Keratene alphactive - DHT blocker

kapa είπε:
Πρόταση δική μου ειναι οποίος έχει σκοπό να το ξεκινήσει να μετρήσει dht πριν και μετα,16 ευρώ κοστίζει η μια εξέταση.
Πραγματικά δεν ειναι τίποτα απο το να πληρώνει ένα σκευασμα που στην τελική μπορεί να μην κάνει και τίποτα.
Το κόστος για έναν χρόνο με μια καψουλα την ημέρα απο αυτο ειναι 250 ευρώ

rocknrolla είπε:
Άμα θες 25% μείωση DHT απλά σπας το propecia στα 4. Αν κάνει αυτό το πράγμα δεν πρόκειται περί κοσμογονίας.
Και στα 32 έσπασα το propecia αλλά...

εγω ειχα δει ενα γραφημα που εξηγουσε οτι..ειτε 0.1 ειτε 1 το ιδιο ριχνει περιπου την dht..το θεμα ειναι οτι το 0.1 με τον μικρο χρονο ημιζωης που εχει κραταει πολυ λιγο στο αιμα

Συνημμένα

• x5Pdu.jpg
    x5Pdu.jpg
    24.3 KB · Προβολές: 583

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jeronymous

New Member
εκανα μαλακια που δε πηγα για εξετασεις dht πριν ξεκινησω τη χρηση keratene, γιατι ειμαι μετα απο 10 μερες σιγουρος οτι sides δεν εχει (τουλαχιστον οχι σε εμενα).
κανενα side ομως και αυτο ειναι το σημαντικο.τωρα μακαρι να δουλευει κιολας

gianniskritikos

New Member
απανταω σε εσενα που ειπες για την ηλικια εχεις δικιο αλλα οχι στα 25 ρε σι..... 21-22 χρονων τελειωνεις και δεν νομιζω γιατι ρωτισα η ΔΗΤ να προκαλει προβλημα στην μυικη αναπτυξη ... το μονο προβλημα που μπορει να προκαλεσει πιστευω ειναι στο να γινουν ποιο αντρικα τα χαρακτιριστικα μας κατι αρκετα σημαντικο...

gianniskritikos είπε:
απανταω σε εσενα που ειπες για την ηλικια εχεις δικιο αλλα οχι στα 25 ρε σι..... 21-22 χρονων τελειωνεις και δεν νομιζω γιατι ρωτισα η ΔΗΤ να προκαλει προβλημα στην μυικη αναπτυξη ... το μονο προβλημα που μπορει να προκαλεσει πιστευω ειναι στο να γινουν ποιο αντρικα τα χαρακτιριστικα μας κατι αρκετα σημαντικο...

H dht ειναι ενα ας το πουμε ασταθες υποπροιον της διαδικασιας παραγωγης τεστοστερονης... αλλα με πολυ πιο μεγαλη ισχυ απο την τεστοστερονη,αλλα με πολυ μικρο χρονο ζωης. Την χρησιμοποιηει και ο ανθρωπινος εγκεφαλος,οσον αφορα τη μυικη αναπτυξη..αλλος λεει το ενα αλλος λεει το αλλο..μελετες δεν εχουν γινει,αλλα η μυικη αναπτυξη εξαρταται απο την τεστοστερονη,αλλωστε γι' αυτο στο γυμναστηριο ανεβαινει..

weznem

Well-Known Member
giannaras13 είπε:
gianniskritikos είπε:

H dht ειναι ενα ας το πουμε ασταθες υποπροιον της διαδικασιας παραγωγης τεστοστερονης... αλλα με πολυ πιο μεγαλη ισχυ απο την τεστοστερονη,αλλα με πολυ μικρο χρονο ζωης. Την χρησιμοποιηει και ο ανθρωπινος εγκεφαλος,οσον αφορα τη μυικη αναπτυξη..αλλος λεει το ενα αλλος λεει το αλλο..μελετες δεν εχουν γινει,αλλα η μυικη αναπτυξη εξαρταται απο την τεστοστερονη,αλλωστε γι' αυτο στο γυμναστηριο ανεβαινει..

