giwrgos8888 35 ετων 4215 graft A και Β ζωνη starks clinic

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε. Έχει φάει λίγο ζόρισμα η δότρια, όχι τώρα αλλά από την αρχή. 6500 σύνολο δεν είναι λίγα. Ξέρεις ποσά είχες διαθεσιμα πριν ξεκινήσεις τις ΜΜ;

GeorgeXz

Active Member
Ανά graft τον χρέωσε, ευρώ και grafts ταυτίζονται.
Εκ πρώτης όψεως αυτό κατάλαβα και εγώ, σαν ποσό όμως είναι τίμια χρέωση.

Πρέπει να φτάσουμε σε ένα επίπεδο όπου κάθε κλινική θα χρεώνει ανά ανθρωποημέρα αφού πριν στο cons υπάρξει μία ενημέρωση για τον αριθμό grafts που απαιτούνται, τουλάχιστον ένα εύρος αυτού του αριθμού.

Διότι, όπως έχω γράψει πολλές φορές, δεν σου πουλάνε grafts, είναι δικά μας τα grafts, σε χρεώνουν για μία ιατρική πράξη

Noname12

Active Member
Εκ πρώτης όψεως αυτό κατάλαβα και εγώ, σαν ποσό όμως είναι τίμια χρέωση.

Πρέπει να φτάσουμε σε ένα επίπεδο όπου κάθε κλινική θα χρεώνει ανά ανθρωποημέρα αφού πριν στο cons υπάρξει μία ενημέρωση για τον αριθμό grafts που απαιτούνται, τουλάχιστον ένα εύρος αυτού του αριθμού.

Διότι, όπως έχω γράψει πολλές φορές, δεν σου πουλάνε grafts, είναι δικά μας τα grafts, σε χρεώνουν για μία ιατρική πράξη
Μου φαίνεται δύσκολο γενικά. Η πρακτική παγκόσμια είναι χρέωση ανά graft.

Ομολογώ ότι δεν μου φαίνεται παράλογο. Τελικά έχει να κάνει με το χρόνο που αφιερώνει ο γιατρός. Συνήθως περισσότερα grafts περισσότερος χρόνος.

Πιο παράλογο θα μου φαινόταν να υπήρχε ενιαία τιμή π.χ. για 800 και για 5000 grafts. Αν υπήρχε ενιαία τιμή αυτός που θα έκανε επέμβαση για λίγα grafts στην πραγματικότητα θα επιδοτούσε αυτόν που θα έκανε για πολλά και θα δέσμευε για πολύ περισσότερο χρόνο το χειρουργείο.

GeorgeXz

Active Member
Αυτό είναι το ορθό, το δίκαιο και το λογικό. Έτσι κανείς δεν αδικείται. Κ ο γιατρός παίρνει τα χρήματα του και η κλινική το κέρδος της και ο ασθενής ξέρει ότι έχει πληρώσει fair money για την παροχή μίας ιατρικής υπηρεσίας. Δυστυχώς γενικότερα στις αισθητικές επεμβάσεις έχει ξεφύγει πολύ το κόστος καθώς ο καθείς πουλάει την παπάτζα του σε ένα ευαίσθητα ψυχολογικά κοινό και κερδίζει τελικά ο καλύτερος πωλητής όχι ο καλύτερος γιατρός.

Μέσω της γνώσης, την οποία προσφέρει απλόχερα και αυτό το φόρουμ μεταξύ άλλων πηγών, θα πρέπει να έρθουμε στο fair price.

Ένας μέσος όρος ενός έμπειρου γιατρού σε 8ωρο με δύο νοσηλεύτριες να ξεχωρίζουν grafts και να φιντάρουν τσόι είναι γύρω στα 2500k - 3500k grafts. Φυσικά και με όλες τις προϋποθέσεις ευνοϊκές από την πλευρά του ασθενή, δλδ δότρια, δέρμα, ευκολία εξαγωγής και εισαγωγής κλπ κλπ

Αυτό είναι μία καλή βάση για συζήτηση περαιτέρω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos8888

Active Member
Καλή επιτυχία φίλε. Έχει φάει λίγο ζόρισμα η δότρια, όχι τώρα αλλά από την αρχή. 6500 σύνολο δεν είναι λίγα. Ξέρεις ποσά είχες διαθεσιμα πριν ξεκινήσεις τις ΜΜ;
απο την πρωτη που εκανα ειχα αποθεμα 4.000 με 4.500 και εχω ακομα. ζοριστηκε η δοτρια ναι

giwrgos8888

Active Member
Αυτό είναι το ορθό, το δίκαιο και το λογικό. Έτσι κανείς δεν αδικείται. Κ ο γιατρός παίρνει τα χρήματα του και η κλινική το κέρδος της και ο ασθενής ξέρει ότι έχει πληρώσει fair money για την παροχή μίας ιατρικής υπηρεσίας. Δυστυχώς γενικότερα στις αισθητικές επεμβάσεις έχει ξεφύγει πολύ το κόστος καθώς ο καθείς πουλάει την παπάτζα του σε ένα ευαίσθητα ψυχολογικά κοινό και κερδίζει τελικά ο καλύτερος πωλητής όχι ο καλύτερος γιατρός.

Μέσω της γνώσης, την οποία προσφέρει απλόχερα και αυτό το φόρουμ μεταξύ άλλων πηγών, θα πρέπει να έρθουμε στο fair price.

Ένας μέσος όρος ενός έμπειρου γιατρού σε 8ωρο με δύο νοσηλεύτριες να ξεχωρίζουν grafts και να φιντάρουν τσόι είναι γύρω στα 2500k - 3500k grafts. Φυσικά και με όλες τις προϋποθέσεις ευνοϊκές από την πλευρά του ασθενή, δλδ δότρια, δέρμα, ευκολία εξαγωγής και εισαγωγής κλπ κλπ

Αυτό είναι μία καλή βάση για συζήτηση περαιτέρω...
εχω πολυ μαλακο δερμα και μπαινει ευκολα το γκραφτ και τα εβαλε ομοιομορφα

Μπλουζα