Ρε τύπε έχεις πολύ πλάκα, εκτός από την ασχετοσύνη σου είσαι και εριστικός. Τα έχεις βάλει με όλους εδώ μέσα και αντί να κάτσεις να διαβάσεις λίγο και να σκεφτείς εξαπολύεις, κατηγορίες παντού
Όταν λες κάτι, να το στηρίζεις σε δεδομένα. Ο φίλος λέει "πολύ σωστός ο αεράτος". Σε τι ακριβώς? Στο ότι η Ελλάδα έχει πολύ καλά αποτελέσματα παγκοσμίως ή στο ότι αυτοί οι γιατροί που έγραψα είναι οι μόνοι με καλύτερα αποτελέσματα? Ή μήπως στο ότι απλά είδα 1-2 βίντεο από το youtube και ήρθα στο φόρουμ να εκφέρω άποψη, όταν βλέπω από τα 13 youtube και είμαι 33, ενώ επίσης τρέχω από το γυμνάσιο σε δερματολόγους για θέματα τριχόπτωσης και στα 20+21 έκανα 2 μεταμοσχεύσεις, 1 DHI και μία FUE, όταν οι περισσότεροι δεν ξέρανε τι πάει να πει μεταμόσχευση και αν ξέρανε, ξέρανε μόνο ένα strip τύπου frankenstein της γνωστής τότε εταιρίας. Που λοιπόν ήταν σωστός ο αεράτος και τον υποστηρίζει το συγκεκριμένο μέλος? Πουθενά! Άρα λοιπόν τον υποστηρίζει για κάποιο άλλο λόγο...->προφανώς επειδή απλά είναι ο γνωστός "aeratos", άρα σίγουρα ξέρει τι λέει...και σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμένα που είμαι σχετικά καινούργιος ως μέλος.
Επιπλέον, από που έβγαλες το συμπέρασμα περί ασχετοσύνης? Γνωρίζεις καταρχάς τι γνωρίζω και τι όχι? Είναι κακοί οι γιατροί που ανέφερα? Υπάρχει κάτι που ανέφερα και δεν ισχύει? Δεν νομίζω...
Επίσης λες είμαι εριστικός. Ίσως για κάποιο άγνωστο λόγο να δίνω λάθος εντύπωση. Αν δεις όμως τα δεδομένα, θα δεις ότι εξαρχής δεν προκάλεσα κανέναν. Ίσα ίσα, αναφέρω τις απόψεις μου και τις ιδέες μου φιλικά και ανθρώπινα.
Άλλοι είναι που γίνονται εριστικοί και προσβάλουν διότι δεν τους αρέσει να ακούν κάποιες απόψεις διαφορετικές ή γιατί έχουν καβαλήσει το καλάμι και θεωρούν ότι είναι θεοί επί της γης και κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει περισσότερο δίκιο από αυτούς σε οποιοδήποτε θέμα.
Εγώ δεν προσέβαλα κανέναν. Όταν όμως με προσβάλουν και λένε ασυναρτησίες...δεν θα κάτσω να τους ακούσω επειδή είναι "παλιοί" και να κάνω την πάπια...δεν είναι ο τύπους μου, δυστυχώς...
Επίσης δεν τα έχω βάλει με όλους, ούτε με τους μισούς, ούτε καν με 5 ή 10 αλλά κυρίως με δύο τρώγομαι εξαρχής...: "Vlafo" και "Aeratos" και φυσικά όσους είναι "κόλακες" και υποστηρίζουν τις ασυναρτησίες τους και τα υποτιμητικά τους σχόλια, απλά επειδή είναι "παλιοί" και έχουν ύφος...
Εμένα αυτά μου προκαλούν εμετό, εξ' ου και η αντίδρασή μου.
Δεν θα ασχοληθώ όμως άλλο γιατί κουράστηκα και τσάμπα χαλάω το σάλιο μου.
Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και ας κάνει ότι θέλει.