Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

poseidonas77

Well-Known Member
καπου εδω μεσα καναμε και μια ψηφοφορια σχετικα με τις παρενεργειες....
καμια σχεση με τα ποσοστα της merck...
ψαχνω να βρω το θεμα αλλα δεν...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alexXXX

Active Member
εγω προσπαθησα με φινα δευτερη φορα αλλα με ριχνει πολυ παιδες δεν παλευεται...θα δοκιμασω κανα δυο βδομαδες πιο λιγο γυρω στο 0.5 αλλα δεν βλεπω να ερχομαι στα ισια μου δυστυχως με επηρεαζει πααρα πολυ!σσορυ για το off-topic...δημητρη μια χαρα σε βλεπω φιλε αν τα κοψεις λιγο ισως ειναιι κ πιο ωραια!!!

dimitris50423

Well-Known Member
alexxx για μενα δεν αξιζει φιλε.. ειδικα αφου σε ριχνει κι ολας. και να καταφερεις να το παρεις με οτι συνεπαγεται αυτο για ποσο καιρο θα ειναι? οταν το σταματησεις το μαλλι θα παει στην κατασταση που θα ηταν σαν να μην πηρες ποτε.

andy.k

Active member
Μήτσο θεωρητικά πάντα αν πάρεις φινα όταν είσαι από 20ετων μέχρι και 35? 40?-45? ,ετων που ο οργανισμός παράγει full τεστοστερονη και καταφέρεις έτσι να σώσεις τα μαλλιά από την dht που ρέει άφθονη σε αυτές τις ηλικίες, μετά τα 45 και να την κόψεις, λόγω του ότι ή παραγωγή της τεστοστερόνης και της dht κατ επέκταση ,θα είναι πολύ μικρότερη, πιθανώς να μη πάθουν πολύ σοβαρή ζημιά τα μαλλιά, ή τουλάχιστον να αργήσουν πολύ να την πάθουν... Δλδ τη ζημιά που θα παθαινες από τα 25 έως τα 27, μπορεί να την παθεις από τα 45 έως τα 50-55 αν τη διακόψει στα 25 ή στα 45 αντιστοιχα...αν έχεις λοιπόν καταφέρει με φίνα να κρατηθείς οκ ως τα 40-45, μετά λίγη ζημιά(θεωρητικά) σου κάνει ή dht, και επίσης λίγο όφελος σου προσφέρει ή φίνα... Θελω να πω αλλη ζημια σου κανει η φινα αν την κοψεις στα 25 και αλλη αν την κοψεις στα 40+...Θεωρητικά πάντα λέω... Μη το παίξω κ doctor...Ας μας πει κανένας tasman που είναι doctor, αν γνωριζει...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
To understand how Finasteride can affect the hormonal balance of a man, one must understand a bit how it works. Depending on the age, this balance occurs differently. In a very simplified explanation, this is glimpse of how it works: Men in andropause ("menopausal" in men) have a high level of DHT and estrogen and mean level of testosterone, as well as a higher level of prolactin. Young men have a "low" level of DHT and estrogen, high testosterone and low levels of prolactin. After ejaculation, at any age, prolactin level in the brain rapidly rises, causing lack of sexual interest at that time. The younger you are, the faster the prolactin level will fall back, and soon you will feel sexual interest again. Older men have a higher prolactin level and therefore are less interested in sex. This gradual increase in prolactin level, occurs naturally as the years go by. This is why older men have higher levels of prolactin then young men. The body, to maintain balance and sex drive, increases the level of DHT everytime the estrogen level increases. They are interconnected. The excess testosterone is converted into DHT and estradiol at similar levels. So, to make it clear: In men, DHT has the effect of enhancing libido and estrogen inhibits libido (because the last is linked to prolactin in the brain).
To maintain the balance of a man's body, DHT and estrogen are interconnected. When the level of one is low, the level of the other must be also low. When the level of one increases, the level of the other also increases. Never, in his natural state, a man has a high level of estrogen and a low DHT level, because estrogen is a highly feminizing hormone and DHT a highly masculinizing hormone. Only when a man takes Finasteride, he creates this imbalance in his body.
Below is a rough sketch to facilitate understanding. Note that the level of DHT in young men, seems low compared to a mature man, but the balance between DHT and a low level of Estradiol gives him a higher libido.Remember, estrogen neutralizes libido in men:
Young Men (normal situation)
Testosterone - high level
DHT low - normal
Estrogen (estradiol) low level - normal
Prolactin low - normal
Result: High Libido
Mature men (normal)
Testosterone - median in range
DHT - elevated
Estrogen (estradiol) - Higher than a young man
Prolactin - median in range
Result: average libido
Old men (normal situation)
Testosterone: medium-low
DHT - medium
Estrogen (estradiol) - medium
Prolactin -high
Result: Low Libido

