giorgos126
Member
Στα 18 νομίζω καλή είναι η τιμή,πώς να το χρησιμοποιήσω δεν είπεΠόσο σου στοίχισε;
Στα 18 νομίζω καλή είναι η τιμή,πώς να το χρησιμοποιήσω δεν είπεΠόσο σου στοίχισε;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι αυτό είναι...βάζε πρωι βράδυ από ενα πάτημα, για κανένα εξάμηνο και μετά αμα θες βάλε μονο το βράδυ...Αυτό μου έφτιαξε η φαρμακοποιός,δεν ξέρω αν είναι η ίδια εταιρεία,η δοσολογία είναι δύο φορές την ημέρα από ένα πάτημα;
Καλησπέρα φίλε,τα ίδια ακριβώς μου είπε και ο γιατρός,Μινοξιδιλη και φίνα τοπικά ξεκίνησα να βοηθήσω την ανάπτυξη αλλά θα το διακόψω σε ένα εξάμηνο.Η φίνα είναι ένα πολύ καλό "όπλο" και θέλω να την έχω για το μέλλον αν χρειαστεί.Καλησπέρα και από εμένα. Το πρόβλημα στους κροτάφους και τη hairline ήταν μεγάλο. Γενικά μια χαρά είναι ο σχεδιασμός. Ισως η hairline κατέβηκε λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Καλά έκανε ο γιατρός και δε στο έκανε ίσιο στους κροτάφους γιατί δε θα φαινόταν φυσικό. Μη βλέπεις πως είναι τώρα. Όταν μακρύνουν οι τρίχες θα πέφτουν απο δω και απο κει και δε θα φαίνεται τίποτα. Νομίζω η φίνα δε χρειαζεται προς το παρόν γιατι τα υπόλοιπα μαμα μαλλιά τα βλέπω υγιή. Βάλε μόνο μινοξιδίλη.
Υπομονή 4 μήνες για να δεις ένα αρχικό αποτέλεσμα. Καλή φύτρωση!
Υπομονή φίλε μου!Μετά τους 2 μήνες θα σκάνε λίγο λίγο!μην σε ανησυχεί!Update :1 μήνας
15 μέρες χρήση μινο+φίνα τοπικά
20 μέρες βιταμίνες
Υπάρχει ερυθρότητα ακόμα στην περιοχή και φαγούρα υποφερτή.
Μετά από προπόνηση γίνονται ακόμα πιο έντονα τα συμπτώματα.
Έχουν μείνει κάποια τριχακια δεν ξέρω αν θα φύγουν τις επόμενες μέρες.
Κάποια σπυράκια έχουν εμφανιστεί στην δοτρια.
Νομίζω είναι το χειρότερο διάστημα αυτό, μακραίνουν τα υπόλοιπα και μπροστά είναι άδειο, περίεργη φάσηΥπομονή φίλε μου!Μετά τους 2 μήνες θα σκάνε λίγο λίγο!μην σε ανησυχεί!
Καταλαβαίνω απόλυτα!Εγώ ήμουν με καπελάκι μεγάλο διάστημα μέχρι να έχουν μια σχετικά καλή εικόνα τα μαλλιά μου!Για αυτό σου λέω ξέχνα για λίγο καιρό την εμφάνιση και κάνε υπομονή!Θα έρθει όμως η στιγμή που θα φτύνεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα το απολαμβάνεις!Νομίζω είναι το χειρότερο διάστημα αυτό, μακραίνουν τα υπόλοιπα και μπροστά είναι άδειο, περίεργη φάση
Πόσες φορές βάζεις τη μέρα και ποσα πατήματα ;Δυστυχώς βλέπω ότι ο οργανισμός μου αντιδράει στην θεραπεία μινοξιδιλη+φίνα.
Υπάρχει ερυθρότητα και έντονος κνησμός κατά διαστήματα και κάποια πολύ μικρά σπυράκια στο κούτελο.
Απτην κλινική μου είπαν ότι είναι παρενέργειες της μινοξιδιλη και αν με ενοχλεί παρά πολύ να την διακόψω.
Ακόμα την παλεύω αλλά φοβάμαι μην το γυρίσει σε καμία δερματίτιδα και γίνει καμία ζημιά.
Υπάρχει άλλη λύση η να κάνω υπομονή;
Πρωί βράδυ από ένα πάτημα.Πόσες φορές βάζεις τη μέρα και ποσα πατήματα ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπορείς να βάζεις μόνο το βράδυ και να βαζεις λίγο παραπάνω από ένα πάτημα.Πρωί βράδυ από ένα πάτημα.
Σκέφτομαι να βάζω μόνο βράδυ αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό.
Θα το εφαρμόσω για λίγες μέρες να δω αν ηρεμήσει λίγο η περιοχή και ξανά ανεβάζω μετά τις δόσεις.Μπορείς να βάζεις μόνο το βράδυ και να βαζεις λίγο παραπάνω από ένα πάτημα.
Ναι κάπως ετσι καντο και πράττεις αναλόγως.Θα το εφαρμόσω για λίγες μέρες να δω αν ηρεμήσει λίγο η περιοχή και ξανά ανεβάζω μετά τις δόσεις.
Το Fagron MFT, ξεκίνησα 1 φορά την μέρα και βλέπω πως θα με πάει.Βάζε 1 φορά όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω!Τι μινοξιδίλη βάζεις?
Λίγη ποσότητα βάλε φίλε μου!Έχει να κάνει αυτό με την φαγούρα!Το Fagron MFT, ξεκίνησα 1 φορά την μέρα και βλέπω πως θα με πάει.
Άρχισε η φύτρωση φίλε μου!Φίνα γιατί έκοψες?Έπαιρνες τοπική?Update:3 μήνες
Έχω σταματήσει Μίνο+ φίνα ενάμιση μήνα περίπου λόγο δερματίτιδας.
Μόνο βιταμίνες και μια λοσιόν βάζω.
Πρώτη φώτο είναι με βρεγμένα,
Δεύτερη στεγνά.
Τοπική Μίνο με φίνα,μου δημιουργούσε τρομερή ξηροδερμια σε σημείο να βγαίνουν κομμάτια απτό δέρμα, έντονη φαγούρα και φουσκαλιτσες με υγρό,Άρχισε η φύτρωση φίλε μου!Φίνα γιατί έκοψες?Έπαιρνες τοπική?