Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αλλά θα προτιμούσα να εβλεπα και φωτογραφίες σε φως ημέρας με ζουμ πάνω στην λήπτρια σε κάτοψη
Μητσαρα εαν κανω ραντεβου στον Βεκρη πληρωνω επισκεψη ξερεις ?
Επισης πες μου για την δοτρια εαν σου αφησε σημαδια ...
Ο μονος ενδιασμος να κανω επεμβαση στον Βεκρη ειναι οτι φοβαμαι οτι θα μου διαλύσει με το ρομποτακι την δοτρια.
Οχι οτι δεν ειναι διαλυμμενη απο τις επεμβασεις που εχω κανει, αλλα θελω εμπειρο Γιατρο για να μην με οργωσει.
Θελω να μπω στο crown και στο Middle θελω να πιστευω εκει ειναι ποιο ευκολα τα πραγματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια χαρα εισαι μπροστα για 2.300 grafts
Εμενα με ενδιαφερει η φυτρωση και ο Βεκρης πιανει πολυ μεγαλα ποσοστα.
Δεν ξερω αν ειναι το pen ... μαλλον θα περασω καμια βολτα στις επομενες εβδομαδες να δω τι θα μου πει.
Θελω να δω και τα αποτελεσματα απο τους υπολοιπους (πιλοτακι κτλ) και να σιγουρευτω οτι δεν οργωνει το ρομποτακι που ειναι το μονο που φοβαμαι.
Andy, το αν φαίνεται ή όχι έχει σχέση και με το τι πυκνότητα έχει η δότρια και πόσα graft παίρνεις από την εν λόγω περιοχή, άρα τι ποσοστό της δότριας αποψιλώνεις. Σε κάθε άνθρωπο διαφέρει.
Κι εγώ Δημήτρη που είμαι τώρα σχεδόν 80 μέρες μετά τη μμ, και παρόλο που το μαλλί είναι 2-3 mm , γλομπος δλδ, δε φαίνεται τπτ...παρά μόνο ελάχιστα, κ μονο εφοσον το προσεξεις πολύ, το περίγραμμα της περιοχής που μου πήραν τα μοσχεύματα.Στο 45ημερο που είχαν γίνει 1,5 πόντο τα μαλλιά(πριν αρχίσω να τα παίρνω πολύ κοντά) δε φαινόταν τίποτα όσο κ αν προσπαθούσες να διακρίνεις κάτι...
Στα ιδια με εσενα και εγω... θα του κανω μια επισκεψη να τον δω
Φαινεται το περιγραμμα δηλαδη? Γιαυτο παιζουν πολλα πραγματα ρολο αλλα καλα θα ηταν να μην φαινεται τιποτα.
Να μας ενημερωνεις για την εξελιξη σου αντυ καθως και για την δοτρια σου που με ενδιαφερει.
Ειδα το πιλοτακι στους 3 μηνες και εχω παθει μια ψιλοπλακα ...
Εαν επιτυγχανει μεγαλα ποσοστα φυτρωσης ο Βεκρης (που με ενδιαφερει) τοτε σε συναρτηση με την αμοιβη του θα βοηθησει κοσμο που θελει να κανει επεμβαση αλλα λογω κοστους δεν μπορει να ταξιδεψει σε κλινικες του εξωτερικου (και ειμαστε πολλοι τετοιοι)
Στα ιδια με εσενα και εγω... θα του κανω μια επισκεψη να τον δω
Φαινεται το περιγραμμα δηλαδη? Γιαυτο παιζουν πολλα πραγματα ρολο αλλα καλα θα ηταν να μην φαινεται τιποτα.
Να μας ενημερωνεις για την εξελιξη σου αντυ καθως και για την δοτρια σου που με ενδιαφερει.
Ειδα το πιλοτακι στους 3 μηνες και εχω παθει μια ψιλοπλακα ...
Εαν επιτυγχανει μεγαλα ποσοστα φυτρωσης ο Βεκρης (που με ενδιαφερει) τοτε σε συναρτηση με την αμοιβη του θα βοηθησει κοσμο που θελει να κανει επεμβαση αλλα λογω κοστους δεν μπορει να ταξιδεψει σε κλινικες του εξωτερικου (και ειμαστε πολλοι τετοιοι)
Ρε Μήτσο, μπας και σε ναρκωσανε με ολική την μέρα που πηγές, και Ξυπνησες την επόμενη το βράδυ? Μήπως αντί για 2300 εβαλες και αλλά τόσα την πρώτη μερα κ δε το καταλαβες? Φιλέ το αποτέλεσμα δε παίζει, οκ βοηθάει κ το μήκος της τρίχας στην κάλυψη αλλά κυριως παίζει ρόλο ή διάμετρος νομίζω..