Keratene alphactive - DHT blocker

lab_rat

Member
kapa είπε:
somari είπε:
kapa είπε:
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχουμε την ιδια τιμη σε ολη την διαρκεια της ζωης μας ανεξαρτητα αν χρησιμοποιουμε oral αντιανδρογονο η οχι.

Mη το λες... εγώ ξαφνικά στα 22 μου απέκτησα υπερβολικά λιπαρό δέρμα και τριχόπτωση...

εγω στα 27 μου εχασα τρεις φορες περισσοτερο μαλλι απο τα 12 χρονια που καραφλιαζω,αδειασα σε ενα καλοκαιρι μονο
Μη τα λες αυτα και ειμαι 26.5 :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/169094-k-ratene-alphactive-%AE-retard-2.html
http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?p=103119
http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=102814
http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-110747-page-0-category-5-order-last_answer-descasc-DESC.html

weznem

Well-Known Member
1% λενε εμφανισαν παρενεργειες αλλα δεν γραφουν σε ποσα ατομα εγινε η ερευνα..
αλλοι το εκθειάζουν αλλοι ειναι το λιγοτερο επιφυλακτικοί με το κερατιν.. θα δειξει τι θα πειτε και εσεις παιδια που θα εχετε προσωπικη εμπειρια..εγω το πιστευω οτι κανει δουλεια,αλλα εσεις θα ξερετε καλυτερα..

baldy

Member
Αν ειναι πραγματι τοσο επαναστατικο και καλο επρεπε να ειχε γινει μεγαλυτερος ντορος,τουλαχιστον ετσι πιστευω

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
Αν ειναι πραγματι τοσο επαναστατικο και καλο επρεπε να ειχε γινει μεγαλυτερος ντορος,τουλαχιστον ετσι πιστευω
δεν ειναι κατι για ντορο.
εχει ολες τις παρενεργειες της φιναστεριδης εκτος της λιμπιντο,στο λεει αυτο πρωην χρηστης φιναστεριδης,μεχρι ακομα δηλαδη,ακομα κραταω μικρο καλαθι για την λιμπιντο.
μιλαμε για ενα κανονικο αντιανδρογονο

baldy

Member
kapa είπε:
baldy είπε:
δεν ειναι κατι για ντορο.
εχει ολες τις παρενεργειες της φιναστεριδης εκτος της λιμπιντο,στο λεει αυτο πρωην χρηστης φιναστεριδης,μεχρι ακομα δηλαδη,ακομα κραταω μικρο καλαθι για την λιμπιντο.
μιλαμε για ενα κανονικο αντιανδρογονο

νομιζω οτι εστω και αυτο με την λιμπιτο θα ειναι μεγαλο πλεονεκτημα αν και αφου πειραζει dht επηρρεαζει και λιμπιτο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
καπα με μιση καψουλα πως εισαι ειχες πει οτι εχουν υποχωρισει οι πονοι αλλα οχι τελειως τωρα πως εισαι?

ελάχιστος πόνος αλλα υπαρκτός.
Μετα τις εξετάσεις αν ειναι θετικά τα αποτελέσματα ίσως συνεχίσω με 1/3

gianniskritikos2

Active Member
εχεις ελαχιστο πονο... το θεμα ειναι τωρα που εχεις κοψει τη δοση στο 1/2 καψουλας μερα με τη μερα υποχωρουν καθολου οι πονοι? δηλαδει προ 3 μερες ποναγες οπως τωρα? η σιγα σιγα συμβηβαζεται ο οργανισμος με το 1/2.... δεν σου λεω να εισαι με 1/2 μετα τις εξετασεις και να σου περασουν οι πονοι με το 1/2 καλο ειναι να πας στο 1/3 για ασφαλια

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
εχεις ελαχιστο πονο... το θεμα ειναι τωρα που εχεις κοψει τη δοση στο 1/2 καψουλας μερα με τη μερα υποχωρουν καθολου οι πονοι? δηλαδει προ 3 μερες ποναγες οπως τωρα? η σιγα σιγα συμβηβαζεται ο οργανισμος με το 1/2.... δεν σου λεω να εισαι με 1/2 μετα τις εξετασεις και να σου περασουν οι πονοι με το 1/2 καλο ειναι να πας στο 1/3 για ασφαλια

Ειναι το ιδιο,αν υποχωρήσουν θα παραμείνω σε μισή καψουλα

dimos18

Member
καπα εγω νομιζω τσαμπα το συνεχιζεις.
1ον αυτα που ελεγε οτι λειτουργει με διαφορετικο τροπο απο φινα και δεν προκαλει παρενεργειες ειναι μουφα.Αρκετοι σε φορουμ του εξωτερικου και εσυ ο ιδιος εχετε παρουσιασει τετοιες παρενεργειες.Αρα η εταιρια ειναι εξ αρχης αναξιοπιστη.
2ον αν οντως ριχνει την δυτ κατα 25% σε κανονικη δοσολογια σε αντιθεση με το 70 της φινα,φαντασου τη δουλεια που θα κανει η μιση καψουλα ή ποσο μαλλον το 1/3 αυτης.
3ον αν οντως ριχνει την δυτ χωρις παρενεργειες οπως ισχυριζεται(πραγμα που τελικα αποδεικνυεται και αναληθες),γιατι δεν αποκαλυπτουν τη μεθοδο δρασης του και τα συστατικα του που επιμενουν να κρυβουν επιμελως?

