ΠαραδειγμαΈνα καλό σύστημα δεν γίνεται αντιληπτό από κανέναν. Διορθώνω βασικά, μια καλή τοποθέτηση.
Ολα εχουν χοντρο θεμα στην ενωση με τα μαμα μαλλια
ΠαραδειγμαΈνα καλό σύστημα δεν γίνεται αντιληπτό από κανέναν. Διορθώνω βασικά, μια καλή τοποθέτηση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παραδειγμα
Ολα εχουν χοντρο θεμα στην ενωση με τα μαμα μαλλια
ΟκLegwg James
Η εικονα στα πισω και στα πλαινα ειναι ηδη προβληματικη στα ωραιοποιημενα βιντεο
Το θεμα δεν η εικονα καποιου που ειναι στην καρεκλα του κουρεα μολις τον εχει καλωπισει
Το θεμα ειναι οταν αρχισει να ιδρωνει να εκτιθεται σε αερα βροχη να ξαπλωνει,τα μαλλια του να μεγαλωνουν καθημερινα κτλ κτλ
Sorry για το ασχετο σχολιο, αλλα νομιζω ο Σταλονε εχει κανει μεταμοσχευση και το πυκνωνει με προιοντα στυλ τοππικ. Δεν φορα hairsystem, οπως φοραγε ο ΤραβολταΔεν ειναι συγκρισμα μεγεθη.Αν υπηρχαν hairsystems(ανεξαρτητου κοστους) τα οποια δεν γινονται πολυ ευκολα αντιληπτα στον συνανθρωπο και οχι σε καποιον που ασχολειται να εισαι σιγουρος οτιθα το φορουσαν πρωτοι ο Σταλονε και ο Τραβολτα.
Ναι έκανε ΜΜ:Sorry για το ασχετο σχολιο, αλλα νομιζω ο Σταλονε εχει κανει μεταμοσχευση και το πυκνωνει με προιοντα στυλ τοππικ. Δεν φορα hairsystem, οπως φοραγε ο Τραβολτα
Συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που λες Κωστα μου, αλλά νομίζω το πρόβλημα έγκειται στην δυσκολία να συμβιβαστει κάποιος ψυχολογικά με το αποτέλεσμα μιας μελλοντικης μεταμόσχευσης μαλλιών μετά από χρόνια χρήση hair system και αυτό γιατί το μάτι έχει συνηθίσει σε πυκνότητες που είναι αδύνατον να επιτευθουν μεσω μμ, ως εκ τούτου,ακόμη και η καλύτερη δουλειά να γίνει θα δίνει μια εικόνα που θα είναι πάντα υποδεέστερη από αυτή ενος hair system.Σιγουρα η χρήση τους είναι μονόδρομος σε περιπτώσεις που δεν επιδέχονται επέμβασης αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να ζυγιστουν πολύ καλά όλοι οι παράγοντες και κυρίως οι ψυχολογικοι γιατί περί αυτού πρόκειται.Το βασικοτερο προβλημα για εμενα με τα συστηματα μαλλιων, ειναι η διαδικασια το να παιζεις κρυφτο, ιδιαιτερα με τον κοντινο κοινωνικο σου κυκλο και κατ επεκταση και με τον υπολοιπο κοσμο.
Απο τη στιγμη που ο ιδιος μπορεις να το αντιμετωπισεις αυτο και δε σε φθειρει ψυχολογικα μπορεις ευκολα να το χρησιμοποιησεις. Ο James το συζητησε με την κοπελα του η οποια δεν εχει θεμα, για εμενα βασικοτατη παραμετρος, επισης απο ο,τι φαινεται εχει φιλους που τον αποδεχονται και δεν θα του κανουν πλακες γυρω απο το "ο περουκας" κλπ. κλπ.
Με αυτα τα δεδομενα γιατι καποιος να μη βαλει ενα συστημα; Στην τελικη και καποιος να σε καταλαβει, οταν μεσα σου εχεις την εξηγηση και δεν κρυβεσαι, του λες "Φιλε απλα ηθελα καλυτερο μαλλι και βαζω συστημα μαλλιων". Οχι οτι του πεφτει λογος, αλλα ξερουμε και σε ποια χωρα ζουμε!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Kαθε ποτε χρειαζεται αληθεια;Εννοείται μόλις λουστεί και το περάσω μαλακτική θα ανεβάσω.
Ναι έκανε ΜΜ:
Αλλά εκεί επιμένει ότι είναι μεταμόσχευση ο αντιπαθητικός
Και κάθε μέρα μπορείς να βάλεις leave - in conditioner αλλά εγώ του παίζω μαλακτική μετά το λούσιμο / 2 φορές τη βδομάδα.Kαθε ποτε χρειαζεται αληθεια;
Έχεις δίκιο ότι έχω αργήσει, απολογούμαι. Αύριο θα ανεβάσω γύρω στο απογευματάκι, το πολύ βράδυ. Δεν πολυμπαίνω φόρουμ αυτό το διάστημα και δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση στο ότι το είχα αφήσει να εκκρεμεί το κομμάτι που ζητάς. Παρόλα αυτά από ορισμένες φώτο εύκολα καταλαβαίνεις πως η χερλάιν αν δεν την πολυτσιγκλάς ( ειδικά εγώ σαν αρχάριος ) δίνει αρκετά καλή εικόνα λόγω του v - knotted. Εν πάσει περιπτώσει αύριο θα ανεβάσω seeker.@Legwg James τελικα θα βαλεις φωτογραφια της hairline;
Εχουμε μεινει με το οτι φαινεται φυσικο εχοντας δει μονο χτενισματα που κρυβουν τη hairline.
Οπως κα στα νηματα με ΜΜ, καλο ειναι να καταλαβουμε την πραγματικοτητα ωστε να κανει ο καθενας την καλυτερη και πιο informed επιλογη.