Konstantinos_00-1421g κ. Γούνναρης-18/04/2024

Gianney

Well-Known Member
Τρέχουσα θεραπεία:
Πρωί: Τοπική Dutasteride 0.15%
Μεσημέρι-Απόγευμα: Pyrilutamide 0.5%(περιμένω να έρθει από το official site)
Βράδυ: Τοπική Minoxidil 6%, Finasteride 0.3%, 17α-Estradiol 0.1%

Από το στόμα: Φιναστερίδη 5mg (ολόκληρο proscar), Μινοξιδίλη 5mg.

*Τα καινούργια πράγματα που πρόσθεσα είναι η τοπική Duta και το Pyrilutamide που το περιμένω και από propecia, λόγω κόστους, πήγα σε proscar ολόκληρο. Τι άλλο να δοκιμάσω….
Αφού παίρνεις oral φίνα και μινοξ τα τοπικά τι τα θες;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Αφού παίρνεις oral φίνα και μινοξ τα τοπικά τι τα θες;
Αφού ρε συ δεν έχει τι άλλο να κάνει στη ζωή του και ασχολείται εμμονικά όλη μέρα με τα μαλλιά του.

Να παίρνεις 5mg την ημέρα (που είναι δόση για υπερπλασία προστάτη) αντί για 1mg, τη στιγμή που ξέρεις από τις έρευνες ότι τι 1, τι 5, τι 10, δεν υπάρχει κάποια διαφορά (γιατι η καμπύλη γίνεται οριζόντια), όλο αυτό είναι παρανοϊκό.

Κωνσταντίνε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις 1mg την ημέρα φιναστερίδη και την μινοξιδίλη σου, να αφήσεις τα τοπικά οιστρογόνα και ό,τι άλλο τοπικό βάζεις, να αφήσεις τα μαλλιά σου να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν (γιατί τώρα παίζει να κάνεις μεγαλύτερο κακό παρά καλό) και ζήσεις λίγο την ζωή σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ.

Αν θέλεις παράτα τη φιναστερίδη και παίρνε ντουταστερίδη, αλλά παίρνε ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ. Να βάζεις τόσα πολλά εγώ το θεωρώ ψύχωση.

aeratos28

Just aeratos
Τρέχουσα θεραπεία:
Πρωί: Τοπική Dutasteride 0.15%
Μεσημέρι-Απόγευμα: Pyrilutamide 0.5%(περιμένω να έρθει από το official site)
Βράδυ: Τοπική Minoxidil 6%, Finasteride 0.3%, 17α-Estradiol 0.1%

Από το στόμα: Φιναστερίδη 5mg (ολόκληρο proscar), Μινοξιδίλη 5mg.

*Τα καινούργια πράγματα που πρόσθεσα είναι η τοπική Duta και το Pyrilutamide που το περιμένω και από propecia, λόγω κόστους, πήγα σε proscar ολόκληρο. Τι άλλο να δοκιμάσω….

Δεν καταπίνεις και ένα βαρελότο ταυτόχρονα λέω εγω? Ρε μεγάλε τι κάνεις εκεί? Τι κοκτειλάρες πίνεις?? Το έχεις πάει αλλού το θέμα εντελώς ..κόψε λίγο με τα χάπια που τα παίρνεις με τη χούφτα γιατί δεν είναι ζελεδακια haribo..

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Φιλαράκι πάρε τις νορμαλ δόσεις απο fina & μινο και σταμάτα όλη αυτή την παράνοια. Επιπλέον πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις συνεδρίες σε ψυχολόγο. Που να είχες πραγματικά προβλήματα, τι θα έκανες τότε; βγές με τους φίλους σου ξεκίνα να περνάς καλά, κανείς δν ασχολείται με τα μαλλιά σου για να σε επηρεάσει κάπου. Ο καθένας θα ήθελε να ήταν πιο ψηλός, πιο όμορφος, πιο ωραίο μαλλι το ένα το αλλό, αλλά δεν είναι λύση αυτή να χαραμίζεις τα χρόνια σου για κάτι τόσο ασήμαντο. Ξεκίνα gym, κάνε κάτι που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και βγές έξω και πέρνα καλα. Αν περνάς καλά δν θα σε νοίαζει σε τέτοιο παρανοϊκό βαθμό το μαλλί σου.

