Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

billaros

Active Member
δημητρη εχεις αξιοζηλευτο αποτελεσμα που θα το επιθυμουσαν οι περισσοτεροι που κανουν μμ στην ελλαδα ακομα και οι διασημοι.καλυψες αρκετα μεγαλο κενο και εχεις μια αρκετα κατεβασμενη hairline με πολυ αξιολογη πυκνοτητα.οτι και ναλεμε παραπερα ειναι κουβεντα να γινεται.και πιστευω εισαι ο λογος που πολλοι απο εδω μεσα που διαβαζουμε και παιρνουμε γνωμες και χρησιμες πληροφοριες θα επιλεξουμε β....η

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
ευχαριστω billaros. ειμαι και εγω παρα πολυ ευχαριστημενος. περιμενω να δω τι παραπανω μπορω να παρω τους επομενους 3 μηνες μεχρι το 12μηνο.. (ξερω ειμαι απληστος). απο συμπληρωματα διατροφης δεν παιρνω τιποτα και για θεραπειες βαζω αφρο μινοξιδιλης 1 φορα τη μερα. αν και τελευταια τον ξεχναω..
την τελευταια φορα που επισκεφθηκα την κλινικη μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο να βαζω μινοξιδιλη μπροστα γιατι δεν ειχα μαμα μαλλια.. πιθανον να την κοψω καποια στιγμη.

andy.k

Active member
το σιγουρο andy ειναι οτι δεν με κοροιδεψαν βαζοντας μου λιγοτερα απο 2300 που μου ειπαν. εχω την εντυπωση οτι σε πολλες κλινικες θα μου προτειναν πολλααα παραπανω μοσχευματα για την περιοχη που ειχα να καλυψω. ευτυχως εγινε καλη δουλεια με αυτα που εβαλα.

Δε ξέρω αν σου βαλανε περισσότερα ή λιγότερα Μήτσο...το μόνο σίγουρο, όσα κ αν βαλανε τελικα, είναι ότι τουμπανιασες...

dimitris50423

Well-Known Member
ευχαριστω φιλε μου σε 15 μερες θα ειμαι στους 10 μηνες και θα εχω φωτο και με πιο κοντο μαλλι.. ;)

dimitris50423

Well-Known Member
Ακη εχω κλεισει τα 31 και οδευω στα 32.. οχι δεν εχω παρει ποτε φινα και δεν θα επαιρνα σε καμια περιπτωση ποτε. το εργαλειο το θελω 100% λειτουργικο. με τις ορμονες δεν παιζουμε.

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια πριν καμια εβδομαδα κουρευτηκα και εβγαλα μερικες φωτο και με πιο κοντο μαλλι.
ειμαι στους 9 μηνες και 20 μερες. βλεπω ακομη βελτιωση αλλα οχι με τους ρυθμους των προηγουμενων μηνων.
επισης που και που μενει καμια τριχουλα πανω στη χτενα απο τα μεταμοσχευμενα. δεν με ανησυχει θεωρω οτι ισως να ειναι απο τον φυσιολογικο κυκλο της τριχας.

2 φωτο πριν τη μμ σαν μετρο συγκρισης:
http://s24.postimg.org/ppmpag2b9/2015_05_28_00_27_41.jpg
http://s15.postimg.org/f8bzsn8rf/2015_05_28_10_35_18.jpg

φωτο με μαλλι αμεσως μετα το μπανιο με φλας.
http://s13.postimg.org/lj2trjzdz/20160315_233541.jpg

στεγνο μαλλι χωρις φλας.
http://s10.postimg.org/haj4znpyx/20160318_210358.jpg

στεγνο μαλλι δεξια πλευρα
http://s28.postimg.org/to4aolqb1/20160318_210455.jpg

και 3 φωτο απο τη δοτρια αφιερωμενες στον Ακη που ανησυχει πως θα φαινεται η δοτρια του.

