Keratene alphactive - DHT blocker

dimos18

Member
Δεν παρουσιαζει μονο ο καπα που ναι ευαισθητος παρενεργειες.υπαρχουν και αλλοι στο εξωτερικο που αναφερουν μειωμενη λιμπιντο και αλλα.
Καπα εγω τον πονο στους ορχεις δεν τη θεωρω αμελητεα παρενεργεια,και μαλιστα οχι λιγοτερο σημαντικη απο τη μειωση στη λιμπιντο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
Δεν παρουσιαζει μονο ο καπα που ναι ευαισθητος παρενεργειες.υπαρχουν και αλλοι στο εξωτερικο που αναφερουν μειωμενη λιμπιντο και αλλα.
Καπα εγω τον πονο στους ορχεις δεν τη θεωρω αμελητεα παρενεργεια,και μαλιστα οχι λιγοτερο σημαντικη απο τη μειωση στη λιμπιντο.

Δεν ειναι καθόλου αμελητέα

kapa

Μέλος του προσωπικού
αυτο που δινει στο keratene μια πιθανοτητα επιτυχιας ειναι οτι δεν εχει νερωσει το σπερμα,αυτο απο μονο του σημαινει οτι δεν επηρεασε καποια η καποιες ορμονες που επηρεαζει η φιναστεριδη.
μεχρι στιγμης τα παει καλα...
πραγματικα αν βαλει χερι στην λιμπιντο εχει φυγει απο το παραθυρο.
η λιμπιντο δεν εχει αλαξει ουτε στο απειροελαχιστο το διαστημα που το χρησιμοποιω

tsintsila

Member
kapa το κερατεν θα πρεπει να εχει κανονικο σεντινγκ οπως και η φινα? και αν ναι ποτε θα πρεπει να το περιμενεις-υπολογιζεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού
tsintsila είπε:
kapa το κερατεν θα πρεπει να εχει κανονικο σεντινγκ οπως και η φινα? και αν ναι ποτε θα πρεπει να το περιμενεις-υπολογιζεις?

Αυτο δεν μπορώ να το υπολογισω,ειναι κάτι που διαφέρει απο οργανισμό σε οργανισμό και απο θεραπεία σε θεραπεία.
Προς το παρόν δεν βλέπω να έχω shedding,ειμαι στην κανονική μου τριχοπτωση για χειμώνα,το καλοκαίρι χανω λίγο περισσότερα

kapa

Μέλος του προσωπικού
περασε ενας μηνας,εκανα τις εξετασεις τα αποτελεσματα απο εβδομαδα και ριχνω σε 1/3 ποσοτητα γιατι λαχανιασα να ποναω 3 εβδομαδες.
με μιση καψουλα τη οποια την οποια κατεβαζω 7 το πρωι περιπου,εδωσα αιμα στις 11,αναφερω τις ωρες για κατι που συζητηθηκε για πτωση δρασης μετα απο καποιες ωρες
δεδομενου οτι ποναω ολο το 24ωρο και σταματαει το επομενο πρωι η δραση δεν εχει μεγαλη πτωση τουλαχιστον για τις πρωτες 20 ωρες

kapa

Μέλος του προσωπικού
jeronymous είπε:

Πως τα πας jeronymous;
Εχει αραιωσει καθόλου το σπερμα η είσαι στα ίδια;

prowler3 είπε:
Καλά αποτελέσματα & καλή δύναμη!
Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, θέλω να πιστεύω κάτι ευχάριστο!

Ελπίζω και εγω σε κάτι ευχάριστο γιατί και να θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω ούτε με μισή καψουλα,ο πόνος ειναι συνεχομενος και εχει αρχίσει να επηρεάζει ακόμα και τον ύπνο μου

lab_rat

Member
kapa είπε:
Ελπίζω και εγω σε κάτι ευχάριστο γιατί και να θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω ούτε με μισή καψουλα,ο πόνος ειναι συνεχομενος και εχει αρχίσει να επηρεάζει ακόμα και τον ύπνο μου
Δε γινεται να μην δεις αποτελεσματα στις εξετασεις!! Αν δε δεις και εχεις κ αυτες τις παρενεργειες θα ειναι το απολυτο fail ever!! :p

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_rat είπε:
kapa είπε:
Δε γινεται να μην δεις αποτελεσματα στις εξετασεις!! Αν δε δεις και εχεις κ αυτες τις παρενεργειες θα ειναι το απολυτο fail ever!! :p

Πιστεύω ειναι 50% κάτω η dht με μιση καψουλα σε εμένα.:p
Ο δρόμος με πήγε και σε ενδοκρινολογο,έκανα ερωτήσεις αλλα δεν πήρα απαντήσεις :dodgy:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
kapa είπε:
lab_rat είπε:
kapa είπε:

Πιστεύω ειναι 50% κάτω η dht με μιση καψουλα σε εμένα.:p
Ο δρόμος με πήγε και σε ενδοκρινολογο,έκανα ερωτήσεις αλλα δεν πήρα απαντήσεις :dodgy:
Τι ρωτησες?

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_rat είπε:
kapa είπε:
lab_rat είπε:

Για το ποια ορμόνη ρίχνει την λιμπιντο.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια μπρος στην καραφλα:angel:
Αν δε ξερουν ουτε αυτο...

