Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε πονανε οι Ισπανοι Nadal,Couto κλπ και κραζεις;;
Επειδή μπερδεύτηκα @nine , ο Couto δεν αναλαμβάνει diffuse thinners πάρουν δεν πάρουν φίνα ή εσένα σου είπε όχι γιατί δεν παίρνεις φίνα ;
Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να "φάτε" τον Couto, αφού είναι μαέστρος. Γιατί δεν παραδέχεστε απλά ότι θα θέλατε να πάτε και δυστυχώς δεν μπορείτε... Κι εγώ μαζί σας είμαι. Ας είμαστε όμως και λίγο ειλικρινής, τουλάχιστον με τον εαυτό μας.FUE Hair Transplant (3004 Grafts NW IV - Diffuse) by Dr Juan Couto - FUEXPERT CLINIC, Madrid, Spain
This is the BEFORE - AFTER video of a 3004 Grafts FUE Hair Transplant for a Norwood IV A - Diffuse. The Hair Transplant was performed by Doctor Juan Couto an...www.youtube.com
Απο τις πιο diffuse περιπτωσεις αφου υπαρχουν τριχες που σχηματιζουν hairline μπροστα
Διόρθωση, μόλις διάβασα "The patient had undergone a FUT intervention in a Canadian clinic with an unsatisfactory result."
Πέραν αυτού. Ρίξτε μια ματιά σε πολλούς Ισπανούς. Παραδειγματικά αναφέρω, Dr Rafael de Freitas, Dra Ximena Villa, Dr Hans Heinicke και άλλοι ακόμα και δείτε πόσο τεράστια είναι η διαφορά με τα δικά μας (ελληνικά) και άλλα αποτελέσματα. Δείτε πυκνότητα, δείτε φυσικότητα και μετά λες τι να πάω να κάνω αλλού...Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να "φάτε" τον Couto, αφού είναι μαέστρος. Γιατί δεν παραδέχεστε απλά ότι θα θέλατε να πάτε και δυστυχώς δεν μπορείτε... Κι εγώ μαζί σας είμαι. Ας είμαστε όμως και λίγο ειλικρινής, τουλάχιστον με τον εαυτό μας.
Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να "φάτε" τον Couto, αφού είναι μαέστρος. Γιατί δεν παραδέχεστε απλά ότι θα θέλατε να πάτε και δυστυχώς δεν μπορείτε... Κι εγώ μαζί σας είμαι. Ας είμαστε όμως και λίγο ειλικρινής, τουλάχιστον με τον εαυτό μας.
Πέραν αυτού. Ρίξτε μια ματιά σε πολλούς Ισπανούς. Παραδειγματικά αναφέρω, Dr Rafael de Freitas, Dra Ximena Villa, Dr Hans Heinicke και άλλοι ακόμα και δείτε πόσο τεράστια είναι η διαφορά με τα δικά μας (ελληνικά) και άλλα αποτελέσματα. Δείτε πυκνότητα, δείτε φυσικότητα και μετά λες τι να πάω να κάνω αλλού...
Βέβαια υπάρχουν και αλλού πολύ καλά αποτελέσματα, όπως Dr Zarev Βουλγαρία, Dr Acar Τουρκία κ.ο.κ.
Με την Ελλάδα μας δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...Γιατί είμαστε πίσω από όλους? Μήπως κοιτάνε όλοι πως να διαφημιστούν και να βγάλουν χρήμα και δεν κοιτάνε πως να μάθουν τα "μυστικά" της δουλειάς και να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους? Τι να πω...δεν ξέρω.
Πλάκα μου κάνεις... Υπάρχουν αμέτρητοι γιατροί παγκοσμίως με φοβερά αποτελέσματα. Αυτοί απλά είναι οι αγαπημένοι μου και αυτοί οι οποίοι γουστάρω πολύ και γι' αυτό τους ανέφερα. Και ο Acar ακόμα κατά την άποψη μου έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από εμάς. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνω κατά την άποψή σου? Να σου αναφέρω μια λίστα με 50 γιατρούς ας πούμε? 5-6 δεν σου φτάνουν? Πόσους θες? Πες μου να ξέρω...Σε μια χώρα σχεδόν 50 εκατομμυρίων ανθρώπων,(Ισπανία)βρήκες 4-5-6 γιατρους..που από αυτούς ,οι τρεις ειναι παγκοσμίου φήμης..βρήκες και άλλον έναν που ο τύπος διαλέγει περιστατικά (zarev) ,τον acar τώρα εντάξει δεν τον υπολογίζω ανάμεσα σε αυτούς ..Τουρκία μόνο Ερντογάν και hlc..και επειδή έτυχε να είναι οι κορυφαίοι παγκοσμίως μετρημένοι στα δάχτυλα ,από εξωτερικό,αναρωτιέσαι για το αν έχει μείνει πίσω μια χώρα ολόκληρη..και είναι λογική αυτή.!δεν έχει να κάνει φίλε μου ούτε με χώρα ούτε με τπτ όλα αυτά που λες..και προς απόδειξη αυτών που λέω ,βρες μου ένα όνομα ανάλογου βεληνεκούς με αυτά των Ισπανών που ανέφερες ,από Γερμανία ,Ιταλία,Γαλλία ,Σουηδία Νορβηγία ..από Ευρώπη και από άλλες ηπείρους ,ας πούμε Ιαπωνία ,που οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εδώ και πολλές δεκαετίες σε τεχνολογία κτλ..από όλες αυτές τις χώρες λοιπόν γνωρίζεις γιατρούς και τις δυνατότητές τους? Γτ πολύ εύκολα ρίχνουμε ευθύνες σε ολόκληρη χώρα βλέπω..δεν είναι έτσι όπως τα λες λοιπόν τα πράγματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έψαξες και το λες ή σου αρέσει απλά να κολακεύεις τον άλλο επειδή είναι "παλιός". Τι να σου πω κι εσένα...Πολύ σωστός και εύστοχος ο aeratos
Εγώ πάντως φίλε μου δεν είμαι αυτός που πλανάται. Για εσένα ή άλλους δεν γνωρίζω...Όταν θα μάθεις πως δουλεύει ο κάθε γιατρός και όταν δεις από κοντά αποτελέσματα και πως λειτουργεί και τι είναι πραγματικότητα και τι όχι και όχι βιντεάκια από το ytube τότε θα έχεις διαμορφωμένη άποψη.