Όπως βλέπεις Andy, δυστυχώς το DHT δεν πέφτει με την ηλικία παρά μόνο σε μεγάλους ανθρώπους όπου εκεί μάλλον είναι αδιάφορη η μμ ή έχει μικρή αξία. Η πτώση στην τεστοστερόνη αυξάνει το DHT, και η αύξηση της στην ώριμη ηλικία (με αθλητικές δραστηριότητες, κλπ) κάνει καλό. Η DHT όπως λέει και το άρθρο συναρτάται περισσότερο με τα οιστρογόνα και όχι με την τεστοστερόνη.

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Αυτό που ποσταρε ο cvial, πιο πολύ μου ακούγεται " κομμένο το φικι μετά τα 35-40 γτ δε θα μείνει τρίχα για τρίχα"...αν είναι κάθε φορά που ανεβαίνει ή προλακτίνη να παράγουμε dht και μαλιστα οξυνεται οσο μεγαλωνουμε αυτο το
φαινομενο...την κατσαμε...παλι
καλά που
κάνουμε γυμναστική δλδ...:confused:

Thanks για το αρθρο...Ειχα
εντελως διαφορετικο μηχανισμο
σχετικα με την παραγωγη της
dht κατα νου...Προφανως εντελως λαθος αυτο που πιστευα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό που ποσταρε ο cvial, πιο πολύ μου ακούγεται " κομμένο το φικι μετά τα 35-40 γτ δε θα μείνει τρίχα για τρίχα"...αν είναι κάθε φορά που ανεβαίνει ή προλακτίνη να παράγουμε dht και μαλιστα οξυνεται οσο μεγαλωνουμε αυτο το
φαινομενο...την κατσαμε...παλι
καλά που
κάνουμε γυμναστική δλδ...:confused:

Thanks για το αρθρο...Ειχα
εντελως διαφορετικο μηχανισμο
σχετικα με την παραγωγη της
dht κατα νου...Προφανως εντελως λαθος αυτο που πιστευα...

Νομίζω το μυστικό είναι να κρατάμε τα οιστρογόνα χαμηλά, την μάστιγα της σύγχρονής εποχής, για τους σύγχρονους άνδρες. Το πρόβλημα με την αυξημένη DHT όσο μεγαλώνουμε είναι γιατί αυξάνονται τα οιστρογόνα στον οργανισμό μας. Για αυτά που παράγονται δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά (και εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να διαταράσω με φάρμακα τις ορμόνες μου). Δυστυχώς όμως παίρνουμε (ή δημιουργούμε μηχανισμούς για την αυξησή τους) και πολλά μέσω διατροφής (π.χ σόγια που πλέον υπάρχει παντού χωρίς να το παίρνεις χαμπάρι, υπερβολικό αλκοόλ, κλπ). Εκεί είναι το κλειδί για να έχεις καλά επίπεδα, στην διατροφή (φυσικά μαζί με την άσκηση).

estrogen.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

alexXXX

Active Member
Παιδιά 4η μέρα χωρίς φίνα κ ξύπνησα με το(εργαλείο) τουμπανο είχε να συμβεί κάνα 3 μηνο.ότι κ να κάνει στο μαλλί ή φίνα δεν παλευεται ή ζημιά που κάνει .θα την σταματήσω καμία βδομάδα τελείως κ θα προσπαθήσω να δω ποσο μπορώ να παρω χωρίς να με ρίχνει έστω 0.5mg.έχω ακούσει ότι κ το 0.5 κάτι κάνει .αν έχω κ εκεί sides την κόβω τελείως κ κοιταω αλλα...