στην μυικες ομαδες υπαρχει ενα ενζυμο η πρωτεϊνη που εξουδετερωνει την dhtσε ολα τα αλλα εχει δικιο ο φιλος,ασχετα αν αποφασιζει καποιος να την κουμπωσει,το χειροτερο ειναι οτιεχει αμμεσο ρολο με τις νευροορμονες του εγκεφαλου,και αυτο ειναι το σημαντικο προβλημα,επειτα μην ξεχναμε το σεξουαλικο κομματι..δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις φινα και να μην βγαλεις σαϊντ..θες το πρωτο χρονο θες το δευτερο θα βγαλεις σιγουρα..δες ποσοι ξεκινησαν φινα και ποσοι την εκοψαν..

kapa

Μέλος του προσωπικού
jeronymous είπε:
εκανα μαλακια που δε πηγα για εξετασεις dht πριν ξεκινησω τη χρηση keratene, γιατι ειμαι μετα απο 10 μερες σιγουρος οτι sides δεν εχει (τουλαχιστον οχι σε εμενα).
με την φινα ειχες νερωμενο σπερμα?
τωρα εχεις νερωμενο η ειναι στα κανονικα του?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εφτασαν και τα δικά μου σε 8 μέρες μονο.ξεκινησα με μια καψουλα την ημέρα και με αυτήν την ποσότητα θα συνεχίσω,το κόστος ειναι υπερβολικό για δυο καψουλες

badday

New Member
..και εμενα μου φαινεται μεγαλο το κοστος για αμφιβολα-φτωχα αποτελεσματα. Καπα μετα απο ποσο καιρο θα κανεις τις δευτερες εξετασεις; Μηπως να επαιρνες δυο καψουλες μεχρι να κανεις τις εξετασεις και αργοτερα να δοκιμαζες με μια;

kapa

Μέλος του προσωπικού
badday είπε:
..και εμενα μου φαινεται μεγαλο το κοστος για αμφιβολα-φτωχα αποτελεσματα. Καπα μετα απο ποσο καιρο θα κανεις τις δευτερες εξετασεις; Μηπως να επαιρνες δυο καψουλες μεχρι να κανεις τις εξετασεις και αργοτερα να δοκιμαζες με μια;

Λέω σε έναν μήνα.
Για δεύτερη καψουλα ούτε που το σκέφτομαι,εκτός απο το κοστος η dht μου ειναι ήδη χαμηλή και στην τελική δεν θα δείξει και κάτι διαφορετικό.
Αν με μια καψουλα έχω πτώση dht 25% με δυο θα έχω 50%,αν οχι 50%τότε 40% σίγουρα
Τα συμπεράσματα μας θα τα βγάλουμε έτσι και αλλιώς

jeronymous

New Member
kapa είπε:
jeronymous είπε:
με την φινα ειχες νερωμενο σπερμα?
τωρα εχεις νερωμενο η ειναι στα κανονικα του?

δεν εχω παρει ποτε φινα για να σου απαντησω.
νερωμενο σπερμα οχι δεν εχω σιγουρα οπως σιγουρα δεν εχω και οποιαδηποτε αλλη δυσλειτουργια.

πολυ σπανια πλεον βλεπω τριχες να πεφτουν!
ομως επειδη βαζω ζιρτεκ+μινοξ+κερατενε δε ξερω ποιο απο ολα εχει κανει τη δουλεια ή ισως και ολα μαζι.

επισης υπαρχει ξεκαθαρη επανεκφυση σε εμενα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Θεωρώ σημαντικό να διαβάσουν όλοι οι χρήστες του keratene την πρώτη σελίδα του προϊόντος πριν προβούν σε δυο καψουλες την ημέρα.
Νομίζω η μέτρηση dht ειναι must για να γνωρίζει ο καθε ένας που βαδίζει στο σώμα του

Συνημμένα

• image_1359453455646109.jpg
    image_1359453455646109.jpg
    582.9 KB · Προβολές: 505

Georgex6

Well-Known Member
raphael2012 είπε:
Επειδή βλέπω και μικρά παιδιά (κάτω από 24) να σκέφτονται να ρίξουν την DHT τους με οποιοδήποτε τρόπο. Ούτε να το σκέφτεστε. Δεν αξίζει τον κόπο και τα πιθανά προβλήματα. Η ανάπτυξη σας μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Η DHT εκτός από το ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανδρικού φαινότυπου (ύψος, μυϊκότητα, μπάσα φωνή, σεξουαλικά χαρακτηριστικά κλπ.) είναι άμεσα συνδεδεμένη με το κεντρικό νευρικό σύστημα. Υποδοχείς υπάρχουν και στον εγκέφαλο, του οποίου η ανάπτυξη δεν έχει ολοκληρωθεί πριν τα 25.

