Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

poseidonas77

Well-Known Member
ερωτηση προς τους παλιους..
πως ειναι δυνατον να μην του πεσαν ολλα τα μοσχευματα και μαλιστα να εχει εμφανη φυτρωση απο το 2 μηνα???λετε να οφειλεται στο ιμπλαντερ??
@ ωραια τα πας δημητρη.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

βαγγελης

Active Member
Καλά τα πας Δημήτρη αλλά έχεις δρόμο ακόμη,θα βγούμε κι άλλες!Η αλήθεια ειναι πως βρεγμένα φαίνονται καλύτερα..έτσι και τα δικά μου μου αρέσουν πολυ περισσότερο βρεγμένα παρά στεγνά!

Δημητρης38

Active Member
πως ειναι δυνατον να μην του πεσαν ολλα τα μοσχευματα και μαλιστα να εχει εμφανη φυτρωση απο το 2 μηνα???λετε να οφειλεται στο ιμπλαντερ??

Μινοξιδιλη, γιατρος και καλη αντιδραση απο τον οργανισμο προφανως τον βοηθησανε.
Εχει κρατησει πολυ μεγαλο ποσοστο απο τα φυτεμενα... και εμενα με εχει εντυπωσιασει.

Μητσαρα βγαλε μια πανοραμικη αν θελεις φιλε για να δουμε καλυτερα
Το δερμα σου ακομα απολεπιζεται βλεπω στις φωτο με τα βρεγμενα ?

Απο την στιγμη που δεν εχει πυκνωσει η hairline εχει πολυ να δωσει ακομα
Πιστευω για τα λεφτα που εδωσες, για 2μιση μηνες... εισαι σουπερ !!!

dimitris50423

Well-Known Member
περιμενω να συνεχισει η πυκνωση. αν και ηδη επειδη σε ολη την περιοχη αυτη δεν ειχα μαλλια ειμαι ηδη χαρουμενος.
Με τη μινοξιδιλη εχω ξηροδερμια και φευγουν φλουδιτσες με το χτενισμα. δεν με ενοχλει ομως. για ενυδατωση πολλες φορες οταν ερχομαι απο τη δουλεια εχω κρατησει το ψεκαστηρι και ψεκαζω με δροσερο νερο. με δροσιζει και ειναι καλη φαση.
Τις μεταμοσχευμενες τριχες τις εχω ψαλιδισει ηδη 3 φορες γιατι μακρυναν και δεν φαινοταν ομορφες.
πιστευω οτι υπαρχουν τριχες στο κεφαλι μου που δεν επεσαν απο τη μερα της μεταμοσχευσης. βαζω πανοραμικη Δημητρη απο κοντα. καντε και ζουμ ισως φαινονται και καποιες μικρες που βγαινουν τωρα.

http://s21.postimg.org/y7iqibeqv/20150814_183205.jpg
να υπενθυμισω οτι μινοξιδιλη ειχα ξεκινησει απο τη 10η μερα. σχετικα νωρις, δεν ξερω αν μπορει να παιζει ρολο και αυτο στο οτι δεν επεσαν καποιες

geeorgee

Active Member

implanter ;)
Αμα προσεξεις τα νηματα με μεταμοσχευσεις σε dhi θας δεις οτι οι περισσοτεροι
αναφερουν μεγαλυτερα ποσοστα μοσχευματων που παραμενουν στο κεφαλι
και συνεχιζουν κανονικα τον κυκλο τους χωρις να πεσουν σε σχεση με κυπριακες κτλ.
οπως και πιο γρηγορη επουλωση

Δημητρης38

Active Member
implanter ;)
Αμα προσεξεις τα νηματα με μεταμοσχευσεις σε dhi θας δεις οτι οι περισσοτεροι
αναφερουν μεγαλυτερα ποσοστα μοσχευματων που παραμενουν στο κεφαλι
και συνεχιζουν κανονικα τον κυκλο τους χωρις να πεσουν σε σχεση με κυπριακες κτλ.
οπως και πιο γρηγορη επουλωση

Eπουλωση κανονικη εχει.