Εφερα την συζήτηση σιγά σιγα για φιναστεριδη,μετα κατέληξε σαν πρόταση το butavate.
Αραγε πως θα ήμουν τώρα 6 χρόνια με butavate στο μαλλι οταν είχα παει πρώτη φορα σε δέρματολογο?οχι μονο μαλλι δεν θα είχα,θα έλειπε και το δέρμα.

badday

New Member
οποτε για ακομη μια φορα τα συμπερασματα δεν ειναι ενθαρρυντικα ...ας περιμενουμε να δουμε και τα αποτελεσματα των εξετασεων του καπα

jeronymous

New Member
@kapa
ειμαι πανω απο 10 μερες με 2 χαπακια τη μερα ενα πρωι ενα το απογευμα προς βραδυ και πανω απο 40 μερες με κερατενε συνολικα.
καποιες μερες το σπερμα ισως να ηταν λιγο νερωμενο αλλα οχι τιποτα ιδιατερο νομιζω.
απο αλλου τυπου ενοχλησεις (τσιμπιματα αυπνιες κουραση κτλ) δεν εχω δει τιποτα.
γενικα ενθαρυντικα τα πραγματα απο εμενα, θα το συνεχισω σιγουρα, και σκεψου οτι ειμαι και λιγο χεστης γενικα.
μαλακια που σε επιρεαζει και σου βγαζει sides...τι να πω και πως να το αξιολογισω πραγματικα δε ξερω...

απο αυριο που θα ειναι ετοιμη η λοσιον ζιρτεκ επιστρεφω στο 1 χαπι τη μερα.

Reve

Active Member
Καλησπέρα παιδιά και μπράβο για το forum περιέχει πραγματικά τα πάντα. Έχω 1 ερώτηση επειδή πολλά ακούγονται θέλω την γνώμη σας για το αν το fungoral shampoo είναι dht blocker. Ξέρω ότι υπάρχει ξεχωριστό μέρος στο forum για το fungoral (είναι κλειστό πλέον δεν μπορείς να ρωτήσεις το οτιδήποτε) αλλά η συζήτηση εκεί ξέφυγε και δεν υπάρχει σαφής απάντηση (εκτός ότι έφαγα 2 ώρες για να το διαβάσω όλο). Τώρα, στο ιντερνετ αναφέρεται οτι είναι dht blocker χάρη στην κετοκοναζολη , εδώ όμως αναφέρεται σαν growth stimulation και σαν αντιανδρογόνο (δλδ??) να το πάρω ή όχι? Είναι DHT BLOCKER????? ζητάω την γνώμη σας μιας και είστε χρόνια στο κουρμπέτι :idea:!!

Ευχαριστώ πολύ και υγεία σε όλους

kapa

Μέλος του προσωπικού
jeronymous είπε:
@kapa
ειμαι πανω απο 10 μερες με 2 χαπακια τη μερα ενα πρωι ενα το απογευμα προς βραδυ και πανω απο 40 μερες με κερατενε συνολικα.
καποιες μερες το σπερμα ισως να ηταν λιγο νερωμενο αλλα οχι τιποτα ιδιατερο νομιζω.
γενικα ενθαρυντικα τα πραγματα απο εμενα, θα το συνεχισω σιγουρα, και σκεψου οτι ειμαι και λιγο χεστης γενικα.
μαλακια που σε επιρεαζει και σου βγαζει sides...τι να πω και πως να το αξιολογισω πραγματικα δε ξερω...

λιμπιντο σταθερη,ενθαρυντικα και εγω.
ισως να ειμαι τυχερος και με μικρη ποσοτητα να ριχνω πολυ dht οποτε κοστος 1/3, 7ευρω τον μηνα,80 ευρω τον χρονο.

Atsibir είπε:
Καλησπέρα παιδιά και μπράβο για το forum περιέχει πραγματικά τα πάντα. Έχω 1 ερώτηση επειδή πολλά ακούγονται θέλω την γνώμη σας για το αν το fungoral shampoo είναι dht blocker. Ξέρω ότι υπάρχει ξεχωριστό μέρος στο forum για το fungoral (είναι κλειστό πλέον δεν μπορείς να ρωτήσεις το οτιδήποτε) αλλά η συζήτηση εκεί ξέφυγε και δεν υπάρχει σαφής απάντηση (εκτός ότι έφαγα 2 ώρες για να το διαβάσω όλο). Τώρα, στο ιντερνετ αναφέρεται οτι είναι dht blocker χάρη στην κετοκοναζολη , εδώ όμως αναφέρεται σαν growth stimulation και σαν αντιανδρογόνο (δλδ??) να το πάρω ή όχι? Είναι DHT BLOCKER????? ζητάω την γνώμη σας μιας και είστε χρόνια στο κουρμπέτι :idea:!!

Ευχαριστώ πολύ και υγεία σε όλους

η κετοκοναζολη fungoral σαν ουσια ειναι blocker dht.
αξιολογο regrowth κανενας δεν ειδε με κατοκοναζολη

weznem

Well-Known Member
jeronymous είπε:
@kapa

αν δε κανεις εξετασεις θα εχεις αποριες αναπαντητες θεωρω..ευχομαι τα καλυτερα παντως :blush:

Μπλουζα