Keratene alphactive - DHT blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
Kapa έχεις σταματήσει το Ζιρτεκ ε; Η φαγούρα επανήλθε; Γιατί αν όχι, τότε όντως κάνει κάποια δουλειά

αυτην την φορα βγηκα απο το ζιρτεκ χωρις καθολου φαγουρα και το σεφτομουν τις τελευταιες μερες.
αλλα ειχα ξεκινησει fungoral την ιδια στιγμη σχεδον

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
στην χειροτερη πες οτι την ριχνουν ολες ... αλλα πες οτι τα φυσιολογικα ορια ΔΗΤ ασπουμε ειναι 350-700 και τεστο 500-1000 υποθετικα μιλαω δεν λεω πως αφτα ειναι τα φυσιολογικα ορια.... αμα εγω εχω 1500 ΔΗΤ και 1600 τεστο και με φινα παω 700 ΔΗΤ και 800 τεστο λογικα δεν θα πρεπε να εχω παρενεργειες... γιατι να εχω??? αμα παω για εξετασεις ειμαι φυσιολογικα... αν τωρα ομως εχω 600 τεστο και μου παει η φινα την τεστο στα 300 ναι τοτε λογικα θα εχω πτοση λιμπιντο αυτο πρωσπαθω να εξηγησω..... οτι χτυπιομαστε ολοι εδω για παρενεγειες που με την λογικη αυτα που λεω βγαινουν... και ρωταω κανω λαθως?? αμα οντως το κερατινε δεν χτυπαει την τεστο και χτυπα μονο ΔΗΤ τοτε λογικα αμα την κραταει σε φυσιολογικα επιπεδα την ΔΗΤ τοτε λογικα no sides...

δες στην περασμενη σελιδα μολις το εστειλα πιθανων να μην το δεις διοτι αλαξε η σελιδα εστειλα στην απαντηση σου στο οτι ρωτησες τον τροφεους

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
καπα δεν ρωταω αν ακριβως ποια ριχνει τις ορμονες.. παραδειγμα( ασπουμε οτι ι ΔΗΤ παιζει ρολο στην λιμπιντο λεμε τωρα... γιατι να εχω θεμα αμα παω την ΔΗΤ απο 1700 στα 900 αφου το 900 ειναι τεραστιος αριθμος ΔΗΤ..? ρωταω οχι ποια ευθηνετε ρωταω γιατι θα πρεπει να εχω παρενεργειες φτανοντας μια ορμονη στα φυσιολογικα της...)δεν το καταλαβαινω... η λιγικη μου μου λεει οτι και να παιζει ρολο η ΔΗτ στη λιμπιντο αμα περνω χαπια και την κραταω σε κανονικα επιπεδα σε επιπεδα ρκετα ωστε να μην εχω μεγαλη τριχοπτωση δεν θα πρεπει να εχω παρενεργειες... αυτο ρωταω......

καπα δεν ρωταω ποια ομρμονη ριχνει την λιμπιντο***

δεν εχουν ολοι την ιδια λιμπιντο.
ειναι λιγο δυσκολο να το εξηγησω σε καποιον που δεν βιωσε την πτωση λιμπιντο ενος χαπιου,δεν εχει να κανει με το ποσες φορες την ημερα ειχες ερωτικη πραξη πριν και μετα το χαπι,εχει να κανει με αδυναμια στυσης,ελειψη ερωτικου ενδιαφεροντος(δεν εννοω αλαγη γουστου η φυλου),αλλα δεν σου κανει αισθηση η ερωτικη πραξη πλεον.

baldy

Member
gianniskritikos είπε:
καπα δεν ρωταω αν ακριβως ποια ριχνει τις ορμονες.. παραδειγμα( ασπουμε οτι ι ΔΗΤ παιζει ρολο στην λιμπιντο λεμε τωρα... γιατι να εχω θεμα αμα παω την ΔΗΤ απο 1700 στα 900 αφου το 900 ειναι τεραστιος αριθμος ΔΗΤ..? ρωταω οχι ποια ευθηνετε ρωταω γιατι θα πρεπει να εχω παρενεργειες φτανοντας μια ορμονη στα φυσιολογικα της...)δεν το καταλαβαινω... η λιγικη μου μου λεει οτι και να παιζει ρολο η ΔΗτ στη λιμπιντο αμα περνω χαπια και την κραταω σε κανονικα επιπεδα σε επιπεδα ρκετα ωστε να μην εχω μεγαλη τριχοπτωση δεν θα πρεπει να εχω παρενεργειες... αυτο ρωταω......

