giwrgos8888 35 ετων 4215 graft A και Β ζωνη starks clinic

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Σιγά μην είχε 10 μήνες αναμονή. Έτσι τα γράφετε και μετά ψωνίζονται κάτι δρακουμέλ κ σας βαράνε 2,5άρια. Απλούστατα το ιατρικά σωστό και για να δουν την εξέλιξη, εάν κάπου χρειάζεσαι διόρθωση αφού μπαίνεις που μπαίνεις, αλλά και για να έχει επουλωθεί η δότρια είναι τουλάχιστον ένα έτος από την προηγούμενη. Άσχετα αν όλοι μας δεν κρατιόμαστε κ θέλουμε το συντομότερο να τελειώνουμε...

GeorgeXz

Active Member
Σωστά μιλάς, απλά κ ο τυρκάλας, κατά τα λεγόμενα φυσικά των παλιών, βάραγε μύγες πριν το φόρουμ. Ανεβάζετε όσους έχουν fair price κ όντως ο γιατρός αυτός το παλεύει, μπορεί και καλύτερα βέβαια, αλλά κάποιοι χωρίς καμμία ηθική θα πουλάνε αναμονή-φούμαρα 12μηνα, πας για ραντεβού και είναι στο κυλικείο 1 ώρα πριν σε δει, για να σου φέρει το 2,5 ότι και χάρη σου έκανα

Tsino

New Member
Σωστά μιλάς, απλά κ ο τυρκάλας, κατά τα λεγόμενα φυσικά των παλιών, βάραγε μύγες πριν το φόρουμ. Ανεβάζετε όσους έχουν fair price κ όντως ο γιατρός αυτός το παλεύει, μπορεί και καλύτερα βέβαια, αλλά κάποιοι χωρίς καμμία ηθική θα πουλάνε αναμονή-φούμαρα 12μηνα, πας για ραντεβού και είναι στο κυλικείο 1 ώρα πριν σε δει, για να σου φέρει το 2,5 ότι και χάρη σου έκανα
Νομίζω πως το παραδέχεται το boost που πήρε από το Forum.
Μύγες δεν νομίζω να βάραγε

Tetrakis

Well-Known Member
ε, τηρουμένων των αναλογιών από 1-2 περιστατικά την εβδομάδα και αν να πάει, σύμφωνα με @vlafo, σε 6 μήνες αναμονή...
Δεν εχει 6 μηνες αναμονή αλλά ούτε 1-2 περιστατικά την εβδομάδα. 2μηνο αναμονή το πολυ αλλά είναι γεμάτος νομιζω

vlafo

Well-Known Member
Μύγες δε βάραγε γιατί την κλινική την είχε ανοίξει μόλις λίγο πριν το 2020 αλλά μετά το περιστατικό το δικό μου πήρε πολύ σημαντικό boostarisma από δω μέσα.
Μπορείς να διαλέξεις τι θέλεις έχεις επιλογές.
Γιατρό που είναι πάνω από το κεφάλι σου με δυνατότητες ή κυλικείο,τυρόπιτα,φόρουμ και νοσηλεύτριες dream team?:)

Tetrakis

Well-Known Member
Μύγες δε βάραγε γιατί την κλινική την είχε ανοίξει μόλις λίγο πριν το 2020 αλλά μετά το περιστατικό το δικό μου πήρε πολύ σημαντικό boostarisma από δω μέσα.
Μπορείς να διαλέξεις τι θέλεις έχεις επιλογές.
Γιατρό που είναι πάνω από το κεφάλι σου με δυνατότητες ή κυλικείο,τυρόπιτα,φόρουμ και νοσηλεύτριες dream team?:)
Ναι αλλά 120 κιλά bench press …

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Επικαιρος παραλληλισμος.
Σου πουλαει Sorbonne Paris Nord για Sorbonne Université.

Δεν εχει 6 μηνες αναμονή αλλά ούτε 1-2 περιστατικά την εβδομάδα. 2μηνο αναμονή το πολυ αλλά είναι γεμάτος νομιζω
Το οτι ειναι γεματος δε σημαινει απολυτως τιποτα για εμενα.
Το θεμα ειναι να βλεπουμε περιστατικα κατι το οποιο στη συγκεκριμενη περιπτωση παγωσε. Ελπιζω να αλλαξουν τα δεδομενα συντομα.

bobby

Well-Known Member
Κανένας γιατρός δεν είναι προς θεοποίηση …..ούτε ακόμα και ο Λορέντζο. Πόσο μάλλον ο Τυρκαλάς που πέρα από του Vlafo που πραγματικά είναι από τα τοπ δεν έχει κανένα άλλο αντίστοιχο. Με την ίδια λογική και ο Αναστασάκης που έχει ένα σούπερ ντουπερ είναι και αυτός θεός….
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι. ΟΛΟΙ έχουν αστοχίες. Κάποιοι πάρα πολλές….. κάποιοι λίγες.

Marios1982

Well-Known Member
Κανένας γιατρός δεν είναι προς θεοποίηση …..ούτε ακόμα και ο Λορέντζο. Πόσο μάλλον ο Τυρκαλάς που πέρα από του Vlafo που πραγματικά είναι από τα τοπ δεν έχει κανένα άλλο αντίστοιχο. Με την ίδια λογική και ο Αναστασάκης που έχει ένα σούπερ ντουπερ είναι και αυτός θεός….
Ετσι ακριβώς. Γιαυτο κ μια μμ θέλει σίγουρα 2 περάσματα τουλάχιστον κ φίνα για να πεις ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι απλή διαδικασία όπως ο περισσότερος κόσμος νομίζει. Όλοι όσοι έχει τύχει να μιλήσω, πάω να βάλω μαλλιά λένε, λες κ πάνε να σφραγίσουν δόντι. Κ όταν τους λες δεν ειναι έτσι απλα, λένε εντάξει μωρέ λίγα μαλλιά να έχω δε με νοιάζει κάτι παραπάνω, απλώς να μη φαίνομαι τόσο άδειος.

giwrgos8888

Active Member
Επικαιρος παραλληλισμος.
Σου πουλαει Sorbonne Paris Nord για Sorbonne Université.

Το οτι ειναι γεματος δε σημαινει απολυτως τιποτα για εμενα.
Το θεμα ειναι να βλεπουμε περιστατικα κατι το οποιο στη συγκεκριμενη περιπτωση παγωσε. Ελπιζω να αλλαξουν τα δεδομενα συντομα.
οπως τα λεει ο vlafo ειναι. καλα δεν κανουν παρουσιασεις ολοι. μπορεις να πας απο το ιατρειο και να δεις τα περιστατικα και σε φωτογραφιες και σε βιντεο

giwrgos8888

Active Member
Ετσι ακριβώς. Γιαυτο κ μια μμ θέλει σίγουρα 2 περάσματα τουλάχιστον κ φίνα για να πεις ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι απλή διαδικασία όπως ο περισσότερος κόσμος νομίζει. Όλοι όσοι έχει τύχει να μιλήσω, πάω να βάλω μαλλιά λένε, λες κ πάνε να σφραγίσουν δόντι. Κ όταν τους λες δεν ειναι έτσι απλα, λένε εντάξει μωρέ λίγα μαλλιά να έχω δε με νοιάζει κάτι παραπάνω, απλώς να μη φαίνομαι τόσο άδειος.
εγω απο την αρχη ηθελα 2 το εκανα και περιμενω τελικο αποτελεσμα.

giwrgos8888

Active Member
προσωπικα λορεντζο δεν μου αρεσουν οι χερλαιν κανουν μπαμ μεταμοσχευση

Μπλουζα