Keratene alphactive - DHT blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
όταν λέμε οριστικά εννοούμε να παίρνεις μόνο 1μγ φίνα την ημέρα και να είσαι απόλυτα καλυμμένος, να μην χρειάζονται ούτε τοπικά.

αν προλαβεις στην αρχη το προβλημα δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.
βεβαια χρειαζεται και τυχη με την ουσια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
rock λινω το προβλημα της τριχ δεν σημαινει βγαζω κιαλα ομως ετσι δεν ξερω... νομιζω με σκετη φινα αυτο γινεται...αρα ναι λινει το προβλημα το λεω αυτο γιατι οντος ενας που δεν εχει χρισιμοποιησει ποτε μινοχ με απλη φινα δεν χανει αλλα μην το μπερδεβουμε πολοι λεμε δεν βλεπω να εβγαλε μαλλια δεν λεει βγαζει μαλλια .... σταματαει την τριχοπτωση....αν τωρα εσυ περνεισ 3 χροναι μινοχ δεν ξερω ποσα και παρισ φινα και κοψης την μινοχ θα χασεις μαλλια .....

αμα θες μπορω να βρω μια σελιδα στο ιντερνετ που ειχε αρκετους χρηστες φινας πριν και μετα χωρις να βαζουν μινοχ αρκετοι απο αυτους

http://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/patient-photos/

τωρα αν ειναι ψεματα δεν ξερω αυτα διχνει και ειναι χριστες με προχοριμενη τριχοπτωση...

σαν να καναν μεταμοσχεφση ειναι μερικοι απο αυτους....

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
δεν μπορουμε να δουμε φοτο μετα το Χακ που εγινε οι παλλιες φοτο κλεισανε δεν μπορω να δω τπτ καπα:(

η ιστορια η γνωστη το παλικαρι εχει πολυ επιθετικη τριχοπτωση,τα κρατουσε με φινα,τον γονατισαν οι παρενεργειες,αναγκαστικε να την κοψει συνεχιζοντας μινοξ

rocknrolla είπε:
με το κερατέν πώς πάει;

ειναι νωρις ακομα,δεν κρυβω οτι εχω αγωνια.
θελω να πετυχει,θα ειναι πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει στον καραφλοχωρο

Συνημμένα

• rfsrt19.jpg
    rfsrt19.jpg
    10.6 KB · Προβολές: 405
  • dsc0008md.jpg
    dsc0008md.jpg
    331 KB · Προβολές: 432

gianniskritikos

New Member
οπα καπα αυτος ειναι που εχασε τ αμαλλια του ιστερα απο παρενργιες φινα που λες αναγκαστικε να τις κοψει?? η αριστερη ειναι η πριν και η δεξια η μετα ετσι?(λογικα)

ειχε πολυ μαλλι ο τυπος..

Καπα οταν επερνες φινα μετα απο ποσο καιρο ειδες παρενεργιες?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
οπα καπα αυτος ειναι που εχασε τ αμαλλια του ιστερα απο παρενργιες φινα που λες αναγκαστικε να τις κοψει?? η αριστερη ειναι η πριν και η δεξια η μετα ετσι?(λογικα)

ειχε πολυ μαλλι ο τυπος..

αριστερα ειναι με φινα μινοξ,δεξια μονο μινοξ.
αυτα ειναι τα αποτελεσματα με 0,6mg finasteride
βλέπεις την διαφορα τι κραταει η μινοξ και τι η φινα.
τωρα συνεχιζει μινοξ 15%,ζιρτεκ και ειναι λιγο καλυτερα
τον εσπρωξα στον κακο τον δρομο:18m:
http://img231.imageshack.us/img231/8539/dsc0034do.jpg

jeronymous

New Member
kapa θα σου πω κατι και πραγματικα δωσε του λιγο βαση γιατι βλεπω οτι το εχεις παρει ζεστα και σοβαρα το θεμα.

τη δευτερη μερα που πηρα keratene ειχα σνεχεια στο μυαλο μου αν θα μου σηκωθει το βραδυ ή οχι..σοβαρα μιλαω.
ολη τη μερα δεν ειχα στυση, το βραδυ που ειδα τη δικια μου και το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου πραγματικα ημουνα σε υπεραριστη κατασταση.επισης εκτωτε επειδη δε το ξανασκεφτηκα δεν ξανα ειχα το παραμικρο προβλημα με το συγκεκριμενο χαπακι.

απλα θελω να σοθυ πω οτι προσεχε μηπως βγαλεις λαθος συμπερασματα λογω αγχους ακι επειδη συνεχεια θα περιμενεις να δεις καποια παρενεργεια.

kapa

Μέλος του προσωπικού
jeronymous είπε:
kapa θα σου πω κατι και πραγματικα δωσε του λιγο βαση γιατι βλεπω οτι το εχεις παρει ζεστα και σοβαρα το θεμα.