καπα δεν ρωταω ποια ομρμονη ριχνει την λιμπιντο***

τουλαχιστον εγω καταλαβει την ερωτηση σου.Ειναι κατα ποσο εμεις μπορει να εχουμε ενα περισευμα δητ το οποιο αν το ριξουμε δεν θα υπαρχει προβλημα αφου αλλοι εχουν λιγοτερο και λειτουργουν και ειναι υγιεις,τα πραγματα ομως δεν φαινονται τοσο απλο,απο αρθροπου εχω διαβασει φαινεται οτι η δητ ειναι αυτη που ρυθμιζει τις λειτουργιες των ιστρογονων και της τεστοστερονης ,οποτε αν την πειραξεις δημιουργεις μια ανισσοροπια στον οργανισμο σου.Και ανισσοροπια σημαινει παρενεργειες μια απο αυτες θα ειναι και η καλυτερη τριχοφυια:s

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
στην χειροτερη πες οτι την ριχνουν ολες ... αλλα πες οτι τα φυσιολογικα ορια ΔΗΤ ασπουμε ειναι 350-700 και τεστο 500-1000 υποθετικα μιλαω δεν λεω πως αφτα ειναι τα φυσιολογικα ορια.... αμα εγω εχω 1500 ΔΗΤ και 1600 τεστο και με φινα παω 700 ΔΗΤ και 800 τεστο λογικα δεν θα πρεπε να εχω παρενεργειες... γιατι να εχω??? αμα παω για εξετασεις ειμαι φυσιολογικα... αν τωρα ομως εχω 600 τεστο και μου παει η φινα την τεστο στα 300 ναι τοτε λογικα θα εχω πτοση λιμπιντο αυτο πρωσπαθω να εξηγησω..... οτι χτυπιομαστε ολοι εδω για παρενεγειες που με την λογικη αυτα που λεω βγαινουν... και ρωταω κανω λαθως?? αμα οντως το κερατινε δεν χτυπαει την τεστο και χτυπα μονο ΔΗΤ τοτε λογικα αμα την κραταει σε φυσιολογικα επιπεδα την ΔΗΤ τοτε λογικα no sides...

δες στην περασμενη σελιδα μολις το εστειλα πιθανων να μην το δεις διοτι αλαξε η σελιδα εστειλα στην απαντηση σου στο οτι ρωτησες τον τροφεους

Γιαννη και 100 αελιδες να γεμισουμε αυτο το θεμα μιλωντας με αριθμους δεν θα βγαλουμε ακρη πιστεψε με.
να σου δωσω να καταλαβεις ενα παραδειγμα οτι οι αριθμοι δεν παιζουν ρολο εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-1741.html
το μελος panos 1982 πριν την φιναστεριδη ειχε λιμπιντο teenager.
ενα χρονο με φιναστεριδη εφερε την dht οσο του kapa,και τις δυο τεστο οσο τους kapa.
o panos 1982 ας υποθεσουμε οτι εχει με αυτες τις τιμες μια ερωτικη πραξη την εβδομαδα και χωρις αισθηση,ο kapa γ......ει γαιδουρα στην ανηφορα 2 φορες την μερα και στο τσακιρ κεφι αν ειναι φρεσκια η γαιδουρα μπορει και 7 την ιδια μερα.
τα νουμερα ειναι υποθετικα

tropheus

Well-Known Member
kapa είπε:
tropheus είπε:
Επειδή διάβασα τα του TESTROGAIN .... Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!
Σχεδόν ότι περιέχει κάνει παιχνίδια με τις ορμόνες τεστοστερόνη και DHT.

