Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dimos18 είπε:Δεν παρουσιαζει μονο ο καπα που ναι ευαισθητος παρενεργειες.υπαρχουν και αλλοι στο εξωτερικο που αναφερουν μειωμενη λιμπιντο και αλλα.
Καπα εγω τον πονο στους ορχεις δεν τη θεωρω αμελητεα παρενεργεια,και μαλιστα οχι λιγοτερο σημαντικη απο τη μειωση στη λιμπιντο.
tsintsila είπε:kapa το κερατεν θα πρεπει να εχει κανονικο σεντινγκ οπως και η φινα? και αν ναι ποτε θα πρεπει να το περιμενεις-υπολογιζεις?
jeronymous είπε:αναμενουμε!!!!!!
prowler3 είπε:Καλά αποτελέσματα & καλή δύναμη!
Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, θέλω να πιστεύω κάτι ευχάριστο!
Δε γινεται να μην δεις αποτελεσματα στις εξετασεις!! Αν δε δεις και εχεις κ αυτες τις παρενεργειες θα ειναι το απολυτο fail ever!!kapa είπε:Ελπίζω και εγω σε κάτι ευχάριστο γιατί και να θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω ούτε με μισή καψουλα,ο πόνος ειναι συνεχομενος και εχει αρχίσει να επηρεάζει ακόμα και τον ύπνο μου
lab_rat είπε:Δε γινεται να μην δεις αποτελεσματα στις εξετασεις!! Αν δε δεις και εχεις κ αυτες τις παρενεργειες θα ειναι το απολυτο fail ever!!kapa είπε:Ελπίζω και εγω σε κάτι ευχάριστο γιατί και να θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω ούτε με μισή καψουλα,ο πόνος ειναι συνεχομενος και εχει αρχίσει να επηρεάζει ακόμα και τον ύπνο μου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι ρωτησες?kapa είπε:lab_rat είπε:Δε γινεται να μην δεις αποτελεσματα στις εξετασεις!! Αν δε δεις και εχεις κ αυτες τις παρενεργειες θα ειναι το απολυτο fail ever!!kapa είπε:Ελπίζω και εγω σε κάτι ευχάριστο γιατί και να θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω ούτε με μισή καψουλα,ο πόνος ειναι συνεχομενος και εχει αρχίσει να επηρεάζει ακόμα και τον ύπνο μου
Πιστεύω ειναι 50% κάτω η dht με μιση καψουλα σε εμένα.
Ο δρόμος με πήγε και σε ενδοκρινολογο,έκανα ερωτήσεις αλλα δεν πήρα απαντήσεις :dodgy:
lab_rat είπε:Τι ρωτησες?
Αν δε ξερουν ουτε αυτο...kapa είπε:lab_rat είπε:Τι ρωτησες?
Για το ποια ορμόνη ρίχνει την λιμπιντο.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια μπρος στην καραφλα:angel:
lab_rat είπε:Αν δε ξερουν ουτε αυτο...kapa είπε:lab_rat είπε:Τι ρωτησες?
Για το ποια ορμόνη ρίχνει την λιμπιντο.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια μπρος στην καραφλα:angel:
jeronymous είπε:@kapa
ειμαι πανω απο 10 μερες με 2 χαπακια τη μερα ενα πρωι ενα το απογευμα προς βραδυ και πανω απο 40 μερες με κερατενε συνολικα.
καποιες μερες το σπερμα ισως να ηταν λιγο νερωμενο αλλα οχι τιποτα ιδιατερο νομιζω.
απο αλλου τυπου ενοχλησεις (τσιμπιματα αυπνιες κουραση κτλ) δεν εχω δει τιποτα.
γενικα ενθαρυντικα τα πραγματα απο εμενα, θα το συνεχισω σιγουρα, και σκεψου οτι ειμαι και λιγο χεστης γενικα.
μαλακια που σε επιρεαζει και σου βγαζει sides...τι να πω και πως να το αξιολογισω πραγματικα δε ξερω...
απο αυριο που θα ειναι ετοιμη η λοσιον ζιρτεκ επιστρεφω στο 1 χαπι τη μερα.
Atsibir είπε:Καλησπέρα παιδιά και μπράβο για το forum περιέχει πραγματικά τα πάντα. Έχω 1 ερώτηση επειδή πολλά ακούγονται θέλω την γνώμη σας για το αν το fungoral shampoo είναι dht blocker. Ξέρω ότι υπάρχει ξεχωριστό μέρος στο forum για το fungoral (είναι κλειστό πλέον δεν μπορείς να ρωτήσεις το οτιδήποτε) αλλά η συζήτηση εκεί ξέφυγε και δεν υπάρχει σαφής απάντηση (εκτός ότι έφαγα 2 ώρες για να το διαβάσω όλο). Τώρα, στο ιντερνετ αναφέρεται οτι είναι dht blocker χάρη στην κετοκοναζολη , εδώ όμως αναφέρεται σαν growth stimulation και σαν αντιανδρογόνο (δλδ??) να το πάρω ή όχι? Είναι DHT BLOCKER????? ζητάω την γνώμη σας μιας και είστε χρόνια στο κουρμπέτι :idea:!!
Ευχαριστώ πολύ και υγεία σε όλους
αν δε κανεις εξετασεις θα εχεις αποριες αναπαντητες θεωρω..ευχομαι τα καλυτερα παντως :blush:jeronymous είπε:@kapa
ειμαι πανω απο 10 μερες με 2 χαπακια τη μερα ενα πρωι ενα το απογευμα προς βραδυ και πανω απο 40 μερες με κερατενε συνολικα.
καποιες μερες το σπερμα ισως να ηταν λιγο νερωμενο αλλα οχι τιποτα ιδιατερο νομιζω.
απο αλλου τυπου ενοχλησεις (τσιμπιματα αυπνιες κουραση κτλ) δεν εχω δει τιποτα.
γενικα ενθαρυντικα τα πραγματα απο εμενα, θα το συνεχισω σιγουρα, και σκεψου οτι ειμαι και λιγο χεστης γενικα.
μαλακια που σε επιρεαζει και σου βγαζει sides...τι να πω και πως να το αξιολογισω πραγματικα δε ξερω...
απο αυριο που θα ειναι ετοιμη η λοσιον ζιρτεκ επιστρεφω στο 1 χαπι τη μερα.