somari
Active Member
οχι ηταν ενα ολοκληρο pdf μεγαλο που ελεγε διαφορα
της εταιρείας το διαφημιστικο φυλλαδιο...
οχι ηταν ενα ολοκληρο pdf μεγαλο που ελεγε διαφορα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:οχι ηταν ενα ολοκληρο pdf μεγαλο που ελεγε διαφορα
της εταιρείας το διαφημιστικο φυλλαδιο...
bald είπε:καπα για το πονο στους ορχεις πρεπει να πας να κοιταξεις εναν ανδρολογο.Μπορει η ευαισθησια που εχεις να οφειλετε πχ σε κιρσοκηλη που εχουν πολλοι αντρες ή να ειναι καθαρα ψυχολογικο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
baldy είπε:καπα πηγαινε δεν χανεις τιποτα,γιατι καλο ειναι να μην την αφηνεις αν εχεις,σε ανδρολογο πηγαινε.Μην το αμελησεις
οσο γιατ την δητ και τα σχετικα σε ενδοκρινολογο αν και ο ανδρολογος θα ξερει
dk1984 είπε:κιρσοκηλη εχω και εγω καπα και μου ειπε ο ουρολογος να το προσεξω μαλλον δημιουργηθηκε απο τα βαρη στο γυμναστηριο αναγκαστικα να κανω σπερματογραφημα αν δεν το προσεξει καποιος προκαλει μεχρι και μειωση των σπερματοζωαριων δεν λεω οτι εχεις εσυ καπα απλα ενημερωση κανω
kapa πολλες φορες δεν νιωθεις κανενα συπτωμα!Και ουτε μπορει να την δεις ή να την καταλαβεις,μην κοιτας το ιντερνετ,ειχα και εγω και δεν μπορουσα ουτε να τη δω ουτε να την πιασω και την ανακαλυψα τυχαια οταν πηγα σε ανδρολογο για ασχετο θεμαkapa είπε:dk1984 είπε:κιρσοκηλη εχω και εγω καπα και μου ειπε ο ουρολογος να το προσεξω μαλλον δημιουργηθηκε απο τα βαρη στο γυμναστηριο αναγκαστικα να κανω σπερματογραφημα αν δεν το προσεξει καποιος προκαλει μεχρι και μειωση των σπερματοζωαριων δεν λεω οτι εχεις εσυ καπα απλα ενημερωση κανω
Με μια πρόχειρη ματιά που το έριξα δεν έχω κανένα απο τα συμπτώματα http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=2711
Οταν δεν χρησιμοποιω αντιανδρογονα ολα δουλεύουν άψογα,λίγο καλύτερα απο άψογα θα έλεγα
gianniskritikos είπε:ναι αυτο διαβασα και εγω καπα θα σου λεγα για τη μαζα χωρις σχημα... διοτι για να πονας αν ηταν τετοιο πραγμα θα επρεπε να το πιανεις και δεν θα χριαζοταν ασπουμε υπεριχογραφιμα