στον τρόπο κατανομής των graft, έχει πάρα πολύ δουλειά ακόμα....Ο Δημήτρης απλά έτυχε, ο Β. βάζει 2.000-2.500 την ημέρα, αυτό είναι το κριτήριο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
επειδη το αποτελεσμα του δημητρη το εξαντλησαμε απο ολες τις αποψεις νομιζω ηρθε η ωρα να δουμε αν η δουλεια του βεκρη πανω στο δημητρη ετυχε η πετυχε..
1.γιατι ο βεκρης πηρε 2300 grafts για να επιτυχει καλυψη 30gr/cm περιπου και δεν πηρε 3000 να παει στα 40?
2.επειδη δεν μπορει να παει σε υψηλοτερες πυκνοτητες σαν την dhi η επειδη συνυπολογισε τα θετικα χαρακτηριστικα του μητσου οποτε σου λεει παμε με 2300 και ειμαστε οκ
προσωπικα (και ελπιζω να διαψευστω απο τα επομενα αποτελεσματα του) σε αυτην περιοδο πιστευω του ετυχε, με δεδομενο ομως την υψηλη φυτρωση που επιτυγχανει βελτιωνοντας και τις οποιες αδυναμιες του στο αμεσο μελλον θα ειναι επιλεξιμος και απο απαιτητικους πελατες...
ποιαειναι η γνωμη σας
τασο ξερεις πολλες κλινικες που σε μια συνεδρια βγαζουν 3000 τριχοθυλακια? μου ειχε προταθει στην αρχη αν θελω να κανω 2 συνεδριες για αριστο αποτελεσμα.. τα χρηματα που ειχα ηταν για μια. οποτε τους ειπα καντε οτι καλυτερο με μια συνεδρια..

tasos33

Well-Known Member
Δημητρη τα ερωτήματα που έθεσα ειναι για να συζητησουμε τι συμβαίνει κ τι θα ακολουθήσει απο μια ελληνική κλινική που εμφανίστηκε "ξαφνικα" στο φόρουμ με ενα εξαιρετικό στο σύνολο αποτέλεσμα.
Αν εσυ υποθέσουμε πως έκανες δυο συνεδρίες αυτο θα εξασφάλιζε μεγαλύτερη πυκνοτητα,? Δηλαδή ο γιατρός αν το απαιτουσαν οι συνθήκες θα μπορούσε να φτασει σε 45 η 50 graft,?
Απο τα έως τωρα αποτελέσματα που έχουμε δει το ποσοστο φυτρωσης ειναι σε υψηλό επίπεδο αλλα υπάρχει μια οπισθοδρόμηση στο καλλιτεχνικό κομματι στα αποτελεσματα που έχουμε δει έως τωρα.
Η γνώμη μου ειναι πως ακόμα δεν παει σε υψηλοτερες πυκνότητες ειτε γιατι δε θέλει ειτε γιατι δε μπορεί..αυτο θα το δουμε στο άμεσο μέλλον αλλωστε
Μακάρι να προχωρήσει και να διορθώσει και αλλα στοιχεια του...θα ναι καλό και γιαυτον και περισσότερο για εμας φυσικά μιας και όλες οι υπόλοιπες κλινικές ειναι για τον γάιδαρο καβάλα.
Δυνατότητες λοιπον έχει ο βεκρης οποτε το ερώτημα ειναι μέχρι που θέλει να φτασει

Stripar

Established Member
Ρε Δημήτρη ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΡΟΜΑΙ ΣΕ εσένα αλλά στο ΒΑΛΑΝΤΗ
Το απότέλεσμά του υστερεί , δεδομένου ότι έβαλε 2000grafts σε μιά τεράστια περιοχή ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΌ
Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά!!!

Όσον αφορά για την δική σου μτχ , άν είσαι εσύ ευχαριστημένος εμένα τί γνώμη μου τί την θες?

Αν την έκανες στον Loretzo θα έδινες 10.750 και σίγουρα θα είχες μια πιό πυκνή hairline ,
όμως έδωσες το 1/3 και απο την στιγμή που δέν σε απασχολεί να έχεις ένα πίο πυκνό αποτέλεσμα...
εισαι ευχαριστημένος πελάτης !!!

aeratos28

Just aeratos
Το μεγαλύτερο φταίξιμο για μένα ήταν του ίδιου του μέλους που ήθελε να επέμβει στο crown του & στο middle A & B (με πολλά υπάρχον μαλλιά) παρά τις ενστάσεις του γιατρού & χωρίς να παίρνει fina κ.τ.λ και έπειτα του γιατρού που τον ανάλαβε , παρά τιςαμφιβολίες του !.
εδώ φιλε stripar έχεις λάθος..ο φίλος μπορεί να ζηταγε πριν τον ουρανό με τα άστρα..λογικό γιατί απελπισμένος ήταν,αλλά γι αυτό πήγε σε έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως..για να τον φτιάξει σωστά,να κάνουν ένα πλάνο όπως συνιθηζετε να λέτε εδω και να πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει..όπως σωστά έγινε στον cvial, στον yorkifun..του έβαλε του ραχαλ το μαχαίρι στο λαιμό??? όχι φιλε stripar..οπότε μην πάμε να περάσουμε τώρα ότι έφταιγε και το παιδί γι αυτό...καθαρά του γιατρού είναι..έπρεπε να τον προστατέψει και να μην το αναλάβει όσο και αν επέμενε ο δικός μας..γι αυτό λέγονται μεγαλογιατροι..