Εγω θυμαμαι εναν φιλο που ειχε ποσταρει φωτογραφιες στο θρεντ του απο επεμβαση στον Γεωργιου/Κυπρος στους 2μιση μηνες και ειχε Full φυτρωση. Αυτος εγραψε οτι οφειλεται στις θεραπειες που εκανε πριν και μετα την επεμβαση. Δεν πιστευω οτι το implanter παιζει σημαντικο ρολο στην επιβιωση των μοσχευματων. Ποιο σημαντικο ρολο παιζει ο ιστος του που εχει καλη ανταποκριση στην επεμβαση που εκανε και η μινοξιδιλη που βοηθα στην διαστολη των αιμοφορων αγγειων. Επισης δεν μου αρεσει η γωνια φυτρωσης αλλα περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα αν και απο τις φωτογραφιες πολυ ευκολα μπορω να κανω λαθος.

geeorgee

Active Member
Ποιος εκανε σε Γεωργιου και ειχε full φυτρωση σε δυομιση μηνες?Εγω δεν εχω δει κανεναν.
Αν εννοεις τον lcapitano καμια σχεση

Δημητρης38

Active Member
Ποιος εκανε σε Γεωργιου και ειχε full φυτρωση σε δυομιση μηνες?Εγω δεν εχω δει κανεναν.
Αν εννοεις τον lcapitano καμια σχεση

Nομιζω αυτος.
Εγω του ειχα γραψει οτι οι φωτος του ειναι fake στους 2μιση μηνες κανενας δεν μπορει να εχει το αποτελεσμα που ποσταρε,
Αυτος μου εγραψε οτι εκανε θεραπειες με φιναστεριδη/μινοξιδιλη και καποιες αλλες λοσιον που δεν τις θυμαμαι.. και δεν ξανασχοληθηκα.

geeorgee

Active Member
Καμια σχεση ξαναδες το νημα του.
στους 3.5 ανεβασε φωτογραφιες και μετα στους 4.Χαωδης διαφορα οι 2μιση μηνες με τους 3μιση
και τους 4 σε μια μεταμοσχευση.Επισης αυτος απλα ειχε ταχυτατη φυτρωση ενω τα μοσχευματα
του προηγουμενως ειχαν πεσει κανονικα οπως προβλεπεται.

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια να αναφερω και κατι ακομη που κανω. δεν ξερω αν εχει αποτελεσμα απλα επειδη μου ειναι ευκολο λογω δουλειας (δουλευω σε μικροβιολογικο εργαστηριο) το κανω. καθε μηνα παιρνω αιμα γυρω στα 10 ml το οποιο μετα τη φυγοκεντρηση παιρνω το πλασμα και το εφαρμοζω τοπικα στη λητρια περιοχη. αυτο θα το κανω μια φορα το μηνα μεχρι το 12 μηνο σιγουρα..
ειναι σαν prp καθως το πλασμα εχει θρεπτικα συστατικα λευκα αιμοσφαιρια και αιμοπεταλια.
καποιος θα μπορουσε να το κανει και με ρολερ λογικα θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα. εγω το κανω με απλη επαλειψη.

poseidonas77

Well-Known Member
ειμαι περιεργος να δω στον 6-7 μηνα τι θα γινεται εκει πανω απο θεμα πυκνοτητας..
πρωτη φορα βλεπω ενα τετοιο περιστατικο..
μακαρι να μας εκπληξει ευχαριστα η δουλεια του βεκρη...
εαν ειχε και ποιο καθαρες φωτο στο site του απο περιστατικα θα βγαζαμε καλυτερο συμπερασμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Καμια σχεση ξαναδες το νημα του.
στους 3.5 ανεβασε φωτογραφιες και μετα στους 4.Χαωδης διαφορα οι 2μιση μηνες με τους 3μιση
και τους 4 σε μια μεταμοσχευση.Επισης αυτος απλα ειχε ταχυτατη φυτρωση ενω τα μοσχευματα
του προηγουμενως ειχαν πεσει κανονικα οπως προβλεπεται.

Eχεις δικιο.

Τελευταία επεξεργασία:

geeorgee

Active Member
κατι ασχετο sorry για το offtopic απλα θελω να το πω..
σημερα ειδα παλικαρι με ξυρισμενο κεφαλι και επειδη ημουνα σε θεση που μπορουσα να το παρατηρησω χωρις
να γινω αντιληπτος μετρησα 7 ουλες STRIP!!!!!! και το αποτελεσμα ενα norwood 6 με κατι τραγικα micro grafts να ξεπεταγονται σε crown και μπροστα.Τι να πεις πραγματικα

Δημητρης38

Active Member
κατι ασχετο sorry για το offtopic..
σημερα ειδα παλικαρι με ξυρισμενο κεφαλι και επειδη ημουνα σε θεση που μπορουσα να το παρατηρησω χωρις
να γινω αντιληπτος μετρησα 7 ουλες STRIP!!!!!! και το αποτελεσμα ενα norwood 6 με κατι τραγικα micro grafts να ξεπεταγονται σε crown και μπροστα.Τι να πεις πραγματικα