Konstantinos_00

Active Member
Κανένας δεν καταλαβαίνει…. Δεν είδατε τι μαλλιά είχα το 2020 και το 2024 πως έγιναν; Οι απλές θεραπείες δεν κάνουν τίποτα. Γι αυτό έκανα και το trichotest το 2021, για να βρω επιπλέον λύσεις… Τα τοπικά με έχουν βοηθήσει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια… Τέλος πάντων, σιωπώ γιατί έτσι και αλλιώς δε θα με καταλάβει κανένας…

tsilas

Member
Κανένας δεν καταλαβαίνει…. Δεν είδατε τι μαλλιά είχα το 2020 και το 2024 πως έγιναν; Οι απλές θεραπείες δεν κάνουν τίποτα. Γι αυτό έκανα και το trichotest το 2021, για να βρω επιπλέον λύσεις… Τα τοπικά με έχουν βοηθήσει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια… Τέλος πάντων, σιωπώ γιατί έτσι και αλλιώς δε θα με καταλάβει κανένας…
Ναι είδαμε και ίσως τα χάσεις και όλα
Τι είναι δηλαδή ;Κάτι το εξωπραγματικό ;
Αδερφέ χρειάζεσαι ψυχολόγο ,δεν είναι αστείο

Konstantinos_00

Active Member
Φιλαράκι πάρε τις νορμαλ δόσεις απο fina & μινο και σταμάτα όλη αυτή την παράνοια. Επιπλέον πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις συνεδρίες σε ψυχολόγο. Που να είχες πραγματικά προβλήματα, τι θα έκανες τότε; βγές με τους φίλους σου ξεκίνα να περνάς καλά, κανείς δν ασχολείται με τα μαλλιά σου για να σε επηρεάσει κάπου. Ο καθένας θα ήθελε να ήταν πιο ψηλός, πιο όμορφος, πιο ωραίο μαλλι το ένα το αλλό, αλλά δεν είναι λύση αυτή να χαραμίζεις τα χρόνια σου για κάτι τόσο ασήμαντο. Ξεκίνα gym, κάνε κάτι που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και βγές έξω και πέρνα καλα. Αν περνάς καλά δν θα σε νοίαζει σε τέτοιο παρανοϊκό βαθμό το μαλλί σου.
Για εμένα δεν είναι ασήμαντο. Πόσες φορές πρέπει να το πω; Ειδικά έτσι όπως ήμουν στα 17 μου… και το 2020 που δούλεψαν φουλ οι θεραπείες και άλλαξε όλη η ψυχολογία μου… Κουράστηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια…

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Για εμένα δεν είναι ασήμαντο. Πόσες φορές πρέπει να το πω; Ειδικά έτσι όπως ήμουν στα 17 μου… και το 2020 που δούλεψαν φουλ οι θεραπείες και άλλαξε όλη η ψυχολογία μου… Κουράστηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια…
Θα ασχοληθείς με το θέμα που σε απασχολεί δεν είπε κάποιος το αντίθετο. Θα κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις για αυτό και ότι γίνει. Αλλά είναι πραγματικά ασήμαντο πρόβλημα για να σε έχει επηρεάσει τόσο και να σε έχει φέρει σε τέτοιο σημείο. Στο ξανά λέω, που να είχες πραγματικά προβλήματα.

