Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Αλλά θα προτιμούσα να εβλεπα και φωτογραφίες σε φως ημέρας με ζουμ πάνω στην λήπτρια σε κάτοψη

θα βαλω και τετοιες φωτο παιδια. σαββατοκυριακο εχω χρονο μονο για εξωτερικες φωτο. εχω μια φωτογραφια με κοντρα ηλιο που την ειχα βγαλει στο 6μηνο. εγω βλεπω αρκετα αξιοπρεπη την εικονα μου ακομα και σε ηλιο.. τωρα στο 9 μηνο σιγουρα θα ειναι ακομη καλυτερα αφου εχει γεμισει και αλλο το μαλλι.
με απευθειας εκθεση στον ηλιο φαινομαστε χειροτερα απο οποιαδηποτε αλλη πηγη φωτος.

Για να καλυφθουν και οι πιο απαιτητικοι στις φωτογραφιες

http://s24.postimg.org/duy6ptfud/20151226_155611.jpg

giamakr1

Active Member
Δημητρη, εξαιρετικο αποτελεσμα,μπραβο. Εξεταζεις την περιπτωση μιας ακομη μικρης μεταμοσχευσης για εξτρα πυκνωση στην hairline? Οχι οτι και τωρα εχεις θεμα,απλα για να αγγιξεις το τελειο.

Δημητρης38

Active Member
Μητσαρα εαν κανω ραντεβου στον Βεκρη πληρωνω επισκεψη ξερεις ?
Επισης πες μου για την δοτρια εαν σου αφησε σημαδια ...
Ο μονος ενδιασμος να κανω επεμβαση στον Βεκρη ειναι οτι φοβαμαι οτι θα μου διαλύσει με το ρομποτακι την δοτρια.
Οχι οτι δεν ειναι διαλυμμενη απο τις επεμβασεις που εχω κανει, αλλα θελω εμπειρο Γιατρο για να μην με οργωσει.
Θελω να μπω στο crown και στο Middle θελω να πιστευω εκει ειναι ποιο ευκολα τα πραγματα.

dimitris50423

Well-Known Member
αδερφε προς το παρον οχι.. ειμαι στο 9μηνο και περιμενω να δω πως θα ειμαι στους 12 μηνες.. απο τον 8 στον 9 μηνα ειδα διαφορα στη hairline. αλλα να ειμαστε και λογικοι δεν ειχα καθολου μαλλια μπροστα και τωρα οπως και να τα χτενισω δεν εχω κενα πουθενα. οποτε ειμαι καλυμμενος.

Δημητρης38

Active Member
Μια χαρα εισαι μπροστα για 2.300 grafts
Εμενα με ενδιαφερει η φυτρωση και ο Βεκρης πιανει πολυ μεγαλα ποσοστα.
Δεν ξερω αν ειναι το pen ... μαλλον θα περασω καμια βολτα στις επομενες εβδομαδες να δω τι θα μου πει.
Θελω να δω και τα αποτελεσματα απο τους υπολοιπους (πιλοτακι κτλ) και να σιγουρευτω οτι δεν οργωνει το ρομποτακι που ειναι το μονο που φοβαμαι.

dimitris50423

Well-Known Member
Μητσαρα εαν κανω ραντεβου στον Βεκρη πληρωνω επισκεψη ξερεις ?
Επισης πες μου για την δοτρια εαν σου αφησε σημαδια ...
Ο μονος ενδιασμος να κανω επεμβαση στον Βεκρη ειναι οτι φοβαμαι οτι θα μου διαλύσει με το ρομποτακι την δοτρια.
Οχι οτι δεν ειναι διαλυμμενη απο τις επεμβασεις που εχω κανει, αλλα θελω εμπειρο Γιατρο για να μην με οργωσει.
Θελω να μπω στο crown και στο Middle θελω να πιστευω εκει ειναι ποιο ευκολα τα πραγματα.

