Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Δημητρης38

Active Member
Αποτι μου ειχαν πει κιεμενα πρεπει να δεις αιμα ναι αλλα εγω μιλαω τωρα για τις πρωτες μερες μετα τη μεταμοσχευση απο κει και περα δε ξερω

Και για τις πρωτες ημερες πιστευω πρεπει να βγει αιμα για να χαθουνε απλα επειδη ειναι ποιο ευαλωτο το δερμα λογω της επεμβασης χρειαζεται περισσοτερο προσοχη... αν δεν υπαρχει αιμα δεν κινδυνευουν ...
Αυτο αν το ξερει ας το διευκρινισει καποιος ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
εγω μιλαμε την εφαγα αρκετα δυνατα αφου οι αλλοι 2 που ειμασταν μαζι μου λενε εισαι καλα? τι να πω ισως και να εχασα καποια. ευτυχως δεν εκανα κανενα κενο μπροστα.
ναι για τις πρωτες μερες και εμενα μου ειχαν πει αν δεν δεις αιμα μην ανησυχεις δεν εχασες τριχοθυλακιο.

Γαμ..α Μητσαρα τα ιδια παθαμε.
Εγω κοντεψα να σκοτωθω και σκεφτομουν τα μοσχευματα !!!

Προσεχε και τον ηλιο οταν πηγαινεις στην θαλασσα... αν παθεις εγκαυμα στο δερμα κινδυνευεις !!

Bouklas

Well-Known Member
ερωτηση προς τους παλιους..
πως ειναι δυνατον να μην του πεσαν ολλα τα μοσχευματα και μαλιστα να εχει εμφανη φυτρωση απο το 2 μηνα???λετε να οφειλεται στο ιμπλαντερ??
@ ωραια τα πας δημητρη.....
Καταρχάς καλή επιτυχία στον φίλο.

Δεν ξέρω εάν το βλέπω λάθος, αλλα με βάση ότι δεν πέφτουν όλα δεν παρατηρώ κάποια εμφανή-μεγάλη φύτρωση. Μου φαίνεται φυσιολογικά αραιός, σε σχέση με την πύκνωση που δείχνουν οι φωτογραφίες στην δεύτερη σελίδα.

Δημητρης38

Active Member
Eιναι νωρις ακομα να μιλησουμε για φυτρωση (2 μιση μηνες)
Εμεις κανουμε κουβεντα τα μοσχευματα που κρατησε και ειναι αρκετα... σε αντιθεση με παρουσιασεις αλλων που στους 2μιση μηνες ειναι αδειοι. Στο 6μηνο θα εχουμε εικονα για την δουλεια που εγινε

gkast

Active Member
Οταν χρησιμοποιεις pen hoi η φυτρωση των μοσχευματων ειναι πιο γρηγορη απο την κλασικη fue με υποδοχες .....

kwsTakis

Active Member
καλη δουλεια φιλε,,θα σε βοηθουσε αν επαιρνεσ καμια βιταμινουλα,,εγω ειμαι στον 5ο μηνα μετα την μμ,,,για το πρηξιμο θα πρεπε να σ χαν δωσει πριζολον χαπακια κανονικα οπωσ δωσανε κ σεμενα κ δεν ειχα τιποτα

dimitris50423

Well-Known Member
απο συμπληρωματα το μονο που παιρνω ειναι βιοτινη 1000 mg τη μερα εδω και κανα 20ημερο. θα μου προτεινες και κατι αλλο? Για σαμπουαν στην αρχη εβαζα ενα nanogen το οποιο το πηρα απο την κλινικη. αργοτερα πηρα το frezyderm hair force και τα εκανα εναλλαξ με το nanogen. Λουζομαι καθημερινα.
για το πρηξιμο οντως δεν πηρα τιποτα και ειχε κατεβει στα ματια μετα απο μερικες μερες. ισως και αν εβαζα παγο να βοηθουσε.

kwsTakis

Active Member
εμενα μ συνεστησε το hairgen tis boderm,,κ νομιζω κανει καλη δουλεια,,το πρηξιμο μετα απο τοσεσ μερεσ θα υποχωρησει,,απλα θα πρεπε να στα δωσει απ την αρχη τα χαπια για να μην πρηστεισ,,δεν υπηρχε λογοσ,,παντωσ φαινεται κ σε εσενα να κανε καλη δουλεια

