Στο θεμα των μεταμοσχευσεων συστηνω ανεπιφυλακτα να μη λαμβανεται κανεις σοβαρα αφου υπαρχουν πολλα ατομα που διαφημιζουν γιατρους και δε βγαινει ακρη για αυτο και δεν λαμβανω κανεναν σοβαρα υποψιν περα απο αυτο που βλεπουν τα ματια μου.
Report επειδη καποιος κανει λαικ μου φαινεται οπως λες κι εσυ αβασιμο...
Συνεχιζεις την επιθεση γραφοντας πως με εκμεταλλευονται,

ενω εσυ προσπαθεις να χρησιμοποιησεις την αντιπαραθεση για να μπαναρουν αλλο μελος επειδη απλα συμφωνησε μαζι μου. Στο ξαναγραφω πως ειρωνευτηκες προηγουμενο μου ποστ περι κορυφαιου αποτελεσματος. Καλο βραδυ. Κακως που ασχοληθηκα.
Είναι αστείο να γράφεις ότι "συνεχίζω την επίθεση γράφοντας πως σε
εκμεταλλεύονται"
Απλά αστειο να θεωρείς ότι είναι επίθεση!
Η διαμάχη σου μαζί μου είναι επειδή έχω αντίθετη γνώμη με την δική σου , ότι δέν είναι κορυφαίο αποτέλεσμα.
H ειρωνία κουμπώνει στο ότι
πώς μπορείς να λές ότι είναι ένα απο τα κορυφαία αποτελέσματα στο forum ,
όταν δεν ασχολείσαι με τις μτχ.
Και ενώ απο την μία λές ότι δέν σε ενδιαφέρουν οι γνώμες των άλλων
απο την άλλη κάνεις Report κάποιον που έχει αντίθετη γνώμη με εσένα και βέβαια αρκετά πιό ψαγμένο !
Εμάς τότε γιατί να μας ενδιαφέρει η δική σου γνώμη πόσο μάλλον όταν δέν ασχολείσαι με το αντικείμενο?
Δηλ.όποιος στο μέλλον έχει διαφορετική γνώμη με εσένα θα τον κάνεις report ?
Την αντιπαράθεση δέν την χρησιμοποιώ εγώ ,
Την εκμεταλεύεται ό άλλος , την δική σου προς εμένα και αντίθετα , για δικό του ώφελος και για αυτό και συμφώνησε και μαζί σου !!!
Όπως λέει και ο λαός Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΦΊΛΟΣ ΜΟΥ !!!.
To report δέν το έκανα για το Like αλλά KAI για το Like , και έχει μπαναριστεί και άτομο και για like , γιατί ήταν προτροπή για καυγά στην τότε περίπτωση.
Πράγματα που δέν μπορείς να καταλάβεις όταν δέν ξέρεις τον ρόλο πολλών εδω μέσα ,
την στάση που κρατάνε σε συγκεκριμένα μέλη , και την κουτοπονηριά τους , γιατί όπως λές ΔΕΝ ασχολείσαι...
Και αφού δέν δαπανείς τον χρόνο που χρειάζεται για να μάθεις όλα τα παραπάνω , γιατί ασχολείσαι?
Καλό βράδυ
Υ.Γ: Άλλο η αίσθηση της όρασης , και άλλο η γνώση του αντικειμένου και των παγιδών που κρύνονται σε μια παρουσίαση μτχ,
Και εμένα δέν είναι η δουλεία μου , αλλά έχω ασχολειθεί δεδομένου της ράφλας μου.