Δημητρη γιατι να σου διαλυσει τη δοτρια φιλε? οτι δουλεια γινεται με το χειροκινητο γινεται και με το μοτερ. απλα με το μοτερ κερδιζεις χρονο και βγαζεις περισσοτερα μοσχευματα ανα συνεδρια. σημαδια δεν νομιζω να εχω μονο απο κοντα αν με δει καποιος μπορει να δει μεσα απο το μαλλι αν φαινεται κατι. το μαλλι στο μηκος π το εχω ειναι σαν να μην πειραξα τιποτα
επισκεψη δεν πληρωνεις. μιλας με την υπευθυνη της κλινικης. αν θες οταν ειναι να πας ρωτα αν θα ειναι και ο βεκρης κλινικη.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
Mιλησα μαζι της πριν κανα μηνα, θα ξαναεπικοινωνησω μαζι της και θα περασω καμια βολτα να μιλησω με τον Βεκρη.
Μου ειχε πει οτι κανει μουσι και body grafts οποτε οτι τριχα εχω θα την ριξω πανω.
Ειδα και το θρεντ του πιλοτακι ... επισης και το κοστος ειναι πολυ καλο σε σχεση με κλινικες του εξωτερικου.
Με βλεπω να σκαω μυτη αποφασισμενος.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δημητρη38 πιστευω να κανεις και κανα νηματακι μετα εαν αποφασισεις να προβεις σε μεταμοσχευση.
Θα ειναι ενδιαφερον για ολους μας....

Δημητρης38

Active Member
Eαν κανω Γιαννη ... γιατι βλεπεις δεν υπαρχει σαλιο.
Κατσε να παρω πρωτα μια προσφορα και απο τον Βεκρη και να δω τι θα μου πει ...

Σαν αποτελεσματα πως τον βλεπεις ?

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σαν αποτελεσματα οτι ξερεις ξερω απο εδω μεσα οτι εχουμε δει.
Φενονται καποια θετικα στοιχεια αλλα αναμενουμε εξελιξεις.Μακαρι να δινει καλα αποτελεσματα αξιοπρεπη με λιγα χρηματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Cloud

Member
Φοβερή διαφορά!! Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα αποτελέσματα του Β., κρίνοντας από τις εικόνες στην ιστοσελίδα του, αλλά έχει βοηθήσει και η πολύ καλή ποιότητα της τρίχας σου. Μακάρι ο Β. να αρχίσει να αναβαθμίζει τα αποτελέσματά του με καινούργια που να μοιάζουν με το δικό σου!

andy.k

Active member
Μια χαρα εισαι μπροστα για 2.300 grafts
Εμενα με ενδιαφερει η φυτρωση και ο Βεκρης πιανει πολυ μεγαλα ποσοστα.
Δεν ξερω αν ειναι το pen ... μαλλον θα περασω καμια βολτα στις επομενες εβδομαδες να δω τι θα μου πει.
Θελω να δω και τα αποτελεσματα απο τους υπολοιπους (πιλοτακι κτλ) και να σιγουρευτω οτι δεν οργωνει το ρομποτακι που ειναι το μονο που φοβαμαι.

Κι εγώ Δημήτρη που είμαι τώρα σχεδόν 80 μέρες μετά τη μμ, και παρόλο που το μαλλί είναι 2-3 mm , γλομπος δλδ, δε φαίνεται τπτ...παρά μόνο ελάχιστα, κ μονο εφοσον το προσεξεις πολύ, το περίγραμμα της περιοχής που μου πήραν τα μοσχεύματα.Στο 45ημερο που είχαν γίνει 1,5 πόντο τα μαλλιά(πριν αρχίσω να τα παίρνω πολύ κοντά) δε φαινόταν τίποτα όσο κ αν προσπαθούσες να διακρίνεις κάτι...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy, το αν φαίνεται ή όχι έχει σχέση και με το τι πυκνότητα έχει η δότρια και πόσα graft παίρνεις από την εν λόγω περιοχή, άρα τι ποσοστό της δότριας αποψιλώνεις. Σε κάθε άνθρωπο διαφέρει.