Η λογική "σου αυξάνω μόνο την τέστο και σου μειώνω την DHT και άρα θα είσαι ΟΚ " είναι για γέλια.

Και το avodart αυτό κάνει. Ανεβάζει την τέστο, σκοτώνει τη DHT και σου διαλύει τη libido.

Προσωπικά δε θα άγγιζα αυτό το πράγμα. Τώρα όποιος θέλει να το δοκιμάσει ... καλή του τύχη ...

το ερωτημα παρεμενει tropheus
dht=λιμπιντο?
τεστο ολικη=?
τεστο ελευθερη=?
το μεγαλυτερο ερωτημα.
πως γινεται καπιοι χρηστες φιναστεριδης να εχουν αποδοση στο μαλλι με φινα,που σημαινει οτι bye bye dht χωρις επιπτωσεις στην λιμπιντο?
εγω πλεον δεν βγαζω ακρη,απλα ρωταω

Η επίδραση της τέστο και της DHT πάνω στη libido είναι διατυπωμένη από πολλές έρευνες. Το θέμα είναι οι δυο αυτές ορμόνες συνδέονται καθώς η μία μετατρέπεται στην άλλη και δεν μπορεί κάποιος να τις δει και να τις μελετήσει αυτόνομα μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Πάντως φαίνεται ότι η άνοδος της τέστο με ταυτόχρονη μείωση της DHT (βλέπε avodart όπου εκεί είναι πιο έντονο) οδηγεί σε προβλήματα καθώς η DHT είναι σαφώς πιο ισχυρό ως ανδρογόνο.

Παρόλα αυτά επειδή οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους σε κάποιους η δραστική μείωση της DHT μπορεί να μην επιδρά στη λίμπιντο ενώ ταυτόχρονα να μην μπορεί να βοηθήσει τα μαλλάκια τους αλλά και αντίστροφα ...

kapa

Μέλος του προσωπικού
tropheus είπε:
Η επίδραση της τέστο και της DHT πάνω στη libido είναι διατυπωμένη από πολλές έρευνες. Το θέμα είναι οι δυο αυτές ορμόνες συνδέονται καθώς η μία μετατρέπεται στην άλλη και δεν μπορεί κάποιος να τις δει και να τις μελετήσει αυτόνομα μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Πάντως φαίνεται ότι η άνοδος της τέστο με ταυτόχρονη μείωση της DHT (βλέπε avodart όπου εκεί είναι πιο έντονο) οδηγεί σε προβλήματα καθώς η DHT είναι σαφώς πιο ισχυρό ως ανδρογόνο.

Παρόλα αυτά επειδή οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους σε κάποιους η δραστική μείωση της DHT μπορεί να μην επιδρά στη λίμπιντο ενώ ταυτόχρονα να μην μπορεί να βοηθήσει τα μαλλάκια τους αλλά και αντίστροφα ...
οποτε ειναι καθαρα θεμα τυχης.
και εγω νομιζω οτι οποιος δεν δοκιμασε φιναστεριδη και ξεκιναει αυτο απλα πεταει τα λεφτα του.
θα μπορουσε με 20 φορες λιγοτερο κοστος να εχει διπλασια αποτελεσματα

gianniskritikos

New Member
αυτπ γιατι το λες καπα?? αμα δηλαδει δεν εχει παρενεργειες με φινα? αφου ακουγετε οτι αμα δεν εχεις παρενεργειες απο φινα να τις περιμενεις μετα... ερχοντε σιγουρα..ετσι ακουγετε... λενε πολοι ειμαι τυχερος 2 χρονια με φινα.. αλλα παιζω ακομα με τις ορμονες μου αργα η γρηγορα θα με χτυπηση.... ποιος δεν κοιταει αν το αποτελεσμα ειναι λιγο χειροτερο αλλα τουλαχιστον να εχει αποτελεσμα αμα δεν εχει παρενεργεις

