Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παιδια ξερει καποιος να μου απαντησει στην ερωτηση μου? φοβαμαι μην κανουν ζημια στα τριχοθυλακια οι νιφαδες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάνε υπομονή τώρα προφυλάξουμε από τον ήλιο ...και όλα θα πάνε καλά......καλησπερα σε ολους εχουν περασει 2 μηνες και 4 μερες απο τη μμ. σημερα πηγα για κουρεμα και δειχνουν ολα να πηγαινουν καλα.
Στη ληπτρια περιοχη υπαρχουν τριχες οι οποιες απο τη μερα της μεταμοσχευσης δεν επεσαν ποτε. χαιρομαι πολυ για αυτο γιατι δεν αδειασα οπως εχω δει σε αλλες περιπτωσεις. στον εναμιση μηνα περιπου τις ψαλιδισα μια φορα γιατι ειχαν μακρυνει αρκετα.
Η δοτρια περιοχη εχει καλυφθει πληρως και δεν φαινεται κατι.Σημερα που πηγα για κουρεμα το σκεφτομουν αλλα παρολο που τα κουρεψα κοντα ειναι μια χαρα..
στη ληπτρια περιοχη βλεπω μεσα απο τις μακριες να βγαινουν μικρουλες και αδυναμες νεες τριχουλες οι οποιες ελπιζω να δυναμωσουν και να χοντρυνουν..
τα προιοντα που χρησιμοποιω ειναι το σαμπουαν της frezyderm (τον πρωτο μηνα λουζομουν με το nanogen), regain 5%, kai παιρνω βιοτινη 1000mg τη μερα ενα χαπακι σαν συμπληρωμα.
συντομα θα βαλω και νεες φωτογραφιες.. θελω να αγορασω καινουριο κινητο με καλη αναλυση γιατι αυτο που εχω δεν ειναι καλο.
υγ (δεχομαι προτασεις για τι κινητο να διαλεξω.. )