16η μερα μετα τη μμ μου η δοτρια μου ηταν ετσι
http://s8.postimg.org/is2fqw0o5/2015_06_14_15_53_00.jpg χειροτερη απο τη δικη σου οπως βλεπεις και η φωτο δεν ειναι καν με φλας

δες τη δοτρια μου πως ειναι τωρα. οι φωτο ειναι με φλας απο 2 διαφορετικες γωνιες ληψης με το πιο κοντο μαλλι που σκοπευω να εχω
http://s11.postimg.org/u3pl0q2b7/20160318_210958.jpg

http://s11.postimg.org/burzxwc37/20160318_211013.jpg

ανανεωση σε κανα 20ημερο η μηνα εκτος και αν μπορεσω να βγαλω διαφορετικες φωτο απο αυτες που εβαλα δηλ σε εξωτερικο χωρο σε ηλιο κτλ..

καλη φυτρωση σε ολους. ;)

Stripar

Established Member
Δημήτρη με όλο το συμπάθιο αλλά...έλεγες ότι :
σε 15 μερες θα ειμαι στους 10 μηνες και θα εχω φωτο και με πιο κοντο μαλλι.. ;)

Όπου και θεωρούσαμε ότι θα κουρευόσουν ΚΟΝΤΑ (2-3cm)...γιατί άν αυτό είναι κοντό , ΠΩΣ είναι δηλ. το μακρύ?...?

Όσο για τις φωτογραφίες ΤΙ , τις έβαλες και καθόλου?...
Στο 1-1.5 μέτρο που είναι τραβηγμένες και αραίωση να έχει κάποιος ΔΕΝ φαίνεται...
(πάλι καλά να λέμε δηλ. που έβαλες φλάς και είχες το φώς του μπάνιου ανοικτό)

:eek:

dimitris50423

Well-Known Member
κανε ζουμ αδερφε να στις φερει κοντα.
ποτε δεν μου αρεσε το κοντο μαλλι.. δεν θα τα κανω 2-3 ποντους για να δεις πως ειναι.
ετσι ειναι στην καθημερινοτητα μου τα μαλλια μου και οταν βγαινω απο το μπανιο στα βρεγμενα.
οι φωτογραφιες εχουν πολυ καλη ευκρινεια και ειναι η πρωτη φορα που βαζω απο λιγο πιο μακρια (οσο παει το χερι μου) για να φανει καλυτερα το συνολικο αποτελεσμα.
και οι φωτο που εχω πριν τη μεταμοσχευση απο μακρια ειναι τραβηγμενες νομιζω φαινεται η αραιωση.. :)

εσυ συγκεκριμενα δεν ησουν ποτε ικανοποιημενος απο τις φωτο που εχω βαλει οτι και να εβαζα οποτε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
εγώ όπως έχω ξαναγράψει, αν σε έβλεπα από απόσταση ομιλίας θα καταλάβαινα ότι έχεις κάνει εμφύτευση μαλλιών. Αλλά ίσως όσοι γράφουμε εδώ στο φόρουμ είναι μαθημένο το μάτι μας σε αυτό το θέμα και δεν είμαστε οι κατάλληλοι να εκφέρουμε γνώμη για φυσικότητα.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα ζηλευτής hairline με 2380 grafts αλλά σε πολύ μικρότερη επιφάνεια:
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/166273-dr-rahal-patient-2380-grafts.html

Stripar

Established Member
κανε ζουμ αδερφε να στις φερει κοντα.
Το θέμα ΔΕΝ είναι να τραβάς μιά φωτογραφίες στο 1.0-1.5 μέτρο και να λές μετά στον άλλο κάνε zoom για να στη φέρει στο μισό μέτρο...

ΑΛΛΑ να τραβάς φωτογραφίες στο μισό μέτρο ,
έτσι ώστε ο άλλος όταν κάνει ΖΟΟΜ να φέρνει την φωτογραφία στους 10-20cm και
να βλέπει την λεπτομέρεια της πυκνότητας , της φοράς της τρίχας και της κατανομής των grafts!!!...

Κάτι που είτε φαίνεται ότι δέν καταλαβαίνεις 9 μήνες τώρα ή ΚΑΝΕΙΣ ότι δέν καταλαβαίνεις

εσυ συγκεκριμενα δεν ησουν ποτε ικανοποιημενος απο τις φωτο που εχω βαλει οτι και να εβαζα οποτε...