andy.k

Active member
Ρε Μήτσο, μπας και σε ναρκωσανε με ολική την μέρα που πηγές, και Ξυπνησες την επόμενη το βράδυ? Μήπως αντί για 2300 εβαλες και αλλά τόσα την πρώτη μερα κ δε το καταλαβες? Φιλέ το αποτέλεσμα δε παίζει, οκ βοηθάει κ το μήκος της τρίχας στην κάλυψη αλλά κυριως παίζει ρόλο ή διάμετρος νομίζω...φαίνεται στη hairline ότι παρόλο που θα μπορούσε να είναι κ πυκνότερη ή τοποθέτηση, δε χάνει το αποτέλεσμα, γτ έχει πολύ όγκο ή τρίχα...πιστεύω ότι αν ειχες κάνει μια παχυμετρηση θα λυνοντουσαν πολλές απορίες σχετικά με το πως γινεται να εχεις τόσο καλό αποτέλεσμα...Σκέψου ότι αν εσύ έχεις πάνω από 60μ διάμετρο κ κάποιος άλλος έχει 45, για τις ίδιες τρίχες, έχεις διπλάσια καλό αποτέλεσμα...αν συνυπολογισεις κ σπαστη τρίχα κ μεγάλο μήκος καταλαβαινεις ότι αυτό το "διπλασιο" που προανεφερα, μπορεί να γίνει κ "τριπλάσιο" , μη πω κ παραπάνω... μιλωντας πάντα για ίδιες πυκνότητες κ ίδια ποσοστά φυτρωσης

EKTOR

Member
Πολυ καλη δουλειά απο όσες έχω δει εδώ μέσα ...περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά και μακάρι να πάνε καλά για να υπάρχει αξιόλογη επιλογή γιατι μόνο με ένα περιστατικό δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση για τον ενδιαφερόμενο.

andy.k

Active member
Andy, το αν φαίνεται ή όχι έχει σχέση και με το τι πυκνότητα έχει η δότρια και πόσα graft παίρνεις από την εν λόγω περιοχή, άρα τι ποσοστό της δότριας αποψιλώνεις. Σε κάθε άνθρωπο διαφέρει.

Συμφωνω απλα εξ αρχής ακόμα κ μόνο για 2000gts που εβγαλα, είχα ενδοιασμούς ότι θα φαινότανε ταλαιπωρημένη ή δοτρια με πολύ κοντο μαλλί...οκ μου είχαν πει από την hdc όταν είχα κάνει cons ότι έχω πολύ πυκνή δοτρια ίσως να μη φαίνεται ταλαιπωρημένη λόγω αυτού...ωστόσο τα 2000 gts τα βγαλανε από μικρή σχετικά περιοχή, οπότε θα έπρεπε θεωρώ να φαίνεται κάτι(που όντως όπως προανεφερα φαίνεται το περίγραμμα σε πολύ κοντο μαλλί)...

Δημητρης38

Active Member
Στα ιδια με εσενα και εγω... θα του κανω μια επισκεψη να τον δω
Κι εγώ Δημήτρη που είμαι τώρα σχεδόν 80 μέρες μετά τη μμ, και παρόλο που το μαλλί είναι 2-3 mm , γλομπος δλδ, δε φαίνεται τπτ...παρά μόνο ελάχιστα, κ μονο εφοσον το προσεξεις πολύ, το περίγραμμα της περιοχής που μου πήραν τα μοσχεύματα.Στο 45ημερο που είχαν γίνει 1,5 πόντο τα μαλλιά(πριν αρχίσω να τα παίρνω πολύ κοντά) δε φαινόταν τίποτα όσο κ αν προσπαθούσες να διακρίνεις κάτι...

