κανε ζουμ αδερφε να στις φερει κοντα.
Το θέμα ΔΕΝ είναι να τραβάς μιά φωτογραφίες στο 1.0-1.5 μέτρο και να λές μετά στον άλλο κάνε zoom για να στη φέρει στο μισό μέτρο...
ΑΛΛΑ να τραβάς φωτογραφίες στο μισό μέτρο ,
έτσι ώστε ο άλλος όταν κάνει ΖΟΟΜ να φέρνει την φωτογραφία στους 10-20cm και
να βλέπει την λεπτομέρεια της πυκνότητας , της φοράς της τρίχας και της κατανομής των grafts!!!...
Κάτι που είτε φαίνεται ότι δέν καταλαβαίνεις 9 μήνες τώρα ή ΚΑΝΕΙΣ ότι δέν καταλαβαίνεις
εσυ συγκεκριμενα δεν ησουν ποτε ικανοποιημενος απο τις φωτο που εχω βαλει οτι και να εβαζα οποτε...
Μα πώς να είμαι?
Σου εξήγησα παραπάνω ότι παρουσιάζεις ότι θέλεις να παρουσιάζεις με τον τρόπο που θέλεις να παρουσιάζεις.
Είσαι τυχερός που δέν υπάρχει ένα minumum requirement στον τρόπο , την ανάλυση & τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες
που θα πρέπει να τραβιούνται φωτογραφίες πριν παρουσιάζονται στο forum.
Άν υπήρχε (όπως υπάρχουν σε άλλα site του εξωτερικού) καμιά φωτογραφία σου δέν θα είχε "περάσει" απο την αρχή.
Αυτό βέβαια δέν σημαίνει ότι επειδή δέν υπάρχουν αντίστοιχοι κανόνες εδώ ,
δέν θα πρέπει απο μόνοι μας να τηρούμαι κάποιους κανόνες δεοντολογίας ,
όταν ξέρουμε πάρα πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να παραπλανήσει κάποιος με φωτογραφίες , χαμηλής ανάλυσης , χαμηλού φωτισμού , τραβηγμένες απο το υπέρ πέραν.
Το ότι δέν πολυμιλάμε σε διάφορα σχόλιά σου του τύπου "έτσι είναι το μαλλί μου βρεγμένο μετά τον μπάνιο" , χωρίς να υπάρχει σταγόνα νερού απάνω...
και σε διάφορα άλλα που έχεις δηλώσει και πεί κατά καιρούς , δέν σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμάς την νουμοσύνη μας...
Παρόλα αυτά ΆΝ θέλεις να "καλύψεις" και τον ποιό απαιτητικό:
Πήγαινε στο σαλόνι του σπιτιού σου , μέρα μεσημέρι , με ανοικτά παράθυρα ,
κάτσε κάτω απο ένα φωτιστικό που έχεις ανάψει (παρόλο τα ανοικτά παράθυρα) ,
και βγάλε φωτογραφίες στο μισό μέτρο....και ανέβασές τις
Να τολμήσω να μαντέψω ότι δέν θα το κάνεις ή θα βρείς κάποιο λόγο να προφασιστείς...