Είναι μεγάλο punch, για αυτό.Καλή επιτυχία!
Τα extractions είναι λίγο έντονα ή ιδέα μου;
Είναι μεγάλο punch, για αυτό.Καλή επιτυχία!
Τα extractions είναι λίγο έντονα ή ιδέα μου;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
1.0Είναι μεγάλο punch, για αυτό.
Φαίνεται.
καλα το λιγοτερο ειναι αυτο μετα τον 6μηνα παντα τα πλαινα τα ξυρισω κανω σβησιμο εχω μαυρη τριχα αλλα πολυ λευκο δερμα. ειδη απο την πρωτη που μου εκανε με 0.9 φαινοτανΦαίνεται.
Τον μεγαλύτερο ρόλο τον Παίζει η αντίθεση δερματος τριχών. Ανοιχτό δέρμα μαύρες τρίχες κάνει μεγάλη αντίθεση.καλα το λιγοτερο ειναι αυτο μετα τον 6μηνα παντα τα πλαινα τα ξυρισω κανω σβησιμο εχω μαυρη τριχα αλλα πολυ λευκο δερμα. ειδη απο την πρωτη που μου εκανε με 0.9 φαινοταν
αυτο δεν το ρωτησαΠαίζει ρολο η αντίθεση δερματος τριχών. Ανοιχτό δέρμα μαύρες τρίχες κάνει μεγάλη αντίθεση.
οποτε χρησιμοποιεί και μικρότερο punch αναλόγως. Και τώρα γιατί το άλλαξε ;
Στην πρώτη τον χρέωσε με τη συνέδρια 4000€ για 4215 grafts.Μια χαρά τίμια τιμή, φαντάζομαι χρεώνει την ανθρωποημέρα του.
Έφαγε 8ωρο? Λογικά λιγότερο από 8 ώρες
και στην πρωτη μπηκα για τατσ απ αλλα 200 για λιγο να βαλει στον αριστερο κροταφο γιατι δεν του αρεσε ο σχεδιασμοςΣτην πρώτη τον χρέωσε με τη συνέδρια 4000€ για 4215 grafts.
Τώρα δεν τον χρεωσε καν 2500 που είναι η μονοήμερη αλλά 2288 όσο και τα grafts.
Πάντως είναι πολύ τίμιος στις χρεώσεις του ο Τυρκαλας και ασχολείται ο ίδιος ο γιατρός το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης και όχι οι νοσηλεύτριες.
Και τα λεφτά που χρεώνει δεν είναι λίγα και ήδη με αυτά τα λεφτά βγαίνουν μεγάλα κέρδη. Σκέψου με 5 φορές την εβδομάδα 2500€ *5*4 = 50.000 ευρώ το μήνα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
thanksΕίναι πολύ μικρά, δεν νομίζω
δηλαδη ειχε 10 μηνες αναμονη ; αυτο ηταν το πρώτο διαθέσιμο που έκλεισες σωστα;απο απριλιο
ετσι ακριβωςΟ συνετός άνθρωπος θέλει γιατρο πάνω από το κεφάλι του καθ όλα τα στάδια της Μεταμόσχευσης.
Δηλαδή να δουλεύει ο γιατρος στην εξαγωγή, να επιβλέπει τον καθαρισμό και προετοιμασία των μοσχευμάτων και έπειτα να κάνει αυτός και ΜΟΝΟ αυτός το πολύ σημαντικό βήμα της εμφύτευσης. Συν τα πρώτα βήματα του consultation και σχεδιασμό.
Ο Τυρκαλας απ ότι έχω καταλάβει κάνει μόνο ένα χειρουργείο την ημέρα και αναλαμβάνει μόνο έναν ασθενή.
Μπραβο του!!!!