Keratene alphactive - DHT blocker

baldy

Member
kapa είπε:
baldy είπε:
Καπα στον ουρολογο δεν σου λεω να πας για μενα,για σενα το κανεις.Και προσωπικα το θεωρω ανευθυνο να λεει καποιος αν δεν μου πειραξει τη λιμπιτο ολλα οκ,δεν ειναι μονο η καβλα που μετραει αν ειναι δυνατον,δηλαδη ποναω στους ορχεις,νιωθω κουρασμενος αλλα αφου μου σηκωνεται ολλα καλα κανω υπομονη

αυτο ισχυει για ολους τους χρηστες αντιανδρογονων.
αλλα πραγματικα στο θεμα μαλλι με τους γιατρους δεν θα βγαλεις ακρη.
οι μισοι ουρολογοι ειναι υπερ της φινας οι αλλοι μισοι κατα.
να μην πω για τους δερματολογους που εχω προσωπικη κακη εμπειρια
να μην πω και τους γιατρους μεταμοσχευσης που εχω παλι προσωπικη κακη εμπειρια.
απο εκει και περα τι να περιμενω σαν απαντηση,αν ολα πανε καλα?
καλα θα τα δειξουν οι αριθμοι.
ο γιατρος θα μου πει κοψτο αφου πονας.
ωραια....και?....
καπα τι σου εχουν πει οι γιατροι μεταμοσχευσης?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
για να μη βγουμε εκτος θεματος,ελατε στο αποψεις βοηθεια οπου μπορουμε να τα συζητησουμε αυτο.Πηγα σημερα σε γιατρο

rocknrolla

New Member
Όταν πριν από ένα μήνα έλεγα ότι η εταιρία οφείλει να περιγράψει στο φύλλο οδηγιών τον μηχανισμό λειτουργίας της ουσίας και να μας πει πώς καταφέρνει να μην έχει σεξουαλικώς related παρενέργειες παρότι καταστολέας DHT, κάποιοι έλεγαν "γιατί να το κάνει;".

Να γιατί.

jeronymous

New Member
εγω εχω ανεβασει τη δοσολογια σε 2 χαπια τη μερα και παω για τεταρτη μερα χωρις καθολου παρενεργειες.
ο λογος που το κανω εινιαι μονο και μονο για να δω αν θα με πειραξει η συγκεκριμενη ουσια.
μετα τις 10 μερες θα γυρισω παλι στο ενα χαπι τη μερα.

kapa για εμενα σταματα αμεσα εφοσον εχεις τη παραμικρη παρενεργεια!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
jeronymous είπε:

τα πραγματα βαδιζουν καλα με μιση καψουλα.
αν μιση καψουλα μου εχει μειωσει την dht κατα 50%?
το κοστος επισης πολυ ανεκτο με μιση καψουλα την ημερα
να μην δω τουλαχιστον με εξετασεις τι πετυχαινω με αυτο?
πυχτοτητα σπερματος κανονικη,λιμπιντο κανονικη.
οπως προειπα σε καμια περιπτωση δεν θα το αδικησω,βλεπω μια βασικη διαφορα με την φιναστεριδη.
λιγες σελιδες πριν ρωτησα αν υπαρχει εστω και ενας χρηστης με παρενεργειες στην λιμπιντο απο αυτο αλλα δεν πηρα απαντηση,αυτο σημαινει οχι κανενας.
βεβαια αν δεν περασουμε εναν χρονο τουλαχιστον με αυτο ολα ειναι κοντος ψαλμος αλληλουια

μια μικρη σημειωση την φιναστεριδη την δοκιμασα
1/4 proscar
1/8 proscar
1/16 proscar
1/32 proscar
1/16 propecia
1/32 propecia
το περιεργο ειναι οτι την πρωτη φορα περασα 3 μηνες σχεδον χωρις παρενεργειες 1/4 proscar και σταματησα απο πονο στους ορχεις
και την τελευταια φορα σε εναν μηνα ειχα πονο στους ορχεις και ανυπαρκτη λιμπιντο 1/32 propecia

3746741

Member
kapa είπε:
jeronymous είπε:

