ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis

aeratos28

Just aeratos
Εγώ που ακριβώς σου έκανα ξεκάθαρη απειλή?? Χαχαχα..είπες θα κάνεις βίντεο για εμένα ,και σου είπα πως αν κάνεις βίντεο για εμένα τότε θα κάνουμε δημόσια ένα podcast αφού δεν απαντάς εδώ ,και σου είπα να διαλέξεις και σε ποιο από τα 3 καλύτερα θες .η στο τοπ της Ελλάδας.(Στα καλύτερα θα πάμε) ...να συζητήσουμε τα θέματα αυτά ,που προείπα στο προηγούμενο μνμ..
Εσύ ξεκινησες και ειπες θα κάνεις βίντεο για εμένα που δεν θα μου αρέσει ..ΑΥΤΟ, είναι ξεκάθαρη απειλή..
Αν δεν δώσεις απαντήσεις εδώ στο φόρουμ για όλα περί απόκρυψης περιστατικων των πελατών σου aldo και jacksmith,αυτό είπαν εδώ δημόσια οι ίδιοι οι πελάτες σου ,εδώ είναι να απαντήσεις αν ισχύουν αυτά η όχι και για τα ανεξάρτητα που ανέβασε ο Πάνος και έδειξε τα προβλήματα που έχουν ενώ εσύ τα παρουσιάζεις ως περιστατικά που βγάζουν μάτια ,και για το στιγμιότυπο στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης με τον cvial...αν δεν απαντήσεις λοιπόν,τότε αφού λες ότι θα κάνεις βιντεάκια για εμένα και με απειλείς,εγώ σου απαντω πως αν κάνεις οτιδήποτε βίντεο το οποίο έχει προσωπικά μου δεδομένα ,τότε θα γίνει με όλα αυτά τα ερωτήματα μια συζήτηση σε podcast κορυφαίο στην Ελλάδα .. μαζί και εσύ,δημοσια..που είναι η ξεκάθαρη απειλή μου?? Χαχαχα
Και φυσικά θα είμαι μπροστά στην κάμερα και εγώ εννοείται ..κονιόρδος ,κουστουμαρισμενος με γυαλιά μυωπίας ώστε να δώσω έμφαση και μαλλί χτενισμένο χαίτη λασπωτηρα ,γλυμενο από αγελάδα για την επιλύση του θέματος
Τόσο απλό...μην ψάχνεις τώρα με τερτιπια να παραφρασεις λεγόμενα μου,να παραφραζεις δικάσουν λεγόμενα , ώστε να έχεις κατηγορητήριο ... Δεν οδηγεί πουθενά αυτό για εσένα.
Να απειλησω εγω εσενα?
Ποτε δεν απειλω αρχικα, αυτα ειναι για τα ανωνυμα κοριτσακια

Οσον αφορα την απειλη ΣΟΥ οτι θα με βγαλεις σε δηθεν podcast κτλ, Δημοκρατια εχουμε, απεδειξε το αν εισαι ψυχασθενης ή οχι με οποιον τροπο θες.
Μην μπεις στο κοπο να με ενημερωσεις καν.

Απλα προσεξε μην φανεις καπου και χαθει καθε πιθανοτητα να σε πιστεψει κανεις οτι δηλητηριο και να αφησεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
@vlafo η απάντηση στην ερώτηση περί εμβαδού είναι σχεδόν 70cm.
Φωτο ακριβώς μετα την τοποθέτηση και 4-5 μέρες μετά.
Δοτρια σημερινές

Συνημμένα

• Screenshot_2025-01-13-00-31-59-870_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-00-31-59-870_com.android.chrome.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 134
  • Screenshot_2025-01-13-00-39-10-446_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-13-00-39-10-446_com.miui.gallery.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 117
  • IMG_20250112_175333.jpg
    IMG_20250112_175333.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 122
  • IMG_20250112_175326.jpg
    IMG_20250112_175326.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 118
  • IMG_20250112_175323.jpg
    IMG_20250112_175323.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 136
Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Γενικα σε αυτο το μηκος κατι μπορει να φαινεται επειδη ειναι αρκετα κοντο το μαλλι, αλλα ναι κατω αριστερα ειδικα ειναι απαραδεκτη εικονα προς το παρον, υπομονη 2 μηνες ακομα ομως δεν αποκλειεται να φτιαξει

vlafo

Well-Known Member
@vlafo η απάντηση στην ερώτηση περί εμβαδού είναι σχεδόν 70cm.
Φωτο ακριβώς μετα την τοποθέτηση και 4-5 μέρες μετά.
Δοτρια σημερινές
Tasοs33 ευχαριστώ.
Μικρή περιοχή,αρκετά graft και περιστατικό εύκολο όπως είπαμε που αν έχει καλή φύτρωση θα είναι αρκετά καλό.
Δότρια δεν έπρεπε να δείχνει έτσι αλλά λογικά θα επανέλθει.
Η περιοχή εξαγωγής σαφώς και θα έπρεπε να είναι πιο διευρυμένη

LoverBoy

Well-Known Member
Κανονικά έπρεπε να δείχνει ομοιόμορφο και όχι με αυτές τις περιοχές "μπαλώματα" αλλά όντως μπορεί να στρώσει σιγά σιγά ή αν δεν στρώσει να αφήνει μεγαλύτερο μήκος στην δότρια!

