Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:διαβασα περιπου στο τι ειναι το quercetin αν μπορεις πες μου απλα για πιο λογο το πηρες αν γινεται βεβεα..
jeronymous είπε:feedback μετα απο 4 περιπου μηνες χρησης κερατενε.
πρωτο μηνα σαν να ετρωγα καραμελες
δευτερο μηνα σα να μειωθηκε λιγακι το κακο.
τριτο μηνα αρχισε να φαινεται πως δουλευει!
τεταρτο μηνα μηνα μογελακια και παμε
απο 50-100 τριχες που εχανα καθε μερα πλεον σπανια τις βλεπω πεσμενες στο νηπτηρα ωστε να μπω στη λογικη να μετραω!
φυσικα συνεχιζω αφου εχω ξεκαθαρη ελαχιστοποθηση και σταθεροποιηση της ξεφρενης τριχοπωσης που ειχα εμφανισει.
απο προβληματα δεν παρουσιασα τιποτα αυτους τους 4 μηνες ακομη και οταν πειραματικα για λιγες μερες επαιρνα 2 καψουλες τη μερα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jeronymous είπε:δε θα ξεραμε ουτε τη μινοξ τωρα αφου απο αυτην καποιοι βγαλανε εως και στηθος.
Chs είπε:jeronymous είπε:δε θα ξεραμε ουτε τη μινοξ τωρα αφου απο αυτην καποιοι βγαλανε εως και στηθος.
Όλα πολυ σωστά.. αλλά αυτό τι ήταν τώρα? Ποιος εβγαλε στηθος απο μινοξιδιλη?? Παιδια ελεος.. να λεμε τα σωστα να λεμε τα παντα αλλα τετοια πραγματα οχι.. ειναι παραπληροφοριση για νεα ατομα που διαβαζουν και θελουν να μαθουν τι ειναι και τι κανει το καθε τι..
jeronymous είπε:Chs είπε:jeronymous είπε:δε θα ξεραμε ουτε τη μινοξ τωρα αφου απο αυτην καποιοι βγαλανε εως και στηθος.
Όλα πολυ σωστά.. αλλά αυτό τι ήταν τώρα? Ποιος εβγαλε στηθος απο μινοξιδιλη?? Παιδια ελεος.. να λεμε τα σωστα να λεμε τα παντα αλλα τετοια πραγματα οχι.. ειναι παραπληροφοριση για νεα ατομα που διαβαζουν και θελουν να μαθουν τι ειναι και τι κανει το καθε τι..
εχω δει πολλες φορες να αναφερουν τη γυναικομαστια ως παρενεργεια οπως εδω(http://www.drugcheck.gr/Viewmedicinedetails.asp?MEDICINECODE=CVHYVD03), αν ειναι κατι αλλο αυτη η εννοια συγνωμη δεν ειμαι και γιατρος μπορει να ειπα και μαλακια ,δεν εχω σκοπο να τροομοκρατησω κανεναν αντιθετως, αλλωστε και εγω χρεισημοποιω μινοξ .
Chs είπε:jeronymous είπε:Chs είπε:jeronymous είπε:δε θα ξεραμε ουτε τη μινοξ τωρα αφου απο αυτην καποιοι βγαλανε εως και στηθος.
εχω δει πολλες φορες να αναφερουν τη γυναικομαστια ως παρενεργεια οπως εδω(http://www.drugcheck.gr/Viewmedicinedetails.asp?MEDICINECODE=CVHYVD03), αν ειναι κατι αλλο αυτη η εννοια συγνωμη δεν ειμαι και γιατρος μπορει να ειπα και μαλακια ,δεν εχω σκοπο να τροομοκρατησω κανεναν αντιθετως, αλλωστε και εγω χρεισημοποιω μινοξ .
Η σελιδα δεν ανοιγει, περα απο αυτο μηπως βρε αδερφε εννοεις πονο στο στερνο? Η Σφιξιμο? Αυτο το κανει στην αρχη η μινοξ φυσικα.. αλλα γυναικομαστια ειναι πορωτακουστο πραγμα στα οσα χρονια υπαρχει
ρενέργειες:Chs είπε:Και παλι δεν ανοιγει η σελιδα, τη δοκιμασα με firefox με chrome με IE με safari τιποτα.. Αν θελεις κανε copy - paste το κειμενο. Διοτι αυτα που λενε δεν υπαρχουν.. και δεν το λεω εγω το λεει παγκοσμια η πραξη στα οσα χρονια χρησιμοποιειται..
dk1984 είπε:ρενέργειες:Chs είπε:Και παλι δεν ανοιγει η σελιδα, τη δοκιμασα με firefox με chrome με IE με safari τιποτα.. Αν θελεις κανε copy - paste το κειμενο. Διοτι αυτα που λενε δεν υπαρχουν.. και δεν το λεω εγω το λεει παγκοσμια η πραξη στα οσα χρονια χρησιμοποιειται..
Οι συχνότερες είναι ταχυκαρδία, κατακράτηση υγρών, ΗΚΓραφικές διαταραχές Στις ανεπιθύμητες ενέργειες της μινοξιδίλης περιλαμβάνονται:
Από του στόματος χορήγηση:
-Καρδιαγγειακό: περιφερικό οίδημα, κατακράτηση νατρίου και νερού, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, ταχυκαρδία, περικαρδιακή συλλογή με ή χωρίς επιπωματισμό, περικαρδίτιδα, στηθάγχη, ηλεκτροκαρδιογραφικές μεταβολές, παλίνδρομη υπέρταση.
-Κεντρικό Νευρικό Σύστημα: κεφαλαλγία, κόπωση
-Δέρμα: υπερτρίχωση, κνησμός, εξάνθημα, αλλαγές στη χρώση του δέρματος, οροαιματηρές φυσαλίδες, σύνδρομο Stevens-Jοhnson.
-Ενδοκρινικό και Μεταβολικό Σύστημα: μαστοδυνία, γυναικομαστία, πολυμηνόρροια