ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Ναι αλλά ας το αφήσουμε προς στιγμήν,ας μη το ανατινάξουμε το νήμα από τωρα
Αυτό είναι το θέμα. Ότι πλέον περιορίζονται κάποιες πληροφορίες ή αναβάλλονται λόγω πιθανών αντιδράσεων.
Το σέβομαι όμως taso δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα.

tasos33

Well-Known Member
Αυτό είναι το θέμα. Ότι πλέον περιορίζονται κάποιες πληροφορίες ή αναβάλλονται λόγω πιθανών αντιδράσεων.
Το σέβομαι όμως taso δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα.
Θα το ξαναγράψω....

Δε περιορίζεται ούτε διαγράφετε τίποτα λόγω πιθανών αντιδράσεων ,κάθε πληροφορία θα βγει στην ώρα της. Οφείλω να προστατέψω το νήμα από τις γνωστές και επαναλαμβανόμενες διαμάχες που δεν καταλήγουν πουθενά και χιλιογραφονται σε όλα τα νήματα χάνοντας την ουσία.

Ότι είναι να γραφτεί θα γραφτει

Υσ..Έχω ήδη δώσει αρκετές πληροφορίες που έχουν περάσει στον Βροντο.

aeratos28

Just aeratos
Επειδή βαριέμαι να κάτσω να διαβάσω το νήμα και να δώσω την προσοχή που πρέπει ,στείλε μου σε μνμ τι πέρασε στο Βροντο να το αναδείξω όπως τους αρμόζει...χαχα
Θα το ξαναγράψω....

Δε περιορίζεται ούτε διαγράφετε τίποτα λόγω πιθανών αντιδράσεων ,κάθε πληροφορία θα βγει στην ώρα της. Οφείλω να προστατέψω το νήμα από τις γνωστές και επαναλαμβανόμενες διαμάχες που δεν καταλήγουν πουθενά και χιλιογραφονται σε όλα τα νήματα χάνοντας την ουσία.

Ότι είναι να γραφτεί θα γραφτει

Υσ..Έχω ήδη δώσει αρκετές πληροφορίες που έχουν περάσει στον Βροντο.

tasos33

Well-Known Member
Επειδή βαριέμαι να κάτσω να διαβάσω το νήμα και να δώσω την προσοχή που πρέπει ,στείλε μου σε μνμ τι πέρασε στο Βροντο να το αναδείξω όπως τους αρμόζει...χαχα
Έλα μωρέ 7 σελιδες μόνο είναι , σε άλλα έχουμε πάει 57
Θα έρθει η ώρα σου μην ανησυχεις

aeratos28

Just aeratos
Η πιο μεγάλη ωωωωωωραααα...είναι ΤΩΩΩΡΡΑΑΑΑ ...χαχαχα
Πάντα είναι η ώρα μου........Κ
Έλα μωρέ 7 σελιδες μόνο είναι , σε άλλα έχουμε πάει 57
Θα έρθει η ώρα σου μην ανησυχεις

όουτς...δώσε οδηγίες ,και ρίξε με μέσα στον αγώνα...θα τρυπήσω τα δίχτυα ...:rolleyes::oops::D:D:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Κάπου το έχω δει ξανά το πατερν «κεφαλοτύρι» σε περιστατικό της κλινικής…….οχι ρε φιλε και στον ξάδερφο……
Φταίει το δέρμα ,πρέπει να ήταν πολύ ελαστικό, δεν άντεξε στο μοτορι.
1. Αν μακρύνει δεν φαίνεται ευτυχώς.
2. Αυτό το μήκος στο σύνολο του ταιριάζει γάντι αλλά δυστυχώς...
3 Όταν σε λίγα χρόνια χρειαστεί να επέμβει σε πίσω περιοχή της μμ η περιοχή αυτή της δοτριας δεν βλέπω να έχει δυναμική να δώσει πολλά.

aeratos28

Just aeratos
Μόνο το βίντεο μετράει...να ζητάτε πάντα φωτογραφίες καθαρές και βίντεο από την κλινική η τον ιατρό που απευθύνεστε ...
Κάτι τέτοιες παπατζες δεν λέει??
Χαχαχαχαχαχχα
Αλλά να ζητάτε βίντεο η φωτό ,αυτές που θέλει ο ίδιος να δώσει...μην βάλετε καμία τέτοια φωτό...ανίδεοι ,μη ιατροί ,που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα.....
Screenshot_2025-01-20-23-14-10-311_com.android.chrome.jpg

tasos33

Well-Known Member
Μόνο το βίντεο μετράει...να ζητάτε πάντα φωτογραφίες καθαρές και βίντεο από την κλινική η τον ιατρό που απευθύνεστε ...
Κάτι τέτοιες παπατζες δεν λέει??
Χαχαχαχαχαχχα
Αλλά να ζητάτε βίντεο η φωτό ,αυτές που θέλει ο ίδιος να δώσει...μην βάλετε καμία τέτοια φωτό...ανίδεοι ,μη ιατροί ,που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα.....
Προβολή συνημμένου 66963
Μου θύμισε εποχές παραθύρων άλλης κλινικης

Μπλουζα