Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Stripar

Established Member
Ακριβώς Tasmania....
Η φωτογραφίες αναλόγως τις συνθήκες , γωνία λήψης , αποστάσεις και άλλα...ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΆ !!!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Μητσαρα ησουν εντελεως αδειος και τωρα δειχνεις να μην εχεις κανενα προβλημα.
Και αν καποιοι σου λενε οτι φταιει το φλας ή το φως του μπανιου, ή ξυρισε το σκαλπ να δουμε την πυκνωση σου, ή οτι η γωνια ληψης της φωτογραφικης μηχανης ξεγελαει το τελικο αποτελεσμα..... ειναι γιατι πολυ απλα η αλλαγη σου ειναι εντυπωσιακη !!!

Πληρωσες μικρο χρηματικο ποσο ... σε εναν Γιατρο που το ονομα του δεν διαφημιστηκε ποτε εδω μεσα, σε αντιθεση με τον υποτιθέμενο καλυτερο του κοσμου (Λορετζο) που του τσακισε τα πεταλα (φυτρωση/αποτελεσμα/χρημα ) !!!

Κατα τα αλλα κραταω μια επιφυλαξη οσον αφορα την διαχειριση της δοτριας, γιατι ο Γιατρος σου μπηκε στην καλυτερη επιφανεια (με τα πολλα 4-5τριχα) και δεν ξερω τι πλανο θα οργανωσει σε περιπτωση (χτυπα ξυλο) που θα χρειαστει να ξαναμπεις χειρουργειο για να φτιαξεις crown ή middle.

Παρολα αυτα και επειδη η φυτρωση επιασε ποσοστο πανω απο 90%, σημασια εχει οτι η βιτρινα σου μπροστα πλεον εχει διορθωθει και ευχομαι να την χαιρεσαι για το υπολοιπο της ζωης σου και να μην ξαναχρειαστει να πληρωσεις για τις συγκεκριμενες επεμβασεις. Ουλες και white spots δεν βλεπω επισης !!! Εισαι πρωτος !!!

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
στριπαρ εχεις ξεφυγει νομιζω.. νομιζω οτι ειχαμε πει να μην πεταμε ο καθενας οτι φωτο εχει σε παρουσιασεις μμ αντιθετως το δικο μου εχει γεμισει φωτογραφιες οι οποιες δεν εχουν σχεση με την παρουσιαση μου. το αφηνω στην κριση των διαχειριστων. εγω το σεβαστηκα και δεν βαζω φωτογραφιες μου σε αλλα νηματα.. θα ηταν πολυ ευκολο να το κανουμε ολοι και να χανουμε το νοημα.

φωτογραφιες θα ανεβασω και αλλες απο εξωτερικο χωρο και σε ηλιο κτλ οταν θα βγαλω. αν και παλι καποιοι δεν θα ικανοποιηθουν ποτε.. ευτυχως λιγοι. καντε και ενα ψαξιμο σε προηγουμενες φωτογραφιες μου να δειτε κοντινες απο 10 εκατοστα με βρεγμενο μαλλι στη hairline.. υπαρχουν πολλες. καλη διαθεση να υπαρχει.

καλο σκ σε ολους. ;)

andy.k

Active member
Stripar δικηγόρος δεν είμαι...αλλά από τις πανοραμικές του Μήτσου στον 5ο μήνα φαίνεται να κρύβει κάτι? Επίσης στη δική σου φωτο, φαίνεται αραιήη hairline, de το λες nw0-1 τεζα, και λογικό να μη φαινεται η διαχυτη αραίωση nw4 από πίσω που ανεφερες με αυτή τη
γωνια που έχει τραβηχτεί...επιπλέον η φωτο του Ταζ είναι τόσο θολή που δε ξεχωρίζουν καν τρίχες, ρίζες, κάτι που επ ουδενί δεν ισχύει στις αντίστοιχες του Δημητρη...Εγώ προσωπικά τις φωτό του Δημητρη τις πανοραμικές του 5-6ου μηνα, με εξαίρεση το μήκος μαλλιού, τις θεωρω ειλικρινεστατες και πλήρως αποκαλυπτικές...και μιας κ απ όσο διαβάσει είσαι rahalιακος, κ επειδή δε μου απάντησε ο zotrix, ποσά λεφτά θα ήθελε ο Δημήτρης για 4500 gts ala rahal , για να λύσει το θέμα του? Γιατί το φόρουμ νομίζω το διαβαζουν κ αάνεργοι κ χαμηλομισθοι, που όχι στο ραχαλ να πάνε δε μπορούν, ούτε μέχρι την οτταβα να πάνε κ να έρθουν...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Περα τις μακακιες τωρα,εμενα οι φωτο του δημητρη50423 με αρκουν ως τωρα και σιγουρα θα βαλει κιαλες.
Καποια στιγμη ισως και με κοντο μαλλι.

