Keratene alphactive - DHT blocker

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
ρε σεις αν ρυχνει ομως με ενα χαπι 50% στον καπα σημαινει και ειναι σε παρενεργειες σαν 1/16 φινα ειναι ποιο υπιο... και οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανο ο καπα ειναι πολυ ευεσθητος ακομα και στο φουνκοραλ εβγαλε παρενεργειες αν αυτα τα χαπια ειχαν παρενεργειες με καποιες μικρες πιθανοτιτες τις διαπιστονουμε 100% απο τον καπα οτι οντως μπορει να εχουν παρενεργειες αλλα οχι σε ολλους...αμα ο καπα επανελθει και δεν εχει πια ενοχλησης και δεν του ξαναδημιουργηθει κατι σημαινει οτι κατα 90% τον υπολυπων δεν θα βγαλουν παρενεργειες καθως αμα δεν βγαλει ο καπα λογικα δεν θα βγαλει κανενας ... μπορει να βρεθει καποιος που να εχει αλλα λογικα αν ο καπα επανελθει και δεν τον χτυπησουν παρενεργρειες σημαινει οτι τα χαπια αυτα εχουν σχεδον 0 παρενεργειες οποτ υπομονη και βλεπουμε

weznem

Well-Known Member
γιατι αναλωνομαστε σε κουβεντες οι οποιες ειναι ανουσιες?
ο καπα θα κανει τις ορμονικες εξετασεις κοντα στο μηνα θα τις ποσταρει και ολοι θα παρετε τις απαντησεις για το αν δουλευει και κατα ποσο δουλευει..
θα φθασουμε να εχουμε 10 σελιδες ανουσιες οπως παμε..υπομονη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
υπομονη,εχει δρομο ακομα.
ειναι πραγματικα πολυ νωρις,παρολο που μου εκανε αυτα ειναι πολυ ελαφρυ.
οταν χρησιμοποιουσα fungoral cream στους κροταφους μονο ειχα πολυ πιο εντονους πονους στους ορχεις σε σημειο που αναγκαστικα να την κοψω την τριτη εβδομαδα,ακομα και το περπατημα ειχε γινει δυσκολη υποθεση.
μεχρι στιγμης ειναι πιο ελαφρυ απο ενα τοπικο αντιανδρογονο
παντως η dht επεσε,δεν γνωριζω ακομα κατα ποσο,θα το δουμε

baldy

Member
ρε κριτικε ελεος με τις θεωριες σου,αμα θες να πεισεις τον εαυτο σου οτι ειναι αθωο,πειστον ετσι και αλλιως οτι και να σου πουνε θα προσπαθησεις να πιστεψεις αυτο που θες,μεχρι και το φυλλαδιο λεει στους αθλητες να μην το παιρνουνε αυτο δεν σου λεει κατι?και μην περιμενεις να καταλαβεις τι κανει και τι δεν κανει η δητ,δεν γινεται να την ριχνεις χωρις να παθαινεις τιποτα,πως να το κανουμε,δηλαδη περιμενεις να την ριχνεις να σου φυτρωνουν μαλλια και ολλα τα αλλα να δουλευουν ρολοι.Ο καπα ειπε να δοκιμασει και εχει ολλη τη καλη διαθεση να μας ενημερωσει για οτι του συμβαινει.Σχολια οπως κανε υπομονη ειναι απαραδεκτα,αμα θες παρτο εσυ και κανε υπομονη,απο την μια περιμενεις τον καπα για να δεις τι γινεται και απο τιν αλλη μολις εμφανιζει κατι αρνητικο του λες οτι ειναι ευαισθητος για αυτο.ΕΛΕΟΣ!Ο καπα δεν θα κανει το πειραματοζωο για σενα.Αλλα εσυ χεστηκες αν θα παθει κατι για αυτο του λες κανε υπομονη

orestis

Member
Το βασικότερο για μενα, ειναι οτι ο Kapa οταν κανει και τις δευτερες εξετάσεις, δεν αρκεί απλα να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.
Αυτό που πρεπει να κανει, οχι τοσο για το φορουμ αλλα για τον εαυτό του και την υγεια του, ειναι να τις παρει και να παει σε εναν ενδοκρινολόγο. Μόνο αυτός μπορει να του πει, αν οι αλλαγες που μπορει να εγιναν με το χαπι, ειναι οκ για τον οργανισμό του ή αν θα του προκαλεσουν μακροχρόνια καποια αλλα προβλήματα.

