Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Δημητρη να χαιρεσαι το αποτελεσμα σου :) Αν μπορεσεις καποια στιγμη βαλε τις φωτο απο κλινικη (πριν&μετα) και μια πανοραμικη με βρεγμενο μαλλι ολο προς τα πανω :) Ευχαριστω εκ των προτερων.

dimitris50423

Well-Known Member
ευχαριστω φιλε. καλη φυτρωση και σε σενα.. ειχα βαλει στους 7 μηνες και 22 μερες τις πανοραμικες που λες. δε νομιζω να εχει νοημα. στις βαζω παλι εδω
βρεγμενο
http://s22.postimg.org/50pryviwx/20160120_000422.jpg

στεγνο
http://s14.postimg.org/4bbry775t/20160120_001532.jpg

στους 9 μηνες θα μπουν παλι ολες απο την αρχη.. αν βρω χρονο και τραβηξω απο εξωτερικο χωρο φωτο θα ανεβασω και πιο νωρις γιατι αυτη την περιοδο ειμαι πιεσμενος.. και τωρα απο τη δουλεια γραφω.

Tasmania

Active Member
ευχαριστω φιλε. καλη φυτρωση και σε σενα.. ειχα βαλει στους 7 μηνες και 22 μερες τις πανοραμικες που λες. δε νομιζω να εχει νοημα. στις βαζω παλι εδω
βρεγμενο
http://s22.postimg.org/50pryviwx/20160120_000422.jpg

στεγνο
http://s14.postimg.org/4bbry775t/20160120_001532.jpg

στους 9 μηνες θα μπουν παλι ολες απο την αρχη.. αν βρω χρονο και τραβηξω απο εξωτερικο χωρο φωτο θα ανεβασω και πιο νωρις γιατι αυτη την περιοδο ειμαι πιεσμενος.. και τωρα απο τη δουλεια γραφω.

Καλες ειναι αδερφε αυτες που εβαλες δεν εχω θεμα :) Μητσο εννοω βρεγμενα με χτενια ολα πανω :) χωρις δλδ αθελης αμφοτεροπλευρης ή/και ετεροπλευρης καλυψης απο τα ορια κροταφικης με βρεγματικης χωρας ... στην 1η σου φωτο που ειναι πολυ καλη δεν αντιλεγω , απλα λογω μηκους της τριχας καλυπτεται η ζωνη A απο τα πλαγια (δεν λεω οτι το κανεις επιτηδες προς Θεου, τοσο μακρυ μαλλι που να το χωσεις) απλα σε παρακαλω για μια φωτο βρεγμενα με χτενια ολα επανω .

dimitris50423

Well-Known Member
ναι tas κανενα προβλημα φιλε. οταν βγαλω τις φωτο απο εξωτερικο χωρο θα ανεβασω και τη φωτο που θελεις. παντως να σου πω οτι και τωρα δεν και πολυ κοντα. οπως και να εχει θα τη βαλω ;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ απολύτως με τον Tasmania. Με τέτοιο μήκος μαλλιού (το σωστό θα ήταν να είναι μέχρι 3-4 πόντους το πολύ για να δούμε την πυκνότητα καθαρά αλλά ΟΚ δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε να γίνει κάτι τέτοιο) το μόνο που μπορεί να γίνει είναι βρεγμένο μαλλί και όλα προς τα πίσω και μετά πανοραμικές, κοντινές, κλπ. Στην προηγούμενη πανοραμική με μαλλί κάτω, όντως έχει έρθει και μαλλί από πλάγια προς την ζώνη Β (αυτό από δεξιά φαίνεται πιο έντονα αφού η φώτο έχει έχει τραβηχτεί από την δεξιά πλευρά). Εγώ πάντως αυτό που βλέπω και από τις τωρινές φώτο είναι το ακόλουθο, με αυτή την παράξενη δομή και συμπέρασμα δεν βγάζω:

dimitris1.jpg

Η πρόταση του Tasmania είναι ίσως η μόνη λύση (αν και εγώ πιστεύω ότι αν θέλουμε να κάνουμε πραγματικές συγκρίσεις όλες οι μμ πρέπει να παρουσιάζονται με κανονικό μήκος και styling).

poseidonas77

Well-Known Member
το ξερω.. εγω σκοπευω να την κοψω μετα το χρονο. τα μπροστα ειναι ολα μεταμοσχευμενα. δεν νομιζω να κινδυνευουν.
ρε συ στειλε μου ενα λινκ..απο που πηρες τη βιοτινη??σε ποιο μηνα τη σταματησες??
εχω ενα συμπληρωμα της maxihair με περιεκτικοτητα 150μg..θελω να δοκιμασω κατι ποιο ισχυρο...
θενξ συντροφε:D