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
αυτπ γιατι το λες καπα?? αμα δηλαδει δεν εχει παρενεργειες με φινα? αφου ακουγετε οτι αμα δεν εχεις παρενεργειες απο φινα να τις περιμενεις μετα... ερχοντε σιγουρα..ετσι ακουγετε... λενε πολοι ειμαι τυχερος 2 χρονια με φινα.. αλλα παιζω ακομα με τις ορμονες μου αργα η γρηγορα θα με χτυπηση.... ποιος δεν κοιταει αν το αποτελεσμα ειναι λιγο χειροτερο αλλα τουλαχιστον να εχει αποτελεσμα αμα δεν εχει παρενεργεις
δεν ερχονται σιγουρα,δεν ερχονται σε ολους,
δεν ειναι το ιδιο βαριες σε ολους.
το keratene δεν εχει αξιολογηθει ακομα στο θεμα παρανεργειων,ειναι πολυ νωρις,εγω προσωπικα νιωθω ενοχληση στους ορχεις.
αυτο μπορει να εξελιχθει σε πτωση λιμπιντο.
οι εξετασεις μου δεν θα δειξουν αν εχει παρενεργειες η οχι,θα δειξουν αριθμους που θα λενε μονο τι κανει στο μαλλι.
το αν εχω λιμπιντο,η πονο στους ορχεις αυτο δεν θα φανει με αριθμους

Επίσης πέρασα και μια εβδομάδα που ένιωθα πολυ κουρασμένος και μάλιστα κάποιες μέρες να κοιμάμαι τρισπαστο ύπνο
Δεν ξέρω κατα πόσο ηταν τυχαίο η οχι αλλα πέρασε

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos είπε:
κομπλεξ οταν βλεπο καποιον μιση μεριδα λεω που παει αυτο τωρα... αν ειναι αν γυνω αγυμναστος μισος απο οτι ειμαι.... ειναι εφυαλτης... για να μπορω να εχω μαλλια

τα βλεπεις λαθος..το θεμα ειναι να εχεις συμφιλιωθει με τον εαυτο σου,να αποδεχθεις τα αρνητικα σου..
πρεπει να αλλαξεις την οπτικη γωνια των πραγματων..που βλεπεις..

να σου πω και ενα μυστικο?
o bruce lee ηταν 65 κιλα και 1,70 το πολυ υψος..αλλα δεν τον εκανε καλα κανενας στον κοσμο................δεν πα να σουνα 100 κιλα σε 1λεπτο ησουν νοκ αουτ...
ο κοσμος βλεπει λαθος τα πραγματα εχει συνδεδεμενα ογκος=δεν τα βαζω μαζι του δυνατος κτλ...δεν ειναι ετσι ομως..το πιο σημαντικο πραγμα ειναι να μαθεις να ελεγχεις την αναπνοη σου ισομμετρικες ασκησεις,ασκησης ταχυδυναμης,ευλυγισια,ο lee ελεγε σε ενα μοτο του,,παρατηρησε ενα χονδρο και ακαμπτο δενδρο σαν την ιτια με εναν ανεμο δυνατο σπαει στην μεση..παρατηρησε και το δεντρο μπαμπου που ειναι λλεπτο..σχιζει τον δυνατο ανεμο και δεν σπαει..προσαρμοζεται στις καταστασεις που πρεπει.. αν μπορεσεις να γινεις ευλυγιστος προσαρμοζεσαι στα παντα ακομα και σε μια μαχη ενος χωρου μικρου.. αν ψαξεις στο νετ,θα δεις βιντεο που ο μπρους παιρνει καμψεις με τα 2 δαχτυλα του ενος χεριου του στο τουρνουα καρατε το '68 νομιζω.. προσπαθησε να κανεις το ιδιο σπιτι σου με τα 5 δαχτυλα του ενος χεριου να αντιληφθεις τι σημαινει καμψεις με 2 δαχτυλα.. δες ενα αλλο βιντεο που σπαει ενα κοκκαλο στην μεση με μπουνια διχως φορα,το χερι του ηταν κολυμενο στο κοκκαλο..
αν τα δεις θα καταλαβεις οτι στο δρομο οι σφιχτες που βλεπεις που νομιζουν οτι ειναι ατρωτοι ηταν μονο 1 λεπτο διαδικασιας νοκ αουτ...ισως λεω και πολλυ χρονο να ξερεις...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
παιζει να περνω μισο χαπι να το ανηγο και να το χτυπαω σε νερο ξερεις γιατι ειμαι μικρος .... μπορει να εχω απογοητευτει απο οτι ακουω αλλα δεν εχω σκοπο να χασω τα μαλλια μου γιαυτο λεω να αρχισω σε κανα 2βδομαδο κερατινε μετα των εξετασεων σου