Είδα τον φίλο πιο πάνω που είναι 20 χρονών και θεωρεί πως σώθηκε αν ρίξει την DHT 'χωρίς sides'. Έχω δει και παιδιά 17 χρονών εδώ μέσα να σκέφτονται την φίνα.

Δεν. Αξίζει. Τον κόπο.

Δεν έχει σημασία αν θα ρίξετε την DHT με φίνα, με ντούτα, με saw palmetto, με Keratene Alphactive ή με το βοτάνι της γιαγιάς 'που είναι φυσικό'. Ειδικά σε ηλικίες από 16 εώς 20, αλλά ακόμα και κάτω από 25, μην το κάνετε. Χρησιμοποιήστε κάποιο τοπικό μπλόκερ. Το ξέρω πως σας φαίνεται πως ήρθε το τέλος του κόσμου όταν αραιώνει το hairline στα 20, αλλά σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν πολύ καλύτεροι και στοχευμένοι τρόποι για να κρατήσετε ή να ξαναφυτρώσουν τα μαλλάκια σας. Τα αποτελέσματα της μείωσης της DHT όμως πριν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ. Μια φορά είναι η εφηβεία. *Αυτά* είναι sides.
Αυτο που λες φιλε μου μπορεις να το στηριξεις με καποια ερευνα (προσεχε δε λεω οτι λες ψεματα)

Georgex6 είπε:
raphael2012 είπε:
Επειδή βλέπω και μικρά παιδιά (κάτω από 24) να σκέφτονται να ρίξουν την DHT τους με οποιοδήποτε τρόπο. Ούτε να το σκέφτεστε. Δεν αξίζει τον κόπο και τα πιθανά προβλήματα. Η ανάπτυξη σας μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Η DHT εκτός από το ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανδρικού φαινότυπου (ύψος, μυϊκότητα, μπάσα φωνή, σεξουαλικά χαρακτηριστικά κλπ.) είναι άμεσα συνδεδεμένη με το κεντρικό νευρικό σύστημα. Υποδοχείς υπάρχουν και στον εγκέφαλο, του οποίου η ανάπτυξη δεν έχει ολοκληρωθεί πριν τα 25.

Είδα τον φίλο πιο πάνω που είναι 20 χρονών και θεωρεί πως σώθηκε αν ρίξει την DHT 'χωρίς sides'. Έχω δει και παιδιά 17 χρονών εδώ μέσα να σκέφτονται την φίνα.

Δεν. Αξίζει. Τον κόπο.

Δεν έχει σημασία αν θα ρίξετε την DHT με φίνα, με ντούτα, με saw palmetto, με Keratene Alphactive ή με το βοτάνι της γιαγιάς 'που είναι φυσικό'. Ειδικά σε ηλικίες από 16 εώς 20, αλλά ακόμα και κάτω από 25, μην το κάνετε. Χρησιμοποιήστε κάποιο τοπικό μπλόκερ. Το ξέρω πως σας φαίνεται πως ήρθε το τέλος του κόσμου όταν αραιώνει το hairline στα 20, αλλά σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν πολύ καλύτεροι και στοχευμένοι τρόποι για να κρατήσετε ή να ξαναφυτρώσουν τα μαλλάκια σας. Τα αποτελέσματα της μείωσης της DHT όμως πριν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ. Μια φορά είναι η εφηβεία. *Αυτά* είναι sides.
Αυτο που λες φιλε μου μπορεις να το στηριξεις με καποια ερευνα (προσεχε δε λεω οτι λες ψεματα)