Μα πώς να είμαι?

Σου εξήγησα παραπάνω ότι παρουσιάζεις ότι θέλεις να παρουσιάζεις με τον τρόπο που θέλεις να παρουσιάζεις.

Είσαι τυχερός που δέν υπάρχει ένα minumum requirement στον τρόπο , την ανάλυση & τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες
που θα πρέπει να τραβιούνται φωτογραφίες πριν παρουσιάζονται στο forum.

Άν υπήρχε (όπως υπάρχουν σε άλλα site του εξωτερικού) καμιά φωτογραφία σου δέν θα είχε "περάσει" απο την αρχή.

Αυτό βέβαια δέν σημαίνει ότι επειδή δέν υπάρχουν αντίστοιχοι κανόνες εδώ ,
δέν θα πρέπει απο μόνοι μας να τηρούμαι κάποιους κανόνες δεοντολογίας ,
όταν ξέρουμε πάρα πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να παραπλανήσει κάποιος με φωτογραφίες , χαμηλής ανάλυσης , χαμηλού φωτισμού , τραβηγμένες απο το υπέρ πέραν.

Το ότι δέν πολυμιλάμε σε διάφορα σχόλιά σου του τύπου "έτσι είναι το μαλλί μου βρεγμένο μετά τον μπάνιο" , χωρίς να υπάρχει σταγόνα νερού απάνω...
και σε διάφορα άλλα που έχεις δηλώσει και πεί κατά καιρούς , δέν σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμάς την νουμοσύνη μας...

Παρόλα αυτά ΆΝ θέλεις να "καλύψεις" και τον ποιό απαιτητικό:

Πήγαινε στο σαλόνι του σπιτιού σου , μέρα μεσημέρι , με ανοικτά παράθυρα ,
κάτσε κάτω απο ένα φωτιστικό που έχεις ανάψει (παρόλο τα ανοικτά παράθυρα) ,
και βγάλε φωτογραφίες στο μισό μέτρο....και ανέβασές τις

Να τολμήσω να μαντέψω ότι δέν θα το κάνεις ή θα βρείς κάποιο λόγο να προφασιστείς...

danceworld_2001

Well-Known Member
Δημήτρη, είναι τόσο δύσκολο να βγάλεις φωτογραφίες όπως οι παρακάτω που έβγαλα και εγώ μόλις τώρα για να σου δώσω ενα παράδειγμα? Το αποτέλεσμα σου δείχνει κορυφαίο, αλλά πραγματικά θα ήθελα να το δω σε πιο σκληρές συνθήκες γιατι όλες σου οι φωτο ειναι σκοτεινές και απο χαμηλά προς τα ψηλά στην πλέον ευνοική γωνία.

IMG_1251.JPG IMG_1252.JPG IMG_1253.JPG

dimitris50423

Well-Known Member
Εδώ είναι ένα παράδειγμα ζηλευτής hairline με 2380 grafts αλλά σε πολύ μικρότερη επιφάνεια:
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/166273-dr-rahal-patient-2380-grafts.html

ωραιος ο τυπος ρε zotrix. στη μεση βεβαια εχει δικο του μαλλι. επισης αυτος και αν το εχει αφησει μακρυ.. παντως μια χαρα ειναι.

ΑΛΛΑ να τραβάς φωτογραφίες στο μισό μέτρο ,
έτσι ώστε ο άλλος όταν κάνει ΖΟΟΜ να φέρνει την φωτογραφία στους 10-20cm και
να βλέπει την λεπτομέρεια της πυκνότητας , της φοράς της τρίχας και της κατανομής των grafts!!!...

Κάτι που είτε φαίνεται ότι δέν καταλαβαίνεις 9 μήνες τώρα ή ΚΑΝΕΙΣ ότι δέν καταλαβαίνεις

πηγαινε δες προηγουμενες μου φωτογραφιες που εχω βαλει με βρεγμενα και φλας απο τους 40 ποντους. Μαλλον εσυ δεν τα βλεπεις η κανεις οτι δεν τα βλεπεις. και αφησε στην ακρη τα υπονοουμενα.

