Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos είπε:οραιος wenz και εγω αυτα λεω για τον καπα και αλλοι με κρινουν ως ανεσθητο τελος παντων δικιο εχεις... εγω ειμαι απο αυτους που ρωτανε πως παει... και οντως δεν εχει νοημα
kapa είπε:να εχετε μονο υποψιν οτι οι παρενεργειες του ειναι λιγοτερες απο αυτες που αναφερω.
ειναι η δεκατη φορα που εχω πονο στους ορχεις απο αντιανδρογονο.
απο φινα πολλες φορες,απο fungoral cream,απο τοπικη ντουτα.και ολες τις φορες ηταν πιο εντονοι.
αυτην την φορα δεν ειναι τοσο.
ο γολγοθας του keratene ειναι να μην μου ριξει την λιμπιντο.
αν κανει κατι τετοιο δεν θα ειναι ψυχολογικο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jeronymous είπε:συνεχίζω ακαθεκτος, φτου φτου να μη το ματιασω!
εχω πολυ καλα αποτελεσματα για την ωρα απο κερατενε+μινοξ+ζιρτεκ
ηδη εχω νεες τριχες και πολυ λιγη τριχοπτωση.
ανυπομονω να φτάσω στο 3μηνο να τα κουρεψω κοντα να δω τη διαφορα συγκριτικα με φωτο που ειχα βγαλει πριν αρχισω τη θεραπεια.
καπα με προβληματιζει πολυ που βγαζεις πονους εστω και λιγους...δε ξερω πραγματικα τι να πω καθως εγω δεν εχω τη παραμικρη ενοχληση.μακαρι να σταματησουν και να σου πανε ολα καλα!
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4356.htmlbaldy είπε:τι ειναι το ζιρτεξ
jeronymous είπε:συνεχίζω ακαθεκτος, φτου φτου να μη το ματιασω!
εχω πολυ καλα αποτελεσματα για την ωρα απο κερατενε+μινοξ+ζιρτεκ
ηδη εχω νεες τριχες και πολυ λιγη τριχοπτωση.
ανυπομονω να φτάσω στο 3μηνο να τα κουρεψω κοντα να δω τη διαφορα συγκριτικα με φωτο που ειχα βγαλει πριν αρχισω τη θεραπεια.
καπα με προβληματιζει πολυ που βγαζεις πονους εστω και λιγους...δε ξερω πραγματικα τι να πω καθως εγω δεν εχω τη παραμικρη ενοχληση.μακαρι να σταματησουν και να σου πανε ολα καλα!
συμφωνω:hailingcrossfire είπε:το ζιρτεκ ειναι εκπληκτικο DHT blocker και σταματαει την τριχοπτωση μονο του...
somari είπε:οχι, δεν είναι... δεν έχει να κάνει με την ΔΥΤ το ζιρτέκ, οπότε αν στις εξετάσεις είναι πεσμένη ,θα φταίει το κερατέν
:beach:gianniskritikos είπε:καπα σε λατρευω!!
συμφωνα με τα λεγομενα της ετεριας οτι ριχνει 50% ΔΗΤ τωρα λογικα μπορει να σου ριχνει 20% η 25%