η αναπτυξη του εγκεφαλου τελειωνει στα 25 περιπου,αλλα ... απ' οτι λενε καποιες ερευνες .. πηραν ποντικους και τους ανεστειλαν την dht...μετα εβαλαν ποντικια σε μυλο να τρεχουν και ποντικια να καθοντε.. τα ποντικια που ετρεχαν παρηγαγαν πολυ ορμονη ενω τα ποντικια που απολαμβαναν την καθιστικη ζωη ηταν λιγη η αυξηση.. επισης αυτα τα ποντικια ειχαν παραγωγη νεων νευρωνων στον ιπποκαμπο του εγκεφαλου ενω τα τα ποντικια που ειχαν μπει σε διαδικασια καταβολης δεν ειχαν παραγωγη νεων νευρωνων.. ο ιπποκαμπος ειναι τμημα του εγκεφαλου υπευθυνο για την μνημη και την μαθηση.. εχει αναφερθει οτι μεγαλυτερο μεγεθος ιπποκαμπου ισοδυναμει με μεγαλυτερες δυνατοτητες μνημης http://www.youtube.com/watch?v=wjvDDH-uJ0s

jeronymous

New Member
http://www.prohairclinic.com/sites/default/files/files/images/Keratene-Clinical-Results-Retard_protected.pdf

οποιος εχει χρονο ας ριξει μια ματια, ενδιαφερον φαινεται αν και δε πολυκαταλαβαινω καποια πραγματα

http://www.prohairclinic.com/en/news/dht-lowering-properties-keratene-retard-alternative-finasteride
και μια αλλη ερευνα απο το πανεσπιστημιο του gent ερευνα που εγινε σε 12 ατομα με χρηση 1 χαπιου την ημερα.
εν ολιγης απο οσα καταλαβαινω ξεκαθαρα δουλευει σε αντρες, πιθανοτατα οχι σε γυναικες, δεν εχει παρενεργιες οπως η φινα κτλ, εχει μικροτερη δυναμη απο τη φινα

Prohairclinic has set up a small study in corporation with the University of Gent in order to obtain more information about the effectiveness of DHT lowering properties of Keratene Retard. The University of Gent is the only facility in Belgium that can measure DHT levels accurately (using LC-MSMS).

This was a limited test, only testosterone and DHT levels where measured. Of the 13 test subjects 10 finished the study.

There were 3 woman in the test, 2 of them suffering from hair loss. DHT lowering was not achieved by any of the female test candidates, a slight increase was measured at 2 of the 3 woman. Probably one can conclude that the cause of hair loss in 2 of the 3 woman was not related with increased DHT levels, but this was expected.

The man subjects took 1 Keratene Retard tablet per day, this is half the dose which is usually taken.

An average reduction of 25% of DHT levels where measured after taking Keratene Retard for 1 week. Testosterone levels remained unchanged.

MAX = 57%

MIN= 5%

Important : There where no reports of any side effects, not even libido problems. The woman did not report any side effects either.

Most men with elevated DHT levels will profit from Keratene Retard to surpress DHT levels and reduce or stop progressive hair loss caused by male pattern baldness (MPB). There will be some persons that will not benefit from this product, but this is no different to the other known DHT suppressors.

Keratene Retard, like Finasteride or Dutasteride, is meant for a long term treatment of MPB. The treatment is a good solution until one day there will be a final and definite solution to hair loss.

As far as we know Prohairclinic is the only clinic that has tested the products it offers by performing professional clinical trial. Trust is good, verification is better.

jeronymous είπε:
http://www.prohairclinic.com/sites/default/files/files/images/Keratene-Clinical-Results-Retard_protected.pdf

οποιος εχει χρονο ας ριξει μια ματια, ενδιαφερον φαινεται αν και δε πολυκαταλαβαινω καποια πραγματα

http://www.prohairclinic.com/en/news/dht-lowering-properties-keratene-retard-alternative-finasteride
και μια αλλη ερευνα απο το πανεσπιστημιο του gent ερευνα που εγινε σε 12 ατομα με χρηση 1 χαπιου την ημερα.
εν ολιγης απο οσα καταλαβαινω ξεκαθαρα δουλευει σε αντρες, πιθανοτατα οχι σε γυναικες, δεν εχει παρενεργιες οπως η φινα κτλ, εχει μικροτερη δυναμη απο τη φινα

Prohairclinic has set up a small study in corporation with the University of Gent in order to obtain more information about the effectiveness of DHT lowering properties of Keratene Retard. The University of Gent is the only facility in Belgium that can measure DHT levels accurately (using LC-MSMS).