Tasmania

Active Member
http://s28.postimg.org/rabp2sh7x/20160120_000316.jpg

Καλημερα σε ολους. Δημητρη γι'αυτην εδω λες ετσι φιλε ? Ειναι παρα πολυ καλη φωτο για λεπτομερεια στη hairline (hairline aspect pic)... Αν μπορεις στις επομενες ανανεωσεις σε αυτη την αποσταση που ειπες (10-20cm συστηνω χωρις φλας αλλα με δυνατο φως γυρω και θα ειναι κομπλε πιστευω-κατι παρομοιο με αυτο που ποσταρε ο Dance)... το αποτελεσμα σου ειναι πολυ καλο, αν βρει καποιος αλλο μελος παρομοιο αποτελεσμα απο Ελλαδα ας μου στειλει ινμποξ να το δω (εγω δεν εχω δει κατι παρομοιο ουτε απο sites ουτε εδω στο φορουμ), θα επιμεινω οτι ειναι πολυ καλο και αξιζει να προβαλλεται με οσο πιο κοντινες και απο διαφορες γωνιες και συνθηκες, γιατι εμενα η αποψη μου ειναι οτι καποιες φωτο αδικουν το ιδιο το αποτελεσμα..... ενα καλο αποτελεσμα απο θεμα πυκνοτητας οπως το δικο σου, δεν εχει να φοβηθει τιποτα απολυτως.

danceworld_2001

Well-Known Member
Εγω θα πω αυτο και τελος. Το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο. Τελος αυτο. Οι φωτογραφιες ομως το κολακευουν πολυ περισσοτερο δινοντας μπονους. Εμενα οι δικες μου το αντιθετο, οσοι με ειδαν μου λενε πως οι φωτο με δειχνουν χειροτερο αποτι κοντα. Δεν χρειαζεται να βαλεις δημητρη αλλες φωτο, σε κουρασαμε και στην σπασαμε. Δεν θελω να νομιζεις πως θα θελαμε να ειχες αποτυχει η πως δεν σε πιστευουμε, απλα στο ξαναλεω, θεωρω πως υπερτονιζεις. Μην ασχοληθουμε αλλο ομως γιατι το κουρασαμε. Οι φωτο σου ειναι καλες δεν κρυβουν κατι, αλλα δεν ξεγυμνωνουν.

dimitris50423

Well-Known Member
Stripar δικηγόρος δεν είμαι...αλλά από τις πανοραμικές του Μήτσου στον 5ο μήνα φαίνεται να κρύβει κάτι? Επίσης στη δική σου φωτο, φαίνεται αραιήη hairline, de το λες nw0-1 τεζα, και λογικό να μη φαινεται η διαχυτη αραίωση nw4 από πίσω που ανεφερες με αυτή τη
γωνια που έχει τραβηχτεί...επιπλέον η φωτο του Ταζ είναι τόσο θολή που δε ξεχωρίζουν καν τρίχες, ρίζες, κάτι που επ ουδενί δεν ισχύει στις αντίστοιχες του Δημητρη...Εγώ προσωπικά τις φωτό του Δημητρη τις πανοραμικές του 5-6ου μηνα, με εξαίρεση το μήκος μαλλιού, τις θεωρω ειλικρινεστατες και πλήρως αποκαλυπτικές...και μιας κ απ όσο διαβάσει είσαι rahalιακος, κ επειδή δε μου απάντησε ο zotrix, ποσά λεφτά θα ήθελε ο Δημήτρης για 4500 gts ala rahal , για να λύσει το θέμα του? Γιατί το φόρουμ νομίζω το διαβαζουν κ αάνεργοι κ χαμηλομισθοι, που όχι στο ραχαλ να πάνε δε μπορούν, ούτε μέχρι την οτταβα να πάνε κ να έρθουν...