πιστευω με μισο χαπι θα πεφτει μεχρι ενα σημειο να μου περιοριση προστοπαρον την τριχωπτοση μιας και δεν εχω επιθετικη ακομα.... και ταφτοχρονα να αναπτυσομε με μισο χαπι νομιζω δεν θα μου μηδενισει την αντρικη αναπτυξη... βλεπω απο παρενεργειςες σε μενα και μεγαλονοντας ανεβαζω τη δοση αν ολα πανε καλα

ρε σι wenz δεν ειναι το θεμα να δερνεις ρε.... εγω ζω εδω και 5 χρονια με γυμναστιριο το μυαλο μου δουλευει εκει παω 6 φορες την βδομαδα ειμαι καμενος η ιδεα να μινω μισος... ειναι τρελα για μενα οσο πολυ ειναι να χασω τα μαλλια αλλο τοσο ειναι και το σομα...δεν με νιαζει η γνωμη των αλλον εγω θεορο φυσικο να ειμαι σε καποιο σημειο να εχω ενα καλο ποσοστο μυων αν ειναι α κρατησω τα μαλλια μου συμβηβαζομε με ενα βαθμο μειωσης μαζας αλλα οχι μεγαλης ρε συ... να μαστε και αντρες οχι γυναικες καλυτερα να εισαι σαν τον σταθαμ παρα σαν τραβελι με μαλλι...

tropheus

Well-Known Member
kapa είπε:
tropheus είπε:

οποτε ειναι καθαρα θεμα τυχης.
και εγω νομιζω οτι οποιος δεν δοκιμασε φιναστεριδη και ξεκιναει αυτο απλα πεταει τα λεφτα του.
θα μπορουσε με 20 φορες λιγοτερο κοστος να εχει διπλασια αποτελεσματα

Ναι ναι σίγουρα kapa είναι θέμα τύχης.
Κάποτε είχα μπει στο τρυπάκι να κάνω ορμονολογικές εξετάσεις προσπαθώντας να βγάλω κάποια συμπεράσματα για την επίδραση του avodart στις ορμόνες πάνω μου.
Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι οι ορμονολογικές εξετάσεις σε κάνουν να ξαλαφρώνεις ... την τσέπη σου :)

Σχεδόν όλα τα συστατικά του TESTROGAIN τα έχω δοκιμάσει. Από τα testo boosters έβλεπα από μικρή μέχρι μεγάλη άνοδο στη libido μου και από τα dihydrotestosterone inhibitors έβλεπα πτώση. Ειδικά αυτή η beta-sitosterol μου έκανε το σπέρμα νερό ...

kapa

Μέλος του προσωπικού
tropheus είπε:
Ναι ναι σίγουρα kapa είναι θέμα τύχης.
Κάποτε είχα μπει στο τρυπάκι να κάνω ορμονολογικές εξετάσεις προσπαθώντας να βγάλω κάποια συμπεράσματα για την επίδραση του avodart στις ορμόνες πάνω μου.
Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι οι ορμονολογικές εξετάσεις σε κάνουν να ξαλαφρώνεις ... την τσέπη σου :)

Σχεδόν όλα τα συστατικά του TESTROGAIN τα έχω δοκιμάσει. Από τα testo boosters έβλεπα από μικρή μέχρι μεγάλη άνοδο στη libido μου και από τα dihydrotestosterone inhibitors έβλεπα πτώση. Ειδικά αυτή η beta-sitosterol μου έκανε το σπέρμα νερό ...

