Giorgos, fue 2000gr, seneca medical

LoverBoy

Well-Known Member
Τοπική Μίνο με φίνα,μου δημιουργούσε τρομερή ξηροδερμια σε σημείο να βγαίνουν κομμάτια απτό δέρμα, έντονη φαγούρα και φουσκαλιτσες με υγρό,
Δοκίμασα και σκέτη μινοξιδιλη σε λοσιόν πριν δύο βδομάδες και πάλι ξανά φούντωσε.
Μάλλον στην μινοξιδιλη έχω θέμα.
Εμένα η λοσιόν παλιότερα με πείραζε!Μήπως να δοκιμάσεις και αφρό φίλε μου?Είναι πολύ πιο ανεκτικός στο δέρμα!Μικρή ποσότητα!Φίνα θα σου έλεγα να πάρεις απο στόματος την συντηρητική δόση!Μην εγκαταλείπεις τα όπλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Εμένα η λοσιόν παλιότερα με πείραζε!Μήπως να δοκιμάσεις και αφρό φίλε μου?Είναι πολύ πιο ανεκτικός στο δέρμα!Μικρή ποσότητα!Φίνα θα σου έλεγα να πάρεις απο στόματος την συντηρητική δόση!Μην εγκαταλείπεις τα όπλα
Με αφρό ξεκίνησε το θέμα και δοκίμασα μετά και λοσιόν με τα ίδια αποτελέσματα.
Θα ξαναπροσπαθήσω πιο μετά ,το αφήνω να ηρεμήσει λίγο.
Δεν έχω θέμα στα υπόλοιπα μαλλιά μου είναι υγιής το είπαν και στην κλινική,το χάπι είναι υπερβολή.
Καλύτερα να το έχω για το μέλλον όταν το χρειαστώ.

LoverBoy

Well-Known Member
Με αφρό ξεκίνησε το θέμα και δοκίμασα μετά και λοσιόν με τα ίδια αποτελέσματα.
Θα ξαναπροσπαθήσω πιο μετά ,το αφήνω να ηρεμήσει λίγο.
Δεν έχω θέμα στα υπόλοιπα μαλλιά μου είναι υγιής το είπαν και στην κλινική,το χάπι είναι υπερβολή.
Καλύτερα να το έχω για το μέλλον όταν το χρειαστώ.
Ωραίος!Χαίρομαι αν είναι όλα οκ!Με το καλό να σου πάνε όλα φίλε μου!Ήδη έχει ξεκινήσει όμορφα η φύτρωση σου!

Antonis80

Active Member
Φαίνεται να ξεκίνησε ήδη η φύτρωση...σε ένα τρίμηνο θα έχεις δει διαφορά στην εικόνα σου...Για μινοξιδίλη μπορείς να δοκιμάσεις την Axelan μια φορά τη μέρα είναι ήπια μινοξ όπως αναφέρθηκε σε άλλο νήμα και δεν δημιουργεί ερεθισμούς/ρυτίδες κτλπ

Φαίνεται να ξεκίνησε ήδη η φύτρωση...σε ένα τρίμηνο θα έχεις δει διαφορά στην εικόνα σου...Για μινοξιδίλη μπορείς να δοκιμάσεις την Axelan μια φορά τη μέρα είναι ήπια μινοξ όπως αναφέρθηκε σε άλλο νήμα και δεν δημιουργεί ερεθισμούς/ρυτίδες κτλπ
Ναι ξεκίνησε,και όποιος με βλέπει από κοντά μου το λέει.
Από φαρμακείο την παίρνουμε;

Update: 1 χρόνος

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα χρήματα που έδωσα και το αποτέλεσμα που έχω.
Κάποιες ατέλειες υπάρχουν δεν ξέρω αν φαίνεται απ' τις φώτο..πχ ο αριστερός κρόταφος δεν είναι τόσο πυκνός.
Μινο+ φίνα χρησιμοποίησα στην αρχή μόνο για ένα μήνα περίπου, λόγο δερματίτιδας τα έκοψα.
Οι πρώτες φωτογραφίες είναι με στεγνό μαλλί χωρίς προϊόντα styling, πλέον δεν χρησιμοποιώ.
Οι δεύτερες με βρεγμένο.
Σόρρυ αλλά τις τράβηξα πολύ βιαστικά...

