Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos είπε:Oπα κατσε τι λες... ενοεις οτι για να αρχισει τριχοπτωση πρεπει να εχουμε πανο απο 980ΔΗΤ αλλιος αν εχουμε ασπουμε 500 δεν πεφτει το μαλλι λογο ΑΑ? δεν νομιζω να ισχυει αυτο και φυσιολογικα επειπεδα ΔΗΤ να εχεις αν εχεις εβεστιτα τριχοθηλακια πεφτουν... Τωρα αν πεφτουν οπως λες εσει λογο ΔΗΤ μεγαλυτερη του 980 αυτο σημαινει ακομα και με φινα δεν χριαζεται να ριξουμε κατα 75% την ΔΗΤ αλλα να την φτασουμε στα 600 κοντα και ειμαστε καλα και με αυτη τη λογικη χωρις παρενεργιες (πιθανων) διοτι γιατι να εχουμε παρενεργιες αν το φυσιολογικο ειναι 350-750? αν εχουμε 700 ειμαστε καλα ισα ισα εχουμε και υψιλη ΔΗΤ Χωρις να πεφτουν τα μαλλια με αυτη τη λογικη..... αμα οντως ειναι ετσι ολοι καθαρισαμε αμα το κερατινε αλφ καταφερνει να φτανει με μικρες δοσολογιες την ΔΗΤ σε 500 αντε και 700 πες στη χειροτερη τοτε δενε χουμε θεμα ουτε αναπτυξιακο ουτε τιποτα ακομα και 18 χρονος θα μπορει να το περνει.....(εγω καταλαβα αυτα αν καταλαβα λαθως ζητο απο τωρα συγγνωμη)
αναφερομε στον γιανναρασ13
Jero αυτο λεω και εγω απο οτι καταλαβα σε αυτα που λεει ο γιανναρας13 αμα ειναι ετσι και το 25% καλο ειναι κραταμε την ΔΗΤ σε σημειο ασφαλες δεν καταλαβαινω γιατι να εχει καποιος παρενεργιες απο την ΔΗΤ αν εχει 700 η ακομα και 500 η και 400 ειναι φυσιολογικα επιπεδα....ασπουμε Wenz λες τσαμπα τα λεφτα ....εγω ακομα δεν καταλαβα για ποιο λογο τελικα πεφτουν τα μαλλαια πο ΔΗΤ λογο το οτι ειναι εβεσθητα αρα και σε 400 ΔΗΤ ειπαρχει θεμα η λογο το οτι ειναι η ΔΗΤ πανο απο 980....δεν καταλαβαινω πραγματικα με εχετε μπερδεψει .....αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι οταν ενας εχει 2000 ΔΗΤ και παει ασπουμε 500 πρεπει να εχει παρενεργιες και να λεμε λιπι ΔΗΤ αρα εχει θεμα στον εγγεφαλο και στα@@ του γιατι?? 400 δεν ειναι μια χαρα τιμη???? εξηγιστε μου καποιος...
badday είπε:σε περιπτωση που δουλευει ..εχουμε και regrow;
gianniskritikos είπε:κι ομως με φινα γινονται πολυ μαλλιαδες εχω δει σε φορουμ του εξοτερικου μαζι με φινα και μινοχ μετα απο4 χρονια χρησης τεραστιες αλλαγες και αυτο που λεμε για επανεκφηση αποψη μου δεν ειναι απλο πραμα το οτι δεν εχεις πια θεμα με ΔΗΤ δεν σημαινει οτι οι θηλακες σου θα ξαναζοντανεψουν αν εχουν νεκροσει για καποιο Χ διαστημα αμα δεν τους δοσεις οθηση με μινοχ πως θα ζωντανευσουν και ξερεις εσυ καλλυτερα απο μενα ποσο καιρο κρατανε τα καλα αποτελσματα της μινοχ ουσιαστικα ενας που περνει φινα και μινοχ οτ λογικο ειναι να μην χασει αλλα μαλλια και η μινοχ να του δοσει καποια χαμενα μαλλια πισο και οχι πολα διοτι η μινοχ οτι κανει το κανει στην αρχη της και πες οτι επειδει εχουμε και τη φινα οτι γινει αποψη μου... ειναι αν γινει μεσα σε 1μισι 2 χρονια ποσο μπορει να αλαξει ενας που εχει χασει ειδη πολυ μαλλι γιαυτο κανεις μεταμοσχευση(εσυ σιγκεκριμενα wenz και εγω αν αυτο το φαρμακο δεν εχει παρενεργιες και μειωνει οντως την ΔΗΤ σε καποιο καλο βαθμο αποψη μου παλι δεν χριαζεται ξανα να ανησυχισουμε για τριχωπτοση διοτι δεν μιλαμε για να βγαλουμε μαλλια και οι 2 μας αμα κρατησουμε τα οσα εχουμε ειμαστε καλα ...και στην τελικη αν οχι θα χασουμε τοσα λιγα που με μια μεταμοσχεφση να κανουμε τα εξασφαλισαμε ...και δεν χριαζεται να τρεχουμε για 100 χιλιαδες λοσιον)