για τον ψευδαργυρο τι γνωμη εχεις tropheus?
ενεβαζει τεστο και dht?

baldy

Member
εμενα δεν με νιαζει καθολου ο ογκος και τα μπρατσα,τα μαλλια εχουν αξια παχυς να μην ειμαι.Δυστηχως η φαλακρα χωρις παρενεργειες δεν παλευεται και δυστηχως παντα ετσι θα μεινει,η μονη λυση αποδοχη :(

baldy

Member
παιδια για οποιον ενδιαφερεται εστειλα μαιλ στη εταιρεια για το αν θα κυκλο φορησει το προιν στην Ελλαδα.Να τι τους εστειλα,θα σας ενημερωσω για το τι θα μου πουν

dear sir or madam,
my name is George and i am from Greece.i've learned your products through a greek hairloss forum,so i went to the pharmacy to buy the sampoo that fights the mpb but they didnt have it and they couldnt order it so they told me to comunicate with you.Since your products are new i guessed that you may bring the sampoo,conditioners and capsules in my country later.I want to know will you bring the products in my country and if yes when they will be availableA

Please send me an e-mail as soon as you can about your plans to see what i'll do and to inform other members of the forum

thank you for your consideration

weznem

Well-Known Member
δεν θα ερθουν ελλαδα ποτε οπως και σε καμια χωρα λογικα..μονο απο το νετ παραγγελιες..αλλιως θα αλλαξουν και οι τιμες τους..προς τ πανω λογο κοστους..διαφημισης-παραγωγης..κτλ..
καλη σκεψη παντως το μαίηλ..καλα εκανες..

baldy

Member
παιδια πηρα απαντηση κιολας.κοιταξτε τι μου εγραψαν,σε αλλες χωρες κυκλοφορουν τα προιντα τους,υπαρχει online shop στο forum?τι μπορει να γινει,θα με βολευε πολυ να τα παιρνω απο ελλαδα οπως και πολλους φανταζομαι,απο εδω ολο και καποιος μπορει να το σπρωξει!

Hi Giorgios,
You are correct, at the moment we have no business partner in Greece.
In case you know any pharmacy or distributor of similar products, let us know.
Perhaps the forum you mentioned has an online shop?
We have quite a lot of clients from Greece but like I said, unfortunately, our products are not yet available in Greece simply because we have no business partner.
Are you the owner of the forum or just a member?

weznem

Well-Known Member
baldy είπε:
παιδια πηρα απαντηση κιολας.κοιταξτε τι μου εγραψαν,σε αλλες χωρες κυκλοφορουν τα προιντα τους,υπαρχει online shop στο forum?τι μπορει να γινει,θα με βολευε πολυ να τα παιρνω απο ελλαδα οπως και πολλους φανταζομαι,απο εδω ολο και καποιος μπορει να το σπρωξει!

Hi Giorgios,
You are correct, at the moment we have no business partner in Greece.
In case you know any pharmacy or distributor of similar products, let us know.
Perhaps the forum you mentioned has an online shop?
We have quite a lot of clients from Greece but like I said, unfortunately, our products are not yet available in Greece simply because we have no business partner.
Are you the owner of the forum or just a member?

μπραβο..
στειλε μηνυμα στους διαχειριστες η τον ακη να δουν τι μπορουν να κανουν αν μπορουν..
πατα το επικοινωνια στο portal του site ειναι πανω πανω..και στειλε εαν μηνυμα

gianniskritikos

New Member
http://www.prohairclinic.com/en/k%C3%A9ratene%C2%AE-alphactive-retard εδω λεει τα συστατικα του κερατενε δεν ξερω αν τα εχετε δει....οποιος ξερει κατι για αυτα ας μας πει τιποτα μεταφραστε τη σελιδα...

Μπλουζα