πολλες αποψεις στο συγκεκριμενο νημα και πολυ ενδιαφερον για το τι δεν πηγε καλα. Γενικα πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Αρχικα, οταν πηγα εγω να κανω τη μμ, οι βοηθοι του Μιχαλη με έβαλαν να υπογραψω καποια χαρτια τα οποια διαβασα πολυ προσεκτικα. Αυτα τα χαρτια λενε πανω κατω οτι και να αποτυχει η επεμβαση η να παθει μολυνση το δερμα σου κλπ, ο γιατρος δεν φερει ευθυνη αποζημίωσης κλπ. Ειμαι βεβαιος πως σε καθε κλινικη γινετε κατι παρομοιο. Αν κανω λαθος διορθωστε με. Η αληθεια ειναι πως δυστυχως ολες οι κλινικες ,στις περισσοτερες χωρες και ειδικοτητες δεν επιστρεφουν χρηματα. Και αυτο οχι μονο σε αισθητικες επεμβασεις, αλλα και σε αλλες που παιζεται η ζωη καποιου. Απο πολλα ιατρικα λαθη πεθαινει κοσμος και οταν , πριν μπεις σε οποιο χειρουργειο, υπογραφεις φορμες, ειναι για να εξασφαλιστεί ο καθε γιατρος. Νομικα λοιπον ειμαι σιγουρος οτι ο γιατρος δεν εχει νομικη υποχρεωση για αποζημιωση.
απο την αλλη καταλαβαινω και τον
@giannis1991 απολυτα. Προσφατα εκανα και γω μμ. Στο γεωργιου και γω. Και επιπονο ειναι και κουραστικο και ψυχοφθορο και σιγουρα δεν ειναι φτηνο. Ειδικα για εναν ανθρωπο που μπορει να μαζευε 3-4 η οσα χρονια λεφτα να κανει αυτο το πραγμα. Ειλικρινα, δεν πιστευω οτι ο γιαννης θα παρει αποζημίωση γιατι απο αυτα που εχω δει κανενας δεν κανει κατι τετοιο. Αν δειτε αποτυχιες απο ερντο, φεριντουνι κλπ συνηθως κανουν touch up με ευεργετικες τιμες. Πραγμα που για τον ασθενη ειναι διπλη ταλαιπωρια συν διπλα γκραφτς. Μακαρι ο γιαννης να καταφερει να παρει αποζημιωση, αλλα δυστυχως δεν το βρισκω τρομερα πιθανο. Επισης βλεποντας το κεφαλι του, εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα τωρα για διορθωτικη. Θα εκανα λιγο υπομονη να αδειασω και αλλο, γιατι υπαρχει πολυ μαλλι. Ειλικρινα, αν ο γιαννης δεν καταφερει να παρει αποζημιωση δεν ξερω τι θα ταν καλυτερο να κανει. Η μονη λυση που Σκεφτομαι ειναι ισως επιδιορθωτικη δωρεαν αλλα πιο μετα.
Απο κει και περα, αν και απειρος ακομα στα τεχνικα των μεταμοσευσεων, θεωρω οτι εγιναν Πολλα λαθη στο Γιαννη. Πολλα γκραφτς, ο γιατρος εκανε ακούρευτη, συν πηρε μπολικα μονοτριχα που αντικειμενικα δεν χρειαζονταν στο παιδι. Δεν ξερω προς τι οι αστοχιες του και θα ηθελα, αν ο γιαννης το επιθυμει, να μοιραστει μαζι μας τι θα πει ο γιατρος για τους λογους που κινηθηκε ετσι.
παρολα αυτα, πιστευω πως μερικα σχολια ειναι πολυ σκληρα. Καταλαβαινω απολυτα το Γιαννη και δεν θελω να φανταστω πως νιωθει. Παραυτα δεν συμφωνω σε σχολια που κρινουνν την κλινικη ως κακη . Επισης οταν ο
@Panos1982 μου προτεινε την κλινικη σαν καλη λυση, αφου ειχε δει πολλα αποτελεσματα σε φιλους του , εψαξα το φορουμ καλα και ειδα , αν θυμαμαι καλα, μονο αλλα δυο αποτελεσματα που ηταν μετρια. Ειμαι σιγουρος πως και ο ερντο και ο λορετζο και ολοι εχουν αποτυχιες γενικα, οποτε δεν με φοβισε. Παρολα αυτα, ο
@Panos1982 μου ειχε μιλησει για να αποφυγω τα κακως κειμενα. Μου ειχε πει να πω στο μιχαλη να παρει ελαχιστα γκραφτ απο τα πλαινα και καθολου απο τη ρετρο μου. Μου ειχε πει να κανω μετρησεις που εκανα στο λαπανζουλα, μου ειχε πει να κουρευτω και η αληθεια ειναι πως δεν κουρευτηκα, ομως ημουν πολυ αδειος μπροστα , οποτε δεν επηρεασε και το λεω αυτο γιατι ειμαι στο πενταμηνο και για την ωρα παω πολυ καλα. παραυτα, οταν ειπα στο γιατρο μην παρεις απο τη ρετρο μου, μου ειπε δεν θα παιρνα, την ειχα δει τη ρετρο σου, ενω ηξερε τις μετρησεις μου απο τον λαπα. Δεν μπορω να ξερω αν δεν ελεγα τιποτα, αν θα αλλαζε κατι.
Στο συμπερασμα θεωρω οτι ο γιατρος στο κομματι των μετρησεων πρεπει να βελτιωθει, το ιδιο και στις αποφασεις του πανω στο πλανο σε καποιες περιπτωσεις. Παραυτα, απο αποψη προσωπικου, εργαλειων και τεχνικης δεν θεωρω οτι υστερει συγκριτικα με μεγαλα ονοματα. Ακομη, οι placers που δουλεψαν σε μενα ηταν 3. Οι δυο δουλευαν εκει πολλα χρονια, πανω απο 5 μου ειπαν, και η μια 1.5 χρονο, ομως η τελευταια δουλεψε λιγο στο κεφαλι μου. Πιστευω πως αξιζει την κακη κριτικη με βαση το αποτελεσμα και οτι θελει βελτιωση σε καποια πραγματα, αλλα δεν θεωρω οτι υστερει σε τεχνικες και εργαλεια ενω επισης δεν θεωρω οτι ειναι ασταθης. 3 μετρια αποτελεσματα εχω δει στο φορουμ και γενικα ξερω πλεον αρκετο κοσμο εκτος φορουμ που τα χει παει καλα. Ειναι γεγονος πως τα πετυχημενα results δεν καιγονται συνηθως για παρουσιαση. Αυτα γενικα. Περιμενω να τοποθετηθει και ο
@Κωνσταντίνος Αναστασάκης και ευχομαι στο
@giannis1991 να πανε ολα καλα στη δευτερη μμ και να λυσει διαπαντος το προβλημα του.