Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Stripar δικηγόρος δεν είμαι...αλλά από τις πανοραμικές του Μήτσου στον 5ο μήνα φαίνεται να κρύβει κάτι? Επίσης στη δική σου φωτο, φαίνεται αραιήη hairline, de το λες nw0-1 τεζα, και λογικό να μη φαινεται η διαχυτη αραίωση nw4 από πίσω που ανεφερες με αυτή τη
γωνια που έχει τραβηχτεί...επιπλέον η φωτο του Ταζ είναι τόσο θολή που δε ξεχωρίζουν καν τρίχες, ρίζες, κάτι που επ ουδενί δεν ισχύει στις αντίστοιχες του Δημητρη...Εγώ προσωπικά τις φωτό του Δημητρη τις πανοραμικές του 5-6ου μηνα, με εξαίρεση το μήκος μαλλιού, τις θεωρω ειλικρινεστατες και πλήρως αποκαλυπτικές...και μιας κ απ όσο διαβάσει είσαι rahalιακος, κ επειδή δε μου απάντησε ο zotrix, ποσά λεφτά θα ήθελε ο Δημήτρης για 4500 gts ala rahal , για να λύσει το θέμα του? Γιατί το φόρουμ νομίζω το διαβαζουν κ αάνεργοι κ χαμηλομισθοι, που όχι στο ραχαλ να πάνε δε μπορούν, ούτε μέχρι την οτταβα να πάνε κ να έρθουν...
Αν μπορεις στις επομενες ανανεωσεις σε αυτη την αποσταση που ειπες (10-20cm συστηνω χωρις φλας αλλα με δυνατο φως γυρω και θα ειναι κομπλε πιστευω-κατι παρομοιο με αυτο που ποσταρε ο Dance
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εσύ που λες ότι δε σου απάντησα είναι γιατί έκανες και εσύ μεταμόσχευση εκει που έκανε και ο dimitris50423