This was a limited test, only testosterone and DHT levels where measured. Of the 13 test subjects 10 finished the study.

There were 3 woman in the test, 2 of them suffering from hair loss. DHT lowering was not achieved by any of the female test candidates, a slight increase was measured at 2 of the 3 woman. Probably one can conclude that the cause of hair loss in 2 of the 3 woman was not related with increased DHT levels, but this was expected.

The man subjects took 1 Keratene Retard tablet per day, this is half the dose which is usually taken.

An average reduction of 25% of DHT levels where measured after taking Keratene Retard for 1 week. Testosterone levels remained unchanged.

MAX = 57%

MIN= 5%

Important : There where no reports of any side effects, not even libido problems. The woman did not report any side effects either.

Most men with elevated DHT levels will profit from Keratene Retard to surpress DHT levels and reduce or stop progressive hair loss caused by male pattern baldness (MPB). There will be some persons that will not benefit from this product, but this is no different to the other known DHT suppressors.

Keratene Retard, like Finasteride or Dutasteride, is meant for a long term treatment of MPB. The treatment is a good solution until one day there will be a final and definite solution to hair loss.

As far as we know Prohairclinic is the only clinic that has tested the products it offers by performing professional clinical trial. Trust is good, verification is better.

To pdf λεει συνοπτικα.. οι μελετες εγιναν σε ατομα απο 25-50

1)Οτι εχει ενα σαν "μηχανισμο" delay ωστε να αποφευγοντε γυναικομαστιες κλπ...

2) οτι η φιναστεριδη εριξε τα επιπεδα στα 283,ενα χαπι keratene στα 520 και η οεριοχη φυσιολογικης λειτουργιας ενος ανδρα ειναι 350-750 ... και οτι η τιμη >980 ειναι η τιμη που αρχιζει η ευαισθησια την τριχοθυλακιων.. οποτε αφου δεν κατεβαινει κατω απο τα επιπεδα που απαιτουντε για την σωστη λειτουργια του οργανισμου και δεν φτανει στο σημειο που ξεκιναει η "επιθεση" στα τριχοφυλακια .... εχουμε και αποτελεσμα και προφυλαξη απο παρενεργειες.....[/size]

weznem

Well-Known Member
ρε παιδια το θεμα ειναι ποσο μειωνει την διυδροτεστοτερονη στο αιμα,αν δεν εχει παρενεργειες διοτι εχει μια μειωση της ταξεως του 25%ποιο το νοημα??να δινεις 50 ευρα??πλακα κανουμε τωρα?το θεμα ειναι (που δεν νομιζω οτι γινεται)αν μειωνει οσο η φινα 75% και συναμα δεν εχει παρενεργειες..που λογικα ειναι ανεφικτο, η δραση προκαλει την αντιδραση, που σημαινει οτι εχει αποτελεσματα εχει και παρενεργειες..που σημαινει αν μειωσεις την dht θα εχεις παρενεργειες εφοσον υπαρχει για καποια δουλεια, δεν την εφτιαξαν για να πηγαινει για καφε..dht παιζει σημαντικο ρολο σε εγκεφαλο και στο π@π@ρια μας γενικοτερα, μειωση dht μειωση και στην ανυψωση ...της σημαιας και της διαθεσης...το χειροτερο ειναι ομως με τον εγκεφαλο..μακαρι να κανω λαθος διοτι γιατρος δεν ειμαι..αλλα αμα βαλεις κατω τη λογικη τη κανει η dht αρα αντιλαμβανεσε με την μειωση της τι θα σου προκαλεσει,λιγο η πολυ..