Konstantinos_00

Active Member

Με έχει δει ψυχίατρος και παίρνω εδώ και περίπου 2 μήνες αντικαταθλιπτικά…

Konstantinos_00

Active Member
Θα ασχοληθείς με το θέμα που σε απασχολεί δεν είπε κάποιος το αντίθετο. Θα κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις για αυτό και ότι γίνει. Αλλά είναι πραγματικά ασήμαντο πρόβλημα για να σε έχει επηρεάσει τόσο και να σε έχει φέρει σε τέτοιο σημείο. Στο ξανά λέω, που να είχες πραγματικά προβλήματα.
Ασήμαντο μπορεί να το λέτε εσείς, για εμένα δεν είναι όταν ήμουν όπως ήμουν και οι θεραπείες μου έδωσαν πίσω τη ψυχολογία μου και ένιωθα καλά…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Ασήμαντο μπορεί να το λέτε εσείς, για εμένα δεν είναι όταν ήμουν όπως ήμουν και οι θεραπείες μου έδωσαν πίσω τη ψυχολογία μου και ένιωθα καλά…
Φιλαράκι μου νομίζω ο συνδυασμός αντικαταθλιπτικών με φινα/duta δεν είναι καθόλου καλός συνδυασμός. Αν το δουν τα πιο έμπειρα μέλη να μιλήσουν για αυτό.

LoverBoy

Well-Known Member
Ο γιατρός που έγραψε τα αντικαταθλιπτικά Κωνσταντίνε γνωρίζει ότι κάνεις χρήση Φιναστερίδης κτλ?

Legend

Member
Φιλε μου δεν ειναι φυσιολογικό ολο αυτό που κάνεις και η εμμονή που έχεις. Έχεις φτάσει σε σημείο να μη σε νοιάζει τιποτα αλλο, ουτε να ζεις τη ζωη σου, ουτε να βγαινεις με φιλους, ουτε να διασκεδάζεις κτλπ εδώ και χρονια από οτι καταλαβαίνω..
Αλλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πραγματικά σοβαρά προβλήματα και τους βλέπεις να ειναι μια χαρά δυνατοί και να χαιρονται τη ζωή τους...αμα εκαναν ολοι έτσι για τις τρίχες θα ειχαν αυτοκτονήσει ολοι οι καραφλοί ή οι αραιο μαλλιάδες της γης. Κανεις δεν ασχολείται με τα μαλλιά σου οσο εσυ νομιζεις. Σημασία έχει η προσωπικότητα του καθενός και οχι αν έχει περισσοτερα μαλλιά. Τι να τα κανεις τα μαλλιά αν δεν έχεις προσωπικότητα ;
εγώ βλέπω μια χαρά άτομα χωρις μαλλιά να πετυχαίνουν στη ζωη τους και να ειναι ευτυχισμένοι και αλλοι με φουλ μαλλια να μην ειναι γιατι μπορει να τους λειπει κάτι αλλο, (να μην έχουν δουλειά, να μην έχουν ωραίο σώμα, να μην οικονομικά ανεξάρτητοι, να μην έχουν φίλους). Οπότε το πρόβλημα δεν ειναι τα μαλλιά σου αλλά εσυ λανθασμένα το σκέφτεσαι έτσι και σου έχει γινει εμμονή. Κάποιος ψυχολόγος θα μπορουσε να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτό το πράγμα.

kollaps

Active Member
Φιλαράκι μου νομίζω ο συνδυασμός αντικαταθλιπτικών με φινα/duta δεν είναι καθόλου καλός συνδυασμός. Αν το δουν τα πιο έμπειρα μέλη να μιλήσουν για αυτό.
Δεν υπάρχει κάποια τέτοια αντένδειξη. @CVIAL να με διορθώσεις αν κάνω λάθος. Τείνει να γίνει χαλασμένο τηλέφωνο αυτή η πληροφορία στο forum. Προσοχή, δεν λέω ότι αποκλείεται να υπάρχει αλληλεπίδραση, αλλά ότι αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

edit: εννοείται καλό είναι να το αναφέρει στον ψυχίατρο και σε όποιον άλλο γιατρό τον παρακολουθεί.

