Η Φινα ειναι ευρεως γνωστο οτι μειωνει το σοκλος κατα την επεμβαση, το εχουν αναφερει απειροι γιατροι αυτο, και διοτι δυναμωνει τις τριχες που ειναι σε miniaturization και δεν θα αντεχαν το σοκ κ το υποδερμικο τραυμα του χειρουργειου αλλα κ γιατι καλει τις τελογενης τριχες σαν ενας αλλος Ιησους "λαζαρε δευρω εξω" κι αυτες βγαινουν
. Περα απ τα αστεια ειναι απαντησεις γιατρων σε ασθενης αυτες διαδικτυακες κ ευκολα προσβασιμες σε οποιον ενδιαφερετε. Τωρα αν ο λορεντζο το δινει για την δοτρια δεν αναιρει τις ευεργεσιες τις φινας στο σοκλος κ την ενδυναμωση που δινει κ ποσο βοηθα συνολικα τον γιατρο και κατα την διαρκεια του χειρουργειου κυριως αλλα κ μετα στην διατηρηση. Ειναι κι αυτο ευρεως γνωστο οπως ευρεως γνωστες ειναι κ οι αναποσπαστες παρενεργειες της.
Στην συνεχεια μιλας για την περιπτωση του δικου σου κροουν που εισαι 50+ κ την συσχετιζεις με τον Γιαννη π ειναι 20+ ανομοια συγκριση. Εξηγησα γιατι.
Αυτο π λες για τον γιατρο π εκανε την επεμβαση στον Γιαννη ναι δεν θα διαφωνησω οτι και ο αριθμος π επιλεγει να βαλει εγκειτε και στο ποσο καλος ειναι στην ληψη αποφασεων. ΟΚ ναι θα συμφωνησω και σε αυτο. Γιατι κ εγω που δεν ειμαι γιατρος ας πουμε μου φανηκε επιθετικη η προσεγγιση του θα συμφωνησω οτι κι αυτο συμπεριλαμβανεται στα skills του, αλλα μεχρι εκει.
Στον αντιποδα μπορω κ εγω οπως λεει ο
@gregkont13 να κατηγορησω το λορεν που στελνει τυποποιημενα εμαιλ οπως ειπες....δεν ειναι λογικη αυτη...και αυτο μειονεκτημα ειναι κ χριζει βελτιωσης στην προσεγγιση των ασθενων του. Αλλα δεν θα επεκταθω σε αυτο.
Οσο αφορα τον Γεωργιου, Στο πλανο του ναι υπηρξε επιθετικος αλλα οι πρακτικες του κ σε αυτες αναφερθηκες κ αυτες εννοησα (placers ,τομες, εργαλεια) σε αυτα ειπα διαφωνω. Εκει δεν υπαρχει θεμα εχει μια χαρα εργαλεια μια χαρα placers και εχω δει με τα ιδια μου τα ματια ασθενης του και οχι μεσα απο φωτο ατομα κ γνωστους μου που εχουν παει εκει και ειναι υψηλοτατου επιπεδου ξεκαθαρα.
Τωρα οσο αναφορα το λορεντζο εχει δικιο κ ο
@gregkont13 οτι παρεκλεινουμε απ το θεμα κ ουτε κι εγω το θελω, θελω να σταθω στο περιστατικο με τον Γιαννη και μονο αυτο εχει σημασια στο νημα εδω.
Θα πω συνοπτικα τα εξης κ δεν απασχολει κ εμενα να συνεχισουμε αλλο αυτο το κομματι εδω, ισως κ κακως τον ανεφερα αλλα το εκανα επειδη ανεφερες οτι φταινε τα εργαλεια οι placers κλπ κ για μενα το βαρρος δεν ειναι εκει αλλα ειναι εκει που αναφερω στα ποστ μου αναλυτικα εκει βλεπω το προβλημα κ εχω αναλυσει που ηταν αυτο.
Για το λορεντζο τελος θα πω οτι πολλοι μπορει να τον βλεπουν σαν το καλυτερο ή σαν θεο σαν δε ξερω τι αλλα για μενα που βλεπω ρεαλιστικα τα πραγματα ειναι αλλος ενας καλος γιατρος μμ με τις οποιες ελειψεις του φυσικα κι αυτος. Και μαλιστα ειναι και αρκετα ελειπης...οπως ειναι κ πολλοι αλλοι πανω κατω βεβαια.
Ο συγκεκριμενος πουλαει μονο fue και φινα. Αυτα ειναι τα οπλα του.....και προσωπικα τα βρισκω πολυ λιγα...
Υπαρχει ολοκληρη αλλη μια τεχνικη η Στριπ , που εχει πολλα πλεονεκτηματα κ σε πολλους ασθενης ειναι αυτη ιδανικη κ οχι η fue.
Ειναι ενα οπλο ανυπαρκτο στην επιχειρηση του. Υπαρχει το splitting ..αλλο ενα συστατικο που λειπει κ ειναι ομως αναγκαιο κ ευεργετικο σε πολλους ασθενης που επισης λειπει. Υπαρχουν τα SMP που επισης λειπουν. Κ τελος υπαρχει και το BHT που επισης λειπει. ΜΕ απλα λογια καταπολεμα τα περιστατικα της ΑΑ μονο με ενα πλανο FUE + Fina κ τελος. Ενω υπαρχουν ενα σωρο ακομα οπλα που δεν τα χρησιμοποιει..