jeronymous

New Member
προβληματιζομαι γιατι ο καπα στις εξετασεις του που εχει ανεβασει στο φορουμ φαινεται να βγαζει 0,74=740 dht?
αρα θεωρητικα δε θα επρεπε να ειχα προβλημα τριχοπτωσης ή θα επρεπε να ειχε πολυυυυ αργη τριχοπτωση αν θεωρησουμε οτ ιβασει του pdf το προβλημα ξεκινα περιπου στα 750...
τι να πω μακαρι να δουλευει!εγω συνεχιζω κανονικα παντως να τ παιρνω χωρις sides.
θα παω αν μπορω ακομη και αυριο να κανω εξετασεις dht να δω που βρισκομαι...

gianniskritikos

New Member
Oπα κατσε τι λες... ενοεις οτι για να αρχισει τριχοπτωση πρεπει να εχουμε πανο απο 980ΔΗΤ αλλιος αν εχουμε ασπουμε 500 δεν πεφτει το μαλλι λογο ΑΑ? δεν νομιζω να ισχυει αυτο και φυσιολογικα επειπεδα ΔΗΤ να εχεις αν εχεις εβεστιτα τριχοθηλακια πεφτουν... Τωρα αν πεφτουν οπως λες εσει λογο ΔΗΤ μεγαλυτερη του 980 αυτο σημαινει ακομα και με φινα δεν χριαζεται να ριξουμε κατα 75% την ΔΗΤ αλλα να την φτασουμε στα 600 κοντα και ειμαστε καλα και με αυτη τη λογικη χωρις παρενεργιες (πιθανων) διοτι γιατι να εχουμε παρενεργιες αν το φυσιολογικο ειναι 350-750? αν εχουμε 700 ειμαστε καλα ισα ισα εχουμε και υψιλη ΔΗΤ Χωρις να πεφτουν τα μαλλια με αυτη τη λογικη..... αμα οντως ειναι ετσι ολοι καθαρισαμε αμα το κερατινε αλφ καταφερνει να φτανει με μικρες δοσολογιες την ΔΗΤ σε 500 αντε και 700 πες στη χειροτερη τοτε δενε χουμε θεμα ουτε αναπτυξιακο ουτε τιποτα ακομα και 18 χρονος θα μπορει να το περνει.....(εγω καταλαβα αυτα αν καταλαβα λαθως ζητο απο τωρα συγγνωμη)

αναφερομε στον γιανναρασ13

Jero αυτο λεω και εγω απο οτι καταλαβα σε αυτα που λεει ο γιανναρας13 αμα ειναι ετσι και το 25% καλο ειναι κραταμε την ΔΗΤ σε σημειο ασφαλες δεν καταλαβαινω γιατι να εχει καποιος παρενεργιες απο την ΔΗΤ αν εχει 700 η ακομα και 500 η και 400 ειναι φυσιολογικα επιπεδα....ασπουμε Wenz λες τσαμπα τα λεφτα ....εγω ακομα δεν καταλαβα για ποιο λογο τελικα πεφτουν τα μαλλαια πο ΔΗΤ λογο το οτι ειναι εβεσθητα αρα και σε 400 ΔΗΤ ειπαρχει θεμα η λογο το οτι ειναι η ΔΗΤ πανο απο 980....δεν καταλαβαινω πραγματικα με εχετε μπερδεψει .....αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι οταν ενας εχει 2000 ΔΗΤ και παει ασπουμε 500 πρεπει να εχει παρενεργιες και να λεμε λιπι ΔΗΤ αρα εχει θεμα στον εγγεφαλο και στα@@ του γιατι?? 400 δεν ειναι μια χαρα τιμη???? εξηγιστε μου καποιος...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Παιδιά νομίζω το τελευταίο λινκ τα εξηγεί όλα.
Η διάφορα τoυ keratene ειναι ότι δεν ρίχνει ελεύθερη τεστοστερονη και ολική τεστοστερονη παρα μονο dht και αυτός ειναι ο λόγος που δεν θα ρίξει την λιμπιντο σε αντίθεση με την φιναστεριδη που θα ρίξει και τις τρεις ορμονες και την λιμπιντο μαζί,διαβάστε το αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Δεν έχω επιθετική ΑΑ και αυτο σίγουρα οφείλεται στην χαμηλή dht που έχω

Μπλουζα