τη δευτερη μερα που πηρα keratene ειχα σνεχεια στο μυαλο μου αν θα μου σηκωθει το βραδυ ή οχι..σοβαρα μιλαω.
ολη τη μερα δεν ειχα στυση, το βραδυ που ειδα τη δικια μου και το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου πραγματικα ημουνα σε υπεραριστη κατασταση.επισης εκτωτε επειδη δε το ξανασκεφτηκα δεν ξανα ειχα το παραμικρο προβλημα με το συγκεκριμενο χαπακι.

απλα θελω να σοθυ πω οτι προσεχε μηπως βγαλεις λαθος συμπερασματα λογω αγχους ακι επειδη συνεχεια θα περιμενεις να δεις καποια παρενεργεια.

δεν περειμενω να δω παρενεργεια.
περειμενω να κανει αυτα που υποσχεται το προιον.
σε καμια περιπτωση δεν θα το αδικησω,
το διαλεξα αναμεσα απο πολλα που υπαρχουν στο φορουμ,το ξεκινησα σαν θεραπεια εφ ορου ζωης,ευκολο,αποτελεσματικο

gianniskritikos

New Member
ρε αδελφε καπα μετα απο ποσο καιρο εχασε τοσο μαλλι? ρωταω και δεν κοιταω το λινκ π εστειλες γιατι στο λινκ εχει διαφορες φοτο οι οποιες δεν φενονται κ φανταζομε απο τ αλογια και μονο δεν θα βγαλω ακρι....

οντως η ψηχολογια μετραει παραπολυ μπορει λογο ψηχολογιας να μην σηκονετε με τπτ με τπτ ομως οποτε με χαρα με ευτιχια οτι αυτο κανει αυτα που λεει ....ωστε να δουμε αν οντως δουλεβει σορρυ που το ξαναλεω ειπες οτι το βλεπεις θετικα οκ :)

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
απο την δευτερη μερα χρησης ξεκινουσε το νερωμενο σπερμα,αυτο για εμενα δεν ειναι παρενεργεια.
τις πρωτες μερες η λιμπιντο αυξανοταν κατα πολυ,μετα ομως γινοταν το αντιθετο.
το διαστημα διεφερε την καθε φορα

gianniskritikos είπε:
ρε αδελφε καπα μετα απο ποσο καιρο εχασε τοσο μαλλι? ρωταω και δεν κοιταω το λινκ π εστειλες γιατι στο λινκ εχει διαφορες φοτο οι οποιες δεν φενονται κ φανταζομε απο τ αλογια και μονο δεν θα βγαλω ακρι....

οντως η ψηχολογια μετραει παραπολυ μπορει λογο ψηχολογιας να μην σηκονετε με τπτ με τπτ ομως οποτε με χαρα με ευτιχια οτι αυτο κανει αυτα που λεει ....ωστε να δουμε αν οντως δουλεβει σορρυ που το ξαναλεω ειπες οτι το βλεπεις θετικα οκ :)

τα εχασε μετα απο 6 χρονια.
το βλεπω θετικα και το παντρευομαι αν τα καταφερει:12m:

jeronymous είπε:

ειναι το α και ω ... η ψυχολογια :mad: εγω περυσι 2-3 μερες ειχα χαλαρη στυση με την κοπελα μου αλλα μολις εβλεπα μια αλλη κοπελα πυραυλος :s

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa είπε:
gianniskritikos είπε:
απο την δευτερη μερα χρησης ξεκινουσε το νερωμενο σπερμα,αυτο για εμενα δεν ειναι παρενεργεια.
τις πρωτες μερες η λιμπιντο αυξανοταν κατα πολυ,μετα ομως γινοταν το αντιθετο.
το διαστημα διεφερε την καθε φορα

gianniskritikos είπε:

τα εχασε μετα απο 6 χρονια.
το βλεπω θετικα και το παντρευομαι αν τα καταφερει:12m:

Καπα ενταξει πανω στο κεφαλι και πισω τα κρταει η φινα.. αν εσυ τωρα καταφερεις με το λατανοπροστ και γεμισεις τους κροταφους και εχει γαμ@τη hairline..θα μπορεσει μετα η φινα ή το keratene αν λειτουργει πραγματικα να τα κρατησει στους κροταφους! ? :s

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
Καπα ενταξει πανω στο κεφαλι και πισω τα κρταει η φινα.. αν εσυ τωρα καταφερεις με το λατανοπροστ και γεμισεις τους κροταφους και εχει γαμ@τη hairline..θα μπορεσει μετα η φινα ή το keratene αν λειτουργει πραγματικα να τα κρατησει στους κροταφους! ? :s
η φινα κραταει πολυ αποτελεσματικα τα μαλλια που δεν εχουν υποχωρησει.
τα μαλλια που εχουν χαθει δεν μπορει να τα αναστησει,παρα μονο να δωσει ενα push στην μινοξιδιλη,xalatan
στην δικη μου περιπτωση θα εβλεπα βελτιωση στο vertex,χωρις να βαλω τιποτα αλλο που δεν ειναι επιθετικη η κατασταση εκει, μειωση τριχοπτωσης,παχυνση τριχας.
το μαλλι που εχω σε nw6 επιφανεια ειναι μισο σε παχος απο πλαγια και δοτρια

