Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τάσο έχεις μετρήσει τρύπες της εξαγωγής?Επίσης με το μάτι δε βλέπω 38.5 σε όλη την επιφάνεια.
Ναι αλλά ας το αφήσουμε προς στιγμήν,ας μη το ανατινάξουμε το νήμα από τωραΤάσο έχεις μετρήσει τρύπες της εξαγωγής?
Αυτό είναι το θέμα. Ότι πλέον περιορίζονται κάποιες πληροφορίες ή αναβάλλονται λόγω πιθανών αντιδράσεων.Ναι αλλά ας το αφήσουμε προς στιγμήν,ας μη το ανατινάξουμε το νήμα από τωρα
Ναι αλλά ας το αφήσουμε προς στιγμήν,ας μη το ανατινάξουμε το νήμα από τωρα
Θα το ξαναγράψω....Αυτό είναι το θέμα. Ότι πλέον περιορίζονται κάποιες πληροφορίες ή αναβάλλονται λόγω πιθανών αντιδράσεων.
Το σέβομαι όμως taso δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα.
Θα το ξαναγράψω....
Δε περιορίζεται ούτε διαγράφετε τίποτα λόγω πιθανών αντιδράσεων ,κάθε πληροφορία θα βγει στην ώρα της. Οφείλω να προστατέψω το νήμα από τις γνωστές και επαναλαμβανόμενες διαμάχες που δεν καταλήγουν πουθενά και χιλιογραφονται σε όλα τα νήματα χάνοντας την ουσία.
Ότι είναι να γραφτεί θα γραφτει
Υσ..Έχω ήδη δώσει αρκετές πληροφορίες που έχουν περάσει στον Βροντο.
Έλα μωρέ 7 σελιδες μόνο είναι , σε άλλα έχουμε πάει 57Επειδή βαριέμαι να κάτσω να διαβάσω το νήμα και να δώσω την προσοχή που πρέπει ,στείλε μου σε μνμ τι πέρασε στο Βροντο να το αναδείξω όπως τους αρμόζει...χαχα
Έλα μωρέ 7 σελιδες μόνο είναι , σε άλλα έχουμε πάει 57
Θα έρθει η ώρα σου μην ανησυχεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φταίει το δέρμα ,πρέπει να ήταν πολύ ελαστικό, δεν άντεξε στο μοτορι.Κάπου το έχω δει ξανά το πατερν «κεφαλοτύρι» σε περιστατικό της κλινικής…….οχι ρε φιλε και στον ξάδερφο……
Μου θύμισε εποχές παραθύρων άλλης κλινικηςΜόνο το βίντεο μετράει...να ζητάτε πάντα φωτογραφίες καθαρές και βίντεο από την κλινική η τον ιατρό που απευθύνεστε ...
Κάτι τέτοιες παπατζες δεν λέει??
Χαχαχαχαχαχχα
Αλλά να ζητάτε βίντεο η φωτό ,αυτές που θέλει ο ίδιος να δώσει...μην βάλετε καμία τέτοια φωτό...ανίδεοι ,μη ιατροί ,που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα.....
Προβολή συνημμένου 66963
Σωστα, εδω εχει γινει over harvesting και εχουν αφαιρεθει γειτονικα τριχοθυλακιαΔεν έχει σχέση με την τρύπα αυτή καθεαυτή αλλά με το pattern εξαγωγής.
Μου θύμισε εποχές παραθύρων άλλης κλινικης