Άν υπήρχε (όπως υπάρχουν σε άλλα site του εξωτερικού) καμιά φωτογραφία σου δέν θα είχε "περάσει" απο την αρχή.

απο φωτογραφιες εχω βαλει οτι μου εχει ζητηθει με οτι χτενισμα μου προτειναν τα υπολοιπα μελη για να μην υπαρχουν αλληλοεπικαλυψεις με τα υπολοιπα μαλλια. εχω βαλει και σε κοντρα ηλιο οποτε δεν εχεις να μου πεις κατι.
Το ότι δέν πολυμιλάμε σε διάφορα σχόλιά σου του τύπου "έτσι είναι το μαλλί μου βρεγμένο μετά τον μπάνιο" , χωρίς να υπάρχει σταγόνα νερού απάνω...
και σε διάφορα άλλα που έχεις δηλώσει και πεί κατά καιρούς , δέν σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμάς την νουμοσύνη μας...

επισης θα ηταν πιο σωστο νομιζω οταν μιλας και σχολιαζεις κατι να μην γενικευεις και να μιλας για τη δικη σου γνωμη. με το παραπανω μηνυμα σου ειναι σαν αυτη η αποψη που εκφερεις να ειναι αποψη ολου του φορουμ η μιας ομαδας ανθρωπων.
αυτα που μου προτεινεις για τις φωτογραφιες τα εχω κανει ηδη.. και επειδη δεν εχω καμια ορεξη να μαλωνω με κανεναν νομιζω εχω το δικαιωμα να μην ασχολουμαι και πολυ γιατι δεν εισαι αντικειμενικος..

καλο σου βραδυ.

andy.k

Active member
εγώ όπως έχω ξαναγράψει, αν σε έβλεπα από απόσταση ομιλίας θα καταλάβαινα ότι έχεις κάνει εμφύτευση μαλλιών. Αλλά ίσως όσοι γράφουμε εδώ στο φόρουμ είναι μαθημένο το μάτι μας σε αυτό το θέμα και δεν είμαστε οι κατάλληλοι να εκφέρουμε γνώμη για φυσικότητα.

Φιλε καλά τα λες, και θα
συμφώνησω μαζί σου ότι το
αποτέλεσμα αυτό που
ποσταρες είναι ανώτερο από
του Δημητρη...αλλά κατσε να
το πάρουμε λίγο αλλιώς...αν
αυτός ο τύπος εχωσε 2380 gts
σε αυτή την επιφάνεια, ο
Δημήτρης για την επιφάνεια
που κάλυψε ποσα gts θα
έπρεπε να βαλει για να έχει
αντίστοιχο αποτέλεσμα... ?Χονδρικά όπως το κόβω
τουλάχιστον διπλάσια
επιφάνεια άρα δίπλα
gts...4500gts σου λέω εγώ να
το στρογγυλεψω προς τα
κάτω...ωραία...πάμε τώρα,
ποσά χρεώνει ο rahal το
graft? 4€ κάπου εκεί και εισητήρια για ottawa (αντε αυτά στα κάνει δώρο λέμε τώρα), δλδ 18000€ άντε να πω εγώ 15000€ μήπως κ τα παραλεω...δλδ συγκρίνουμε αποτελέσματα 3000€ με 15000€...Θεωρουμε εύκολο να μαζέψει ο κοσμακης σήμερα 15000€ για να βάλει μαλλιά??? Εδώ 3000 δε μπορεί καλά καλά να μαζέψει...και άντε μαζεύει κ 15000...θεωρεις ότι το αποτέλεσμα που ποσταρες είναι 5πλασια καλό από του Δημητρη...?αν ναι νομίζω οτι είσαι από τους λίγους...

dimitris50423

Well-Known Member
Δημήτρη, είναι τόσο δύσκολο να βγάλεις φωτογραφίες όπως οι παρακάτω που έβγαλα και εγώ μόλις τώρα για να σου δώσω ενα παράδειγμα?