kapa είπε:
giannaras13 είπε:
η φινα κραταει πολυ αποτελεσματικα τα μαλλια που δεν εχουν υποχωρησει.
τα μαλλια που εχουν χαθει δεν μπορει να τα αναστησει,παρα μονο να δωσει ενα push στην μινοξιδιλη,xalatan
στην δικη μου περιπτωση θα εβλεπα βελτιωση στο vertex,χωρις να βαλω τιποτα αλλο που δεν ειναι επιθετικη η κατασταση εκει, μειωση τριχοπτωσης,παχυνση τριχας.
το μαλλι που εχω σε nw6 επιφανεια ειναι μισο σε παχος απο πλαγια και δοτρια
Ετσι και δουλεψει το keratene + latanoprost ..θα φυσαει... κοιτα μαλλι ο τυπος απο φινα και τα υπολοιπα..

http://www.youtube.com/watch?v=KV--jyqWQ50

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
rocknrolla είπε:
πολύ σωστά, γιατί αν ήταν έτσι η φίνα θα έπρεπε να δίνει οριστικό πρόβλημα στην τριχόπτωση βάσει των τιμών που δίνει το φυλλάδιο.
ποσο περισσοτερο να κανει απο αυτο
φινα vs minox
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4928-page-2.html

μπαα,ψεματα λεει,ειναι βαλτος..αφου η αγγελική μερκ λεει οτι το 2%εμφανιζει παρενεργειες και μαλιστα σε λιγο καιρο επανερχεσε...
σαν το παιδι που κοντεψε να πεθανει,ολα τα επαθε μονο βυζια δεν εβγαλε.. και επανηλθε μετα απο 4χρονια....και το επαιρνε μηνες...το χαπι, γυρευε ΑΝ το επαιρνε καμια 10χρονια...

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
μπαα,ψεματα λεει,ειναι βαλτος..αφου η αγγελική μερκ λεει οτι το 2%εμφανιζει παρενεργειες και μαλιστα σε λιγο καιρο επανερχεσε...
σαν το παιδι που κοντεψε να πεθανει,ολα τα επαθε μονο βυζια δεν εβγαλε.. και επανηλθε μετα απο 4χρονια....και το επαιρνε μηνες...το χαπι, γυρευε ΑΝ το επαιρνε καμια 10χρονια...

προσωπικα δεν πιστευω οτι καποιος μπορει να εχει οφελος κατηγορωντας ενα φαρμακο,μιας και το κερδος δεν θα στραφει προς την πλευρα του απο την στιγμη που δεν προωθει κατι.
η φινα δυστυχως εχει παρενεργειες και μαλιστα σε καποιους πολυ βαριες εως μη αναστρεψιμες
εγω προσωπικα δεν γνωριζα τι σημαινει η λεξη sides πριν την φινα,
ολα τα αλλα απο μινοξ ζιρτεκ,σπιρονολακτονη δεν τα λεω παρενεργειες,αλλα γαργαλημα στην μασχαλη.
το συγκεκριμενο μελος ειναι ακομα εδω μαζι μας και συνεχιζει με ζιρτεκ και μινοξ 15%

anieros36

New Member
kapa είπε:
weznem είπε:

προσωπικα δεν πιστευω οτι καποιος μπορει να εχει οφελος κατηγορωντας ενα φαρμακο,μιας και το κερδος δεν θα στραφει προς την πλευρα του απο την στιγμη που δεν προωθει κατι.
η φινα δυστυχως εχει παρενεργειες και μαλιστα σε καποιους πολυ βαριες εως μη αναστρεψιμες
εγω προσωπικα δεν γνωριζα τι σημαινει η λεξη sides πριν την φινα,
ολα τα αλλα απο μινοξ ζιρτεκ,σπιρονολακτονη δεν τα λεω παρενεργειες,αλλα γαργαλημα στην μασχαλη.
το συγκεκριμενο μελος ειναι ακομα εδω μαζι μας και συνεχιζει με ζιρτεκ και μινοξ 15%

το κακό είναι ότι και δερματολόγοι το συστήνουν πολύ έυκολα ελαφριά τη καρδία χωρίς να ζητήσουν αιματολογικές εξετάσεις. Πραγματικά κανίβαλοι. πώς μπορείς να εμπιστεύεσαι ότι ο ασθενής σου θα κόβει σωστά στα 5 το χαπάκι; πώς λες ότι η ασφαλής δόση είναι 1,25 και είσαι σίγουρος ότι ο ασθενής άθελά του δεν την ξεπερνάει;
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον κάπα τη γνώμη σου για το keratene, γιατί είσαι ευαίσθητος στη φίνα. βγαίνει και ακριβό το άτιμο..

weznem

Well-Known Member
καππα μου,το βαλτος ειρωνικα το λεω..επειδη μολις πει καποιος οτι ειδε το χαρο με την φινα λενε αμεσως οτι εινα βαλτος και ζητανε ερευνες..συμφωνω σε οτι λες παντως..
τελος παντων ας περιμενουμε τι θα γινει με το κερατιν..αν και φοβαμαι οτι θα θελει 2χαπακια για καλα αποτελεσματα.. οψόμεθα λοιπον...

Μπλουζα