Βρεγμένο

Συνημμένα

• IMG_20240811_215624.jpg
    IMG_20240811_215624.jpg
    615.3 KB · Προβολές: 74
  • IMG_20240811_215533.jpg
    IMG_20240811_215533.jpg
    686.3 KB · Προβολές: 77
  • IMG_20240811_215558.jpg
    IMG_20240811_215558.jpg
    548.6 KB · Προβολές: 78
  • IMG_20240811_215651.jpg
    IMG_20240811_215651.jpg
    786.9 KB · Προβολές: 80

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Φαινεται να σε εχει παει καλα, μπορεις να βαλεις καποιες φωτο εξω στον ηλιο με στεγνο;

aeratos28

Just aeratos
Καλά δεν θα έλεγα πως έχει πάει..όλο το κομμάτι αυτό,είναι αρκετά αδύναμο..και παρότι τα κρατάει με την τσατσάρα προς τα πάνω και πίσω,η διαφορά που έχει με τα άλλα μαλλιά ,είναι εμφανέστατη..όλο αυτό το κομμάτι,θέλει πέρασμα πάλι για να έρθει σε μια ισορροπία η πυκνότητα..με στεγνό μαλλί,σε φως ημέρας,η διαφορά στην πυκνότητα μπροστά ανάμεσα σε μαμά και μεταμοσχευμενα ,θα κάνει μπαμ.φαινεται σαν να θέλει άλλη μια ίδια επέμβαση με 2000 grafts.
IMG_20240812_231851.jpg

LoverBoy

Well-Known Member

Nik.Mos

Well-Known Member
Προφανώς και χρειάζεται πέρασμα σε όλη την hairline ,δεν νοείται να πιάνει τα μαλλιά πίσω και να φαίνεται άδεια η περιοχή στην οποια έγινε δουλεια ,είχε δεν είχε ανοικτούς κροταφους.Ο γιατρός δεν εκτίμησε σωστά την περίπτωση και βιάστηκε είτε να κάνει λόγο για υψηλή πυκνότητα (δεν φαίνεται πουθενά) είτε για κατέβασμα hairline χωρίς όμως μια αντίστοιχη αύξηση μοσχευμάτων.Με ατημέλητο look και τα μαλλιά μπροστά η εικόνα του παιδιού όντως έχει αλλάξει ,για να μπορεί όμως να κάνει και άλλα χτενίσματα θα πρέπει να μπει και για μια δεύτερη μμ.Θα έπρεπε εξαρχής να είχαν προβλεφθεί αυτοί οι παράγοντες από τον γιατρό.

JimKan1

Well-Known Member
Προφανώς και χρειάζεται πέρασμα σε όλη την hairline ,δεν νοείται να πιάνει τα μαλλιά πίσω και να φαίνεται άδεια η περιοχή στην οποια έγινε δουλεια ,είχε δεν είχε ανοικτούς κροταφους.Ο γιατρός δεν εκτίμησε σωστά την περίπτωση και βιάστηκε είτε να κάνει λόγο για υψηλή πυκνότητα (δεν φαίνεται πουθενά) είτε για κατέβασμα hairline χωρίς όμως μια αντίστοιχη αύξηση μοσχευμάτων.Με ατημέλητο look και τα μαλλιά μπροστά η εικόνα του παιδιού όντως έχει αλλάξει ,για να μπορεί όμως να κάνει και άλλα χτενίσματα θα πρέπει να μπει και για μια δεύτερη μμ.Θα έπρεπε εξαρχής να είχαν προβλεφθεί αυτοί οι παράγοντες από τον γιατρό.
το θεμα ειναι να μπορεις να κανεις οποιο κουρεμα θες και οχι να τα κανεις μπροστα μονο, αυτο το εκανες και πριν για να κρυψεις τη καραφλα

Μπλουζα