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
Έχουν περάσει έξι μήνες από την επέμβαση σου, και θα ήθελα να σε καλέσω στην κλινική για την προγραμματισμένη επανεξέταση.
Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε την εξέλιξή σου και να συζητήσουμε τόσο την πορεία σου όσο και τη φαρμακευτική σου αγωγή.

theoblue

Active Member
Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα Κωνσταντίνε. Έστω και καθυστερημένα.

Γνώμη μου είναι ότι με τις δοσολογίες ουσιών που παίρνεις για τα μαλλιά είναι απίθανο να μην επηρεάζει τη δράση των αντικαταθλιπτικών, μιλα όμως και με το γιατρό σου.

Δυστυχώς την οποιαδήποτε επιρροή δεν μπορείς να την καταλάβεις γτ δεν έχεις μέτρο σύγκρισης (λήψη αντικαταθλιπτικών χωρίς παράλληλη χρήση φινας - ντουτα).

Γνώμη μου είναι (αν και δε θα το κάνεις) να διακόψεις για κάποιους μήνες τη λήψη φινας - ντουτα από το στόμα μέχρι τα αντικαταθλιπτικά να σε φέρουν σε μια ισορροπία και μετά σε συνεννόηση με τον γιατρό σου βλέπεις πως προχωράς.

Χωρίς ψυχική ισορροπία καμία θεραπεία για τα μαλλιά δε θα έχει μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα γτ έχεις αυτή τη στιγμή πολυ άγχος και πολυ θολωμενο μυαλό.

Δώσε προτεραιότητα στην ψυχική σου υγεία και μην θεωρείς ως προαπαιτούμενο τη θεραπεία της αλωπεκίας γτ με τα τωρινά δεδομένα μόνιμη λύση δεν υπάρχει.

Φτιάξε την ψυχολογία σου και μετά κάνε ότι καλύτερο μπορείς για τα μαλλιά σου με καθαρό μυαλό και υπομονή.

aeratos28

Just aeratos
Ναι ,μόνο εσύ στον κόσμο έχασες μαλλια και δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς .μεγάλε,σε φόρουμ καραφλων έχει μπει και γράφεις,δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι..υπάρχουν παιδιά εδώ που είναι πολύ μικρότερα από εσένα και θα παρακαλαγαν να έχουν τα μαλλιά σου..έχουν γίνει σαν τον Βέγγο από τα 20 τους και κάθεσαι τώρα και μας γράφεις ότι δεν καταλαβαίνει κανείς και άλλες τέτοιες χαζομάρες? Μην κάνεις σαν γκόμενα και κοίτα εκεί μαζι με τον γιατρό να βρει τι πρέπει να παίρνεις ακριβώς,να κάνεις και μια επέμβαση άντε και άλλη μία ,που λέει και ο ορεινή μέλισσα ,και να διορθώσεις ότι πρόβλημα έχεις..κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου λες και έγινε τπτ συνταρακτικό...έχασες 5 τρίχες και αλλοιώθηκε η εικόνα του παγκόσμιου sex symbol...άντε γτ πολλα οιστρογόνα μαζεύτηκαν και μάλλον χρειάζεσαι όχι γιατρό μεταμόσχευσης μαλλιών ,αλλά γιατρο για διόρθωση ορμονων ..θα σε πλακώσει εκεί στα trt (ξέρουν μερικοί,τους έχει κουμπώσει φουλ)...θα ξεχάσεις τα μαλλιά επιτοπου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι δεν έχει νόημα να δίνουμε συμβουλές (είτε ευγενικά είτε όχι) σε έναν άνθρωπο που είναι ψυχολογικά ασταθής.Δεν νομίζω ότι ακούει. Το μόνο που μπορούμε να του πούμε είναι να συνεχίσει την θεραπεία του (την ψυχολογική) και να μην το παρακάνει με τις αγωγές με το μαλλί (φίνα σκέτο με αυτό το μαλλί είναι αρκετή).

Μπλουζα