Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

dimitris50423

Well-Known Member
Σωστό Stripar αν και το "φαρμάκι" που λες και συ είναι, και αυτή είναι η αντίρρησή μου, φιλοσοφία ζωής. Εγώ περισσότερο ξεκινάω από εκεί. Εξάλλου για 7αρι νομίζω ότι όλα είναι ουτοπικά, καλύτερα να αποδεχτεί την πραγματικότητα και να σταματήσει τις προσπάθειες. Το 6αρι είναι δύσκολη περίπτωση o_O (σε τρώει το χεράκι να πάρεις το φαρμάκι) :D

και εγω εχω πει οτι ενα η αραιωση μου εφτανε μεχρι πισω στο crown μαλλον δεν θα ξεκινουσα να ασχολουμαι με μμ και θα τα ξυριζα. αν και δεν μου αρεσει καθολου ομως η ιδεα αυτη..

παρτε και ενα τραγουδι για το φαρμακι.. και οσοι μπορειτε μακρια.

η μινοξιδιλη ουτε εμενα μου εδωσε παρενεργειες.. μονο λιγο πρηξιμο τους πρωτους μηνες οταν τ εκανα 1 φορα τη μερα τιποτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Άν ρωτήσεις Andy όσους παίρνουν και τα δύο (fina + minox)...ποιό απο τα δύο θα σταματούσαν και γιατί?

Νομίζω οι περισσότεροι θα απαντούσαν minox...

Εγώ προσωπικά ως στιγμής, απλά σιχαινομαι τη διαδικασία, αλλά κατά τ αλλά δεν έχω δει κάτι...να περιμένω καποια παρενέργεια? Και αν ναι τι ειδους? Πρήξιμο και λοιπά που έχω δει να αναφέρονται δεν έχω παρατηρήσει...ούτε κ κόσμος που έχει να με δει καιρό φυσικά...τι άλλο μπορεί να προκαλέσει? Πείτε ωρε παλικάρια!

andy.k

Active member
Ελπίζω τουλάχιστον αν πρηστεί ή Κεφαλά μου, να μεγαλωσει και το μυαλο παραλληλα και να σκαμπαζω λίγο παραπάνω...γιατί ως γνωστό..."Υπάρχουν άντρες με μαλλιά και υπάρχουν κ άντρες με μυαλά". Και τώρα που έβαλα κάτι λίγα μαλλιά πρέπει να δω πως θα κρατήσω τα μυαλά...:confused:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ελπίζω τουλάχιστον αν πρηστεί ή Κεφαλά μου, να μεγαλωσει και το μυαλο παραλληλα και να σκαμπαζω λίγο παραπάνω...γιατί ως γνωστό..."Υπάρχουν άντρες με μαλλιά και υπάρχουν κ άντρες με μυαλά". Και τώρα που έβαλα κάτι λίγα μαλλιά πρέπει να δω πως θα κρατήσω τα μυαλά...:confused:

Όπως και στις δενδροφυτεύσεις σε "καραφλές" πλαγιές, ένα από τα προφανή οφέλη είναι η συγκράτηση των υποκείμενων εδαφών σε πλημμυρικά φαινόμενα :D

alexXXX

Active Member
Πάντως σκεφτείτε πως ή φίνα υπάρχει σαν θεραπεία από την δεκαετία του 90 οπότε φανταστείτε ποσό πίσω έχουμε μείνει δεν λέω κ γω δοκιμασα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο ...

dimitris50423

Well-Known Member
φωτογραφιες πανοραμικες με στεγνο και βρεγμενο μαλλι με ολα τα μαλλια χτενισμενα προς τα πισω για να φανει ακομα καλυτερα η φυτρωση χωρις να υπαρχει καθολου καλυψη απο τα πισω η πλαινα οπως ζητηθηκε.
και οι 2 φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες με φλας

φουλ βρεγμενο μαλλι μετα το μπανιο
http://s30.postimg.org/3r1zf5o69/20160203_235944.jpg

στεγνο μαλλι ολα προς τα πισω.
http://s28.postimg.org/wg9dzbr25/20160204_000633.jpg

και ακριβως ιδια φωτο πριν τη μμ για να φαινεται που ακριβως μπηκαν τα μοσχευματα
http://s15.postimg.org/m4myufn6j/2015_05_28_00_28_06.jpg

συνολο μοσχευματων για την καλυψη της περιοχης 2300

tasmania πιστευω να σε καλυπτουν αυτες οι φωτο φιλε.. νομιζω αυτο εννοουσες.

περιμενω αναλυσεις cvial.. χωρις ειρωνεια. για κοντο μαλλι μονο μη μου πεις.. το κουρεμα μου αυτο ειναι.