ειδες οτι δεν σου απαντησε κανεις. και μετα λενε καποιοι οτι εγω αποφευγω. :confused:

Αν μπορεις στις επομενες ανανεωσεις σε αυτη την αποσταση που ειπες (10-20cm συστηνω χωρις φλας αλλα με δυνατο φως γυρω και θα ειναι κομπλε πιστευω-κατι παρομοιο με αυτο που ποσταρε ο Dance

tas στις φωτο που εβαλε ο dance στην προηγουμενη σελιδα το μισο μπροστα τριχωτο ειναι θεοσκοτεινο εχοντας πλατη τη λαμπα. τετοιες φωτο αν βαλω θα πεσετε να με φατε. :)
εδω εχω βαλει βρεγμενα με φλας και μαλιστα τις εχω και στο photoalbum για να φαινεται το αποτελεσμα και σε βρεγμενα, και κοντινες στη hairline με βρεγμενο μαλλι και φλας και συγκεκριμενα ατομα ψαχνονται.

οταν λοιπον θα εχω νεες φωτογραφιες διαφορετικες απο αυτες που εχω βαλει θα ανεβασω για ενημερωση του φορουμ.

Tasmania

Active Member
Κοιτα αν μπορεις το ιδιο κοντα (10-20cm) και περισσοτερο φως εννοειται ακομη καλυτερα, απλα αμα βαζεις πολυ κοντα δυνατο φως ή φλας χανεις απο αναλυση..τουλαχιστον αυτο διαπιστωσα απο τον καιρο που εγινα "φωτογραφος" των μαλλιων μου (αυτοσαρκασμος) ....οποτε καλυτερα καλος γενικοτερα φωτισμος γυρω-γυρω..και τις ιδιες συνθηκες να πετυχεις ειναι κομπλε νομιζω ... εχω ριξει φουλ φως στις φωτο του Dance σαν να χτυπαει προβολεας ενα πραγμα... καπως ετσι και ας μην εχει τοσο φωτισμο οσο προσθεσα

zotrix

Active Member
εσύ που λες ότι δε σου απάντησα είναι γιατί έκανες και εσύ μεταμόσχευση εκει που έκανε και ο dimitris50423. Εν τέλει και για να μην το πολυκουράζουμε το θεμα, αν σας ικανοποιεί η φυσικότητα της εμφύτευσης του dimitris50423, πάω πάσο όπως έχω ξαναπεί

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
εσύ που λες ότι δε σου απάντησα είναι γιατί έκανες και εσύ μεταμόσχευση εκει που έκανε και ο dimitris50423

και τι ακριβως σημαινει αυτο? εχεις βαλει πουθενα φωτο εσυ φιλε? νομιζω εκανες και εσυ μεταμοσχευση. ειναι δικαιωμα σου φυσικα και το σεβομαι να μην ανοιξεις καν νημα παρουσιασης αν δεν το θες. μια φωτο σου εχω δει καπου με τα μαλλια κατεβασμενα ολα μπροστα.

ταζ μια χαρα ειναι ο dance οταν θα εχω νεες φωτο θα ενημερωσω το νημα. το θεμα ειναι οτι οτι και να κανεις αν θελει να σου την πει καποιος θα στην πει.. φωτο με φλας? (κρυβει αναλυση) χωρις φλας (φοβασαι και δεν το αναβεις).
τελος παντων

• Like
Reactions: tol

zotrix

Active Member
εγω ούτε νήμα έχω ανοίξει ούτε έχω γράψει που την έκανα. Δεν μπορεί να μου προσάψει κάποιος κατηγορία ότι έχω ''ύποπτο'' ρόλο εδώ μέσα, όπως έχει γίνει με σένα. Αν έχεις δει φώτο μου μόνο με τα μαλλιά όλα μπροστά, δεν έχεις δει όλες τις φώτος μου τότε. Δεν υπάρχει καν σύγκριση ποιότητας, ανάλυσης και φωτισμού των φωτογραφιών που ανέβασα εγώ με τις δικές σου.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
Χαρα στο Κουραγιο σου Μητσαρα ... καποιοι εδω εχουν ανακαλυψει οτι εχεις υποπτο ρολο.