mimis giova

Active Member
μπραβο στον καππα!!αλλα αδερφε πανω απο ολα η υγεια..μακαρι να δουλευει χωρισ σοβαρεσ παρενεργειεσ..καλη τυχη!!

gianniskritikos

New Member
baldy αγορι μου υπομονη λεω για τα αποτελεσμτα δεν χεστηκα αν θα παθει κατι... και εγω ειπα να το δοκιμασω πολυ νορις χωρις να ξερω αν στον 3το μηνα βγουνε παρενεργειες αργοτερα.... καταλαβες?? μην με κρινεις χωρις να με ξερεις αυτο που λεει για τους αθλητες αμα σου λεει κατι ειναι για επαγκελματιες και εφοσον λεει οτι το χρησιμοποιουν επεγκελματιες αθλητες σημαινει οτι ειναι πολυ ιπιο αν σου λεει κατι! το να το κοψουν πριν τους αγονες ειναι λογικο.. η δητ οπως ανεφερθηκε παλλια πεζει πολα στο νευρικο συστημα και στη δυναμη.... αμα ηταν οπως τα λες ενας επαγκεμλατιας αθλητης δεν θα εκανε να το παρει ουτε για μια εβδομαδα καθως αν ηξερες απο επαγκελματικα αθληματα το αποτελεσμα δεν βγαινει σε 2βδομαδες πριν αγονιστεις... στον στιβο περνουν 1χρονο κρεατινη ολοκλιρο πριν τον αγονα και οχι 1 βδομαδα πριν... εδω λεει επιτρεπετε η χρηση του απο επαγκελματιες αθλητες αλλα 20 μερες πριν τους αγονες να διακοπη! μαθε 5 πραγματα και μετα μιλα θα με βγαλεις και ανεσθητο οι παρενεργειες που εχει ο καπα το ειπε κιολας ειναι υπιες τα εχει ξαναπερασει σε βαθμο πολυ πολυ μεγαλυτερο για να με ανγχοσουν η να ανγχοσουν τον ιδιο για την υγια του.. οι οποιες ειναι σε βαθμο που μπορει να επανελθει ο καπα και δεν θα του προκαλεσουν χρονια ζημια εξαλου ο ιδιος το ξερει ... και μαλιστα ο καπα ξερει αν πρεπει να σταματησει η οχι δεν θα του το πω εγω εχει φαει τετοια φαρμακα με το κουταλι το παλικαρι εγω τι να του πω που δεν εχω εσθανθει ουτε γαργαλημα ακομα...αν βγαλει χειροτερες παρενεργειες ενοιτε να το κοψει.... τωρα λεω υπομονη ακομα ειναι ενοχλησεις τις πλακας για τον καπα γιαυτο και ρωταω ετσι να δω τι σκατα εχει που λες οτι ξαφινα γινομε ευεσθητος... ενοητε οτι νιαζομε αν θα δουλεψουν τα χαπια αλλα δεν χεστικα και για τον ανθρωπο που τα δοκιμαζει... και το αν θελω να πεισω τον εαυτο μου δεν πρωσπαθω μονο εμενα αν καθομαστε ολοι εδω μεσα να λεμε μουφα και μουφα θα καταληξουμε οτι ειναι μουφα ο καπα χωρις να το ξερει και ας μην ειναι ευεσθητος μπορει να τον χτυπηση ψυχολογικα και μετα τρεχα γιρεβε αν δουλευει....ο καπ αλεει δεν επειρεαζετε ψηχολογικα δεν ειναι ετσι επειρεαζετε χωρις να το καταλαβαινει