aeratos28

Just aeratos
επίσης stripar έδωσε σχεδόν το 1/4 όχι το 1/3 που ειπες και το άλλο που θέλω να ρωτησω είναι πως θα τον έκανε ο lorenzo πιο πυκνό με τα ίδια grafts?? μαγικά θα έκανε??θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερα στη hairline και θα την έκανε πιο πυκνή..οκ.!και πίσω από hairline πως θα ήταν???άστα να πάνε έτσι??

Stripar

Established Member
Ασπάζομαι το τί λές , όμως λές ότι έχω λάθος , ενώ:

Αναφέρω ότι ήταν λάθος του γιατρού που ανέλαβε να μπεί σε αυτές τις περιοχές

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να συγκρίνεις την περίπτωση του yokifun & Cvial με αυτή του Γιώργου !.
Ο Cvial & o yokifun είχαν εντελός άδειες περιοχές , η χαρά του γιατρού δηλ , χωρίς ρίσκα για chock loss κ.τ.λ μπορεί να δουλέψει ανεμπόδιστα άν ξέρει καλά την δουλειά του!.
Ο Γιώργος απο την άλλη είχε πολλά μαλλιά στα σημεία εκείνα , και ήταν και αρκετά πιεστικός στον γιατρό να μπεί σε αυτές τις περιοχές.
Για εμένα έπρεπε να εχτιζε hairline & κροτάφους και τίποτα άλλο , τα άλλα τα έβλεπε στο μέλλον...αλλά ήθελέ να γίνει τούμπανο !@@@#!

Η κάθε περίπτωση είναι διαφρετική , και σίγουρα οι μεγαλύτερες και πιό απαιτιτικές μτχ είναι αυτές
των διάχυτων αραιώσεων , και όπου υπάρχουν πολλά υφιστάμενα μαλλιά , πέρα των μεγάλων Nw βέβαια.

aeratos28

Just aeratos
εγώ την συγκρινω για ένα και μόνο λόγο ειδικά με τον cvial..γιατί και ο cvial τον πίεσε για περισσότερα grafts αλλά ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ του το ξεκοψε από την αρχή..και δεν είχε φόβο για σοκ λος όπως σωστά ειπες λόγο ότι ήταν κενός από μαλλιά..δεν ζοριζει καταστάσεις..ξέρει τι κάνει..και γι αυτό και τον έγραψα επιστήμονα με κεφάλαια..φτιάχνει σωστά πλάνα εξ αρχής.!

dimitris50423

Well-Known Member
Ρε Δημήτρη ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΡΟΜΑΙ ΣΕ εσένα αλλά στο ΒΑΛΑΝΤΗ
Το απότέλεσμά του υστερεί , δεδομένου ότι έβαλε 2000grafts σε μιά τεράστια περιοχή ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΌ
Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά!!!

Όσον αφορά για την δική σου μτχ , άν είσαι εσύ ευχαριστημένος εμένα τί γνώμη μου τί την θες?

Αν την έκανες στον Loretzo θα έδινες 10.750 και σίγουρα θα είχες μια πιό πυκνή hairline ,
όμως έδωσες το 1/3 και απο την στιγμή που δέν σε απασχολεί να έχεις ένα πίο πυκνό αποτέλεσμα...
εισαι ευχαριστημένος πελάτης !!!
Δεν το διευκρινησες καθως μιλαμε στο δικο μου νημα.

Stripar

Established Member
επίσης stripar έδωσε σχεδόν το 1/4 όχι το 1/3 που ειπες και το άλλο που θέλω να ρωτησω είναι πως θα τον έκανε ο lorenzo πιο πυκνό με τα ίδια grafts?? μαγικά θα έκανε??θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερα στη hairline και θα την έκανε πιο πυκνή..οκ.!και πίσω από hairline πως θα ήταν???άστα να πάνε έτσι??

Yπάρχουν κάποιοι γιατροί που έχουν την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να δίνουν αξιοπρεπείς μτχ σε πυκνότητες με πολύ λιγότερο αριθμό grafts
απο ότι κάποιοι άλλοι

Βλέπε για παράδειγμα Doganay Vs Erdogan
ή για παράδειγμα Lorezzo Vs Erdogan

Δέν καταλαβαίνω όμως γιατί την πάνουμε αυτή την κουβέντα δεδομένου ότι ήταν σχήμα λόγου απο τον Δημήτρη και δεδομένου ότι
μετά βίας μπορούσε να πληρώσει τιν Β*κρη , θα μπορούσε να πληρώσει τον Lorezzo?

H απλά κουβέντα να γίνεται?

Μπλουζα