Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
2.288Καλή επιτυχία φίλε μου. Πόσο σου χρέωσε την μονοήμερη?
Μια χαρά τίμια τιμή, φαντάζομαι χρεώνει την ανθρωποημέρα του.
Ανά graft τον χρέωσε, ευρώ και grafts ταυτίζονται.Μια χαρά τίμια τιμή, φαντάζομαι χρεώνει την ανθρωποημέρα του.
Έφαγε 8ωρο? Λογικά λιγότερο από 8 ώρες
Εκ πρώτης όψεως αυτό κατάλαβα και εγώ, σαν ποσό όμως είναι τίμια χρέωση.Ανά graft τον χρέωσε, ευρώ και grafts ταυτίζονται.
Μου φαίνεται δύσκολο γενικά. Η πρακτική παγκόσμια είναι χρέωση ανά graft.Εκ πρώτης όψεως αυτό κατάλαβα και εγώ, σαν ποσό όμως είναι τίμια χρέωση.
Πρέπει να φτάσουμε σε ένα επίπεδο όπου κάθε κλινική θα χρεώνει ανά ανθρωποημέρα αφού πριν στο cons υπάρξει μία ενημέρωση για τον αριθμό grafts που απαιτούνται, τουλάχιστον ένα εύρος αυτού του αριθμού.
Διότι, όπως έχω γράψει πολλές φορές, δεν σου πουλάνε grafts, είναι δικά μας τα grafts, σε χρεώνουν για μία ιατρική πράξη
εμενα μου φαινονται καλαΚαλή επιτυχία!
Τα extractions είναι λίγο έντονα ή ιδέα μου;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλή επιτυχία φίλε. Έχει φάει λίγο ζόρισμα η δότρια, όχι τώρα αλλά από την αρχή. 6500 σύνολο δεν είναι λίγα. Ξέρεις ποσά είχες διαθεσιμα πριν ξεκινήσεις τις ΜΜ;
απο την πρωτη που εκανα ειχα αποθεμα 4.000 με 4.500 και εχω ακομα. ζοριστηκε η δοτρια ναιΚαλή επιτυχία φίλε. Έχει φάει λίγο ζόρισμα η δότρια, όχι τώρα αλλά από την αρχή. 6500 σύνολο δεν είναι λίγα. Ξέρεις ποσά είχες διαθεσιμα πριν ξεκινήσεις τις ΜΜ;
γραφω ποιο επανωΚαλή επιτυχία! Κόστος ;
ναι και πολυ λιγο η μια γιατρος που εχει αλλα πολυ λιγο, αυτο ειχα συμφωνηση μαζι του απο την αρχηΚαλή επιτυχία φίλε. Ο Τυρκαλας έκανε όλη την επέμβαση ; Εξαγωγή και τοποθέτηση ;
Δηλαδή ποιο μέρος έκανε πολύ λίγο η άλλη γιατρός ; Οποτε σχεδόν όλη επέμβαση έγινε από τον Τυρκαλα;ναι και πολυ λιγο η μια γιατρος που εχει αλλα πολυ λιγο, αυτο ειχα συμφωνηση μαζι του απο την αρχη
λιγο εξαγωγη και 5 λεπτα να βαλει καποια εμφυτευματα στην β ζωνη καποια 3πλα καποια 2πλαΔηλαδή ποιο μέρος έκανε πολύ λίγο η άλλη γιατρός ; Οποτε σχεδόν όλη επέμβαση έγινε από τον Τυρκαλα;
η φωτο σημερα μολις ακριβως εβγαλα γαζαΚαλή επιτυχία!
Τα extractions είναι λίγο έντονα ή ιδέα μου;
εχω πολυ μαλακο δερμα και μπαινει ευκολα το γκραφτ και τα εβαλε ομοιομορφαΑυτό είναι το ορθό, το δίκαιο και το λογικό. Έτσι κανείς δεν αδικείται. Κ ο γιατρός παίρνει τα χρήματα του και η κλινική το κέρδος της και ο ασθενής ξέρει ότι έχει πληρώσει fair money για την παροχή μίας ιατρικής υπηρεσίας. Δυστυχώς γενικότερα στις αισθητικές επεμβάσεις έχει ξεφύγει πολύ το κόστος καθώς ο καθείς πουλάει την παπάτζα του σε ένα ευαίσθητα ψυχολογικά κοινό και κερδίζει τελικά ο καλύτερος πωλητής όχι ο καλύτερος γιατρός.
Μέσω της γνώσης, την οποία προσφέρει απλόχερα και αυτό το φόρουμ μεταξύ άλλων πηγών, θα πρέπει να έρθουμε στο fair price.
Ένας μέσος όρος ενός έμπειρου γιατρού σε 8ωρο με δύο νοσηλεύτριες να ξεχωρίζουν grafts και να φιντάρουν τσόι είναι γύρω στα 2500k - 3500k grafts. Φυσικά και με όλες τις προϋποθέσεις ευνοϊκές από την πλευρά του ασθενή, δλδ δότρια, δέρμα, ευκολία εξαγωγής και εισαγωγής κλπ κλπ
Αυτό είναι μία καλή βάση για συζήτηση περαιτέρω...