flosk στα πρωσοπικα σου μυνηματα δεν μπορει να σε στειλει καποιος μυνημα γιατι περασες το οριο μυνηματων.Για να σε ξαναστειλουν η να ξαναστελεις πρεπει μαλλον να διαγραψεις καποια παλια μυνηματα..Αλλα γιατι υπαρχει αυτο το οριο?
Όπως είπα και στον φίλο bouklas, και εσυ Flosk πρέπει να ξεκινήσεις αγωγή. Αν σε πιάσει... θα τρίβεις τα μάτια σου. Εγώ βέβαια, δεν είχα ξανακάνει θεραπείες, ήταν η πρώτη φορά και μάλιστα μπήκα στα σκληρά με την μια... δοκίμασε και βιοτίνη, θέλω να μου πεις εντυπώσεις.
Φίλε Flosk οι αρχικές φωτογραφίες σου στο νήμα δεν ανοίγουν, μέχρι την σελίδα 14 του threat. Είναι εύκολο να ξανά ανεβάσεις κάποιες ώστε να φανεί το πριν την μεταμόσχευση?? Ευχαριστώ και καλά αποτελέσματα.
Τι λες τώρα ρε φίλε? Φοβερό αποτέλεσμα (όχι ότι ξέρω απο μεταμοσχεύσεις) πω μιλάμε καμία σχέση. Έχεις και σπαστό μαλλί και φαίνεται ακόμα καλύτερο. Με λίγο τοππικ θα είσαι nw0. Πόσο σου κόστισε όλο μαζί αν επιτρέπεται?
flosk εσυ πως το βλεπεις τελικα?Εγινε δουλεια με τα 460grafts?
Ευχαριστημενος?
Αυτο ειναι το τελικο μακρος που τα αφηνεις η και πιο κοντα?
Πιο κοντα βλεπεις κενα?
Reve ευχαριστω πολυ. Την πρωτη φορα ειχα κανει με τη μεθοδο στριπ και ειχα πληρωσει 7800 ευρω για 3200 grafts περιπου για μπροστα αλλα και crown. Τα επομενα 460 μου τα εβαλαν δωρεαν με fue μπροστα γιατι εμειναν καποια κενα απο την πρωτη μμ οπως και στο crown το οποιο ομως συμφωνησαμε με το γιατρο να επεμβουμε με μια ακομη φορα στο μελλον οπου θα το τιγκαρουμε και δεν θα βαλουμε λιγα οπως στη δευτερη μπροστα για μην ταλαιπωρουμε πολλες φορες την δυσκολη αυτη περιοχη και μαλιστα επειδη δυσκολευομουν λιγο να αποδεχτω το γεγονος οτι θα φυγω απο Κυπρο χωρις να μου διορθωσουν και το crown οπως ειχαμε συμφωνησει αρχικα, συμφωνησαμε τελικα πως στο επομενο ραντεβου μερος της επεμβασης θα μου το <<χρωστανε>> απο την προηγουμενη φορα για να γινει η δουλεια πιο σωστα αλλα να μην χασω και το προνομιο για διορθωση απο την πρωτη μμ. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικονα μου και την αντιμετωπιση της κλινικης σε καθε φαση αυτα τα 2μιση χρονια.
Johnjohn1 γενικα τα αφηνω παντα πιο κοντα αλλα ειπα τελευταια να πειραματιστω. Φυσικα και καναν δουλεια τα 460, νομιζω φαινεται κιολας και αν δωσει λιγο ακομη δεν θα ξαναασχοληθω με το μπροστα ποτε μαλλον. Πιστευω οτι οσο μακραινει το μαλλι δινει και αισθηση πυκνοτητας αλλα το κοντο μου παει πιο πολυ. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!
Καλά φιλε το μπροστινό σου μέρος σε σχέση με το παλιό που είχες καμια σχέση λέμε, συγχαρητήρια και να χαίρεσαι τα μαλλάκια σου! Μπράβο και στην κλινική για την αντιμετώπιση των διορθώσεων.
Petrospap ετσι ειναι, στην Ελλαδα ειμαστε για κλωτσιες.. Μακαρι να ριξουν λιγακι τις τιμες στην Κυπρο και να μπορεσουν να κανουν ολοι μμ ωστε να ξεγνιασουν ( οσο γινεται ) απο αυτο το θεμα. Για μενα η μμ ειναι το καλυτερο δωρο που εχω κανει στον εαυτο μου.
Bouklas σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,ειναι πραγματι εμψυχωτικο να το ακους αυτο.. Και φυσικα ευχαριστω την κλινικη για την αντιμετωπιση της
μαλιστα,ωραια χερομαι που σε βλεπω οκ.Αν ριξουν ττην τιμη πχ.στα 3000 grafts=4200-4500 ευρω με Strip θα ειναι καλα για μενα.Γιατι πλεον σε μια δουλεια Ελλαδα το χρονο μετα βιας βγαζεις 6000 χιλιαρικα και εαν νοικιαζεις και εχει οικογενεια αστα να πανε.