Αν και είμαι απο τα παλαιότερα ( και μεγαλύτερα σε ηλικία(47)) μέλη δεν συνηθίζω να πολυ-σχολιάζω , παρά μόνο για να ενθαρυνω την προσπάθεια που κάνουμε ολοι εδω μεσα για να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας και κατ'επεκταση την ψυχολογια μας. Ο ίδιος φλερταρα με την μεταμόσχευση το 2010, είχα μάλιστα επικοινωνήσει με τον κεσερ και τον ερτογαν, στον πρωτο ειχα στειλει και προκαταβολη,με τον δεύτερο δε είχα και προσωπική συνομιλία. Είχα στειλει και στην HDC και στον Lorenzo φωτο(αν θυμαμαι καλα) αλλα αποφάσισα τελικα να μην προχωρήσω σε μεταμοσχευση,καθώς το πρόβλημα μου ειναι πολυ μικρό,για την ηλικια μου.Είμαι και μέλος στο bellicapelli (το μεγαλύτερο ιταλικό φόρουμ) . Όλη αυτη η εισαγωγή εγινε για να τονίσω το γεγονός ότι δεν είμαι "χθεσινός".
Δικαιούμαι λοιπόν να πω ότι αυτό που γίνεται στο φόρουμ μας, δεν έχει προηγούμενο.Στο ιταλικο φορουμ,του οποιου παρεπιμπτοντως το στησιμο ειναι κατα την γνωμη μου προτυπο προς μιμηση, δεν θα δεις σχεδον ποτε αντιπαραθεσεις και τσακωμους. Οπαδισμους υπερ γιατρών, διύλιση του κώνωπα μέχρι τελικής πτώσεως(paralysis of analysis),δεν θα δεις εκει,μονο καλα λογια και στηριξη απο ολους σε οσους δεν εχει παει καλα η μεταμοσχευση τους.
Στο δικο μας φορουμ,ο φίλος Δημήτρης μόνο κολονοσκόπηση δεν έχει κληθεί να κάνει. Ο ανθρωπος εχει ενα πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα,και αυτο μετραει,τιποτε αλλο. Θα μπορουσε να ειναι πιο πυκνη η hairline? Βεβαιως! Ειναι ομως μια απολυτα επιτυχημενη μεταμοσχευση? 100%. Ειναι ο Βεκρης καλος στην δουλεια του; Θα φανει οταν θα εχει ενα στατιστικα αποδεκτο δειγμα. Προσωπικα δεν με εμπνεει ,λογω φαινομενικης προσωπικοτητας(αλλα και φυσιογνωμικα). Δεν θα εκανα ποτε εκει μεταμοσχευση.Αυτη ομως ειναι μια υποκειμενικη γνωμη και ως εκ τουτου ασχετη ως προς το γεγονος οτι ο Δημητρης εχει ενα εξαιρετικο αποτελεσμα.
Μπραβο φιλε,να χαιρεσαι το μαλλι σου!