giwrgos8888
Active Member
naiδηλαδη ειχε 10 μηνες αναμονη ; αυτο ηταν το πρώτο διαθέσιμο που έκλεισες σωστα;
naiδηλαδη ειχε 10 μηνες αναμονη ; αυτο ηταν το πρώτο διαθέσιμο που έκλεισες σωστα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είσαι σίγουρος; Σε έβαλε ακριβώς πάνω στον 1 χρόνο από την πρώτη. Δεν γινόταν να σε βάλει νωρίτερα.
Σιγά μην είχε 10 μήνες αναμονή. Έτσι τα γράφετε και μετά ψωνίζονται κάτι δρακουμέλ κ σας βαράνε 2,5άρια. Απλούστατα το ιατρικά σωστό και για να δουν την εξέλιξη, εάν κάπου χρειάζεσαι διόρθωση αφού μπαίνεις που μπαίνεις, αλλά και για να έχει επουλωθεί η δότρια είναι τουλάχιστον ένα έτος από την προηγούμενη. Άσχετα αν όλοι μας δεν κρατιόμαστε κ θέλουμε το συντομότερο να τελειώνουμε...
Νομίζω πως το παραδέχεται το boost που πήρε από το Forum.Σωστά μιλάς, απλά κ ο τυρκάλας, κατά τα λεγόμενα φυσικά των παλιών, βάραγε μύγες πριν το φόρουμ. Ανεβάζετε όσους έχουν fair price κ όντως ο γιατρός αυτός το παλεύει, μπορεί και καλύτερα βέβαια, αλλά κάποιοι χωρίς καμμία ηθική θα πουλάνε αναμονή-φούμαρα 12μηνα, πας για ραντεβού και είναι στο κυλικείο 1 ώρα πριν σε δει, για να σου φέρει το 2,5 ότι και χάρη σου έκανα
Δεν εχει 6 μηνες αναμονή αλλά ούτε 1-2 περιστατικά την εβδομάδα. 2μηνο αναμονή το πολυ αλλά είναι γεμάτος νομιζωε, τηρουμένων των αναλογιών από 1-2 περιστατικά την εβδομάδα και αν να πάει, σύμφωνα με @vlafo, σε 6 μήνες αναμονή...
Ναι αλλά 120 κιλά bench press …Μύγες δε βάραγε γιατί την κλινική την είχε ανοίξει μόλις λίγο πριν το 2020 αλλά μετά το περιστατικό το δικό μου πήρε πολύ σημαντικό boostarisma από δω μέσα.
Μπορείς να διαλέξεις τι θέλεις έχεις επιλογές.
Γιατρό που είναι πάνω από το κεφάλι σου με δυνατότητες ή κυλικείο,τυρόπιτα,φόρουμ και νοσηλεύτριες dream team?![]()
Aρνητική κιόλας.Ναι αλλά 120 κιλά bench press …
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επικαιρος παραλληλισμος.Σωστά μιλάς, απλά κ ο τυρκάλας, κατά τα λεγόμενα φυσικά των παλιών, βάραγε μύγες πριν το φόρουμ. Ανεβάζετε όσους έχουν fair price κ όντως ο γιατρός αυτός το παλεύει, μπορεί και καλύτερα βέβαια, αλλά κάποιοι χωρίς καμμία ηθική θα πουλάνε αναμονή-φούμαρα 12μηνα, πας για ραντεβού και είναι στο κυλικείο 1 ώρα πριν σε δει, για να σου φέρει το 2,5 ότι και χάρη σου έκανα
Το οτι ειναι γεματος δε σημαινει απολυτως τιποτα για εμενα.Δεν εχει 6 μηνες αναμονή αλλά ούτε 1-2 περιστατικά την εβδομάδα. 2μηνο αναμονή το πολυ αλλά είναι γεμάτος νομιζω
Ετσι ακριβώς. Γιαυτο κ μια μμ θέλει σίγουρα 2 περάσματα τουλάχιστον κ φίνα για να πεις ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι απλή διαδικασία όπως ο περισσότερος κόσμος νομίζει. Όλοι όσοι έχει τύχει να μιλήσω, πάω να βάλω μαλλιά λένε, λες κ πάνε να σφραγίσουν δόντι. Κ όταν τους λες δεν ειναι έτσι απλα, λένε εντάξει μωρέ λίγα μαλλιά να έχω δε με νοιάζει κάτι παραπάνω, απλώς να μη φαίνομαι τόσο άδειος.Κανένας γιατρός δεν είναι προς θεοποίηση …..ούτε ακόμα και ο Λορέντζο. Πόσο μάλλον ο Τυρκαλάς που πέρα από του Vlafo που πραγματικά είναι από τα τοπ δεν έχει κανένα άλλο αντίστοιχο. Με την ίδια λογική και ο Αναστασάκης που έχει ένα σούπερ ντουπερ είναι και αυτός θεός….
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι. ΟΛΟΙ έχουν αστοχίες. Κάποιοι πάρα πολλές….. κάποιοι λίγες.
οπως τα λεει ο vlafo ειναι. καλα δεν κανουν παρουσιασεις ολοι. μπορεις να πας απο το ιατρειο και να δεις τα περιστατικα και σε φωτογραφιες και σε βιντεοΕπικαιρος παραλληλισμος.
Σου πουλαει Sorbonne Paris Nord για Sorbonne Université.
Το οτι ειναι γεματος δε σημαινει απολυτως τιποτα για εμενα.
Το θεμα ειναι να βλεπουμε περιστατικα κατι το οποιο στη συγκεκριμενη περιπτωση παγωσε. Ελπιζω να αλλαξουν τα δεδομενα συντομα.
εγω απο την αρχη ηθελα 2 το εκανα και περιμενω τελικο αποτελεσμα.Ετσι ακριβώς. Γιαυτο κ μια μμ θέλει σίγουρα 2 περάσματα τουλάχιστον κ φίνα για να πεις ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι απλή διαδικασία όπως ο περισσότερος κόσμος νομίζει. Όλοι όσοι έχει τύχει να μιλήσω, πάω να βάλω μαλλιά λένε, λες κ πάνε να σφραγίσουν δόντι. Κ όταν τους λες δεν ειναι έτσι απλα, λένε εντάξει μωρέ λίγα μαλλιά να έχω δε με νοιάζει κάτι παραπάνω, απλώς να μη φαίνομαι τόσο άδειος.
ενας χρονος τωρα αμα ακυρωσει καποιος τι να πω.Είσαι σίγουρος; Σε έβαλε ακριβώς πάνω στον 1 χρόνο από την πρώτη. Δεν γινόταν να σε βάλει νωρίτερα.
προσωπικα λορεντζο δεν μου αρεσουν οι χερλαιν κανουν μπαμ μεταμοσχευσηΚανένας γιατρός δεν είναι προς θεοποίηση …..ούτε ακόμα και ο Λορέντζο. Πόσο μάλλον ο Τυρκαλάς που πέρα από του Vlafo που πραγματικά είναι από τα τοπ δεν έχει κανένα άλλο αντίστοιχο. Με την ίδια λογική και ο Αναστασάκης που έχει ένα σούπερ ντουπερ είναι και αυτός θεός….
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι. ΟΛΟΙ έχουν αστοχίες. Κάποιοι πάρα πολλές….. κάποιοι λίγες.