Flosk

Well-Known Member
Και μενα μου φαινονται πολλες οι τριχουλες για 2μιση μηνες. Ελπιζω να εχεις και την αναλογη συνεχεια αδερφε!!!

dimitris50423

Well-Known Member
ευχαριστω flosk. θα ανεβασω φωτογραφιες ξανα σε κανα μηνα να δουμε αν θα υπαρχει διαφορα. καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους. ;-)

dimitris50423

Well-Known Member
καλησπερα παιδια.. θελω να ρωτησω αν κρινετε απο τις φωτο μου πριν τη μμ στην πρωτη σελιδα τι norwood ημουν? δεν το εψαξα ποτε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
συμφωνω με τον συντροφο απο πανω και νομιζω πας για norwood 1 διαχυτο...
με μια πυκνωση εκει μπροστα εχεις τα φοντα να γινεις norwood 1 με καλη πυκνοτητα...στο μελον

dimitris50423

Well-Known Member
ευχαριστω για τις πληροφοριες.. με τη hairline ειμαι πολυ ικανοποιημενος. δεν σκεφτηκα ποτε οτι ισως να την ηθελα πιο κατω. επισης και το σχημα ειναι παρα πολυ κοντα στο φυσικο μου..
θα ανεβασω φωτο παλι πριν τους 4 μηνες γιατι εχω ηδη διαφορα απο τις τελευταιες φωτο που ημουν στους 2 μηνες και 16 μερες.
σημερα ειμαι στους 3 μ και 3 μερες.

Adriano

Well-Known Member
Αγαπητέ Δημήτρη εμένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να δω και την δότριά σου.
Κρατάς κοντό κούρεμα;

dimitris50423

Well-Known Member
ευχαριστως φιλε Adriano.. ναι εχω κοντο κουρεμα. τωρα βεβαια εχει μακρυνει λιγο με το επομενο κοντο θα ξαναβγαλω. δεν φαινεται κατι απο οτι ειδα. θα το παω αρκετα κοντο να δω που αρχιζει να φαινεται.. στις επομενες μερες μολις βρω χρονο και διαθεση θα εχω καινουριες.. προσωπικα βλεπω διαφορα και στην πυκνωση απο τις τελευταιες φωτο που ειχα βαλει.. θα μου πειτε και εσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
γεια σας παιδια.. βρηκα λιγο χρονο και θα βαλω κανα δυο φωτο προχειρες που εχω.. ειμαι στους 3 μηνες και 5 μερες... θα εβαζα στους 4 μηνες τις επομενες φωτο μου αλλα επειδη νομιζω οτι βλεπω διαφορα στην πυκνωση απο τις τελευταιες φωτο ειπα να βαλω τωρα να μου πειτε γνωμες.. (μηπως ειναι η ιδεα μου)? οι φωτογραφιες ειναι απο χθες μετα το μπανιο.. ειναι λιγο βρεγμενο το μαλλι μου.. αυριο μεθαυριο θα βαλω καλυτερες και με στεγνο μαλλι..

http://s28.postimg.org/vhu2solod/20150901_150444.jpg
http://s29.postimg.org/atnxtdatj/20150902_201732.jpg
http://s1.postimg.org/50sxy52jj/20150902_201738.jpg

3 μηνες και 4 μερες απο τη μερα της μμ. θα βαλω και πιο λεπτομερεις φωτογραφιες. υπαρχει διαφορα απο τις προηγουμενες φωτο? καλο βραδυ σε ολους.
υγ μεχρι το τελος της εβδομαδας θα κουρευτω γιατι μακρυναν παλι.. οποτε θα εχουμε και κοντινες φωτο απο τη δοτρια να δουμε τι φαινεται.. ;-)

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φως στο τουνελ βλεπουμε αν και ο τριτος μηνας ειναι νεκρος μηνας ακομη.Απο τον 4-5 και μετα αρχιζει η φυτρωση αλλα βλεπω εσενα αρχισε ηδη?Και μια πανοραμικη φωτο μπορουμε να εχουμε παρακαλω!!!!

Μπλουζα