LARIOISO

Member
Λοιπον μεχρι να μπω στο φορουμ δεν ειχα ιδεα για την φινα και αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω παθει πλακα ,απορω πως νεα παιδια ρισκαρουν τοσα πολλα στην υγεια τους και κυριως την σεξουλικη τους ζωη για να δωσουν παραταση στα μαλλια τους .ΜΗ ζοριζεται την φυση σας τοσο πολυ καποια στιγμη θα χτυπατε το κεφαλι σας να προσεχετε βεβαια την εμφανιση σας αλλα με αλλους τροπους ,γυμναστικη ,καλη διατροφη και καλη σεξουαλικη ζωη και να ειστε σιγουροι οτι οταν τα χρονια περασουν δεν θα το μετανιωσετε .Τι να το κανω να μαι ωραιος και με μαλλια κι οταν κατσει το μωρο να μην δουλευουν τα "υδραυλικα'?Αμαν ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alexXXX

Active Member
Γελαω πάντως με τα ποσοστά που δίνει ή εταιρεία που το βγάζει το προσκαρ για 2% σε παρενέργειες και οποίος το πάρει που ασχολείται πολύ με το σεξ (δεν μιλάω για κάποιον που είναι μια φορά στο τοσο)χάνει την μπάλα τουλάχιστον οι μισοί καταλαβαίνουν ότι κάτι πάει λάθος...και μπορεί κάποιος να πει ότι είναι ιδέα σου κ είναι ψυχολογικο...με τις πρωινές στυσεις τι γινεται!? Όταν κοιμάσαι δεν μπορεί να σκέφτεσαι ότι παίρνεις φάρμακο ή έχεις στύση το πρωί ή δεν έχεις!!!εμένα μου είχαν φύγει τελείως κ 4 μέρες αφού σταμάτησα ανακουφιστηκα που επανήλθαν!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λοιπον μεχρι να μπω στο φορουμ δεν ειχα ιδεα για την φινα και αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω παθει πλακα ,απορω πως νεα παιδια ρισκαρουν τοσα πολλα στην υγεια τους και κυριως την σεξουλικη τους ζωη για να δωσουν παραταση στα μαλλια τους .ΜΗ ζοριζεται την φυση σας τοσο πολυ καποια στιγμη θα χτυπατε το κεφαλι σας να προσεχετε βεβαια την εμφανιση σας αλλα με αλλους τροπους ,γυμναστικη ,καλη διατροφη και καλη σεξουαλικη ζωη και να ειστε σιγουροι οτι οταν τα χρονια περασουν δεν θα το μετανιωσετε .Τι να το κανω να μαι ωραιος και με μαλλια κι οταν κατσει το μωρο να μην δουλευουν τα "υδραυλικα'?Αμαν ....

Άρα η λύση είναι μια και απόλυτα "φυσική" χωρίς παρενέργειες: MM. Για αυτό επικεντρωθείτε στην μελέτη με προσεκτικές κινήσεις και γνώμονα την ασφάλεια και μακροχρόνιο πλάνο μέχρι να βρεθεί άλλη λύση.

aeratos28

Just aeratos
ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ cvial για τις θεραπείες..μόνο εμφύτευση αξίζει πιστεύω και τίποτα άλλο.το έχω πει παρά πολλές φορές αυτό..γι αυτο και δεν έδωσα ποτέ σημασία σε νήματα με θεραπείες..βέβαια αυτό είναι πως το βλέπει ο καθένας..