τα πραγματα βαδιζουν καλα με μιση καψουλα.
αν μιση καψουλα μου εχει μειωσει την dht κατα 50%?
το κοστος επισης πολυ ανεκτο με μιση καψουλα την ημερα
να μην δω τουλαχιστον με εξετασεις τι πετυχαινω με αυτο?
πυχτοτητα σπερματος κανονικη,λιμπιντο κανονικη.
οπως προειπα σε καμια περιπτωση δεν θα το αδικησω,βλεπω μια βασικη διαφορα με την φιναστεριδη.
λιγες σελιδες πριν ρωτησα αν υπαρχει εστω και ενας χρηστης με παρενεργειες στην λιμπιντο απο αυτο αλλα δεν πηρα απαντηση,αυτο σημαινει οχι κανενας.
βεβαια αν δεν περασουμε εναν χρονο τουλαχιστον με αυτο ολα ειναι κοντος ψαλμος αλληλουια

μια μικρη σημειωση την φιναστεριδη την δοκιμασα
1/4 proscar
1/8 proscar
1/16 proscar
1/32 proscar
1/16 propecia
1/32 propecia
το περιεργο ειναι οτι την πρωτη φορα περασα 3 μηνες σχεδον χωρις παρενεργειες 1/4 proscar και σταματησα απο πονο στους ορχεις
και την τελευταια φορα σε εναν μηνα ειχα πονο στους ορχεις και ανυπαρκτη λιμπιντο 1/32 propecia

εγω kapa θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης!

οκ,απο παρενεργειες εχεις αυτες που εχεις.....(κ ευχομαι να εξαληφθουν κ αυτες)

στο θεμα μαλλι ομως πως τα παει το keratene??
εχεις δει καποια διαφορα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

ειναι πααααρα πολυ νωρις για αποτελεσματα στο μαλλι,ακομα και με 1/4 proscar σε διαστημα σχεδον 3 μηνων δεν ειδα τιποτα.
χρειαζεται τουλαχιστον 6 μηνες και πολυ σπανιες οι εξαιρεσεις να δει καποιος βελτιωση σε μικροτερο διαστημα.
αυτην την στιγμη η κατασταση μου ειναι μια αραιωση πολυ βαθια στους κροταφους κατι μεταξυ nw2- nw3 και το υπολοιπο μαλλι σε nw 6 ειναι παρα πολυ λεπτη τριχα,τουλαχιστον η μιση σε παχος απο δοτρια και πλαγια.
απο τριχοπτωση χανω πολυ,ειμαι σιγουρα στις 150 τριχες καθε μερα,οι μισες ειναι τοσο λεπτες που δεν φαινονται με το ματι,παρα μονο σε 15cm αποσταση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

ειναι πααααρα πολυ νωρις για αποτελεσματα στο μαλλι,ακομα και με 1/4 proscar σε διαστημα σχεδον 3 μηνων δεν ειδα τιποτα.
χρειαζεται τουλαχιστον 6 μηνες και πολυ σπανιες οι εξαιρεσεις να δει καποιος βελτιωση σε μικροτερο διαστημα.
αυτην την στιγμη η κατασταση μου ειναι μια αραιωση πολυ βαθια στους κροταφους κατι μεταξυ nw2- nw3 και το υπολοιπο μαλλι σε nw 6 ειναι παρα πολυ λεπτη τριχα,τουλαχιστον η μιση σε παχος απο δοτρια και πλαγια.
απο τριχοπτωση χανω πολυ,ειμαι σιγουρα στις 150 τριχες καθε μερα,οι μισες ειναι τοσο λεπτες που δεν φαινονται με το ματι,παρα μονο σε 15cm αποσταση

ok,καταλαβα!!!
γιατι ομως τοση πολυ τριχοπτωση??

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
ok,καταλαβα!!!

δεν εχω πολυ dht αλλα εχω πολυ ευαισθησια στην dht απο οτι φαινεται.
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχουμε την ιδια τιμη σε ολη την διαρκεια της ζωης μας ανεξαρτητα αν χρησιμοποιουμε oral αντιανδρογονο η οχι.
το μεγαλο μπαμ σε εμενα εγινε 6 χρονια πριν με επιθετικη αραιωση και πραγματικα εχασα εδαφος σε χρονο ρεκορ,ειμαι σε καλυτερη κατασταση απο τοτε αλλα χανω πολυ μαλλι και ειναι αδυνατη τριχα

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
ok,καταλαβα!!!