Αμέτρητοι γιατροί παγκοσμίως με καλά αποτελέσματα απλά το ξεχνάς,κάνω πως δεν το άκουσα.
Υγ:Υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που δεν έχουν μεγάλο θέμα και πάνε για το μέγιστο που μπορούνε να πάρουν,και έχουν ίδιες ανησυχίες, απλά δεν έχουν φτάσει στο ψάξιμο και την έρευνα όσο θα έπρεπε και νομίζουν ότι στο εξωτερικό θα πάνε και θα γίνουν τούμπανο και φυσικοί.
Πλανώνται Πλάνην οικτρά.
Επειδή δεν γνωρίζεις και δεν με γνωρίζεις,καλό είναι να διαβάζεις εδώ μέσα και μετά να αναρωτιέσαι.Εγώ πάντως φίλε μου δεν είμαι αυτός που πλανάται. Για εσένα ή άλλους δεν γνωρίζω.
Γνωρίζω πολύ καλά και σίγουρα πολύ καλύτερα απ' ότι νομίζεις. Εσένα δεν σε γνωρίζω, ούτε και επιθυμώ να σε γνωρίσω... Όπως φυσικά και εσύ δεν με γνωρίζεις καθόλου λέγοντας ότι δεν γνωρίζω, χωρίς να έχεις ιδέα τι γνωρίζω και τι δεν γνωρίζω. Απλά επειδή έχεις "καβαλήσει το καλάμι", επειδή είσαι περισσότερο καιρό εγγεγραμμένος σε ένα φόρουμ...Επειδή δεν γνωρίζεις και δεν με γνωρίζεις,καλό είναι να διαβάζεις εδώ μέσα και μετά να αναρωτιέσαι.
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Γνωρίζω πολύ καλά και σίγουρα πολύ καλύτερα απ' ότι νομίζεις. Εσένα δεν σε γνωρίζω, ούτε και επιθυμώ να σε γνωρίσω... Όπως φυσικά και εσύ δεν με γνωρίζεις καθόλου λέγοντας ότι δεν γνωρίζω, χωρίς να έχεις ιδέα τι γνωρίζω και τι δεν γνωρίζω. Απλά επειδή έχεις "καβαλήσει το καλάμι", επειδή είσαι περισσότερο καιρό εγγεγραμμένος σε ένα φόρουμ...
Πλάκα μου κάνεις... Υπάρχουν αμέτρητοι γιατροί παγκοσμίως με φοβερά αποτελέσματα. Αυτοί απλά είναι οι αγαπημένοι μου και αυτοί οι οποίοι γουστάρω πολύ και γι' αυτό τους ανέφερα. Και ο Acar ακόμα κατά την άποψη μου έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από εμάς. Τι έπρεπε δηλαδή να κάνω κατά την άποψή σου? Να σου αναφέρω μια λίστα με 50 γιατρούς ας πούμε? 5-6 δεν σου φτάνουν? Πόσους θες? Πες μου να ξέρω...
Μόνος σου δεν μπορείς να βρεις άλλους παρόμοιους γιατρούς? Η Αγγλία και η Αμερική είναι γεμάτοι με απίστευτους γιατρούς και αποτελέσματα. Απλά δεν τα αναφέρω γιατί ξεφεύγουν το budget των περισσότερων Ελλήνων. Και στην Ιταλία υπάρχουν και στην Ευρώπη και παντού. Dr Feriduni Βέλγιο, Dr Tsiara Insalaco Ιταλία, Dr Rahal Καναδάς. Τυχαίο παράδειγμα, δεν έχω ασχοληθεί με όλες τις χώρες του κόσμου. Εγώ θα στους βρω εξάλλου? Και για ποιο λόγο? Εγώ ξέρω που θα πάω. Εσύ πήγαινε να σε πετσοκόψουν όπου θες. Λυπάμαι αυτούς που θα σε ακολουθήσουν...