Tα εδωσε ολα για να λυσει το προβλημα του, ειδε οτι δεν γινεται τιποτα και τα ξυρισε.
Κριμα τα λεφτα που πληρωσε και την ταλαιπώρια που εφαγε για να τον γδαρουν
Εχω δει και εγω πολλους τετοιους

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
georgee να σε ρωτησω κατι.
Διαβασα στο θρεντ του lcapitano οτι ο γιατρος του το ειπε το εξης

"Ρώτησα τον γιατρό για το πότε υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν τα μοσχεύματα και μου είπε κατά την εξαγωγή τους, την τοποθέτηση τους και αν χτυπήσω το κεφάλι μου."

Υπαρχει κινδυνος να τραυματιστουν μοσχευματα αν χτυπηθει το κεφαλι ?
Μετα την μεταμοσχευση εννοει η παντα ?

Τελευταία επεξεργασία:

geeorgee

Active Member
Οχι για παντα για ενα διαστημα μετα τη μεταμοσχευση τωρα ποσο ακριβως δε ξερω αλλα
πιστευω οτι το πολυ μεχρι τον πρωτο μηνα μετα τη μεταμοσχευση και πολυ λεω.

Δημητρης38

Active Member
Οχι για παντα για ενα διαστημα μετα τη μεταμοσχευση τωρα ποσο ακριβως δε ξερω αλλα
πιστευω οτι το πολυ μεχρι τον πρωτο μηνα μετα τη μεταμοσχευση και πολυ λεω.

Και αυτο πως το καταλαβαινεις ?
Πρεπει να ματωσει να βγει αιμα δηλαδη ή δεν παιζει ρολο ?

dimitris50423

Well-Known Member
για το χτυπημα να σου πω οτι λιγο πριν κλεισω 2 μηνες και ενω προσεχα τοσο το κεφαλι μου ενω πηγαινα για μπανιο φορωντας καπελο δεν υπολογισα καλα μια πινακιδα και της εδωσα μια κεφαλια αλλο πραγμα. τρελαθηκα. λεω οχι ρε γμτ. βγαζω καπελο και εμειναν τριχες πανω βλεπω τη ζημια εγινε και ειχε τρεξει και λιγο αιμα. το χτυπημα εγινε στο hairline μπροστα. ευτυχως επουλωθηκε γρηγορα και δεν χαθηκαν τριχοθυλακια. οποτε αν περασει καιρος απο τη μμ με το χτυπημα μπορει να γινει ζημια οπως και στο υπολοιπο κεφαλι.
ζωντανο παραδειγμα στην ερωτηση σου.. δυστηχως δεν εβγαλα φωτο να εβλεπες το χτυπημα. αλλα ειχα εκνευριστει.

Δημητρης38

Active Member
για το χτυπημα να σου πω οτι λιγο πριν κλεισω 2 μηνες και ενω προσεχα τοσο το κεφαλι μου ενω πηγαινα για μπανιο φορωντας καπελο δεν υπολογισα καλα μια πινακιδα και της εδωσα μια κεφαλια αλλο πραγμα. τρελαθηκα. λεω οχι ρε γμτ. βγαζω καπελο και εμειναν τριχες πανω βλεπω τη ζημια εγινε και ειχε τρεξει και λιγο αιμα. το χτυπημα εγινε στο hairline μπροστα. ευτυχως επουλωθηκε γρηγορα και δεν χαθηκαν τριχοθυλακια. οποτε αν περασει καιρος απο τη μμ με το χτυπημα μπορει να γινει ζημια οπως και στο υπολοιπο κεφαλι

Εγω χτυπησα μετα απο χρονια το κεφαλι μου σε μια λαμαρινα, σε επιφανεια που ειχα μοσχευματα 4τριχα να φανταστεις
Ματωσε... και δεν τα ξαναειδα..

geeorgee

Active Member
Αποτι μου ειχαν πει κιεμενα πρεπει να δεις αιμα ναι αλλα εγω μιλαω τωρα για τις πρωτες μερες μετα τη μεταμοσχευση

dimitris50423

Well-Known Member
εγω μιλαμε την εφαγα αρκετα δυνατα αφου οι αλλοι 2 που ειμασταν μαζι μου λενε εισαι καλα? τι να πω ισως και να εχασα καποια. ευτυχως δεν εκανα κανενα κενο μπροστα.
ναι για τις πρωτες μερες και εμενα μου ειχαν πει αν δεν δεις αιμα μην ανησυχεις δεν εχασες τριχοθυλακιο.

Μπλουζα