εγω για να ειμαι ηλικρινεις σε αυτο αδω ελπιζω στο κερατινε και οχι σε προσταγλ και διαφορα αλλα διοτι αυτο χτιπαει το προβλημα στη ριζα ασχετα αν κατα πασα πηθανοτιτα μπορει να αποδιχθει μουφα........(επιτα δεν ειναι τιποτα περνεις ενα χαπι και τελος και δεν βαζεις 10 τοπικα πανο σου σηκωνεσε το προι χαπακι και αντε για...)αλλα αυτο αμα κανει αυτα που λεει πολυ εδω μεσα εχουν λυσει το προβλημα τους (μια ερωτηση αυτα τα χαπια οποιος ξερει περνανε απο σηκοτι??)διοτι αυτο ισως να ειναι και ενα αλλο θεμα ξεχνωντας αλλες τυχον παρενεργιες
weznem είπε:gianniskritikos είπε:κι ομως με φινα γινονται πολυ μαλλιαδες εχω δει σε φορουμ του εξοτερικου μαζι με φινα και μινοχ μετα απο4 χρονια χρησης τεραστιες αλλαγες και αυτο που λεμε για επανεκφηση αποψη μου δεν ειναι απλο πραμα το οτι δεν εχεις πια θεμα με ΔΗΤ δεν σημαινει οτι οι θηλακες σου θα ξαναζοντανεψουν αν εχουν νεκροσει για καποιο Χ διαστημα αμα δεν τους δοσεις οθηση με μινοχ πως θα ζωντανευσουν και ξερεις εσυ καλλυτερα απο μενα ποσο καιρο κρατανε τα καλα αποτελσματα της μινοχ ουσιαστικα ενας που περνει φινα και μινοχ οτ λογικο ειναι να μην χασει αλλα μαλλια και η μινοχ να του δοσει καποια χαμενα μαλλια πισο και οχι πολα διοτι η μινοχ οτι κανει το κανει στην αρχη της και πες οτι επειδει εχουμε και τη φινα οτι γινει αποψη μου... ειναι αν γινει μεσα σε 1μισι 2 χρονια ποσο μπορει να αλαξει ενας που εχει χασει ειδη πολυ μαλλι γιαυτο κανεις μεταμοσχευση(εσυ σιγκεκριμενα wenz και εγω αν αυτο το φαρμακο δεν εχει παρενεργιες και μειωνει οντως την ΔΗΤ σε καποιο καλο βαθμο αποψη μου παλι δεν χριαζεται ξανα να ανησυχισουμε για τριχωπτοση διοτι δεν μιλαμε για να βγαλουμε μαλλια και οι 2 μας αμα κρατησουμε τα οσα εχουμε ειμαστε καλα ...και στην τελικη αν οχι θα χασουμε τοσα λιγα που με μια μεταμοσχεφση να κανουμε τα εξασφαλισαμε ...και δεν χριαζεται να τρεχουμε για 100 χιλιαδες λοσιον)
εγω για να ειμαι ηλικρινεις σε αυτο αδω ελπιζω στο κερατινε και οχι σε προσταγλ και διαφορα αλλα διοτι αυτο χτιπαει το προβλημα στη ριζα ασχετα αν κατα πασα πηθανοτιτα μπορει να αποδιχθει μουφα........(επιτα δεν ειναι τιποτα περνεις ενα χαπι και τελος και δεν βαζεις 10 τοπικα πανο σου σηκωνεσε το προι χαπακι και αντε για...)αλλα αυτο αμα κανει αυτα που λεει πολυ εδω μεσα εχουν λυσει το προβλημα τους (μια ερωτηση αυτα τα χαπια οποιος ξερει περνανε απο σηκοτι??)διοτι αυτο ισως να ειναι και ενα αλλο θεμα ξεχνωντας αλλες τυχον παρενεργιες
κανεις ενα λαθος ομως φιλε η φινα δεν λεει σταματημα τριχοπτωσης,λεει μειωση τριχοπτωσης...αρα αν η φινα μειώνει την τριχοπτωση τοτε πως την σταματει το κερατιν...