δεν εχω πολυ dht αλλα εχω πολυ ευαισθησια στην dht απο οτι φαινεται.
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχουμε την ιδια τιμη σε ολη την διαρκεια της ζωης μας ανεξαρτητα αν χρησιμοποιουμε oral αντιανδρογονο η οχι.
το μεγαλο μπαμ σε εμενα εγινε 6 χρονια πριν με επιθετικη αραιωση και πραγματικα εχασα εδαφος σε χρονο ρεκορ,ειμαι σε καλυτερη κατασταση απο τοτε αλλα χανω πολυ μαλλι και ειναι αδυνατη τριχα

δηλαδη για παραδειγμα αυτη την τριχοπτωση την εχεις σε γενικες γραμμες ολο τον χρονο??

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
δηλαδη για παραδειγμα αυτη την τριχοπτωση την εχεις σε γενικες γραμμες ολο τον χρονο??
Ειναι όλον τον χρόνο,δεν θυμάμαι εποχή χωρις τα τελευταία 12 χρόνια

ομως για να χανεις τοσες πολλες τριχες κ να μην εχεις αδειασει κανεις κατι (καλα) με τις θεραπειες θα ελεγα εγω!

εσυ πως θα το εξηγουσες?

jeronymous

New Member
kapa στις ποσες μερες με keratene εισαι?
σου ειπα οτι κατα τη γνωμη μου καλυτερα να σταματησεις γιατι αυτο που περιγραφεις σε προηγουμενες σελιδες ως πονος στους ορχεις μου ακουγεται τραγικο (μπορει βεβαια να μην ειναι τοσο ενοχλητικο οσο το εχω στο μυαλο μου - εσυ ξερεις) και δε ξερω κατα ποσο αξιζει.
φυσικα και θα ειχε πολυ μεγαλη σημασια να κανεις εξετασεις πριν το σταματησεις και θα ειναι ενα καλο δειγμα και για αλλους χρηστες του συγκεκριμενου χαπιου οπως εγω στο κατα ποσο δουλευει τελικα, αν φυσικα ψηνεσαι να ξαναδωσεις αυτα τα χρηματα σε μικροβιολογικο.

καλο κουραγιο παντως!

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
kapa είπε:
3746741 είπε:
Ειναι όλον τον χρόνο,δεν θυμάμαι εποχή χωρις τα τελευταία 12 χρόνια

ομως για να χανεις τοσες πολλες τριχες κ να μην εχεις αδειασει κανεις κατι (καλα) με τις θεραπειες θα ελεγα εγω!

εσυ πως θα το εξηγουσες?
εχω χαμηλη dht αλλα εχουν αδυνατισει,θυμαμαι οταν εβαζα μινοξιδιλη airol σε nw6 ολοι οι γνωστοι μου εμειναν αφωνοι,ολο τα μαλλι ειχε το ιδιο παχος,και τωρα μπορω να το κανω αλλα αυτην η λαδιλα της μινοξιδιλης με την airol....

jeronymous είπε:
kapa στις ποσες μερες με keratene εισαι?
σου ειπα οτι κατα τη γνωμη μου καλυτερα να σταματησεις γιατι αυτο που περιγραφεις σε προηγουμενες σελιδες ως πονος στους ορχεις μου ακουγεται τραγικο (μπορει βεβαια να μην ειναι τοσο ενοχλητικο οσο το εχω στο μυαλο μου - εσυ ξερεις) και δε ξερω κατα ποσο αξιζει.
φυσικα και θα ειχε πολυ μεγαλη σημασια να κανεις εξετασεις πριν το σταματησεις και θα ειναι ενα καλο δειγμα και για αλλους χρηστες του συγκεκριμενου χαπιου οπως εγω στο κατα ποσο δουλευει τελικα, αν φυσικα ψηνεσαι να ξαναδωσεις αυτα τα χρηματα σε μικροβιολογικο.

καλο κουραγιο παντως!
25 μερες,ο πονος ειναι περιεργο να το εξηγεισω,ακομα και να μην ειναι εντονος δεν μπορεις να τον εχεις ολο το 24ωρο.
το keratene θα το συνεχισω και τις εξετασεις θα τις κανω

somari

Active Member
kapa είπε:

Mη το λες... εγώ ξαφνικά στα 22 μου απέκτησα υπερβολικά λιπαρό δέρμα και τριχόπτωση...

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
kapa είπε:

Mη το λες... εγώ ξαφνικά στα 22 μου απέκτησα υπερβολικά λιπαρό δέρμα και τριχόπτωση...

εγω στα 27 μου εχασα τρεις φορες περισσοτερο μαλλι απο τα 12 χρονια που καραφλιαζω,αδειασα σε ενα καλοκαιρι μονο

Μπλουζα