Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έλα γαύραρε μουυ ! Να σαι καλά για όλα ! Τα περιέγραψες όπως είναι. Αδίκως παρεξηγημένο αυτό το πράγμα. 1,5 μηνα που φοράω σε 2 ανθρώπους έχω κάνει reveal ότι είναι σύστημα το μαλλί μου και μείνανε λακεςμα. Εκτός από το ότι δεν το περίμεναν λόγω φυσικότητας μετέπειτα με ενθαρρύναν γι αυτό που κάνω και δεν ασχολήθηκαν καν περαιτέρω. Το άλλο θέμα έχει να κάνει ξεκάθαρα με το πως θα το πάρεις εσύ και πως θα το βγάλεις προς τα έξω.Γεια σου ρε James! Έγινες μαλλιάς!
Είναι όντως παρεξηγημένο το θέμα και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Πάνω από όλα μετράει το πως νιώθεις εσύ, αν νιώθεις καλά στα μέζεα σου τι λένε ή πιθανώς σκέφτονται οι άλλοι.
Δηλαδή το makeup που σε κάνει «άλλον» άνθρωπο ή οι πλαστικές δεν είναι και είναι το hair system? Το ίδιο πράγμα είναι……
Εγώ δεν θα το έκανα ξεκάθαρα λόγω effort, εδώ ουτε μινοξιδιλη δεν βάζω γιατί το θεωρώ δέσμευση. Αλλά όποιος αντέχει την δέσμευση (και το κόστος από ότι έχω καταλάβει) γιατί να μην το κάνει;
ΥΓ: συνέχισε τις θεραπείες σου ώστε να είσαι έτοιμος για ΜΜ όταν και αν το βαρεθείς.
Θα γράψω πιο μετά για τη σημαντικότητα των θεραπείων κάτι από προσωπική μου εμπειρία.Φίλε για την φίνα π έγραψες σε άλλο ποστ τ θα έλεγες;
Έλα με τα North faceΦρεσκοκουρεμενος ποσταρω φώτο κάτω από έντονο φως μέσα στο μπαρμπερικο. Θα σας ποσταρω και εντός ΣΚ το blending απο πίσω.
Αγαπημένη μαρκα.Έλα με τα North face
Θες κατι πιο νεανικό μου φαίνεται ή η φώτο αδικεί το styleΦρεσκοκουρεμενος ποσταρω φώτο κάτω από έντονο φως μέσα στο μπαρμπερικο. Θα σας ποσταρω και εντός ΣΚ το blending απο πίσω.
Αν εχεις κάτι πιο νεανικό κατά νου στείλε καμιά φώτο να την έχω υπόψιν μελλοντικά.Θες κατι πιο νεανικό μου φαίνεται ή η φώτο αδικεί το style
Κάνα χτένισμα με wet style θα μας κάνεις? Ώρες ώρες θα ήθελα και εγώ ένα σύστημα καλύτερα αλλά να ήταν και οικονομικά.Φρεσκοκουρεμενος ποσταρω φώτο κάτω από έντονο φως μέσα στο μπαρμπερικο. Θα σας ποσταρω και εντός ΣΚ το blending απο πίσω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκυρο αλλά έχει κανείς άποψη για biofibre 4.0 ?Το είδα σε φωτογραφίες και δεν φαίνεται και τόσο ρεαλιστικό,ίσως αν το κάνεις στα πίσω σημεία πχ μπιφτέκι,να μην φαίνεται τόσο fake.Θες κατι πιο νεανικό μου φαίνεται ή η φώτο αδικεί το style
Έχουν αναφερθεί σε αυτό ως άκρως επικίνδυνο.Άκυρο αλλά έχει κανείς άποψη για biofibre 4.0 ?Το είδα σε φωτογραφίες και δεν φαίνεται και τόσο ρεαλιστικό,ίσως αν το κάνεις στα πίσω σημεία πχ μπιφτέκι,να μην φαίνεται τόσο fake.
Ορίστε Τζον.Aνετα θα έβαζα σύστημα μα μερικές φορές λέω καλύτερα να ήμουν
Κάνα χτένισμα με wet style θα μας κάνεις? Ώρες ώρες θα ήθελα και εγώ ένα σύστημα καλύτερα αλλά να ήταν και οικονομικά.
Εχω μεινει αναυδος με την φυσικοτηταΦρεσκοκουρεμενος ποσταρω φώτο κάτω από έντονο φως μέσα στο μπαρμπερικο. Θα σας ποσταρω και εντός ΣΚ το blending απο πίσω.
ΜακριαααΆκυρο αλλά έχει κανείς άποψη για biofibre 4.0 ?Το είδα σε φωτογραφίες και δεν φαίνεται και τόσο ρεαλιστικό,ίσως αν το κάνεις στα πίσω σημεία πχ μπιφτέκι,να μην φαίνεται τόσο fake.
Διακρίνω μια αραίωση στην χωρίστρα…. Πλάκα κάνω…. Στις φωτο φαίνεται πολύ φυσικό! Αφού βρεγμένο διακρίνεται και το δέρμα! Ωραίος ο James!Ορίστε Τζον.
Έχω μια από τις πρώτες μέρες που το έβαλα. Αν θες κι άλλη μόλις το λουσω ξανά.ωραία άλλα θα το ήθελα με πρόσωπο από μπροστά.