Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας! Να είστε καλά!
@Giorgos-3 &
@vlafo, παιδιά συμφωνώ μαζί σας. Και μάλιστα ήταν ένα απο το άγχος που είχα πριν παω για την επέμβαση γιατί αυτη η ευθεία χερλαιν είναι απο οτι φαινεται στη πολιτκή της κλινικής που τη θεωρώ μεγάλο μείον. Να φανταστείτε ότι μου σχεδιάσανε τη χερλαιν 3-4 φορές γιατί του έλεγα να τη κάνει κι άλλο κυρτή.. Οπότε αυτό που βλέπετε είναι όσο πιο κυρτή μπορούσα να τη κάνω εκείνη τη μέρα. Ήταν ένα απο τα πράγματα που με ανησυχούσαν τότε ακόμα και μετά την επέμβαση.
Όμως αξίζει να αναφέρω το εξης:
Αυτό που βλέπω στο καθρέφτη (που προφανώς όπως αναφέρατε είναι κάπως εθυγραμμής ο σχεδιασμός της χερλαιν) φαινεται να μου αρεσει παρόλα αυτά γιατι νομιζω οτι δεν φαίνεται τόσο άσχημα στο δικο μου κεφάλι. Τουλάχιστον απο αυτό που βλέπω. Επιπλέον ανέτρεξα σε κάτι παλιές φώτο που είχα όταν ήμουν έφηβος και -για καλή μου τύχη- απο οτι φαίνεται η φυσική μου χερλαιν έτεινε να είναι "ευθυγραμμή" απο μόνη της. (σας παραθέτω φώτο απο όταν ημουν 17 & 22).
Σκεφτόμουν μετά την επέμβαση ότι αν δεν μου αρέσει η χερλαιν, θα κανω μια ακομα επέμβαση μετά απο 1-2 χρόνια σε άλλη κλινική για να τη φτιάξω αλλά προς το παρόν δεν με χαλάει. Θα δείξει βέβαια όταν θα μεγαλώσουν κι άλλο τα μαλλιά. Είδωμεν!