Μηπως φορας καμια περουκα βρε και μας δουλευεις ? :D

Tasmania

Active Member
Ναι φιλος και ο Dance ειναι μια χαρα και εσυ εισαι μια χαρα ! Ειπαμε εισαι παρα πολυ καλο αποτελεσμα, και για ελληνικο αποτελεσμα για εμενα μοναδικο (τουλαχιστον μεχρι να δω και αλλα παρομοια σε πυκνοτητα) . Γι'αυτο σε παρακαλεσα γι'αυτες τις φωτο γιατι δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, ουτε εστιαση φακου, ουτε φλας ουτε τπτ αφου εχεις αξιοζηλευτη πυκνοτητα... τουναντιον αν ανεβασεις παρομοιες με τις πιο πανω φωτο ή και οτι εσυ θεωρεις οτι εκθετει καλυτερα το αποτελεσμα, θα φυγουν τα οποια "συννεφα" αμφισβητησης του αποτελεσματος σου... Ναι εχεις δικαιο για το φλας οταν κανεις ειδικα απο πολυ κοντα χανεις απο αναλυση, γι'αυτο καλυτερα καποια λαμπα σε αποσταση περιπου 40-50cm και φωτο απο κοντα χωρις φλας, ετσι κερδιζεις στην αναλυση...τουλαχιστον αυτο παρατηρησα βγαζοντας τοσο καιρο φωτο....

bruno1989

Active Member
@zotrix αν δεν του μιλας επιδη εκανε μμ σε μια κλινικη που δεν σου αρεσει εισαι αστειος φιλε δεν ειναι απαντηση αυτη και αυτο που λεω δεν εχει να κανει με ελλαδα η αξωτερικο. και να ελεγες οτι δεν απαντασ επιδη εκανε στην κυπρο το ιδιο θα ελεγα. τραγικα αστειο και ας φαω ποινη . σοβαρεψου

imouthis

Active Member
Μα είναι δυνατόν να ασχολούμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι με τέτοιες μικροτητες και κουτσομπολια που θέλουν να κάνουν εδώ μέσα μερικοί λες και είναι καφενείο;
Γιατί δεν κάθεστε να τα λέτε σε προσωπικά μηνύματα ή στο τηλέφωνο;
Ας βάλει τάξη τέλος πάντων κάποιος διαχειριστής και να μεταφέρει όλα τα αδιάφορα κείμενα έτσι ώστε εμείς οι υπόλοιποι που μας ενδιαφέρει η πορεία του Δημήτρη και του κάθε Δημήτρη να βλέπουμε μόνο την πορεία του...

aeratos28

Just aeratos
ας μπει ο δημητρης να το πει και να του ζητήσουμε και συγγνώμη..και να διαγραφούν και τα μνμ που δεν έχουν σχέση με το νήμα εννοείται..αλλά μόλις το ζητήσει ο δημητρης.εσύ imouthis προς τι η αγανάκτηση??κοίτα τις φωτό κοίτα και τα μνμ που σε ενδιαφέρουν και μέχρι εκεί.υποδείξεις στο δικό σου νήμα,όχι εδω

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω το εχω ζητησει ηδη για διαγραφη ασχετων φωτογραφιων. Με αναφορα προς τους διαχειριστες λεγοντας τους οτι αν δεν κρινουν απαραιτητο να σβηστουν ας μεινουν ως εχει. Δεν εχω προβλημα. Οι φωτογραφιες που ζητηθηκαν θα μπουν οπως γινοταν παντα μεχρι τωρα. Καλη κυριακη σε ολους.

Μπλουζα