και γι αν αμιλισουμε περι ανεσθησιας τωρα... εσυ μπηκες εδωμεσα φοβισμενος και εκδηλομενος απο τρομο για οποιοδηποτε χαπι και μαγκια σου αλλα εδω μεσα αλλοι εχουν προβλημα που ενα σαμπουαν δεν τους σωζει.... αλλα βεβαια σοζει εσενα και να λες επανελημενα καλα εγω χεστικα για τα χαπια το σαμπουαν με νοιαζει.... και χωρις λογο χωρις να θες να δοκιμασεις χαπια να λες απο μονος σου οτι κανουν κακο χωρις καν να ξερεις τον λογο καν τι ειναι η ΔΗΤ και να μου λες οτι χανουμε μαλλια απο τεστοστερονη.... ο καπα να βγαζει παρενεργειες και να εσθανεσε επιβεβεοση οτι τα χαπια βλαπτουν και να ριχνεις την ψυχολογια αλλον ποσον που περιμενουν να δουλεψει μαζι και του ιδιου του καπα... οπως ειπες και εσυ για μενα οτι και να μου λενε εγω την γνωμη μου την εχω και εσυ εχεις ακριβως την δικη σου η οποια λεει οτι δεν γινετε να ρηξεις την ΔΗΤ χωρις παρενεργειες οποτε εισαι ιδι σιγουρος οτι εχει παρενεργειες... τελως παντον εχω να πω οτι εσυ συγκεκριμενα μπηκες εδω και αρχισες να γραφεις για ενα σαμπουαν δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα ταφτοχρονα να θαβεις τα χαπια ...αν το σαμπουαν δεν ηταν ιδιας ετεριας θα ελεγα παλευει να μας πασαρει προιοντα θα ελεγα εχεις κερδος απο αυτο διοτι το εκανες σε μεγαλο βαθμο.. συγνωμη που μιλαω δημοσια αλλα με προκαλεσες δεν εχω σκοπο να δοσω μεγαλη σημασια στο θεμα οπως επησεις δεν θα ξαναπροσπαθησω να το βγαλω αυτο το προιον ΑΓΙΟ για να μην φενομε ανεσθητος και ταυτοχρονα να μην δειχνω ισχυρογνωμον αλλα και κημισμενος στην δικη μου αποψη με την ελπιδα να βρω μια λιση.

εγω ρωταω για να δω αν εχω δικιο οπως μου απαντησε ο τροφεους και ο καπα οτι πεζει θεμα τυχης σε αυτο που ρωτησα ... οποτε το καταλαβα ... εγω λυση στο πως γινεται να μην εχει παρενεργειες προσπαθουσα να βρω γιατι πολυ εδω λεγανε πως γινεται και πως γινεται αλλα αναροτιομουν και ο ιδιος... τωρα το οτι υποστηρηζα οτι οντως δουλευει ναι το κανω αλλα παντα λεω οτι μπορει και να μην δουλευει..

baldy

Member
νομιζω οπως ειπε και ο ορεστης ενας καλος ενδοκρινολογος θα λυσει ολες τις αποριες σχετικα με το ζητημα και τονιζω καλος!Οποτε μετα τις εξετασεις μπορει να παει και να ρωτησει

καπα για το πονο στους ορχεις πρεπει να πας να κοιταξεις εναν ανδρολογο.Μπορει η ευαισθησια που εχεις να οφειλετε πχ σε κιρσοκηλη που εχουν πολλοι αντρες ή να ειναι καθαρα ψυχολογικο

kapa

Μέλος του προσωπικού
bald είπε:
καπα για το πονο στους ορχεις πρεπει να πας να κοιταξεις εναν ανδρολογο.Μπορει η ευαισθησια που εχεις να οφειλετε πχ σε κιρσοκηλη που εχουν πολλοι αντρες ή να ειναι καθαρα ψυχολογικο

Για κυρσοκηλη δεν το έχω ψάξει αλλα ψυχολογικό δεν ειναι.
Ειναι σαν να σου χτυπησω με δύναμη το δάχτυλο να μου πεις πονάει και να σου πω οχι δεν πονας,παρόλο που θα ειναι σπασμένο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
καπα πηγαινε δεν χανεις τιποτα,γιατι καλο ειναι να μην την αφηνεις αν εχεις,σε ανδρολογο πηγαινε.Μην το αμελησεις

οσο γιατ την δητ και τα σχετικα σε ενδοκρινολογο αν και ο ανδρολογος θα ξερει

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
καπα πηγαινε δεν χανεις τιποτα,γιατι καλο ειναι να μην την αφηνεις αν εχεις,σε ανδρολογο πηγαινε.Μην το αμελησεις