dance εχω βαλει αδερφε. δες πανω το photoalbum εχω 3 παρομοιες και η μια ειναι με πολυ βρεγμενα μαλλια και φλας στο 5μηνο.. συνεχιζουμε αυριο γιατι αυριο ξυπναω νωρις.. καλο βραδυ

Stripar

Established Member
επισης θα ηταν πιο σωστο νομιζω οταν μιλας και σχολιαζεις κατι να μην γενικευεις και να μιλας για τη δικη σου γνωμη. με το παραπανω μηνυμα σου ειναι σαν αυτη η αποψη που εκφερεις να ειναι αποψη ολου του φορουμ η μιας ομαδας ανθρωπων.
Μα είναι !!!...
Αρκετοί έχουν ξαναεπαναλάβει όσα είπα , σελίδες πίσω , και άλλοι κουράστηκαν γιατί λές συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...
Δηλ ότι ότι φωτογραφίες σου ζητήσαμε τίς έβαλες , άσχετα άν αυτές οι φωτογραφίες κατά κύριο λόγο μπήκαν απλά για να μπούνε και να έχεις το άλλωθι ότι τις έβαλες!.

Να τολμήσω να μαντέψω ότι δέν θα το κάνεις ή θα βρείς κάποιο λόγο να προφασιστείς...

νομιζω εχω το δικαιωμα να μην ασχολουμαι και πολυ γιατι δεν εισαι αντικειμενικος..

Δέν έπαιζα καλύτερα ένα Joker?

Tasmania

Active Member
Πολυ καλο αποτελεσμα Δημητρη για Ελλαδα.. Αν υπολογισει κανεις : επιφανεια καλυψης, αριθμο γραφτς , εικονα πριν και μετα ειναι μερα με νυκτα... ισως απο τα καλυτερα αποτελεσματα εδω Ελλαδα (τουλαχιστον απο αυτα που ειδα στο φορουμ εδω και σε sites).

Νομιζω οι τελευταιες φωτο που ανεβασες (και καποιες προηγουμενες με τις αλληλοεπικαλυψεις) αδικουν το αποτελεσμα σου..γιατι το λεω αυτο ? Τουμπανιασες και αντι να βγαλεις ρε αδερφε φωτο (το κινητο σου ειναι ΤΟΠ απ'οτι καταλαβα) πιο κοντινες, με διαφορες γωνιες κλπ , να παιξεις δλδ μπαλιτσα σε διαφορες συνθηκες, προτιμησες τη γωνια του μπανιου και απο αποσταση... εε αδικεις το αποτελεσμα σου ετσι και δινεις αφορμες... επειδη εισαι πολυ καλο παιδι ειμαι σιγουρος οτι θα ανεβασεις εκ νεου αλλες σε πιο σκληρες-ρεαλιστικες συνθηκες ... τωρα για το μηκος που λεχθηκε, περιμενα πιο κοντο ετσι οπως το ειπες αλλα δεν μπορει κανεις,ουτε εχει το δικαιωμα κανεις να σε υποχρεωσει για κοντο μαλλι...

Σου ανεβαζω μια δικη μου φωτο που μολις τωρα εβγαλα... απο αποσταση 1 μετρο, σαλονι και φλας..αυτο που δειχνει δεν ειναι αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα λογω του οτι λογω αποστασης, χανω απο αναλυση μπροστα, γινεται ζοφερη κλπ... δειχνει οτι ειμαι τζετ , ενω δεν ειμαι φιλος...

Συνημμένα

• DSC05702.JPG
    DSC05702.JPG
    98.5 KB · Προβολές: 298
  • DSC05662.JPG
    DSC05662.JPG
    787.8 KB · Προβολές: 312
  • DSC05682.JPG
    DSC05682.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 312
Τελευταία επεξεργασία:

bruno1989

Active Member
Φ

Φοβερο. Αν και το θεωρώ απληστία με τόσο μαλλί να καεί κάποιος μμ αλλά αφού μπορούσε ο τύπος καλά έκανε. Πραγματικά φοβερό αποτελεσμα

Μπλουζα