Παίδες εγώ συναντήθηκα με το Δημήτρη επειδή μπόρεσα και Παρηγγειλα με 15€ σαμπουάν από 30€ που τα πούλαγε ή κλινική κάναμε ομαδική(2ατομων παραγγελία κ βρέθηκαμε να του τα δώσω). Ειχα ηδη κανει μμ...Συνεπώς υπήρχε λόγος- ή παράδοση των σαμπουαν...ο Ποσειδώνας ίσως
θέλει να κάνει μμ και συναντήθηκε για να κάνει ερωτήσεις διότι όπως φαίνεται, κ καλά κανει, το ψάχνει αρκετά...Ο dance όμως που δε ξέρω το παιδί ίσως είναι από Αθήνα, δεν είναι λίγο "κάπως", εφόσον ο ίδιος ήδη έχει επιλέξει γιατρό( με εξαιρετικό αποτέλεσμα) και τον ίδιο θα επιλέξει κ στο μέλλον αν παρ ελπίδα ξανάχρειαστεί, να ζητάει να συναντηθεί με το Δημήτρη? Μακάρι να ειμασταν όλοι φίλοι δε λέω, και μακάρι να συναντιομασταν όλοι, απλά όλο αυτό γίνεται με ένα ύφος αμφισβήτησης/ελέγχου προς το αποτέλεσμα του Δημητρη(ενώ έχουν βγει τόσες φωτό) και δεν έχει νόημα...Δλδ τι? Θα δει ο dance το Δημήτρη και θα πει ότι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα του? Σε σχέση με ποιο? Με το δικό του? Ε χαίρω πολύ...το ξέρουμε ότι του dance είναι πιο πυκνό... Αφού έβαλε 1,5 φορά παραπάνω grts στα 2/3 της επιφάνειας του Δήμητρη...Δε λέω να μη συναντηθούν τα παιδιά αλίμονο...αλλά όχι ότι κάποιος αποφεύγει τις συγκρίσεις. Στην τελική κ εμείς που τον είδαμε το Δημήτρη, οκ δεν είμαστε ειδήμονες, αλλά κάτι έχουμε δει από εδώ μέσα, μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι ωραίο και τι όχι...εμένα προσωπικά το αποτέλεσμα του dance μου φαίνεται πιο πυκνό σίγουρα, με pen αυτή ή πυκνότητα δε πιάνεται ίσως από κανένα, αλλά και του Δήμητρη είναι αποτέλεσμα ζηλευτό(ίσως όχι λόγω πυκνότητας, ίσως μεγαλύτερο illusion , ίσως πιο χοντρή τρίχα) και δείχνει φυσικοτατο...τώρα τα υπόλοιπα ας τα πουν οι μέντορες...