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
φωτογραφιες πανοραμικες με στεγνο και βρεγμενο μαλλι με ολα τα μαλλια χτενισμενα προς τα πισω για να φανει ακομα καλυτερα η φυτρωση χωρις να υπαρχει καθολου καλυψη απο τα πισω η πλαινα οπως ζητηθηκε.
και οι 2 φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες με φλας

φουλ βρεγμενο μαλλι μετα το μπανιο
http://s30.postimg.org/3r1zf5o69/20160203_235944.jpg

στεγνο μαλλι ολα προς τα πισω.
http://s28.postimg.org/wg9dzbr25/20160204_000633.jpg

και ακριβως ιδια φωτο πριν τη μμ για να φαινεται που ακριβως μπηκαν τα μοσχευματα
http://s15.postimg.org/m4myufn6j/2015_05_28_00_28_06.jpg

συνολο μοσχευματων για την καλυψη της περιοχης 2300

η συζητηση για τη μεταμοσχευση μου συνεχιζεται εδω http://www.hairlossgr.com/threads/Μεταμόσχευση-fue-2-300-grafts.10201/page-34

Tasmania

Active Member
Καταρχην να σε ευχαριστησω που εβαλες τις φωτο .

Σχολιο φωτο 1 με στεγνο μαλλι : Δημητρη για τα μοσχευματα που εβαλες (2300) σε μια αρκετα μεγαλη νωδη απο μαλλια επιφανεια το αποτελεσμα απο θεμα φυτρωσης ειναι παρα πολυ καλο. Απο θεμα πυκνοτητας σημειωσα καποια κυκλακια οπου φαινεται οτι σε σχεση με αλλες περιοχης υστερει (οκ βεβαια ειναι το φλας αλλα εχεις στα +++++ το μακρυ μαλλι περιξ 6-8cm).

Σχολια για φωτο 2 με βρεγμενο μαλλι: Θα προτιμουσα να ηταν πιο φωτεινο και το μπαγκραουντ-οπως στη φωτο 1 (μου φαινεται σκοταδι γυρω-κλειστα φωτα(?) και φλας στο κεφαλι ). Σημειωσα με ορθογωνιο την μοναδικη περιοχη οπου υπαρχει απο τα πλαγια εφοδο κροταφικων μαλλιων στη μεταμοσχευμενη περιοχη. Ισχυουν τα ιδια περι πολυ καλου ποσοστου φυτρωσης.

Σημειωση: Κανεις δεν προκειται να σε αναγκασει να τα κουρεψεις 3-4cm, βεβαια οπως καταλαβαινεις ισως αυτο θα ηταν το πιο σωστο για φουλ σωστα συμπερασματα , αλλιως οσοι κανουν μ/μ θα τα αφηνουν μακρια και ισως σε καποιες περιπτωσεις στον ενδιαφερομενο να δημιουργειται πλανη (του τί να περιμενει) λογω αλληλοεπικαλυψης (νομιζω συμφωνεις ειναι λογικο αυτο που λεω στο θεμα φυτρωσης-πυκνωσης).

Καποια στιγμη αν θες και εσυ (μιας και μενεις Θεσσαλονικη αν δεν κανω λαθος) να βρεθουμε να πιουμε καφε και να σε δω και απο κοντα :) Να χαιρεσαι την ανεβασμενη ψυχολογια και τη νεα σου εικονα γιατι η ψυχικη υγεια οντως προαγει την γενικοτερη υγεια ενος ανθρωπου.

Συνημμένα

• 20160204_000633.jpg
    20160204_000633.jpg
    275.7 KB · Προβολές: 273
  • 20160203_235944.jpg
    20160203_235944.jpg
    255.5 KB · Προβολές: 263

dimitris50423

Well-Known Member
τα κενα που σημειωσες στη φωτο με τα στεγνα ειναι απο το χτενισμα. βλεπεις οτι στα υγρα δεν υπαρχει αυτο. μπορεις να πεις οτι στα υγρα υπαρχει μια σχετικη αραιωση ναι.. αλλα οχι κενα.. αν καποια στιγμη τα κουρεψω κοντα θα βαλω φωτο..
καλο υπολοιπο σκ.. τα λεμε απο δευτερα ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
σημερα συναντηθηκα με τον μητσο....
το αποτελεσμα του ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο
ειναι πολυ πολυ καλυτερος απο τις φωτο!!!!!!
μητσο χαρηκα αδερφε ευχομαι να τα ξαναπουμε συντομα!!!!!
Σημαντικό feedback! Μπράβο παιδιά.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλο αυτο που συναντηθηκατε να πειστουν και καλυτερα τα υπολοιπα μελη αν και οι φωτος δειχνουν οτι ειναι καλο.
Μακαρι να πανε καλα και τα υπολοιπα παιδια και να διωρθοσει και καποια λαθη που κανει ο γιατρος εαν θελει να παει ακομα καλυτερα.
Αν δεν θελει ισως να συμβιβαζεται με τα μικροποσα των μεταμοσχευσεων να κανει καποιες μετριοτητες για να μην κουραζεται να βγαζει παλι καλα φραγκα και να κανει την ζωαρα που συνεχιζει να κανει και καλα κανει σαυτο αλλα πρεπει να προσεξει και τους πελατες παραπανω λιγο.

dimitris50423

Well-Known Member
Και μονο που το ζητας εσυ για λογαριασμο του dance μου αρκει φιλε στριπαρ. Δεν εχω κανενα προβλημα με τον dance να το διευκρινησω. Καλη σου μερα