οσο γιατ την δητ και τα σχετικα σε ενδοκρινολογο αν και ο ανδρολογος θα ξερει

Αν ειναι να πετάξω χιλιαρικα στις εξετάσεις προτιμώ να πετάξω το keratene

baldy

Member
η κιρσοκηλη δεν εχει σχεση με κερατενε,ειναι κατι το ιδιοπαθες δεν εχει σχεση με κατι που κανεις η δεν κανεις.Πολλοι αντρες το εμφανιζουν χωρις να κανουν κατι οι ιδιοι και απλα μια υποθεση κανω

dk1984

Member
κιρσοκηλη εχω και εγω καπα και μου ειπε ο ουρολογος να το προσεξω μαλλον δημιουργηθηκε απο τα βαρη στο γυμναστηριο αναγκαστικα να κανω σπερματογραφημα αν δεν το προσεξει καποιος προκαλει μεχρι και μειωση των σπερματοζωαριων δεν λεω οτι εχεις εσυ καπα απλα ενημερωση κανω

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
κιρσοκηλη εχω και εγω καπα και μου ειπε ο ουρολογος να το προσεξω μαλλον δημιουργηθηκε απο τα βαρη στο γυμναστηριο αναγκαστικα να κανω σπερματογραφημα αν δεν το προσεξει καποιος προκαλει μεχρι και μειωση των σπερματοζωαριων δεν λεω οτι εχεις εσυ καπα απλα ενημερωση κανω

Με μια πρόχειρη ματιά που το έριξα δεν έχω κανένα απο τα συμπτώματα http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=2711
Οταν δεν χρησιμοποιω αντιανδρογονα ολα δουλεύουν άψογα,λίγο καλύτερα απο άψογα θα έλεγα

gianniskritikos

New Member
ναι αυτο διαβασα και εγω καπα θα σου λεγα για τη μαζα χωρις σχημα... διοτι για να πονας αν ηταν τετοιο πραγμα θα επρεπε να το πιανεις και δεν θα χριαζοταν ασπουμε υπεριχογραφιμα

baldy

Member
kapa είπε:
dk1984 είπε:

Με μια πρόχειρη ματιά που το έριξα δεν έχω κανένα απο τα συμπτώματα http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=2711
Οταν δεν χρησιμοποιω αντιανδρογονα ολα δουλεύουν άψογα,λίγο καλύτερα απο άψογα θα έλεγα
kapa πολλες φορες δεν νιωθεις κανενα συπτωμα!Και ουτε μπορει να την δεις ή να την καταλαβεις,μην κοιτας το ιντερνετ,ειχα και εγω και δεν μπορουσα ουτε να τη δω ουτε να την πιασω και την ανακαλυψα τυχαια οταν πηγα σε ανδρολογο για ασχετο θεμα

μονο με ψηλαφιση απο ουρολογο ,οπτικα δεν φαινεται,σπανια φαινεται

και εσυ να ψηλαφισεις δεν προκειται να καταλαβεις

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
ναι αυτο διαβασα και εγω καπα θα σου λεγα για τη μαζα χωρις σχημα... διοτι για να πονας αν ηταν τετοιο πραγμα θα επρεπε να το πιανεις και δεν θα χριαζοταν ασπουμε υπεριχογραφιμα

νομιζω ψαχνουμε προβληματα που δεν υπαρχουν,τα οποια εμφανιζονται με ενα χαπι και εξαφανιζονται με την διακοπη του.
αν υπηρχαν χωρις το χαπι τοτε θα ηταν υπαρκτα

prowler3

Member
Κατανοητή η αγωνία όλων μας νομίζω, ειδικά σε όσους έχουν παρενέργειες απο άλλα σκευάσματα.Όλοι με την ίδια ελπίδα είμαστε.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή. Κι εγώ σκέφτηκα να το παραγγείλω αμέσως, αλλά είδα οτι τα παιδιά εδώ μέσα προθυμοποιήθηκαν να το δοκιμάσουν και να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, οπότε περιμένουμε μάγκες, δε γίνεται αλλιώς.
Προσωπικά απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την όλη αυτή διαδικασία.

Μπλουζα