andy.k

Active member
Και οι θεραπείες ίδιως οι φυσικές, όταν έχουν αποτέλεσμα είναι καλοδεχούμενες... Όταν φυσικά κανείς έχει διάθεση χρόνο κ χρήμα για να τις ακολουθήσει...η καλύτερη λύση είναι να μη χάσεις τα μαλλιά σου, όχι να τα χάσεις και μετά να τα αποκαταστησεις νομίζω με μετακομίσεις θυλάκων...
Όμως δεδομένου ότι δεν υπάρχει
ακομα κάτι 100% εγγυημένο,έστω κ μόνο για
πρόληψη, αυτή τη στιγμή κ εγώ θεωρώ οτι ή μμ
είναι μονόδρομος...όλα τα αλλά λειτουργούν ελαφρά προληπτικά ίσως και επικουρικά στη μμ κ επιπλέον φαίνεται να έχουν ημνια λήξης...εγώ βέβαια έχω κ καποιους ενδοιασμούς σχετικά με τις μμ...όπως πχ κατά ποσό είναι σιγουρο ότι οι θύλακες που χτυπονται από την αα, έχουν οι ίδιοι(οπως θεωρειται δεδομενο)προδιάθεση να πέσουν και δεν έχει προβλημα ή περιοχή στην
οποία βρισκόντουσαν...(το οποίο ίσως σημαίνει ότι οποίος θύλακας
και αν μπει εκεί θα έχει προβλημα,
είτε λόγω αιματωσης είτε λόγω
αυξημένης
dht στην περιοχή αυτη)...εννοώ ή μμ
είναι σχετικά νέα διαδιακασία 20-25
ετών?...δε ξέρουμε ακόμα αν οι μμ
θύλακες παραμένουν 20-30 χρόνια
στις ληπτριες...το ξερουμε, είναι
βέβαιο δλδ ότι ή μμ αποτελεί
οριστική λυση? Η μήπως παίζει και
να μας την πλασάρουν ως οριστική
λύση και σε 15 χρόνια δε θα μας έχει
μείνει τπτ...επειδη τελικά ίσως οι
περιοχές (ληπτριες) έχουν το
πρόβλημα και όχι αυτοι καθαυτοι οι
θύλακες που ήταν εκεί αρχικά?
Είναι 100% επιβεβαιωμένα όλα
αυτα? Και δοκιμασμένα στο
χρόνο? Ή τσαμπα ξεμαλιαζομαστε απο πρυμα για να γινουμε μαλλιαδες πλώρα???

tasos33

Well-Known Member
Τι να το κανω να μαι ωραιος και με μαλλια κι οταν κατσει το μωρο να μην δουλευουν τα "υδραυλικα'?Αμαν ...
..OTAN κατσει...και αν δε κατσει? αν σου κατσει ομως το σφηνωσες,,,χαχαχ ερε τι τραβαμε με τις κωλοτριχες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι, είναι επιβεβαιώμενα και όλα συνοψίζονται σε 2 λέξεις: Donor Dominance, εξακριβωμένο από το 1959 από τον Dr. Norman Orentreich. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες μικροαμφισβητήσεις (που δεν είναι της παρούσης) για αλλαγή χαρακτηριστικών (όχι όμως απώλεια graft), το γεγονός είναι ότι αυτή η θεωρία που διέπει όλη την λογική των μμ έχει 57 χρόνια στην πλάτη της χωρίς να έχει καταριφθεί. Το ότι μπορεί να χάθούν μμ μαλιά είναι γεγονός μόνο όταν υπάρχει ΑΑ στην δότρια είτε παρούσα είτε μελλοντική (στην περιοχή που τα έχουν πάρει). Έχω αναφέρει τέτοιες περιπτώσεις (DUPA, retrograde, senile).

andy.k

Active member
Δλδ οι οποίες απώλειες οφείλονται αποκλειστικά στη φύση εκάστου θύλακα και όχι στη φύση της εκάστοτε προβληματικής περιοχής...δλδ δεν υπάρχουν προβληματικές περιοχές αλλά προβληματικόι θύλακες μονο...μακάρι...και αν κάποιος θύλακας χαθει από κακή αιμάτωση, αυτό οφείλεται σε αδυναμία δική του να αιματωθει ή σε αδυναμία της περιοχής να τον αιματωσει? Αν φταίει η περιοχή σε αυτή την περίπτωση, ποιος μου λέει πως και οι νέοι θύλακες που θα μπουν εκεί με τη μμ, δε θα έχουν ελλειπή αιμάτωση? Και χαθουν κ αυτοί?

andy.k

Active member
57 χρόνια είναι επαρκεστατο διάστημα νομίζω...να "ανυσηχω" λοιπον μόνο για το αν θα βγουν τα μαλλιά...όχι για το αν θα παραμείνουν.....:)

Μπλουζα