Ματια εχουν ολα τα μελη του φορουμ και δε χρειαζεται να βγαλεις καποια πανεπιστημιακη σχολη για να κρινεις ενα αποτελεσμα μεταμοσχευσης.
Του Δημητρη ειναι καλο αποτελεσμα, σιγουρα το κολακευουν οι φωτογραφιες, αλλα πρεπει να υπαρχει προσφορο εδαφος για να συμβει αυτο. Και στο εγραψα και πιο πανω αν θες μπορεις να μου αναφερεις καποια καλυτερα αποτελεσματα στο φορουμ.
Οι προσωπικές απόψεις, αν είναι καλό ένα αποτέλεσμα ή όχι, δεν είναι η ουσία του φόρουμ. Ο καθένας έχει την υποκειμενική του άποψη, τα "κολλήματά" του και πολλές φορές και τις "σκοπιμότητές" του. Αυτό που ενδιαφέρει το φόρουμ, και εμένα σαν moderator, είναι η ποιότητα και αρτιότητα του υλικού (φώτο εν προκειμένω) που παρουσιάζεται από τους χρήστες. Αυτή είναι η ουσία έτσι ώστε να μην παραπλανώνονται οι υπόλοιποι, όχι από τις γνώμες των άλλων, αλλά από τα ίδια τους τα μάτια. Μου είναι αδιάφορο ποιός είναι ο γιατρός και ποιός είναι ο χρήστης, αν είναι επιτυχημένο ή αποτυχημένο το αποτέλεσμα. Πρέπει να παρουσιάζεται σωστά.
Άρα οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες χρειάζονται έτσι ώστε ο υποψήφιος να μπορεί να εκτιμήσει και αυτή που δεν κολακεύει και να καταλάβει τι τον περιμένει σε όλες τις συνθήκες. Μόνο έτσι θα ενημερωθεί αντικειμένικα. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο πολλές φορές είναι δύκολο από τους χρήστες γιατί "πληγώνει" το αποτελεσμά τους αλλά αυτό είναι το σωστό και το τίμιο. Ως εκ τούτου καλώς γίνεται η συζήτηση για την ποιότητα των φώτο και ας υπάρχουν αντιπαραθέσεις (με τους γνωστούς κανόνες).