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
τη βιοτινη poseidona την πηρα απο ενα φαρμακειο μεσω ιντερνετ.. της solgar ηταν των 1000 mg. ξεκινησα απο το 2ο μηνα και πηρα για τρεις μηνες μεχρι τον 5. εχω ακομα το μπουκαλακι το ενα με χαπακια μεσα αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παιρνω και τα παρατησα. γενικα πιστευω οτι αν η διατροφη σου ειναι πληρης τις βιταμινες που χρειαζεσαι τις παιρνεις.

poseidonas77

Well-Known Member
solgar?καφε μπουκαλι???καλη εταιρια...θα ψαξω για τιμες....
καλο μεσημερι και προσοχη στη μαλουρα...μη στη μαζεψει καμια πορτα...:D

andy.k

Active member
Ποσειδώνα ή βιοτίνη πλασαρεται σε πολλά βίντεο στο youtube για γρήγορο μεγάλωμα μαλλιών...κυρίως απευθύνονται σε γυναίκες...ή solgar Σκέψου εξωτερικό έχει κ σκεύασμα 5000 νομίζω κ 10000!!! μg δλδ 10mg δλδ 66πλασια δόση από αυτό
που παίρνεις
εσύ...υπερβολή...εδώ Ελλάδα έχει
έως 1000μg κ κάνει από 9 έως
14€ τα 50 caps...solgar 1000μg , skroutzαρε το...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
αντυ ευχαριστω αδερφε...οι ποσοτητες που παιρνω σαν να μου σκουρηναν λιγο το μαλι και επισης
εδεσε καλα με την μινοξ (η βιοτινη)...μολις κανω διαλειμα θα το skroytzaro:D

dimitris50423

Well-Known Member
και εγω της solgar ειχα 1000 mg απο 8,50 ευρω τα 50 χαπια με κουριερ ομως +4ευρω,,
Δεν θυμαμαι ποσειδωνα απο ποιο τα ειχα παρει οπως λεει κ ο john τοσο περιπου κοστισαν. Ειχα παρει και 2 σαμπουαν του Κορρε και δεν ειχα πληρωσει μεταφορικα. John παιρνεις ακομα βιοτινη; τη φινα ειδα την εκοψες. Και πολυ καλα εκανες ειχες δεν ειχες παρενεργειες. Ειδες καμια διαφορα στον οργανισμο σου μεχρι τωρα;

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
οχι δε περνω βιοτινη εδω και μηνες πρεπει να αλλαξω την υπογραφη μου.αρχισα τα Ω3 750 mg μια καψουλα την ημερα εδω και 10 μερες τα περνω.την φινα την εκοψα εδω και 2 μηνες δεν ειχα καμια παρενεργεια απολυτος με την διακοπη και την εκοψα μαχαιρι φτανει δεν μπορω να την περνω εφορου ζωης γιατι σε ριχνη και την ψυχολογια εκτος απο ταλλα.τωρα οτι ειναι να γινει ας γινει στο μαλλι.

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν λενε ρε συ ομως οτι πρεπει να κοβεται σταδιακα και οχι μαχαιρι; οσο επαιρνες φινα ειδες διαφορα στην ψυχολογια η σε κατι αλλο; οχι οτι με ενδιαφερει για μενα. Δεν θα επαιρνα ποτε κατι που επηρεαζει τις ορμονες. πληροφοριακα ρωταω. Ποσα χρονια επαιρνες γιαννη;

John_John1

Ναι σταδιακα λενε πρεπει να την κοβεις αλλα εγω βαριεμε να το κανω οποτε την εκοψα ετσι.
Την περνω συνολο 3 χρονια και 2 μηνες και την ξεκινησα 2 μηνες μετα την μεταμοσχευση.
Σαυτα τα 3 χρονια αλλαξα 3 μαρκες φινας.
Νομιζω αποτι με εχουν πει και αποτι εχω διαβασει ναι σε ριχνει την ψυχολογια λογο ορμονων θα το ψαξω αργοτερα να δω αν το γραφει και στις οδηγιες.

Tasmania

Active Member
"Finasteride has been linked with depression" "The drug also caused reductions in allopregnanolone, a potent, endogenous positive modulator of the GABA-A receptor, in very large doses in rodent studies"
2 εργασιες σχετικες με καταθλιψη και ληψη φινα. Βεβαια τα στοιχεια δεν ειναι απολυτα , δλδ δεν στοιχειοθετουν ακομη καταλογισμο στη φινα οτι προκαλει καταθλιψη λογω των μη καθετων κ απολυτων αποτελεσματων επι της εφαρμογης της. Επισης καταθλιψη,πεσμενη ψυχολογια μπορει να εχει καποιος ειτε παιρνει ειτε οχι ενα φαρμακο, απο 1002 λογους καθημερινοτητας ή/και αλλων προβληματων υγειας.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17026771/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?...ez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum

John_John1

βρε αν εχεις λεφτα στην τσεπη και υγεια μια χαρα ψυχολογια εχεις αλλα η καθημερινοτητα και η ανεργια με ριξε λιγακι.

Μπλουζα