Εχω ξαναπει οτι Πληρης κλινικη δεν υπαρχει κι αν υπαρχει δεν την εχω βρει ακομα( εχω βρει την hattingen ( στριπ, φυε, και σπλιτ οποτε χρειαζεται - κ καλη διαχειριση δοτριας αλλα λιγο ακριβη 3.5 ευρω το μοσχευμα) ....ψαχνω ομως συνεχως ,κι εχω βρει αρκετες πιο πληρης απ του λορεν αλλα κι αυτες ακομα εχουν καποιες ελειψεις για μενα. Εχω βρει καποιες τουρκικες που ειναι φουλ τα κανουν ολα αλλα δεν με εμπνεουν καθολου γιατι βλεπω οτι διατηρουν ενα πολυ επιθετικο πλανο βαζουν μαλλι απο παντου βαζουν απ τα μουσια στο μαλλι η βαζουν κ στα μουσια πυκνωση απο το μαλλι κανουν smp κανουν παπαδες κανουν τα παντα κ τα κανουν καλα αλλα εχουν πολυ κακη διαχειριση μοσχευματων με σκοπο να δημιουργουν φανταστικα αποτελεσματα σημερα κ να υπερ-σπαταλουν την δοτρια. δημιουργουν hairlines λες κ εισαι 7 χρονων παιδι με αποκελιστικο τους σκοπο το να δειξουν ποσο καλο μπορουν να σε κανουν σημερα κατα σπαταλοντας τα πολυτιμα γκραφτς που ισως χρειαστεις αλλου αυριο...κ λογο της υπερ σπαταλης κερδιζουν κ πιο πολυ χρημα. Τερμα κακη νοοτροπια αρπαχτικου αυτη για μενα.
Εγω ο ιδιος αν πηγαινα στον λονερτζο δεν θα ειχα το μαλλι που εχω σημερα....δεν θα ειχα την εικονα που εχω σημερα.
επισης οταν στο μελλον χρειαστω παλι στριπ δεν θα μπορει να με εξυπηρετησει...θα πρεπει να βρω αλλον γιατρο...
επισης δε θα χρειαστω μονο στριπ αλλα θα χρειαστω κ στριπ και spliting ταυτοχρονα οποτε θα πρεπει να ψαξω ποιοι κανουν στριπ κ ποιοι κανουν μαζι και σπλιτινγκ και μαλιστα να επιλεξω κ ποιοι το κανουν κ πιο καλα κ να ασχοληθω ενδελεχως με τα περιστατικα τους.
Επειτα οταν τελειωσω με τα στριπ μπορει να χρειαστω παλι fue... και παλι με split και παλι ο λορεντζο δε θα μπορει να με εξυπηρετησει...
Χρειαστηκα Smp στο παρελθον για την ουλη μου ( η asmed το ειχε ) χρειαστηκα πολλα γενικα και πιθανος στο μελλον θα χρειαστω κι αλλα.
Πρεπει να καταλαβουμε οτι οι πελατες ειμαστε εμεις κ εμεις αποφασιζουμε απο ποιον η ποιους θα αγοραζουμε το προιον τους.
Πολλους απο μας δεν μπορει να μας καλυψει ενας μονο γιατρος κ πρεπει μονοι μας να βρισκουμε τον καταλληλο καθε φορα βημα βημα . Ετσι κανω κι εγω ακριβως. Εχω αλλαξει ηδη 2 γιατρους και θα παω σιγουρα και σε 3ον κ πιθανος κ σε 4ον.Αν ειχα παει σε εναν γιατρο μονο θα μου πουλαγε μονο τα δικα του "οπλα" κ προιοντα και δεν θα ημουν αυτο που ειμαι σημερα. Ουτε θα μου γνωστοποιουσε τις υπολοιπες δυνατοτητες που θα ειχα ή θα ειχαν καποιοι αλλοι γιατροι. Δεν θα μου εδειχνε αλλες λυσεις περαν απ τις δικες του. Μπορει να με εβγαζε κ ακαταλληλο συμφωνα με τις τεχνικες του ...αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειμαι καταλληλος συμφωνα με τις τεχνικες αλλων... Επισης ποτε δεν θα ειχα τις γνωσεις που εχω σημερα αν περιμενα καποιον γιατρο να με ενημερωσει κ δεν το εκανα απο μονος μου, Ετσι ωστε να ξερω κ ποιον να επιλεγω και τι θελω για καθε φορα να κανω στο κεφαλι μου κ ποιος μπορει να μου το κανει καλυτερα.
Κλεινω εδω κ δεν εχει νοημα να μιλαμε αλλο για τους γιατρους ηταν μια μικρη παρενθεση κ την κλεινω προσωπικα,
οπως ειπα εχω τεκμηριωθει στο θεμα του Γιαννη κ τοποθετηθει και σε αυτο θα μεινω κ αυτο με απασχολει.
Και περιμενω την τοποθετηση του Γιατρου και να κανουμε επειτα καποια περεταιρω συζητηση πανω στο θεμα του Γιαννη.