Αν ειναι να ταλαιπωρεισαι ετσι δηλαδη, παρε καλυτερα φινα που ειναι και το αυθεντικο πραμα να γλυτωνεις και τις δοκιμες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
καπα εγω νομιζω τσαμπα το συνεχιζεις.
1ον αυτα που ελεγε οτι λειτουργει με διαφορετικο τροπο απο φινα και δεν προκαλει παρενεργειες ειναι μουφα.Αρκετοι σε φορουμ του εξωτερικου και εσυ ο ιδιος εχετε παρουσιασει τετοιες παρενεργειες.Αρα η εταιρια ειναι εξ αρχης αναξιοπιστη.
2ον αν οντως ριχνει την δυτ κατα 25% σε κανονικη δοσολογια σε αντιθεση με το 70 της φινα,φαντασου τη δουλεια που θα κανει η μιση καψουλα ή ποσο μαλλον το 1/3 αυτης.
3ον αν οντως ριχνει την δυτ χωρις παρενεργειες οπως ισχυριζεται(πραγμα που τελικα αποδεικνυεται και αναληθες),γιατι δεν αποκαλυπτουν τη μεθοδο δρασης του και τα συστατικα του που επιμενουν να κρυβουν επιμελως?

Αν ειναι να ταλαιπωρεισαι ετσι δηλαδη, παρε καλυτερα φινα που ειναι και το αυθεντικο πραμα να γλυτωνεις και τις δοκιμες.
Αν ειναι όντως τσάμπα πίστεψε με θα το πετάξω απο το παράθυρο και δεν το χαρίζω καν καλύτερα φιναστεριδη απο το φαρμακείο δεν κοστίζει και τίποτα.
Τα συστατικα τα αναφέρει η εταιρεία και τα έχω γράψει 3 φορές μέχρι τώρα.
Αν ηταν φιναστεριδη αυτήν την στιγμή δεν θα είχα λιμπιντο.οπως είχε γίνει με την φιναστεριδη.
Αυτο που το κάνει διαφορετικό ειναι δυο λεπτομέρειες,δεν εχει αραιωσει νερωσει το σπερμα δεν εχει αλλάξει την λιμπιντο,αν αλλάξει αυτο στην πορεια θα ειναι για τα σκουπιδια

dimos18

Member
Τα συστατικα τα βρισκεις αφου πρωτα ριξεις αρκετο ψαξιμο.
Αν ηταν φινα τωρα θα χες μειωση της δυτ κατα 70 %.Εσυ παιρνεις μιση καψουλα απο ενα προιον που τη ριχνει 25% και ηδη εχεις παρενεργειες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
Αν ηταν φινα τωρα θα χες μειωση της δυτ κατα 70 %.Εσυ παιρνεις μιση καψουλα απο ενα προιον που τη ριχνει 25% και ηδη εχεις παρενεργειες.

Ακόμα δεν ξέρουμε πόση dht έχω ρίξει,θα το δούμε στις εξετάσεις,αλλα το θέμα εδώ ειναι άλλο.
Το 1/32propecia μου έκανε νερό το σπερμα απο την δεύτερη μέρα
Η 1 καψουλα keratene σχεδόν έναν μήνα τώρα οχι.
Ας δούμε τι εχει να πει ο ποιητής

dk1984

Member
dimos18 είπε:

μα την ειχε κοψει τη φινα σε 30 κομματια και παλι ειχει sides αραιο σπερμα κτλ καλα δε θυμαμαι Καπα??

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
μα την ειχε κοψει τη φινα σε 30 κομματια και παλι ειχει sides αραιο σπερμα κτλ καλα δε θυμαμαι Καπα??

Το propecia σε 32 κομμάτια.
Η οποία τελευταία φορα μετα την πρώτη εβδομάδα η λιμπιντο εκτοξευτικε στο πενταπλασιο και μετα την Τρίτη εβδομάδα έπεσε 5φορες κάτω απο το κανονικό της,προ φιναστεριδης 5 φορές κάτω,τι να σου κάνει ο γερανός μετα...

Μπλουζα