Φαινεται το περιγραμμα δηλαδη? Γιαυτο παιζουν πολλα πραγματα ρολο αλλα καλα θα ηταν να μην φαινεται τιποτα.
Να μας ενημερωνεις για την εξελιξη σου αντυ καθως και για την δοτρια σου που με ενδιαφερει.
Ειδα το πιλοτακι στους 3 μηνες και εχω παθει μια ψιλοπλακα ...
Εαν επιτυγχανει μεγαλα ποσοστα φυτρωσης ο Βεκρης (που με ενδιαφερει) τοτε σε συναρτηση με την αμοιβη του θα βοηθησει κοσμο που θελει να κανει επεμβαση αλλα λογω κοστους δεν μπορει να ταξιδεψει σε κλινικες του εξωτερικου (και ειμαστε πολλοι τετοιοι)

Το μονο που με προβληματιζει ειναι οι φωτογραφιες της δοτριας μετα την επεμβαση.
Τις βλεπω οργωμενες γμτ ...

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member

Φαινεται το περιγραμμα δηλαδη? Γιαυτο παιζουν πολλα πραγματα ρολο αλλα καλα θα ηταν να μην φαινεται τιποτα.
Να μας ενημερωνεις για την εξελιξη σου αντυ καθως και για την δοτρια σου που με ενδιαφερει.
Εαν επιτυγχανει μεγαλα ποσοστα φυτρωσης ο Βεκρης (που με ενδιαφερει) τοτε σε συναρτηση με την αμοιβη του θα βοηθησει κοσμο που θελει να κανει επεμβαση αλλα λογω κοστους δεν μπορει να ταξιδεψει σε κλινικες του εξωτερικου (και ειμαστε πολλοι τετοιοι)

Δημητρη έχω ανεβάσει φωτός
από δοτρια με σχεδόν
ξυρισμένο μαλλί στο
45ημερο...κάπου 15-25 Ίαν
16... Κυριολεκτικά δε φαίνεται
τπτ...ωστόσο για να δώσω
100% ακριβές feedback, σου
λέω ότι εγώ, που ξέρω ότι
έκανα μμ, κ ξέρω από που μου
πήραν τα grafts, μπορώ να
ξεχωρισω με πολύ κοντο
μαλλί κ με δυσκολία κ μονο
με κατάλληλο
αποκαλυπτικοτατο φωτισμο,
ότι φαίνεται ελαφρά το
περίγραμμα της δοτριας...όταν επαναλαμβανω
το μαλλί είναι 2-3mm...νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει κ σε αλλά κεφάλια που θα έβγαζαν τόσα grafts από την ίδια περιοχή, ακόμα και αν ήταν manual ή εξαγωγή...σίγουρα η motorized ταλαιπωρεί περισσότερο και πολύ περισσότερο σε ήδη δουλεμενο κεφάλι...εγώ μιλησα αποκλειστικά για τη δική μου περίπτωση. Και για το περίγραμμα που ανεφερα ότι διακρινω αχνά σε πολύ κοντο μαλλί, δε νομίζω πως
ευθύνεται ή motorized, αλλά μάλλον το γεγονός ότι οριοθετησαν με ευθείες γραμμές τη δοτρια κ δε την "έσβησαν" προς τα πλαινα σιγά σιγά...

dimitris50423

Well-Known Member
Ρε Μήτσο, μπας και σε ναρκωσανε με ολική την μέρα που πηγές, και Ξυπνησες την επόμενη το βράδυ? Μήπως αντί για 2300 εβαλες και αλλά τόσα την πρώτη μερα κ δε το καταλαβες? Φιλέ το αποτέλεσμα δε παίζει, οκ βοηθάει κ το μήκος της τρίχας στην κάλυψη αλλά κυριως παίζει ρόλο ή διάμετρος νομίζω..

το σιγουρο andy ειναι οτι δεν με κοροιδεψαν βαζοντας μου λιγοτερα απο 2300 που μου ειπαν. εχω την εντυπωση οτι σε πολλες κλινικες θα μου προτειναν πολλααα παραπανω μοσχευματα για την περιοχη που ειχα να καλυψω. ευτυχως εγινε καλη δουλεια με αυτα που εβαλα.

Μπλουζα