εχεις δικιο οτι λογο ινωσης μπορει να μην δεις επανεκφυση αλλα και παλι δεν σταματας την τριχοπτωση με dhtblocker την μειωνεις..εγω δεν ειμαι ευχαρισστημενος με οτι μαλλια εχω θελω τα μαλλια που ειχα στα 17μου,αυτο θα ειναι η επτυχια για εμενα..ακομα και αν ειναι ανεφικτο προς το παρον.. δεν καταλαβαινω αυτο το χαπι πως δρα, η φινα μπλοκαρει το 5ar-2 ενζυμο και δεν αφηνει τν μετατροπη της τεστο σε dht αυτο το χαπι πως μειωνει οπως λετε την dht διχως να επηρεαζει την τεστο και να εχει παρενεργειες..εμενα λογικα δεν μου βγαινει...
ε που θα μεταβολιστουν τα χαπια ρε γιαννη στο συκωτι μεταβολιζετε??αρα χρονια ληψη=επιβαρυσνη με χημικα στο σηκωτι.. ετσι πιστευω εγω..και ντεπον αν παιρνεις καθε μερα το σηκωτι θα το μεταβολιζει για χρονια οποτε..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:ρε giannaras13 και περιμενεις να κατλαβω εγω τωρα τι ειναι τα αστ και τετοια τι ειμαι γιατρος??εχω απορια αν θελω να ελεξω την σωστη και υγειη λειτουργια του συκωτιου μου ασχετα αν παιρνω κατι η οχι σε χαπι ,τι πρεπει να κανω απο εξετασεις?και κατι αλλο αν παιρναμε φινα για παραδειγμα και ενα σκευασμα προστασιας σηκωτιου οπως το proviron(nomizv etsi legete)θα του κανε καλο η οχι?
gianniskritikos είπε:wenz και εγω θελω τα μαλλια που ειχα πιο παλλια πλεων δεν μπορω να κανω οτι στυλ μαραισει γιατι φενεται ασχημο λογο αραιοσης οταν φυσαει ο αερας και μου τα χωριζει νιοθω αβολα λεω μην με κοιτανε τωρα και φενεται η αραιοση.... ειμαι μικρος εχω επαναλαβει αλο να σε βλεπουν με αραιο μαλλι στα 20 και αλλο στα 30 το οποιο δεν ειναι κατι παραξενο... οκ εσυ εχεις υποχοριση κροταφον εχεις περισσοτερο καιρο τριχωπτοση αλλα απο το να χασουμε και τα υπολιπα δεν ειναι επιτυχια εστω να τα κρατισουμε? γιατι με οτι υπαρχει τωρα το σιγουρο ειναι οτι δεν τα κραταμε οπως ειναι και η φινα αμα δεν τα συντηρει μαζι με μινοχ ισως το κανει δεν ξερω...αλλα εδω να μου πεις δεν εχει βγει κατι που μπορουμε να τα κρατισουμε θα μπορεσουμε να βγαλουμε περισσοτερα ? αν αυτο το φαρμακο λειτουργει οντως οπως λεει χωρις υπερβολες ειναι οτι καλυτερο εχει βγει μεχρι σημερα
και να σου πω γιατι νιοθω ετσι οχι λογο ασχημιας ακομα δεν φενεται ασχημο αλλα η σκεψη που θα εχει καποιος ( α καλα αυτος αραιονει απο τωρα καραφας θα γινει σιγουρακι) ενω αν εισαι 30 με αραιοση σαν τη δικη μου ποτε κανεις δεν θα πει καραφλιαζει... διοτι 20-30 ειναι η χειροτερη ηλικια για καραφλα ... ουσιαστικα το μαλλι μου ειναι μαλλι 40ρι.. και οχι 20ρι και αυτο ειναι το ασχημο ενοειτε οτι θα ηθελα πιο πυκνο μαλλι αλλα εστω να το κρατισο απο το να καραφλιασω τελειως
εχω ακομα πολυ μαλλι αλλα οχι πολυ για την ηλικια μου
ποσο περισσοτερο να κανει απο αυτοrocknrolla είπε:πολύ σωστά, γιατί αν ήταν έτσι η φίνα θα έπρεπε να δίνει οριστικό πρόβλημα στην τριχόπτωση βάσει των τιμών που δίνει το φυλλάδιο.