Keratene alphactive - DHT blocker

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
καπα πας καθολου καλητερα υποχωρισαν οι ενοχλησεις εστω και λιγο?

Μονο με μισο χάπι υποχωρούν,με ένα χάπι δεν έχουν καμία διάθεση να φύγουν και επανέρχονται αυθημερόν

somari

Active Member
@@ρια μηδενικες παρενεργειες δηλαδη... αν ειναι το κανουμε και με φινα, να γλιτωσουμε και τη τσεπη

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
@@ρια μηδενικες παρενεργειες δηλαδη... αν ειναι το κανουμε και με φινα, να γλιτωσουμε και τη τσεπη

δεν νομιζω ο καππα ειναι ευαισθητος ο τζερονυμους δεν εχει πει τιποτα για παρενεργειες..θεωρω οτι χρηστες φινας που εμφανισαν παρενεργειες θα δουν διαφορα,αν μακροχρονια ομως εμφανισουν και με αυτο παρενεργ... δεν το γνωριζουμε σαφως..

somari

Active Member
Δεν έχω ψάξει τα νούμερα, αλλά η δράση της δεν είναι έτσι και αλλιώς μειωμένη της φίνας; Δηλαδή τελικά, έχει διαφορά ο λόγος λειτουργικότητα / παρενέργειες;

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Δεν έχω ψάξει τα νούμερα, αλλά η δράση της δεν είναι έτσι και αλλιώς μειωμένη της φίνας; Δηλαδή τελικά, έχει διαφορά ο λόγος λειτουργικότητα / παρενέργειες;

εδω ειναι η καυτη πατατα φιλε..δεν ξερουμε, αλλα νομιζω οτι επειδη δενριχνει την dht κατω απο ενα οριο δεν βγαζει σαιντς..

somari

Active Member
Με λίγα λόγια ότι μπορείς να κάνεις με τη φίνα λοιπόν, παίρνεις πολύ λιγότερη ποσότητα ώστε να μην σου βγάλει τα sides... και κατά πολύ φθηνότερα

weznem

Well-Known Member
somari είπε:
Με λίγα λόγια ότι μπορείς να κάνεις με τη φίνα λοιπόν, παίρνεις πολύ λιγότερη ποσότητα ώστε να μην σου βγάλει τα sides... και κατά πολύ φθηνότερα

επισης εχει ειπωθει οτι δεν μειωνει την τεστοστερονη και οτι και αυτο συμβαλλει στην μη αυξηση οιστρογονων και παρενεργειων εχω μπερδευτει και γω τι ισχυει τι οχι...

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχω μπερδευτει και εγω.
θα ελεγα οτι κουμπωνω φινα με αυτο αλλα βλεπω διαφορες,το σπερμα δεν εχει αραιωσει νερωσει,κατι που η φιναστεριδη μου κανει απο την δευτερη μερα χρησης ακομα και σε πολυ μικρη ποσοτητα.
οτι εχει παρενεργειες εχει,την πτωση dht την ενιωσα,φερνει μια προσωρινη εξαντληση,και πονο στους ορχεις,εγω περιμενω να δω τι θα γινει με την λιμπιντο η οποια μεχρι τωρα παραμενει σταθερη

rocknrolla

New Member
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας μού είπε ότι θα φτιάξουν καινούριο φυλλάδιο, δεν ξέρω αν σκοπεύουν να αναγράψουν τα κρούσματα ασθενών που εμφανίζουν τέτοιου είδους παρενέργειες. Παρεμπιπτόντως, ακούγεται και σε άλλα φόρουμ ότι αυτοί που παίρνουν το συγκεκριμένο προϊόν εμφανίζουν παρόμοιες παρενέργειες με τη φίνα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jeronymous

New Member
εγω και ενας φιλος μου που εχουμε αρχισει σχεδον παραλληλα δεν εχουμε δει το παραμικρο προβλημα ή καποια παρενεργεια για την ωρα.

gianniskritikos2

Active Member
ο καπα ειναι ευεσθητος το ξερουμε ολοι αρα μας διχνει οτι εχει παρενεργειες...αλλα μπορει να ειναι σε πολοι μικρο ποσοστο πληθυσμου... επησεις αμα οντως μειωνει κατα 55% με 1 χαπι τοτε ειναι πολυ πιο ελαφρι της φινας σε καμια περιπτωση με -55% απο φινα δεν θα ηταν αυτες οι παρενεργειες στον καπα προς το παρον γιατι μακροχρονια δεν ξερουμε τι εχει.... αλλα για το ποσο μειωνη την ΔΗΤ οι παρενεργειες ειναι πολυ λιγοτερες αμα τωρα δεν μειωνει οσο λεει και μειωνει σε βαθμο οσο μια μικρη δοση φιονας για αποφηγη παρενεργειων........

baldy

Member
Λοιπον το θεμα εδω που αναρωτιουνται οι περισσοτεροι ειναι

1)αυτοι που λενε οτι ειναι στην ουσια φινα αλλα με πολυ λιγοτερη δραστικοτητα,πραγμα που σημαινει λιγοτερες παρενεργειες αλλα και λιγοτερα αποτελεσματα.Οποτε παιρνω μικροτερη δοση φινας και ειμαι οκ

2)αυτοι που λενε οτι ναι δεν ειναι τοσο δραστικη οσο φινα αλλα επιπλεον δεν πειραζει και τεστοστερονη κατι που κανει η φινα οποτε δεν ισοδυναμει με φινα σε μικροτερη δοση

Helpless

New Member
baldy είπε:
Λοιπον το θεμα εδω που αναρωτιουνται οι περισσοτεροι ειναι

1)αυτοι που λενε οτι ειναι στην ουσια φινα αλλα με πολυ λιγοτερη δραστικοτητα,πραγμα που σημαινει λιγοτερες παρενεργειες αλλα και λιγοτερα αποτελεσματα.Οποτε παιρνω μικροτερη δοση φινας και ειμαι οκ

2)αυτοι που λενε οτι ναι δεν ειναι τοσο δραστικη οσο φινα αλλα επιπλεον δεν πειραζει και τεστοστερονη κατι που κανει η φινα οποτε δεν ισοδυναμει με φινα σε μικροτερη δοση

Θέλω να πιστευω οτι ειναι το 2ο.. Μονο ο χρονος θα δειξει.. Υπομονη.

Μπλουζα