Stripar

Established Member
Και μονο που το ζητας εσυ για λογαριασμο του dance μου αρκει φιλε στριπαρ. Δεν εχω κανενα προβλημα με τον dance να το διευκρινησω. Καλη σου μερα
O dance δέν είναι μικρό παιδί !...
Και δέν καταλαβαίνω πώς από το παραπάνω μήνυμα που γράφω , έβγαλες το συμπέρασμα "ότι το ζητάω εγώ για λογαριασμό του"
Μήν ξεχνάμε ότι ο ίδιος , εδώ στο νήμα σου το έκανε:
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά το ξαναλέω, ακόμη εγώ προσωπικά δεν έχω δει μια φωτογραφία αποκαλυπτική 100% όπως του γεροξούρα ή οπως την δική μου στα νήματα μου. Μήτσο πραγματικά θα ήθελα να σε δω απο κοντά αν το επιθυμείς και εσύ. Στις φωτο φαίνεσαι τέλειος πάντως, αλλά θα ήθελα να σε δώ απο κοντά,.
Συνεπώς...

aeratos28

Just aeratos
προτείνω στον Δημήτρη αν βέβαια δέχεται την γνώμη μου να συναντηθεί με τον john που είναι και αυτός από Θεσσαλονίκη να τελειώνει ή κατάσταση αυτή ..μιλάμε έχετε φτάσει ορισμένοι να λέτε πράγματα που εκνευριζουν..επειδή δεν κρύβω τα λόγια μου αναφέρομαι αυτη τη στιγμη στον stripar..φιλε stripar δεν σου κάνω επίθεση αλλά αυτά που λες πραγματικά είναι πολύ άσχημα.δηλαδή ας πούμε τι θες να πεις?ότι φοβάται να δει ο Δημήτρης ((εμπειρα)) μέλη γιατί θα ανακαλύψουν ότι λέει ψέμματα και παραπλανεί?? ότι δεν είναι αυτό το αποτέλεσμα του δηλαδή??ότι φωτό του ζητήθηκε την έβαλε,συναντήθηκε και με poseidona,δηλαδή τι άλλο επρεπε να κάνει?? ανακοίνωση ότι θα έρθει Αθήνα να μαζευτεί όλο το φόρουμ και να δώσει συνέντευξη τύπου??έχει ξεφύγει τελείως το θέμα και δεν βλέπω να έχει ξεφύγει το ίδιο με αλλα παιδιά από αποτελέσματα τους που έχουν κάνει εξωτερικό..ποτέ όμως..όσο για φωτό που λέει ο dance δεν νομίζω ότι δεν είναι καλές..ας βάλει και ο dance με βρεγμένα μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και μετά χτενισμένα μπροστά.αν έχει βάλει τέτοιες φωτό οκ,αλλά δεν νομίζω ότι έχει τέτοιες.αν έχει πάω πάσο

tasos33

Well-Known Member
προτείνω στον Δημήτρη αν βέβαια δέχεται την γνώμη μου να συναντηθεί με τον john που είναι και αυτός από Θεσσαλονίκη να τελειώνει ή κατάσταση αυτή ..μιλάμε έχετε φτάσει ορισμένοι να λέτε πράγματα που εκνευριζουν..επειδή δεν κρύβω τα λόγια μου αναφέρομαι αυτη τη στιγμη στον stripar..φιλε stripar δεν σου κάνω επίθεση αλλά αυτά που λες πραγματικά είναι πολύ άσχημα.δηλαδή ας πούμε τι θες να πεις?ότι φοβάται να δει ο Δημήτρης ((εμπειρα)) μέλη γιατί θα ανακαλύψουν ότι λέει ψέμματα και παραπλανεί?? ότι δεν είναι αυτό το αποτέλεσμα του δηλαδή??ότι φωτό του ζητήθηκε την έβαλε,συναντήθηκε και με poseidona,δηλαδή τι άλλο επρεπε να κάνει?? ανακοίνωση ότι θα έρθει Αθήνα να μαζευτεί όλο το φόρουμ και να δώσει συνέντευξη τύπου??έχει ξεφύγει τελείως το θέμα και δεν βλέπω να έχει ξεφύγει το ίδιο με αλλα παιδιά από αποτελέσματα τους που έχουν κάνει εξωτερικό..ποτέ όμως..όσο για φωτό που λέει ο dance δεν νομίζω ότι δεν είναι καλές..ας βάλει και ο dance με βρεγμένα μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και μετά χτενισμένα μπροστά.αν έχει βάλει τέτοιες φωτό οκ,αλλά δεν νομίζω ότι έχει τέτοιες.αν έχει πάω πάσο
το ριξες και παλι αποψε το φαρμακι σου.......ο dance εχει βαλει και βρεγμενα και στεγνα και απο θαλασσα, εξαιρετικης αναλυσης φωτογραφιες, μονο ξεβρακωτες δεν εχει βαλει ακομα...χαχαχα

Μπλουζα