Tetrakis

Active Member
Tasοs33 ευχαριστώ.
Μικρή περιοχή,αρκετά graft και περιστατικό εύκολο όπως είπαμε που αν έχει καλή φύτρωση θα είναι αρκετά καλό.
Διαφωνώ στο εύκολο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα κενά στην δότρια...... Βάλε αν μπορείς πρόσφατες και με καλή ανάλυση φότω της δότριας για να δούμε τώρα στον 3,5 μήνα αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Tetrakis

Active Member
Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα κενά στην δότρια...... Βάλε αν μπορείς πρόσφατες και με καλή ανάλυση φότω της δότριας για να δούμε τώρα στον 3,5 μήνα αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση.
Συμφωνώ , απαράδεκτη εικόνα

tasos33

Well-Known Member
Tasοs33 ευχαριστώ.

Είχε μαμά μαλλιά και μπήκε ανάμεσα
Επί της ουσίας στην μμ περιοχή δεν υπήρχαν μαλλιά

tasos33

Well-Known Member
Οι τελευταίες πιο πάνω είναι χθεσινές ,και σε σχέση με τις προηγούμενες προ 10 ημερών δεν υπάρχει διαφορά

tasos33

Well-Known Member
Επίσης με το μάτι δε βλέπω 38.5 σε όλη την επιφάνεια.

Συνημμένα

• IMG_20250113_211835.jpg
    IMG_20250113_211835.jpg
    675 KB · Προβολές: 59

Chris34

Well-Known Member
Αρχικα, τα ειλικρινη μου συλλυπητηρια...

Μπερδευεσαι τραγικα.
Εγω ειμαι εδω οπως εχει γραψει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορες για να μην μενει αναπάντητη η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, η καφριλα, λασπη, τοξικοτητα και μισσαλλοδοξια καποιων θρασυδειλων που αν δεν ηταν ανωνυμοι δεν θα τομλουσαν ποτε να πουν αυτα που λενε φοβουμενοι οτι θα βρεθουν ειτε επωνυμα ξεφτιλισμενλοι ειτε στα εδωλιο.
Μετα χαρας δεν ξαναγραφω ποτε σε αυτο το φορουμ αν δεν ξαναασχοληθειτε μαζι μου και το τηρήσετε.
ΔΕΝ μου αρεσει καθολου
Ειναι εμετικό να βλεπω ολοκληρους αντρες επειδη εχουν απλα θεμα με τα μαλλια τους αντι να κανουν κατι για αυτο ΕΥΣΤΟΧΑ (αντι να ψαχνουν τον φθηνο και πολλα υποσχομενο νεο αστερι της μεταμοσχευσης , χαχαχαχαχα) ή να αναζητησουν βοηθεια σε καποιον ειδικο ψυχικης υγειας, να προτιμουν να βγαζουν χολη, δηλητηριο και μισος απεναντι στο μοναδικο ιατρο στην Ελλάδα που μπορει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (δλδ με αποδειξεις με εκατονταδες περιστατικα και εκατονταδες βιντεο αποτελεσματων) να τους βοηθησει , απλα επειδη δεν κωλωνει να τους απανταει με τον ιδιο τροπο και φυσικα επειδη δεν συμφωνουν με τις ...χρεωσεις του (ευτυχως, τα βιντεο δειχνουν ποσο ανοητοι ειναι...)
Ο μοναδικός γιατρός στην Ελλάδα λέει που μπορεί να μας βοηθήσει.. χαχαχα και μιλάει για τον εαυτό του.
Εγώ προσωπικά με αυτή τη συμπεριφορά ούτε από έξω δεν θα περνούσα.
Οι τιμές στο θεό χωρίς λόγο ενώ πόσοι από εμάς έχουμε πάρει αξιοπρεπεστατα αποτελέσματα σε τιμές μισές από τις δικές του.
Βλέπω ότι μπαίνουν και άλλες κλινικές στο φόρουμ. Αν έχουν ανάλογη συμπεριφορά με τον συγκεκριμένο θα καθήσουμε να τους ακούμε και αυτούς;

LoverBoy

Well-Known Member
Ο μοναδικός γιατρός στην Ελλάδα λέει που μπορεί να μας βοηθήσει.. χαχαχα και μιλάει για τον εαυτό του.
Εγώ προσωπικά με αυτή τη συμπεριφορά ούτε από έξω δεν θα περνούσα.
Οι τιμές στο θεό χωρίς λόγο ενώ πόσοι από εμάς έχουμε πάρει αξιοπρεπεστατα αποτελέσματα σε τιμές μισές από τις δικές του.
Βλέπω ότι μπαίνουν και άλλες κλινικές στο φόρουμ. Αν έχουν ανάλογη συμπεριφορά με τον συγκεκριμένο θα καθήσουμε να τους ακούμε και αυτούς;
Καλά είναι να υπάρχουν πολλές φωνές στο φόρουμ απο κλινικές-γιατρούς καθώς έτσι μπορούμε και εμείς να καταλάβουμε πολλά για τον καθένα τους......

Μπλουζα