Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

krhtikos21

Member
RE: 3200 grafts με strip στην HDC + 460 grafts με Fue 2 χρόνια μετα

άλλος άνθρωπος είσαι τώρα κυριολεκτικά.και ειδικά αυτό το τσουλουφάκι μπροστα το ειχα και εγώ και μου την βίδωνε άπειρα.μιλάμε αλλοιώνει το πρόσωπο σε μεγάλο ποσοστό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member

Ειμαι πολυ χαρουμενος για την αποφαση μου μετα απο 2 χρονια krhtikos21! Δεν εχω μετανοιωσει τπτ και αν αλλαζα κατι αυτο θα ηταν το στριπ με μια μεγαλη fue αλλα.. ειναι αρκετα καλη και η τομη και διορθωνεται οπως εχουμε πει με fue ή με micropigmentation. Αν κλεισει ομορφα το κενο μπροστα μετα τη 2η μου θα μπορουσα να συμβιβαστω και με το crown αν δεν ανοιγε πολυ και περνουσαν τα χρονια. Θα προσπαθησω να το φτιαξω καποια στιγμη βεβαια αλλα αν δεν τα καταφερνα παλι ευτυχισμενος θα ημουν!

athenian

Well-Known Member

Καμιά εξέλιξη έχεις φίλε φλοσκ? Πως είναι τα καινούργια μοσχεύματα μεγαλώνουν κανονικά?

Flosk

Well-Known Member
2 μηνες ειναι Athenian! Πολυ νωρις για να φανει κατι..θα κουρευτω και θα ανεβασω ομως!

Flosk

Well-Known Member
Νωρις ακομη..

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    233 KB · Προβολές: 560

n094

Active Member
Υπομονή.... το έχουμε πει Φλοσκ αν δεν φτάσει ο 6ος μήνας δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα... και καμιά φορά χρειάζεται και περισσότερος χρόνος.

Gio

New Member
Εγω, σε αντίθεση με σας, θεωρώ οτι υπάρχει μια μικρή βελτίωση απο τον προηγούμενο μήνα της τάξης του 10%. Ειδικά εκεί στο μέσο. Υπομονή φίλε Flosk, το ξέρεις, το ξέρουμε, τα έχουμε περάσει :p

Flosk

Well-Known Member
Ευχαριστω για το σχολιο Gio. Μακαρι να πανε ολα καλα ρε φιλε,απο τον 4ο θεωρητικα θα αρχισει να φαινεται κατι πιο σιγουρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
no_hair είπε:
Σε 2 μηνάκια θα αναθεωρήσες! Υπομονή Flosk εχεις δρομο ακομη.

Για να δουμε ρε γμτ.. θελω να κλεισουν αυτα τα κωλοκενα μπροστα και να ξεμπερδευω και καποια στιγμη να παω και για πισω!

Flosk

Well-Known Member
Nαι, και γω που κοιταζα τωρα την εξελιξη απο ενα περιστατικο της h*c στο σαιτ τους στον 3ο μηνα δεν ειχε τπτ ενας και στον 4ο-5ο εγινε το μπαμ.

Flosk

Well-Known Member
Σχεδον 4 μηνες παρα κατι μερες..Νομιζω εχει βελτιωθει το πραγμα!

Ειμαι και γω ανησυχος με το crown βεβαια..αλλα η εικονα μπροστα μου δινει μεγαλη αυτοπεποιθηση σε σχεση με πριν 2μιση χρονια που η hairline ηταν ψηλα και οι κροταφοι ανυπαρκτοι..
Μαλλον και το middle θα αδειασει σε λιγα χρονια και δεν ξερω αν γεμιζα το crown μελλοντικα και αδειαζε το middle αργοτερα αν θα μου φταναν τα μοσχευματα για να βαλω στη μεση (με μια 4η μμ) και να εχω ενα ομοιομορφο αποτελεσμα..

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    185.9 KB · Προβολές: 544
  • image.jpg
    image.jpg
    212.5 KB · Προβολές: 575

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι flosk φενεται η διαφορα απο τις προηγουμενες φωτο.
Και εγω εχω αυτο το προβληματισμο για το middle και crown για μενα.

gkast

Active Member
Flosk είπε:
Σχεδον 4 μηνες παρα κατι μερες..Νομιζω εχει βελτιωθει το πραγμα!

Ειμαι και γω ανησυχος με το crown βεβαια..αλλα η εικονα μπροστα μου δινει μεγαλη αυτοπεποιθηση σε σχεση με πριν 2μιση χρονια που η hairline ηταν ψηλα και οι κροταφοι ανυπαρκτοι..
Μαλλον και το middle θα αδειασει σε λιγα χρονια και δεν ξερω αν γεμιζα το crown μελλοντικα και αδειαζε το middle αργοτερα αν θα μου φταναν τα μοσχευματα για να βαλω στη μεση (με μια 4η μμ) και να εχω ενα ομοιομορφο αποτελεσμα..

Σε σχέσει με πριν είσαι μια χαρά στο crown ρίξε λίγο τοπίκ και είσαι σούπερ...μην σκας

Μπλουζα