To έχω αναφέρει σε άλλο νήμα, καμμία ουσιαστική εξέλιξη μάλλον άνθρακες ο θησαυρος...
Στο άρθρο του παρακάτω συνδέσμου λέει άλλα βέβαια... λες οι συγγραφείς να είναι οι παραγωγοί του προϊόντος
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19172031
To έχω αναφέρει σε άλλο νήμα, καμμία ουσιαστική εξέλιξη μάλλον άνθρακες ο θησαυρος...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΝΟ SURGICAL CAPS IN THE SURGERY ROOM?...?εαν θελετε με καμαρώνετε πρεπει νανε τα βιντεο που τραβαγαν απο σερβια.εαν το βιντεο ειναι εκτός κανονα το σβηνω.
θα προσπαθησω γιατι δεν εβρισκα για την σκαλα το μαραφέτιΓιάννη ρίξε ένα κουρεματακι ειδικά πίσω ,κοίτα τις φωτό έχεις αφήσει γύρω γύρω από το crown μαλλιά πιο μακριά.κοψτα να φαίνεσαι ομοιόμορφος..να φαίνεται πιο σωστό και ωραίο..καλή συνέχεια
Υπάρχει δυνατότητα να ξεκινάει φυτρωση απο τους 2 μηνες ?γιατί σκάνε μαυρακια μικρά ειδικά μπροστά στους κροτάφους . Άλλα διπλά άλλα μονά και πάει λέγοντας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μη το διαβάσουν μερικοι αυτό το σχόλιο, θα σε βγάλουν τρελό όπως εμένα... Κάνε πως δε το είπες.Υπάρχει δυνατότητα να ξεκινάει φυτρωση απο τους 2 μηνες ?γιατί σκάνε μαυρακια μικρά ειδικά μπροστά στους κροτάφους . Άλλα διπλά άλλα μονά και πάει λέγοντας.
ναι απλα το αναφερα γιατι νομιζα οτι δεν εβλεπα καλα μπροστα κρατησα αρκετα οπως και ελαχιστα πισω.Ξεκινάει η φυτρωση αλλά αργά. Μέχρι να μακρυνουν αυτά τα grafts που βλέπεις να έσκασαν θέλει καιρό.
3, 4, και 5ο μήνα γίνεται το μπαμ. Υπομονή
καλο η κακο αυτο?η ειναι το ιδιο πραγματα με την αργη φυτρωσει αλλα πιο γρηγορα?Όσο πιο γρήγορα ξεκινάει ,τόσο πιο γρήγορα σταματάει η φυτρωση..