Αδερφέ μου μια χαρά είναι το σύστημα με τα καλά και τα κακά του...Ήθελα να σου γράψω και όταν είπες ότι σκέφτεσαι να το φορέσεις αλλα θα σου πω τώρα την άποψη μου(όχι ως προς το αισθητικό αλλά ως προς τη φιλοσοφία)..
Αρχικά όλοι να ξέρεις έχουν διαφορετική άποψη για την τριχόπτωση...Για αυτο βλέπεις διαφορετική προσέγγιση, αντιμετώπιση κτλπ από τον καθενα...Αυτό προκύπτει από πολλούς παράγοντες...Κυριοι παράγοντες για μένα είναι πολλοί όπως η ηλικία,το "ψώνιο",το κατά πόσο σου χαλάει τη μόστρα γιατί σε κάποιους στρογγυλό κέφαλους μελαμψόυς ταιριάζει ,με ποιο τρόπο -nw καραφλιαζεις και άλλοι πολλοί αλλά ας μην επεκταθω...
Εγώ θα σου πω ότι σε νιώθω καθώς από τα 15 χάνω μαλλιά...Μέσα στην ατυχία μου και με αρκετές άστοχες επιλογές μέχρι πρότινος ήμουν τυχερός ως προς το ότι με πήγε αργά στα τόσα χρόνια ...Αλλά εγώ επειδή μπορώ να νιώσω το "κόψιμο" των γονάτων που κατά καιρούς θα σε έχει πιάσει,τις χιλιάδες σκέψεις και αποφάσεις που θα έχεις κάνει στο μυαλό σου και όλη αυτήν την κούραση να "βρωμιζεις" το μυαλό σου με σκέψεις καράφλας μπαίνοντας σε ένα φόρουμ αντί το λιγότερο να αγνοείς την ύπαρξη του θα σου δώσω μια συμβουλή...
Όταν θα κουραστείς κάποια στιγμή από το σύστημα καθώς θα φτάσεις σε ένα σημείο πραγματικά να το υπηρετείς αλλά και να μην κάνεις πράγματα που γουστάρεις επειδή θα το φοράς,θα πρέπει να είσαι έτοιμος για άλλες λύσεις και ίσως με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να εκτεθείςεστω και για λιγο...Στο λέω ως χρήστης τοπικ που στην αρχή είχα μείνει εκστασιασμένος και πέταγα στα σύννεφα αλλά τώρα θέλω σαν τρελός να το κόψω και το έχω σιχαθει...
Το σύστημα είναι πολύ καλό και εύχομαι να το χαρείς και να έχεις την εσωτερική γαλήνη που αξίζεις!