giwrgos8888
Active Member
ολοι βγαινουν κερδισμενοι απο ενα φορουμ οταν βλεπουν αποτελεσματα πολλα και ανεξαρτητα. τωρα ειναι στο χερι του καθενος να παει οπου γουσταρει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θεωρώ αν του εξηγήσεις καλά τι θέλεις θα στο βγάλει. Ή έστω με ένα touch up. Ας τοποθετηθούν κ οι πιο έμπειροι.προσωπικα λορεντζο δεν μου αρεσουν οι χερλαιν κανουν μπαμ μεταμοσχευση
Ο Τυρκαλας τον Δεκεμβρη ανακοινωσε cons στην Αθηνα. Υποθετω με την κοινη λογικη οτι η αναμονη δεν θα ναι πολυ μεγαλη.οπως τα λεει ο vlafo ειναι. καλα δεν κανουν παρουσιασεις ολοι. μπορεις να πας απο το ιατρειο και να δεις τα περιστατικα και σε φωτογραφιες και σε βιντεο
ετσιΘεωρώ αν του εξηγήσεις καλά τι θέλεις θα στο βγάλει. Ή έστω με ένα touch up. Ας τοποθετηθούν κ οι πιο έμπειροι.
πιστεψε με ολα ανεξαρτητα ειναι τα αποτελεσματα. δεν εχει χρονο να ασχοληθει εδω μεσα. του ειπα θα ξανακανω παρουσιασει και με πολυΟ Τυρκαλας τον Δεκεμβρη ανακοινωσε cons στην Αθηνα. Υποθετω με την κοινη λογικη οτι η αναμονη δεν θα ναι πολυ μεγαλη.
Οσον αφορα τις παρουσιασεις μου φαινεται παραξενο που ενω στις αρχες ειχαμε πολλα ανεξαρτητα, απο ενα σημειο και μετα παγωσαν.
Ελπιζω να ξεκινησουν παλι.
8 δευτερόλεπτα αρνητική με full range of motionAρνητική κιόλας.![]()
Μόνο αρνητική, με τόπικ κ χαμηλό το φωτισμό...Ναι αλλά 120 κιλά bench press …
που χάθηκε αυτός ο ψευτόμαγκας από εκεί που θα μας γμσ ούλους? Βγάλτε ένα silver alert!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για ποιόν λέτε, μωρέ;Μετά το εξεφτελιζόλ που επαθε
,έριξε το εξαφανιζολ και χαθηκε...αμπελαλέ..
Εννοείς αυτόν που κάνει μεταμόσχευση σε άλλους, ενώ χρειάζεται ο ίδιος μεταμόσχευση;για τον δρακουμέλ τον μέγκα...
τον mr toppik τον ξέρεις; που πουλάει και το φιδέλαιο ρεβιβοτζεν;Εννοείς αυτόν που κάνει μεταμόσχευση σε άλλους, ενώ χρειάζεται ο ίδιος μεταμόσχευση;
Ανάλογα τι σε βολευει! εγώ προσωπικά εβαζα ένα φυτικό τζελερωτηση!στο μαλλι σας τι βαζεται μετα απο το πρωτο 3μηνο για να στρωση? πομαδα, λακ, αφρο?
εμενα νομιζω πομαδα ποιο πολυ μου καθεται καλα.. το θεμα ειναι να μην μου τα καψειΑνάλογα τι σε βολευει! εγώ προσωπικά εβαζα ένα φυτικό τζελ
Δεν νομίζω να διατρέχει κάποιος κίνδυνος κοίτα για φυτικές λύσεις!Εγώ δεν βαζω απο την ρίζα μόνο στις άκρες!εμενα νομιζω πομαδα ποιο πολυ μου καθεται καλα.. το θεμα ειναι να μην μου τα καψει
για στειλε μερικαΔεν νομίζω να διατρέχει κάποιος κίνδυνος κοίτα για φυτικές λύσεις!Εγώ δεν βαζω απο την ρίζα μόνο στις άκρες!